9 aylık bebeğim var hamile kaldım

smyye3461

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
14
7
1
34
bayanlar acil yardım. 9 aylık bir oğlum var emziriyorum. Fakat hamile kaldım. Oğlum 15 gündür ishal. Çocuğum harap oldu. Pişik oldu çok kötü. Emzirmeyince ishali geçiyo.ishali geçince pişiğide geçiyo. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı. Ne yapmam lazım. Kadın doğum doktoru sütünden ishal diyor. Ama çocuk doktoru sütünle alakası yoktur diyo.

Dun emzirirken hamile kalip dogumuna 2 3 hafta kalana kadar emziren bir arkadasin hikayesi vardi yine bdv de ama bulamadim su an .Belki size yardimci olur. Gecmis olsun.

bence e sütünle ilgilidir. çünkü emzirmeyince geçiyormuş. bazı hamilelikler de emzirme de sıkıntı olmuyor ama bazısı da çocuğu zehirliyor. bence kesin sütten. zaten büyümüş her şeyi yer. keçi sütü de verebilirsiniz.

15 gündür ishal ve nedenini bulamadı mı doktor. Benim kızım geçen sene ishal olduğunda(5 yaşında) 7 günde 3 dr gezdim. Son dr nedenini buldu da çözdü problemini kızımın. Tahlil falan yapmadılar mı? Sütünüzle alakası yok diyor dr peki nedenmiş? Başka doktora götürün çocuğunuzu. Öncelik onun sağlık problemini çözmek olmalı

Sütün zehirlio olabilir canm.Yani emzirilmez diger cocuguna hamileysen.Malesef sütü bıraktırcaksn.Eski koca karı lafı gibi gelebilir ama eskiler hakli.Simdiki doktorlara kalsak hicbise olmaz derler.Sen yinede buyuklerine bi Danış derim.

Anne sütü zehirlemez.
Öyle bir şey olsaydı hamilelikte Allah keserdi sütü di mi?

Benim ablamda ikinci oğluna hamile kaldığını ilk bebeği aşırı kusunca anlamıştık. Süte karışan hamilelik hormonları çocuğun bünyesini sarsıyormuş. Bazı bebekler çok etkilenmezken bazıları perişan oluyor. Belki belli süre sonra hormon seviyesi düZelir. Acaba bir müddet sağıp atıp düzelince tekrar mı emzirseniz? Bilemedim şimdi. Yanlış yönlendirmek de istemem. En iyisi doktora bir daha danışmak. Allah sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin ve Allah yardımcınız olsun :)

Burada istanbul da yaşayan çok kişi vardır. Doktora götürmek en mantıklısı. Doktor araştırmadı bile. Havalardandır dedi çok sinir oldum. Mahvoldu çocuğum. Var mı istanbul da bana önerebileceğiniz çocuk doktoru

sütün zehirlemesi ne demek .dişıraıdan alınan gıdalar daha zehırlı.diş dönemi olabılır.yedıklerınızle alakalı olabılır.

Ne alakası var Allah'ın sütü kesmesiyle ...
Hamilelik hormonları bazı kadınların sütünü bozar.
İyi Allah sütü kesene kadar beklesin .Susuzluktan erisin bebek
Asıl sizin dediğiniz ne alaka
Anne sütü bir mucize ve bu mucize nasıl zarar versin?
Hamileyken emzirmenin bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir zararı yok

• Facede emzirme sanatı grubuna üye olun. Tandem emzirme konusunda yardımcı olurlar. Ayrıca hiçbir annenin sütü yavrusunu zehirlemez

Doğuma kadar emzirip sonra ikisini emzirmeye devam edebilirsiniz. Anne sütü zehirlemez, zarar vermez, hamileyken emzirmemek çok çok özel durumlar hariç batıl inanıştır. Tandem araştırın.

Süt 16 haftadan sonra değişime uğrayacak biraz, erken dönemde etkilemez.

sütün zehirlemesi ne demek .dişıraıdan alınan gıdalar daha zehırlı.diş dönemi olabılır.yedıklerınızle alakalı olabılır.
Dişlerini gün içinde defalarca kontrol ediyorum. Diş olsa bu kadar zamanda geçmez miydi. İki diş çıkardı böyle birşeyimiz olmamıştı. Yediklerime inanın çok dikkat ediyorum. 18 aydır sırf bebeğim için ağzıma sürmediğim şeyler var bu konuda çok fedakarım. Çocuğun ishali benim hamile kalma dönemimle aynı benim aklıma başka bir neden gelmiyor

Süte karışan hormonlar, diş çıkarma veya salgın hepsi olabilir ama 15 gün çok ciddi bir zaman.
Serum falan verdiler mi? Çocuk çok susuz ve vitaminsiz kalmıştır. Başka doktora götürün. Mümkünse eğitim araştırma hastanesine falan.

Ayrıca her bebek bir değil. Gözlemlerinize göre emince oluyorsa sütünüzdendir. İnat etmeyin. 9 ay emmiş zaten..

Benim ablam 5 aylıkken emmeyi bırakmış annem hamileymiş meğer. Sütün tadı değişirmiş..

9 aylık bebeğim varken hamile kaldım .emzirdim doğurana kadar.doğurduktan sonra bir dokuz ay daha emzirdim.ne çocuğuma ne karnımdaki bebeğime bir şey oldu.doktor sadece karnımdaki bebeğim üç aylık olana kadar emzirebilirsin dedi.aile hekimi hemen kes dedi.dinlemedin fakat temkinli davrandım.Yalllnııız ne düşük nbe kürtaj ne tansiyon ne şeker hiçbir rahatszlığım yoktu.bu tarz hikayelerri olan insanlarda sanırım daha dikkatli davranmakta fayda var hani sonradan kendi adımıza pişmanlık duymamak için.isterseniz sütünüzü sağın hemen azalmaz inşallh diye düşünüyorum.çocuğunuzu bir dinleyin ne yapıyor??dah sonra yolunuzu çizin.ishal için de doktorların da peşini bırakmayın.tandem emzirme bizim toplumumuzda zor meşakkatli yol ne kınanmadığım ne eleştirilmediğim kaldı.herkese kulağına tıka kalbinin sesini dinle.aksi olursa lütfen üzülmeyin herkes anne sütüyle büyüyecek diye bir kaide yok.başarılar dilerim güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…