Sütün zehirlio olabilir canm.Yani emzirilmez diger cocuguna hamileysen.Malesef sütü bıraktırcaksn.Eski koca karı lafı gibi gelebilir ama eskiler hakli.Simdiki doktorlara kalsak hicbise olmaz derler.Sen yinede buyuklerine bi Danış derim.bayanlar acil yardım. 9 aylık bir oğlum var emziriyorum. Fakat hamile kaldım. Oğlum 15 gündür ishal. Çocuğum harap oldu. Pişik oldu çok kötü. Emzirmeyince ishali geçiyo.ishali geçince pişiğide geçiyo. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı. Ne yapmam lazım. Kadın doğum doktoru sütünden ishal diyor. Ama çocuk doktoru sütünle alakası yoktur diyo.
Anne sütü zehirlemez.Sütün zehirlio olabilir canm.Yani emzirilmez diger cocuguna hamileysen.Malesef sütü bıraktırcaksn.Eski koca karı lafı gibi gelebilir ama eskiler hakli.Simdiki doktorlara kalsak hicbise olmaz derler.Sen yinede buyuklerine bi Danış derim.
Ne alakası var Allah'ın sütü kesmesiyle ...Anne sütü zehirlemez.
Öyle bir şey olsaydı hamilelikte Allah keserdi sütü di mi?
Asıl sizin dediğiniz ne alakaNe alakası var Allah'ın sütü kesmesiyle ...
Hamilelik hormonları bazı kadınların sütünü bozar.
İyi Allah sütü kesene kadar beklesin .Susuzluktan erisin bebek
Dişlerini gün içinde defalarca kontrol ediyorum. Diş olsa bu kadar zamanda geçmez miydi. İki diş çıkardı böyle birşeyimiz olmamıştı. Yediklerime inanın çok dikkat ediyorum. 18 aydır sırf bebeğim için ağzıma sürmediğim şeyler var bu konuda çok fedakarım. Çocuğun ishali benim hamile kalma dönemimle aynı benim aklıma başka bir neden gelmiyorsütün zehirlemesi ne demek .dişıraıdan alınan gıdalar daha zehırlı.diş dönemi olabılır.yedıklerınızle alakalı olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?