Benim böyle bir sıkıntım olsaydı eğer Allah korusun buraya ancak 5 yıl sonra yazardım herhalde... Kendime gelmem zaman alırdı... Burda paylaşınca kimse senin acını hafifletmiycek sen zaten yapcagını yapmışsın konunun amacı ne kimse sana bekle demez tekrar tekrar dusunursen bu konuyu ıcınden cıkamazsın kendıne ıs bul calıs işine ver kafanı daha rahat edersin
Cok üzüldum içim ciz etti, insallah guçlu olmayi basarabilirsin. Bu üç ayin senden alip goturduklerini hiç birimiz tahmin edemeyiz. Ama su anki guçlu durusun hosuma gitti. Davalari açmis olman çok onemli ve su an ki tavrinda da zayif ve $oku uzerinden atamamis bir kadin havasi yok. Tebrik ederim seni kardesim.
Benim tam olarak anlayamadigim sey, seni bu adamla kim tanistirdi, ne kadar zaman içinde evlendiniz, evlenmenizi ailesi mi istiyordu sadece...
Allah yardımcın olsun kardeşim.. üzülme böyleleri için değmez.. bunda da vardır bi hayır. belki de senin sınavında budur. ucuz yırtmışsınız. hem elinizde mesleğiniz olucak.. allah bundan sonrakii hayatınızda iyi insanlarla karşılaştırsın. o hayvan adam nasılsaa PİŞMAN olucak o kadından ona HANIM olmaz. 3 çocukla kocasınıı evini bırakıp kaçan yarın başka bi adam için onu bırakıp kacıcaktır. kadının karakteri bu. eşinizin mesleği neydi ???
Hem kaçtılar öyle haberim oldu diyorsunuz; hem kadın mahalleyi karıştırdı diyorsunuz...
Madem kaçıp gittiyse ne ara karıştırdı mahalleyi?! :)
Bu ne perhiz ne lahana turşusu!
Bal gibi fake konu...
Yazdıklarınızın devamı geldikçe bir sürü çelişki görürüz daha da...
Size iyi eğlenceler...
çok merak ettim ilişkiler önceden de varmış ya, kadının komşuluk ilişkinizdeki tavrı nasıldı size karşı, evinize girip çıkmışlığı oldu mu hiç yoksa sizden hep uzak mı dururdu ?
açtığın başlığa hiçbir şey yazmıyorsun ki arkadaşım.
sormuşlar:
eşin ve o kadın kaç yaşında?
bu olay gerçekleşmeden önce eşinin davranışlarında değişiklikler var mıydı?
daha önce, eşinin seni aldattığından şüphelenmiş miydin?
eşinin ofsaytlık bir davranışı oldu mu?
eşinizle aranızdaki muhabbet nasıldı?
sen iki cümle yazıp kaçmışsın. kullandığın cümleler, verdiğin cevaplar, açtığın başlık içeriği baştan savma. iki kelimelik cevaplar vermenin nedeni de, hikayeyi kafanda tasarlamaman olsa gerek.
dertleşmek için açtım demişsin. ee anlat, sorulan sorulara cevap ver.
Hani işe girin,çalışın demişsiniz ya,işte konunun amacı bu,tavsiye!
Nasıl bir kadın bu böyle anlamadım ki (komşu) afet, felaket güzel, taş gibi hatun galiba.. İnsan 6 ayda karısına doyamazki, komşuya kapılsın gitsin. Tövbe tövbe tövbe.. Allah kimseye göstermesin, çok zor bir durum. Bence siz yol yakınken unutmaya çalışın, sorana aldattı boşadım deyin, teferruata girmeyin. İnsanların dedikoduları seni daha çok yıpratır.
Bakın güzel bir mesleğinizde olacak yakında. Bence düşünmeye değmez. Yeni bir sayfa aç ve yoluna başın dik devam et.. Allah yardımcın olsun..
editörler kızacak kesin ama gerçekten bu konu fake. gerçek olsa bir insan böyle kısacık cevaplarla geçiştirmez derdini döker uzun uzun anlatır.ha diyeceksiniz herkesin karekteri bir değil kimisi içine kapanıktır. ama içine kapanık insan gelipte buraya bunu yazmaz zaten başta.
belki temennim fake olması yönünden olduğu için inanamıyorum ama yine de konu sahibi hiçbir şeyi anlatmıyor doğru düzgün ( fake olsa acaba inandırıcı olmak için daha mı çok çabalardı bunu da düşünmüyor değilim) yinede içimdeki kurt geçmeyecek sanırım.yazmayın diyeceksiniz ama merak ediyorum
canım artık oyle bi haldeyım ki nasıl hala yaşayabiliyorum kendime hayret ediyorom...kadın 30 eşim 28 ben de 28 yaşındayım..eşim le 9 aylık evliyken kaçtılar.3 ay oldu.yani yoplam 12 aylık evliyiz.asla şüphelenmedşm.bana karsı ilgisizliği vardı..ama fazla konuşmayı sevmiyo diye üzerine gitmezdim.zaten 12 saat işte çelışıyodu..beni sevmiyo musun diye bazen çok üzüldüğüm zamanlar sorardım.sevmeseydim evlenmezdim der geçiştirirdi.ben aynı zamanda okuyorumkafam hep doluydu zaten.hiçbirsey asla hissetmedim.keşke hissedebilseydim boyle aniden çökmezdim...herseyi düşündüm ama ilaçlarla biraz toparlandım gibi en azından ölüm düşüncesi yok..ekimde davam.en azından belki birlikteliklerini burunlarından getiririm diye davayı tazminatla nafakayla birlikte açtım.ama bilmiyorum inş.rabbim yardım eder de bnm yasadığım bu yalnızlığı çaresizliği yaşarlar..inş.kazanırım.en azınad hapse girmesi bile benim acımı hafifleticek.ama kadın çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?