9 aylık evliyim eşim komşumun eşiyle çekip gitti...lütfen bana yardımcı olun!!!

Hani işe girin,çalışın demişsiniz ya,işte konunun amacı bu,tavsiye!

Nasıl bir kadın bu böyle anlamadım ki (komşu) afet, felaket güzel, taş gibi hatun galiba.. İnsan 6 ayda karısına doyamazki, komşuya kapılsın gitsin. Tövbe tövbe tövbe.. Allah kimseye göstermesin, çok zor bir durum. Bence siz yol yakınken unutmaya çalışın, sorana aldattı boşadım deyin, teferruata girmeyin. İnsanların dedikoduları seni daha çok yıpratır.

Bakın güzel bir mesleğinizde olacak yakında. Bence düşünmeye değmez. Yeni bir sayfa aç ve yoluna başın dik devam et.. Allah yardımcın olsun..

Allah yardımcınız olsun çok şaşırdım yaa
madem kaçacaklardı evlenmeden önce kaçsalardı ya neden senin hayatını mahvetti

editörler kızacak kesin ama gerçekten bu konu fake. gerçek olsa bir insan böyle kısacık cevaplarla geçiştirmez derdini döker uzun uzun anlatır.ha diyeceksiniz herkesin karekteri bir değil kimisi içine kapanıktır. ama içine kapanık insan gelipte buraya bunu yazmaz zaten başta.
belki temennim fake olması yönünden olduğu için inanamıyorum ama yine de konu sahibi hiçbir şeyi anlatmıyor doğru düzgün ( fake olsa acaba inandırıcı olmak için daha mı çok çabalardı bunu da düşünmüyor değilim ) yinede içimdeki kurt geçmeyecek sanırım.yazmayın diyeceksiniz ama merak ediyorum

Konunun gerçek olup olmadığını bilemiyoruz ama malesef toplumda böyle ahlaksızlıklar oluyor. Benim de bir velimin başına gelmişti, anlattığında günlerce etkisinden çıkamamıştım.
Kadının arkadaşi ve iki çocuklu bayan, ailece gelip giderlermiş.Bizimki de üç çocuklu, Kadın , bunun kocasıyla anlaşıyor, bu adam üç çocuğunu atıp elin karısını çocuklarını alıyor gidiyor Ankaraya yerleşmişler. Öbür kadını kocası boşamış. Bizimki de nafaka davası felan açtı, boşandı , nafaka alıyor.
Kendi çocuğuna babalık yapmayan, şimdi elin çocuğuna babalık yapıyor.Sonu ne olacak bakalım. Daha beş yıl felan oldu. İflah olmazlar da olan çocuklara oluyor. Bendeki erkek çocuk çok sıkıntılı bir öğrenciydi. Yani küçük bu kadar etkilendiyse büyük kızlar ne haldedir?
Ya bazılarının yatacak yeri yok gerçektende.Allah iyilerle karşılaştısın hepimizi.

ben bu konuyu yalçın çakırın programında seyrettim.. evet hayret vericci ama doğru.. kaçan kadının kocası çocuklar için kadını kabul ediyor..kadın tele bağlandı ben çok mutluyum diyordu... hayretler içinde kalmıştım... 3 çocuklu bir anne çocuklarını atıyor ve evli bir adamla kaçıyor... bu kızcağızda ne umutlarla evlenmiş.... ama demekki öbür kadın ne işveli cilveliki adamın gözünü kör etmiş..zavallı o 3 çocuğa... çocuklar anne diye evde ağlıyormuş ... öyle demişti programda ... inanamıyorum ya... çocuklarını ağlatarak bırakacak ve sadece kendi zevkini düşüneceksin...yazıklar olsn böyle kadınlara böyle erkeklere...

bıktık valla şu fake konulardan bu bölüme de konu açılabimesi için 100 msj sınırı koyulmalı bence insanlar boşluktan ne yapacağını şaşırıyo ......

canım teşekkür ederim konşumuzdu bu sevdim ailem pek istemedi ama ben çok sevdim....6 ay falan nişanlı kaldık bnmle evlenmeden önce ilişkileri varmış zaten demekki kadın bnmle evlenince ve evime de geldiler zaten bir kere kocasıyla hep çeyizlere falan baktı hazmedemedi demek ki.çok yıprandım cnm hala ağlıyorum her gün aslında çok ağrıma gidiyor...çok pişmanlığını görmek istiyorum sanki bu haflefleticek ağrımı...

canım sağolasın..çok rahatlatıyosunuz beni inş.pişmanlığını görürüm en kısa zamanda.mesleği işte şoforlüğü vardı...bide inşaatlarda çalışmıştı.

keşke dediğiniz gibi olsa kadın kaçtıktan sonra mahalleye dedikodular yayıldı..o kadar çok isterdim ki şaka olmasını..keske !!!hele ben o kadını evime bile aldım misafirliğe..

çok merak ettim ilişkiler önceden de varmış ya, kadının komşuluk ilişkinizdeki tavrı nasıldı size karşı, evinize girip çıkmışlığı oldu mu hiç yoksa sizden hep uzak mı dururdu ?

bir kez geldiler biz de bir kez gittik bnm hiçbir samimiyetim yoktu.ama kapının önlerinde oturuyorlardı ben pek katılmazdım.ama eşim denen insanla epey bi süre ilişkileri varmış cnm.

canım artık oyle bi haldeyım ki nasıl hala yaşayabiliyorum kendime hayret ediyorom...kadın 30 eşim 28 ben de 28 yaşındayım..eşim le 9 aylık evliyken kaçtılar.3 ay oldu.yani yoplam 12 aylık evliyiz.asla şüphelenmedşm.bana karsı ilgisizliği vardı..ama fazla konuşmayı sevmiyo diye üzerine gitmezdim.zaten 12 saat işte çelışıyodu..beni sevmiyo musun diye bazen çok üzüldüğüm zamanlar sorardım.sevmeseydim evlenmezdim der geçiştirirdi.ben aynı zamanda okuyorumkafam hep doluydu zaten.hiçbirsey asla hissetmedim.keşke hissedebilseydim boyle aniden çökmezdim...herseyi düşündüm ama ilaçlarla biraz toparlandım gibi en azından ölüm düşüncesi yok..ekimde davam.en azından belki birlikteliklerini burunlarından getiririm diye davayı tazminatla nafakayla birlikte açtım.ama bilmiyorum inş.rabbim yardım eder de bnm yasadığım bu yalnızlığı çaresizliği yaşarlar..inş.kazanırım.en azınad hapse girmesi bile benim acımı hafifleticek.ama kadın çok fena

yani demek bu yüzdenmiş diyebileceğin bariz bazı tavırlar sergilmedi sana anladığım kadarıyla anaaam ne sinsiymiş
affeden erkekleri ilk duyduğumda şok oluyordum ama toplumdaki sayılarının giderek artıyor olması çoook düşündürüyor :44:

inş.zamanla daha iyi olucam nefret ediyorum o kadın zaten muhatabım değil ama eşim denen insandan nefret ediyorum..kadın güzel olsa ne olur alin karısı kendisi evli ben çirkin biri değilim ki.

asla şaka falan değil 3 ay geçti .1 aydır ilaç kullanıyorum
işte çalışıyorum.ama hergün mutlaka ağlıyorum size acımı anlatamam ki içim çok acıyo.uzun bir süre geceleri kabuslardan uyuyamazdım daha ilaçlarla hayatım biraz normalleştı ama 3 ay önceki beni,evimi.yuvamı gülmeyi rahat rahat uyumayı çok özledim ama karar verdin hukuki yoldan mücadelemi sonunu kada ryapıcam onları süründürecem...

cnm hapse girer mi bilmiyorum:44: sen kendini bu şekilde şartlandırma. Kanun elbette ceza verecek. ama allahın gazabının yanında bu o kadar küçük kalır ki bunu unutma biliyorum zor ama İNAN Allahın adaleti bi şekilde tecelli ediyor. Ama ne şekilde olacağını biz bilemeyiz. O rabbimin işi, "Hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşül azim" de hep, bu ayeti biliyorsundur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…