- 7 Ekim 2020
- 2.889
- 3.839
- 83
Tamam canımAkşam 8 gibi bakalım çatlama olacak mı diye genelde 1 gün sürüyor yumurtlama sadece bi kere 2 gün sürdü akşam atarım
Canım ya ben bi kere ovulasyon takibi yaptım 15. Gün pik oldu 16 bi tık silik oldu 17. Gün tamamen silikleşti o ay boş gebelik geçirmiştim şimdi 14. Gün bugün daha pik olmadı senin kaçıncı gün pik oldu merak ettimAkşam 8 gibi bakalım çatlama olacak mı diye genelde 1 gün sürüyor yumurtlama sadece bi kere 2 gün sürdü akşam atarım
Boyle cikti ben goruyorum ama resim de parlıyor var mi sizceBencede yapma canım ya bende öyle yoruldum sanki bu ay test yapmicam direkt adet gecikmesi beklicem gecikirse test yaparım
Ben erken regl oluyorum 24 yada 25 gün 6 yada 7 gün pik oluyorCanım ya ben bi kere ovulasyon takibi yaptım 15. Gün pik oldu 16 bi tık silik oldu 17. Gün tamamen silikleşti o ay boş gebelik geçirmiştim şimdi 14. Gün bugün daha pik olmadı senin kaçıncı gün pik oldu merak ettim
Regl bitiminden 1 gün sonra başlıyorum ben hangi tarihlerde regl oluyorsun kaç gün oldu bugün biteli yaptığın varsa görsel atsana bakalımBi de kızlar testleri ne zaman yapıyorsunuz elimde 20 adet var ve 14. Gün bugün ben 4 gündür yapıyorum
Daha silik canım pik falan yok maalesef bikaç gün daha bekleyim bakıyım nolcakRegl bitiminden 1 gün sonra başlıyorum ben hangi tarihlerde regl oluyorsun kaç gün oldu bugün biteli yaptığın varsa görsel atsana bakalım
Havucu ne için kullandınız çatlamaya iyi mi geliyorDün ve bugün pikti. Havuç kaynatıp içtim catlasın diye ama bakalımm. Birazdan yine test yapıcam çatlama olmuş mu diye.
Yumurtlama takibi mi yaptın ?
Çok teşekkür ederim sağolunCanım bu görsel yardımcı olur belki
Evet öyle. Diyorlar. İçtim bende ama bir kere ile oldu muu bilmiyorum. Bugün testim biraazz daha sillikti. Çatlamış olduğunu düşünüyorumHavucu ne için kullandınız çatlamaya iyi mi geliyor
Bekle bakalım teste devam et bakalım ne olacak bende 8 aydır gebelik istiyorum sorun da yok ama olmuyorDaha silik canım pik falan yok maalesef bikaç gün daha bekleyim bakıyım nolcak
Benim bir yıl dolunca test denediğim ay tuttu kuzu ama boş gebelikti işte şimdi bi buçuk yıl olcak neredeyse bakalım hayırlısıBekle bakalım teste devam et bakalım ne olacak bende 8 aydır gebelik istiyorum sorun da yok ama olmuyor
İnşallah Mayıs ayı bizim ayımız olur canım takviye falan kullanıyormusunBenim bir yıl dolunca test denediğim ay tuttu kuzu ama boş gebelikti işte şimdi bi buçuk yıl olcak neredeyse bakalım hayırlısı
Merhaba öncelikle hepinize iyi günler ben merakımdan sizlere bir şey danışmak istedim sekiz aydır evliyim gebelik planlıyoruz bunun için bu ay klomen kullandım ekstra ovülasyon testleri kullandım testte 9 mayısta pozitif yumurtlama gününün sonucunu aldım 9 Mayıs’tan beri kasıklarımın sol tarafına doğru çok şiddetli bir ağrı kramp girmesi gibi durumlar başıma geldi acaba kullandığım ilaçtan kaynaklı mı yoksa acaba yumurtam çatladı ondan mı bilemedim bilginiz varsa benimle paylaşmanızı çok isterim şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkürlerHadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsin
Yok canım folik asit bi de demirin hiç yok demir ilacı içiyorumİnşallah Mayıs ayı bizim ayımız olur canım takviye falan kullanıyormusun
Folik asit içiyorum bugün de yumurtlamam devam ediyor uzun zaman sonra ilk defa 2 gündür yumurtlamam varYok canım folik asit bi de demirin hiç yok demir ilacı içiyorum
Ayyyy çok iyiii hamile kaldığım ay böyle olmuştuuuu inşAllahh tutar ve sağlıklı gebelik geçirirsin hepimiz inşAllahFolik asit içiyorum bugün de yumurtlamam devam ediyor uzun zaman sonra ilk defa 2 gündür yumurtlamam var
Anlatsana canım ya da görsel varsa paylaşsana hiç bilmiyorum senin süreç nasıldı detay versen zahmet olmazsa biraz bilgilenirimAyyyy çok iyiii hamile kaldığım ay böyle olmuştuuuu inşAllahh tutar ve sağlıklı gebelik geçirirsin hepimiz inşAllah
Maalesef fotolar yok kürtaj olunca silmiştim ama detay vereyim aynı böyle oldu 3 gün sonra çatladı pikten saydım 12. Gün testte çıktı kanda 31 ile öğrendim kuzuAnlatsana canım ya da görsel varsa paylaşsana hiç bilmiyorum senin süreç nasıldı detay versen zahmet olmazsa biraz bilgilenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?