- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
Yazık Çocukta izi kalmaz umarım ancak zor. Üstelik cinsel organıyla alay edilmesi bilinçaltında yetersizlik duygusunu uyandırabilir. Bu tür muameleye maruz kalanlar genelde yetişkinlik döneminde aşırı tepkilerle ortaya çıkıyor.Merhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
Aynen inş çocuk için ilerde bir hasar bırakmaz bu durumYazık Çocukta izi kalmaz umarım ancak zor. Üstelik cinsel organıyla alay edilmesi bilinçaltında yetersizlik duygusunu uyandırabilir. Bu tür muameleye maruz kalanlar genelde yetişkinlik döneminde aşırı tepkilerle ortaya çıkıyor.
Çok yanlış çok. Aynı ablanız kızı olsa erkek çocuklarına aynı muameleyi yapmalarına izin mi verirdi? Kıyamet mi koparırdı acaba?
Siz gayet normalsiniz, ablanız tuhaf. Tabiki bu durum hoş değil. Çok ayıp, insan kendi çocuğuna bunu yaşatıp, bir de üstüne video çekip, başkalarına nasıl gönderebilir? Anlamak mümkün değil.benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi
İnşallah.Aynen inş çocuk için ilerde bir hasar bırakmaz bu durum
Yahu bu nasıl sapıkça birşey anlamadım, elalemin kızını da banyoya sokup 9 yaşındaki erkek çocuğunu birlikte yıkayıp bunu videoya alıp bir de gülüyor mu?Merhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
Bir ara sapık kadının biri çocuğunun banyodaki görüntülerini instagrama yüklüyordu bir de millete kızıyordu çocuk o daha nasıl yorumlar yapıyorsunuz diye.Merhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
Siz haklisiniz bu konu da tek yanlış yok bir çok yanlış var.Bu nasıl bir mantık anlamadım ama o çocuk için bu çok kötü bir durum insan bunu çocuğuna neden yapar.ben 6 yaşındaki kızımı bile kulotla yıkıyorum ablaya üstelik bir yabancıya göstermek dalga geçmek izinsiz video çekip paylaşmak hepsi kişilik haklarına zarar verir.
Allah akıl versin ablanıza yaptığına gerçekten inanamıyorum 3 yaşındaki oğluma bile mahremiyeti öğretmeye çalışıyorum ablasıda küçük degil 15 yaşında ne biçim davranışlar hiç normal degilMerhaba hanımlar sorum şu az önce ablamdan bir video geldi 9 yasindaki yeğenimi 15 yaşındaki ablası ve onun arkadaşı banyo ettiriyorlar gülüşüyorlar dalga geciyorlar mahrem yeriyle filan çocuk ta utanmış ama bisey demiyor ablamda bunu gulerek video çekip bana atmış güleyim bende diye ama ben hiç gülmedim bu duruma ve çok üzüldüm sonuçta mahremiyet öğretilmesi gerekirken 9 yasinda çocukla onlara göre oyunda olsa açık saçık video çekilmesi bununda çocuğa çok komik biseymis gibi yansıtılması çok zoruma gitti teyzesi olarak ablamada kızdım hatta ama kızmam onunda zoruna gitti anlaşılan cevaplarından belli oldu bende hamileyim ve bir oğlum olacak ben oğlumu kesinlikle bu duruma düşürmem düşünmesi bile sınır bozucu ablam 40 yasinda olmasına rağmen ona normal geldi benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi çocuklara mahremiyet ne zaman aşılanmalı
Tek bir kitapta yada yayında okumadım hatta pedagoji dernegini de bu sekilde öneriyor.Burda amaç utanma duygusu değil o senin özel bölgen mesajıdır.Hangi pedagoji kitabinda bu yaziyor? Benim tahmin ettigim kisi ise itibar etmeyin lütfen. O sekilde sadece vajina yada penisin utanilcak birsey oldugunu ögrenirler. Ayrica 5 yas kendilerini yikamak icin cook erken. 9-10 yaslari cok daha uygun.
Tek bir kitapta yada yayında okumadım hatta pedagoji dernegini de bu sekilde öneriyor.Burda amaç utanma duygusu değil o senin özel bölgen mesajıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?