Haklisiniz ben anlatmaya çalıştım anlarsa diye ama kendisi bozuldu ben güleyim diye göndermiş ne alaka ben neden güleyim aksine çok kızdım ve endişeliyim yeğenim adına ama ablam maalesef hiç bir zaman hassas bir anne olmadı hep böyle ne dersen kendi bildiğine gidiyor maalesefBenimde 9 yaşında oğlum var.Değil ablasıyla ya da bir başkasıyla duş almak; giyinirken ablası odasına bile giremez basar çığlığı.Çocukları tacizden korumak için mahremiyet üzerine okadar çok şey anlatıyorum ki başkasının yanında atletli bile durmaz.Demekki bu çocuğa anlatılmamış.Çok üzüldüm bu devirde hâlâ böyle bilinçsiz anneleri görmek çok üzücü.Siz anlatın lütfen.
Bir de videoya almak en kâbus kısmı.Oğlum bazen fotoğraf çekerken garip pozlar veriyor komik komik ya da şarkı söylüyor.Diyorum ananene,teyzene gönderebilmiyim eğer izin verirse gönderiyorum.
Ablanızın gözünü açın biran önce lütfen
En kaliteli ve kalici mahremiyet cocuk dogdugu andan asilanmali,bebegin altini acarken kimsenun yaninda acmamk hatta anlayacak yasa gelince babasinin yaninda bile bezini degistirmemk.Merhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
abarti degil mahremiyetine saygi duymaktirCocugu külot ile yikamakmi ablasi ile??? Bu abarti niye?
Ablanız anlamıyorsa siz yiğeninizi bilgilendirin.Birlikte yalnız vakit geçirmeye çalışın ve mutlaka anlatın.Eğer doğru yerleşirse bilgiler annesine bile itiraz eder.Haklisiniz ben anlatmaya çalıştım anlarsa diye ama kendisi bozuldu ben güleyim diye göndermiş ne alaka ben neden güleyim aksine çok kızdım ve endişeliyim yeğenim adına ama ablam maalesef hiç bir zaman hassas bir anne olmadı hep böyle ne dersen kendi bildiğine gidiyor maalesef
Siz yerden göğe haklısınız ablanızın yaşı 40 olmuş fakat aklı geri kalmış sanırım bu nasıl bir rahatlıktır ,tvler ne bileyim uzmanlar neler anlatıyor çocuk gelişim falan birde çocukla dalga geçmek o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum toplum olarak nereye gidiyoruzMerhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
Babasının yanında bez değişmeyecek demişsiniz.En kaliteli ve kalici mahremiyet cocuk dogdugu andan asilanmali,bebegin altini acarken kimsenun yaninda acmamk hatta anlayacak yasa gelince babasinin yaninda bile bezini degistirmemk.
Bu sekikde hem cocuga hemde varsa kardeslerine cok cok iyi bir mahremiyet ornegi olur.ozellikle kardesler varsa bu durum onlari cok olumlu yonde etkiler
İhtiyac durumunda tabikide yapar ,banyoda yaptirir cocuklara ama en azindan o mahremuyeti asilamak adina kim altini degistiriyorsa bile ulu orta degistirmek yerine bir kosede ihtiyacini gidermek daha uygun olur.Babasının yanında bez değişmeyecek demişsiniz.
babası bezini değiştirirken ne olacak ? Baba bezi değiştirecek sürekli. Bezden kurtulana kadar. Sonra da tuvalet eğitimine yardımcı olacak. Zaten banyo giyinme diğer ihtiyaçları içinde çocuğuyla ilgilenmeli.
Siz bu konuda farklı mı düşünüyorsunuz. Tam olarak anlayamadım.
Evlerimiz yakın olsaydı emin olun dediginiz gibi ilgilenirdim herşeyiyle ama uzağız ve sürekli görüşme fırsatımız yok 3 yaşına kadar ben ilgileniyordum ablam çalıştığı için ayrı bir sevgim var ona karşı kendi çocuğum gibi ama şuan evlerimiz çok uzak telefonda anlatabilirmiyim diye düşündüm annesinin telefonundan görüşürüz oda muhtemelen meraktan sesi dışarı alıp dinler acaba diyorum kafa yapısını degistirirmi boylelikleAblanız anlamıyorsa siz yiğeninizi bilgilendirin.Birlikte yalnız vakit geçirmeye çalışın ve mutlaka anlatın.Eğer doğru yerleşirse bilgiler annesine bile itiraz eder.
Yapılan çok yanlış. Ablasının Banyo yaptırmasına bişey diyemem. Her ailenin düzeni başka. Her çocuk kendi yıkanma olgunluğuna başka yaşlarda erişiyor. Ama Yanında arkadaşının olması. Dalga geçilmesi. Çocuğun utandığını bile bile bu duruma sokulması . Kameraya alınması. Herkese gönderilmesi. Çok kötü. Siz de bir tuhaflık yok. Siz iyi bir insansınız. Sorunu görebiliyorsunuz. O çocuğun yerine kendinizi koyabiliyorsunuz.Merhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
Rezalet diyebiliyorum benimki de ayni yasta izin vermeden foto bile cekmiyoruzMerhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
Yanlış bilgi vermiş olmayım ama sanırım 3 yaşından itibaren altta çamaşır ile yıkamak gerekiyor ki özel bölge anlayışı kazansın.Cocugu külot ile yikamakmi ablasi ile??? Bu abarti niye?
Cocugu külot ile yikamakmi ablasi ile??? Bu abarti niye?
Şimdi daha iyi anladım söylemek istediğinizi.Teşekkür ederim açıkladığınız için.İhtiyac durumunda tabikide yapar ,banyoda yaptirir cocuklara ama en azindan o mahremuyeti asilamak adina kim altini degistiriyorsa bile ulu orta degistirmek yerine bir kosede ihtiyacini gidermek daha uygun olur.
Benim kizim 4 yasinda ara sira babasi banyo yaptirir ben sakinca gormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?