- 7 Ekim 2020
- 2.889
- 3.839
- 83
Tamam canımYaptıktan sonra buraya resim atabilir misiniz örnek olsun bana da
Evet takibi yapıyorum bak böyle tutuyorumDün ve bugün pikti. Havuç kaynatıp içtim catlasın diye ama bakalımm. Birazdan yine test yapıcam çatlama olmuş mu diye.
Yumurtlama takibi mi yaptın ?
Benimde 10 11 Mayıs piktiEvet takibi yapıyorum bak böyle tutuyorum
Hadi bakalim güzel haberler getirsin inşallahSırasıyla 9 , 10 , 11 , 12 Mayıs. Bugün çatlama olmuş
Hadi bakalim güzel haberler getirsin inşallah
Canım bazen yumurtlama sonrası ağrılar oluyor ben yaşarim genelde. Yumurtlama günü ve çatlama günü.. normaldirKasıklarımda ince bir sızı var ama bakalım. Biliyorum belirti falan için erken de. Belirti diye demiyorum. Gerçekten ağrı var üşütmüste olabilirim havalar bir sıcak bir soğuk buralarda
Haklısın. Bazı aylar daha hafif oluyor. Şuan hissedilir ağrılarım var. 3 gündür. İlk iki gün yumurtlama ağrısı gibiydi. Şimdi hafif adet olcakmis gibi. Ama hissediyorum. Nasip bakalım.Canım bazen yumurtlama sonrası ağrılar oluyor ben yaşarim genelde. Yumurtlama günü ve çatlama günü.. normaldir
Olabilir tabiki bide dediğin gibi üsutunce de ağrılarım biraz fazla kendini gösterir oluyor sıcak tutmaya çalış kendini. Hemde gebelik içinde iyi diyolarHaklısın. Bazı aylar daha hafif oluyor. Şuan hissedilir ağrılarım var. 3 gündür. İlk iki gün yumurtlama ağrısı gibiydi. Şimdi hafif adet olcakmis gibi. Ama hissediyorum. Nasip bakalım.
Sen de ovulasyon yapıyor musun. Reglin kaçıncı gunundesin
Ben akıntı geldiği gün pik oluyor diye düşünüyordum. Ama akıntı geldi. Testte hafif koyuluk vardı pik değildi. Ertesi gün ve sonraki gün pik gördüm. Seninde yakın o zamanOlabilir tabiki bide dediğin gibi üsutunce de ağrılarım biraz fazla kendini gösterir oluyor sıcak tutmaya çalış kendini. Hemde gebelik içinde iyi diyolarbende ovulasyon yapıyorum canım bugün 13.gundeyim yarına falan pik olur mu bilemiyorum hafif ağrım vardı sabah dünde uzayan akıntım geldi beklemedeyim
Akıntı geldikten iki gün sonra pik olur canim genelde. Yarın ya da diğer güne pik olur diye düşünüyorum bugün yapmadım daha biraz geç yapıyorum iki üç gündür. Saatim şaştıBen akıntı geldiği gün pik oluyor diye düşünüyordum. Ama akıntı geldi. Testte hafif koyuluk vardı pik değildi. Ertesi gün ve sonraki gün pik gördüm. Seninde yakın o zamanbugün yaptın mı
Doğrudur. Herkesin bir olmuyor tabiAkıntı geldikten iki gün sonra pik olur canim genelde. Yarın ya da diğer güne pik olur diye düşünüyorum bugün yapmadım daha biraz geç yapıyorum iki üç gündür. Saatim şaştı
Ya o saat olayı aslında yumurtlama günü ve ertesi gün önemli bence. Yoksa önceki günler çok önemli değildir tabiDoğrudur. Herkesin bir olmuyor tabi
Bende saatlere çok riayet edemedim. Sıvı alımına dikkat ettim elimden geldiği kadar
Aynen. Önemli olan sıvı alımına dikkat etmek bencede. Çünkü ben pik gördüğüm iki gün akşam da 11 12 gibi yaptım yine piktiYa o saat olayı aslında yumurtlama günü ve ertesi gün önemli bence. Yoksa önceki günler çok önemli değildir tabi
Belki bugün 3 gibi sıvı alımını birakirsam 5te yaparım testi bakalim
Ahahaha geçen ay ben oyleydim hep boşa harcadım gebelik takip ettim falan çok umutluydum ama ya kimyasal olmuştu diye ama nasip herkesin vücudu bir değil anca toparliyor demekki benimkiAynen. Önemli olan sıvı alımına dikkat etmek bencede. Çünkü ben pik gördüğüm iki gün akşam da 11 12 gibi yaptım yine pikti
Hatta pike yakın olduğu gece 4 te yaptım pik değildi hala. Öğleden sonra pik oldu
Bütün testleri bu ay harcamaya niyetlendim sanırım
Arkadaşım kimyasaldan sonraki ay hamile kaldı. İnşallah bu ay güzel haber alırsın sendeAhahaha geçen ay ben oyleydim hep boşa harcadım gebelik takip ettim falan çok umutluydum ama ya kimyasal olmuştu diye ama nasip herkesin vücudu bir değil anca toparliyor demekki benimki
Amin balım ama ben kimyasal sonraki ay gebe kalamadim Mart'ta kimyasal oldu Nisan'da reglim oldu bu ay da nasip artık rabbim ne zaman kismet ederse diye dua ediyorum sağlıksız olmasindansa beklerim rabbim vereceği günü biliyodurArkadaşım kimyasaldan sonraki ay hamile kaldı. İnşallah bu ay güzel haber alırsın sendeve burdaki herkes
Anladım canım. Hayırlısı olsun o vakitAmin balım ama ben kimyasal sonraki ay gebe kalamadim Mart'ta kimyasal oldu Nisan'da reglim oldu bu ay da nasip artık rabbim ne zaman kismet ederse diye dua ediyorum sağlıksız olmasindansa beklerim rabbim vereceği günü biliyodur
Canım bu görsel yardımcı olur belkiPik olduğunu nasıl anlayacağım yeni yeni yapmaya başladım çok anlayamadim belirtileri hissettim ama sanırım testi de yanlış zamanda yaptım
Akşam 8 gibi bakalım çatlama olacak mı diye genelde 1 gün sürüyor yumurtlama sadece bi kere 2 gün sürdü akşam atarımBenimde 10 11 Mayıs piktibirazdan bugün için bakcam. Sen ne zaman bakcaksin bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?