9 aylık evliyim eşim komşumun eşiyle çekip gitti...lütfen bana yardımcı olun!!!

kelimelere bakıp yorum yapmak ne kolay belki ben de sizin yerinizde olsam aynısını yapardım..ben acımı kimseye anllatamam çünkü tarifi edilecek bişey değil bu...hani yaşamak sana yük olur nefes almaya zorlanırsın ama ölemezsin de 3 aydır bu vaziyetteyim..ilaçlar sayesinde biraz katılaştım bastırıyorum kendimi ama içimdeki yara hergeçen gün açılmaya devam ediyor..o rezillerden intikamımı almadan asla eski ben olamıcam o günü bekliyorumm

canım ne güzel rahatlattın beni çocuklar falan görmüyorum mahallede değilim zaten ablamda kalıyorum...o akıbeti öyle bi bekliyorum sonlarını öyle bekliyorum ki...canım çok acıyo merhametsiz ler..hergün ah ediyorum ağlayarak..rabbim senin adaletine havale ediyorum

beduua etme bosver. Allaha havale et.
eden bulur merak etme ettiginin kat kat fazlasini görür hemde.

yazik, cok yazik.. edepsizler

güclü olmaya calis canim

bugun baska kadın ıcın karısını bırakan yarın bırbaskası ıcın dıger karısını bırakır ...senın kocan o koca kadar taş dussun basına ınsan zıyanı ya anlamıyorum ya bır erkek ıcın 3yavrudan gecılırmı ya ınsanda bıraz utanma olur bıde obenım kocam dıyo ha?ölürmüsün?öldürürmüsün?boylelerının yatacak yerı yok tuh allah cezanı versın senın kadın musbettesı senın arrrrrrrrrrrrrr damarı catır catır catlamıs bu kadının sıze bısey dıyeyımmı para ııcn bedenını satan kadınlar bunlardan daha haysıyetlı bence

yine o kadınların zararları kendilerine başkalarını öldürmüyolar böyle..Allah tan korkuyolar yine de
ama bu kadın sıfatındaki varlık ALLAHIM ya

Ayyyyyyyyyy ıcı sızlamayan arkadaslar benım ıcım sızladı sankı butur olaylar hıc yasanmamıs bu ulkedede ınanmıyorsunuz dusunsenıze evlerden uzak, sız arkadasın yerınde olsaydınız nedurumda olurdunuz acaba?arkadasın tutukluk yasaması normal degılmı?her ınsan farklıdır bazı ınsan boyle bır durumda belkı sayfalarca ıcını dokerdı ama altını cızecegım bır sey var arkadas ilaç tedavısı goruyor bunlar cok agır ılaclardır ınsanı donuklastırır allah yardımcın olsun canım ben yanlısmı anladım yoksa tedavı goruyorsun antı deprasanlar alıyomuydun?ıcım sıkıldı allah kımsenın basına vermesın sürüm sürüm sürünsünler inşallah bıde bız ınsanız dıye ınsan ıcıne cıkıyorlar ha ya bu kadın cocuklarını hıcmı ozlemıcek ben o kocanın yerınde olsan cocukların yuzunu gostermezdım kocaya bak sen baya larç mış xxxlarç hemde, gerı ıstıyor kadını ha ya anlamıyorum ya boyle kadınlar degerlı oluyor burda cevremızde neler goruyoruz dortdortluk canla basla yuvasını kalkındıran sacını supurge eden ahlaklı edeplı kadınlarımızın degerı bılınmez acı cekerle ama boyle o.....lar degerlı olur cıldırırım ben bu duruma ya ah canım benım sana bır tavsıyede bulunucam leşinle alakalı sakın (eşin)demıcem ıyı seyler hatırlama soyle operdı boyle bakardı bole sarılırdı vs dıye sakın bıtanem sakın bu dusuncelere yerverme benlıgınde unutucaksın onu yoksa hep acı cekersın unutmak ıcın kotu seylerı hatırlamak gereklı ıyı seyler asla hatırlama:

Son düzenleme:
size çok üzüldüm, inşallah unutacak güzel bir hayat kuracaksınız,
ancak çocuklara daha çok üzüldüm, evli bi adamla kaçan adi anneleri her zaman içlerinde büyük bir yara olacak.

canım hiç üzülme pislikten kurtulmuşsun iki pislik ne kadar mutlu olurlar acaba bütün haklarını ara kurtulduğunada sevin iğrenç insanlar

canım teşekkür ederim sağolasın...evet depresan ilaçlar kullanıyorum.çok ağır geliyo ama ilaçsız hiç duramıyorum..Rabbim herseye sahit..ama sonuna kadar davamın arkasındayım parası yoksa hapis cezası ne olacaksa öyle tazminat davasında..dediğin gibi elin karısı değerlisi oldu bir kez beni arma tenezzülünde bile bulunmadı maddi manevi çok zorluk yaşıyorum bilmiyorum ne zamana kadar böyle devam edecek...dua et cnm bana bitsin bir an önce artık gerçekten artık yüklenemiyorum.

Allahım seninde o küçük 3 çocuğunda kadının eşininde yardımcısı olsun içinizden kederi alıp yerine mutluluk ve huzur versin inşallah gerçekten sen adınada o yavrucaklar adınada çook üzüldüm gözümün önüne getrimeye çalışıyorum yaşadıklarınızı tüylerim diken dikke oluyor hele o çocukların ağlaması içim parçalanıyor Allah yardımcınız olsun başka birşey denilemez herhalde zaten en güzel cezayı Allahım onlara verir merak etme

Kadının kocası ne hallerde..çoçukları...
Siz....
çok zor bi durum..
Nası bu kadar acımasız olur insanlar...
Rabbim sabır versin...
Sen kadını görmüşmüydün..
Nası bi tipti konuşkanmı..lavbali bişeymiydi...

İki ahlaksız birbirini bulmuş onlar er geç cezalarını bulacaklar en çok o çocuklara üzüldüm sanada sabır dilerim hasta olmaman için

İki ahlaksız birbirini bulmuş onlar er geç cezalarını bulacaklar en çok o çocuklara üzüldüm sanada sabır dilerim hasta olmaman için

inş.kendimde kalıcı hasar bırakmadan biter geçer daha çok yeni çok vnm acıyo dayanamıyorum kabullenemiyorum tahammül edemiyorum

Sudenil hiç üzülme canım Allah onların cezalarını verecektir
Ve emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz
Kaldı ki onlar 2 yuva birden yıktılar sadece senin yuvan değil yıkılan
Diğer adamda aynı şekilde acısını ve utancını yaşıyor
Senin şuan yapman gereken Allaha el açıp dua etmen,rahatlaman...
Allahım sana sabrını verecektir
Boşanma davanı da aç çatır çatır taznminatını,nafakanı ,altınlarını da al
Diğer kadının kocasını da şahit tut
Sürünsün reziller..sakın boşanmaktan vazgeçme
Unutma sen boşamazsan o koca sana geri dönmeyecek
Sen sadece zamanı biraz geri almış olacaksın
Er yada geç bu boşanma gerçekleşecek
Zaten bu adamla yürüyemezsin artık
Boyu posu devrilsin şeytanından bulsun reziller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…