tamam diyelimki kızcağızın başına bunlar geldi..böyle ağır bir durum
iki gak gukla anlatılamazdı...yazılarından okuduğum kadarıyla hiç samimi bulmadım..
acısını kalbimde hissetmedim nedense..
içi yanan kadın böylemi konuşur..
kocam 3çocuklu kadınla kaçtı
kadının kocası onu hala bekliyordu
çocuklara kaynanası bakıyor
Ali topu tut
İpek ip atla
hiç bir fark yok...
o adamda o kadında Allahından bulsun.. kanım dondu... Allah yardımcın olsun canım.. çok şükür ki çocuğun yok, çalışıyosun, okuyosun.. inşallah iyi yerlere gelirsin ve tüm bunları unutturan bi evliliğin ve cocukların olur...
dier kadının cocukları nerdeler görüyomusun onları.. kadın erkek derdine düşmüş pislik.. cocuklarını bile görmek olmuş ahlaksızlar
Allah belalarını verir merak etme.. bi tanıdığımda eşini bıraktı cocuklu bi kadınla kaçtı, kadınla tartıştılar kadın adamın silahı ile kendini vurdu
Allah o ahlaksız kadına sadece yemek yiyebilmesi için tel elini sağlam bırakmış iki bacağı ve sol eli tutmuyo, zihnini kaybetti
hastane karşılaştım içler acısı bi halde, yinede insan acıyo.. bunlarda bırak kul utancını Allah korkusu yok
kocası karısını kabul ediyo çocukları için ama kadın bide bana mesaj attı artık obnm kocam canım diye.yani kadın o kadar işte......kayıvalideler kesinlikle kabul etmiyolar.kadının kandırdığını düşünüyolar
bugun baska kadın ıcın karısını bırakan yarın bırbaskası ıcın dıger karısını bırakır ...senın kocan o koca kadar taş dussun basına ınsan zıyanı ya anlamıyorum ya bır erkek ıcın 3yavrudan gecılırmı ya ınsanda bıraz utanma olur bıde obenım kocam dıyo ha?ölürmüsün?öldürürmüsün?boylelerının yatacak yerı yok tuh allah cezanı versın senın kadın musbettesı senın arrrrrrrrrrrrrr damarı catır catır catlamıs bu kadının sıze bısey dıyeyımmı para ııcn bedenını satan kadınlar bunlardan daha haysıyetlı bence
Ayyyyyyyyyy ıcı sızlamayan arkadaslar benım ıcım sızladı sankı butur olaylar hıc yasanmamıs bu ulkedede ınanmıyorsunuz dusunsenıze evlerden uzak, sız arkadasın yerınde olsaydınız nedurumda olurdunuz acaba?arkadasın tutukluk yasaması normal degılmı?her ınsan farklıdır bazı ınsan boyle bır durumda belkı sayfalarca ıcını dokerdı ama altını cızecegım bır sey var arkadas ilaç tedavısı goruyor bunlar cok agır ılaclardır ınsanı donuklastırır allah yardımcın olsun canım ben yanlısmı anladım yoksa tedavı goruyorsun antı deprasanlar alıyomuydun?ıcım sıkıldı allah kımsenın basına vermesın sürüm sürüm sürünsünler inşallah bıde bız ınsanız dıye ınsan ıcıne cıkıyorlar ha ya bu kadın cocuklarını hıcmı ozlemıcek ben o kocanın yerınde olsan cocukların yuzunu gostermezdım kocaya bak sen baya larç mış xxxlarç hemde, gerı ıstıyor kadını ha ya anlamıyorum ya boyle kadınlar degerlı oluyor burda cevremızde neler goruyoruz dortdortluk canla basla yuvasını kalkındıran sacını supurge eden ahlaklı edeplı kadınlarımızın degerı bılınmez acı cekerle ama boyle o.....lar degerlı olur cıldırırım ben bu duruma ya ah canım benım sana bır tavsıyede bulunucam leşinle alakalı sakın (eşin)demıcem ıyı seyler hatırlama soyle operdı boyle bakardı bole sarılırdı vs dıye sakın bıtanem sakın bu dusuncelere yerverme benlıgınde unutucaksın onu yoksa hep acı cekersın unutmak ıcın kotu seylerı hatırlamak gereklı ıyı seyler asla hatırlama:
Kadının kocası ne hallerde..çoçukları...
Siz....
çok zor bi durum..
Nası bu kadar acımasız olur insanlar...
Rabbim sabır versin...
Sen kadını görmüşmüydün..
Nası bi tipti konuşkanmı..lav
ali bişeymiydi...[/
tabi gördüm kadını bir kez evime geldi bizde bir kez gittik.hiç konuşmuyordu.benim kanım hiç ısınmadı zaten o kadına çok değişik nasıl deyim çok cilve dolu biriydi.sadece gülüyodu.gözümün önüne geldikçe mahvoluyorum ya.bi de hala bnm kocam falan deyip dalga geçmesi doymammış demek ki zulumlerine zalimler
İki ahlaksız birbirini bulmuş onlar er geç cezalarını bulacaklar en çok o çocuklara üzüldüm sanada sabır dilerim hasta olmaman için
sakın üzülme sonunda burnu sürtücek olan kişi o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?