9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Sırasıyla 9 , 10 , 11 , 12 Mayıs. Bugün çatlama olmuş

Eklentiler

• IMG_20250512_135047.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 76
Hadi bakalim güzel haberler getirsin inşallah
Kasıklarımda ince bir sızı var ama bakalım. Biliyorum belirti falan için erken de. Belirti diye demiyorum. Gerçekten ağrı var üşütmüste olabilirim havalar bir sıcak bir soğuk buralarda

Kasıklarımda ince bir sızı var ama bakalım. Biliyorum belirti falan için erken de. Belirti diye demiyorum. Gerçekten ağrı var üşütmüste olabilirim havalar bir sıcak bir soğuk buralarda
Canım bazen yumurtlama sonrası ağrılar oluyor ben yaşarim genelde. Yumurtlama günü ve çatlama günü.. normaldir

Canım bazen yumurtlama sonrası ağrılar oluyor ben yaşarim genelde. Yumurtlama günü ve çatlama günü.. normaldir
Haklısın. Bazı aylar daha hafif oluyor. Şuan hissedilir ağrılarım var. 3 gündür. İlk iki gün yumurtlama ağrısı gibiydi. Şimdi hafif adet olcakmis gibi. Ama hissediyorum. Nasip bakalım.
Sen de ovulasyon yapıyor musun. Reglin kaçıncı gunundesin

Olabilir tabiki bide dediğin gibi üsutunce de ağrılarım biraz fazla kendini gösterir oluyor sıcak tutmaya çalış kendini. Hemde gebelik içinde iyi diyolar bende ovulasyon yapıyorum canım bugün 13.gundeyim yarına falan pik olur mu bilemiyorum hafif ağrım vardı sabah dünde uzayan akıntım geldi beklemedeyim

Ben akıntı geldiği gün pik oluyor diye düşünüyordum. Ama akıntı geldi. Testte hafif koyuluk vardı pik değildi. Ertesi gün ve sonraki gün pik gördüm. Seninde yakın o zaman bugün yaptın mı

Ben akıntı geldiği gün pik oluyor diye düşünüyordum. Ama akıntı geldi. Testte hafif koyuluk vardı pik değildi. Ertesi gün ve sonraki gün pik gördüm. Seninde yakın o zaman bugün yaptın mı
Akıntı geldikten iki gün sonra pik olur canim genelde. Yarın ya da diğer güne pik olur diye düşünüyorum bugün yapmadım daha biraz geç yapıyorum iki üç gündür. Saatim şaştı

Akıntı geldikten iki gün sonra pik olur canim genelde. Yarın ya da diğer güne pik olur diye düşünüyorum bugün yapmadım daha biraz geç yapıyorum iki üç gündür. Saatim şaştı
Doğrudur. Herkesin bir olmuyor tabi
Bende saatlere çok riayet edemedim. Sıvı alımına dikkat ettim elimden geldiği kadar

Doğrudur. Herkesin bir olmuyor tabi
Bende saatlere çok riayet edemedim. Sıvı alımına dikkat ettim elimden geldiği kadar
Ya o saat olayı aslında yumurtlama günü ve ertesi gün önemli bence. Yoksa önceki günler çok önemli değildir tabi
Belki bugün 3 gibi sıvı alımını birakirsam 5te yaparım testi bakalim

Ya o saat olayı aslında yumurtlama günü ve ertesi gün önemli bence. Yoksa önceki günler çok önemli değildir tabi
Belki bugün 3 gibi sıvı alımını birakirsam 5te yaparım testi bakalim
Aynen. Önemli olan sıvı alımına dikkat etmek bencede. Çünkü ben pik gördüğüm iki gün akşam da 11 12 gibi yaptım yine pikti
Hatta pike yakın olduğu gece 4 te yaptım pik değildi hala. Öğleden sonra pik oldu
Bütün testleri bu ay harcamaya niyetlendim sanırım

Ahahaha geçen ay ben oyleydim hep boşa harcadım gebelik takip ettim falan çok umutluydum ama ya kimyasal olmuştu diye ama nasip herkesin vücudu bir değil anca toparliyor demekki benimki

Ahahaha geçen ay ben oyleydim hep boşa harcadım gebelik takip ettim falan çok umutluydum ama ya kimyasal olmuştu diye ama nasip herkesin vücudu bir değil anca toparliyor demekki benimki
Arkadaşım kimyasaldan sonraki ay hamile kaldı. İnşallah bu ay güzel haber alırsın sende ve burdaki herkes

Arkadaşım kimyasaldan sonraki ay hamile kaldı. İnşallah bu ay güzel haber alırsın sende ve burdaki herkes
Amin balım ama ben kimyasal sonraki ay gebe kalamadim Mart'ta kimyasal oldu Nisan'da reglim oldu bu ay da nasip artık rabbim ne zaman kismet ederse diye dua ediyorum sağlıksız olmasindansa beklerim rabbim vereceği günü biliyodur

Anladım canım. Hayırlısı olsun o vakit

Pik olduğunu nasıl anlayacağım yeni yeni yapmaya başladım çok anlayamadim belirtileri hissettim ama sanırım testi de yanlış zamanda yaptım
Canım bu görsel yardımcı olur belki

Eklentiler

• IMG_5064.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…