9 yasinda erkek çocuğu

Yazık Çocukta izi kalmaz umarım ancak zor. Üstelik cinsel organıyla alay edilmesi bilinçaltında yetersizlik duygusunu uyandırabilir. Bu tür muameleye maruz kalanlar genelde yetişkinlik döneminde aşırı tepkilerle ortaya çıkıyor.
Çok yanlış çok. Aynı ablanız kızı olsa erkek çocuklarına aynı muameleyi yapmalarına izin mi verirdi? Kıyamet mi koparırdı acaba?

çok ayıp çok üzüldüm yeğeniniz için.

Gerçekten kötü bir durum yasatmislar çocuğa dusunsenize tam tersini 9 yaşında kız çocuğu abisi ve arkadaşı banyo yaptırıp dalga geçiyorlar çok iğrenç mahremiyet erkek çocukları içinde geçerli kızmakta sonuna kadar haklisiniz.

Ya kusura bakmayın ablanız fecii saçmalamış çok üzüldüm çocuğa benim oğlum altı yaşında hiç kimsenin böyle yapmasına müsaade etmem çocuğun psikolojisini düşünemiyorum bile. Gözlerim doldu oğlum aklıma geldi. Çok düşüncesizce davranmış

Aynen inş çocuk için ilerde bir hasar bırakmaz bu durum

Şu zamanda insanlar bu kadar okuyup duyuyorken bu olayları böyle geniş insanlara şaşırıyorum bende.. Cocuklara yazık.

benmi tuhafım onlar mi anlayamadım sizce bu durum normal mi
Siz gayet normalsiniz, ablanız tuhaf. Tabiki bu durum hoş değil. Çok ayıp, insan kendi çocuğuna bunu yaşatıp, bir de üstüne video çekip, başkalarına nasıl gönderebilir? Anlamak mümkün değil.

Yahu bu nasıl sapıkça birşey anlamadım, elalemin kızını da banyoya sokup 9 yaşındaki erkek çocuğunu birlikte yıkayıp bunu videoya alıp bir de gülüyor mu?
Bu kadının kafa gitmiş yazık ya, oğlunu nasıl kızlara sergiler, eşi de aynı ablanız gibi mi ben okurken çok kızdım rezillik

Bir ara sapık kadının biri çocuğunun banyodaki görüntülerini instagrama yüklüyordu bir de millete kızıyordu çocuk o daha nasıl yorumlar yapıyorsunuz diye.
Aptallık mı yarım akıllılık mı bilmem ama anne yavrusunu koruyamadıktan sonra hadi geçmiş olsun başka kimse korumaz.

Neden 3 ünü birlikte banyoya sokmuslar? 15 yasında ki kızında bayagı yası var tek olsa bile kameraya almak ne demek ? Bide 9 yasındaki cocukla dalga gecmek felan ? Ayy ne bilim bana aşşşırı garip geldi. Buna gülüyorsa ablanız ev halleri nasıldır Allah bilir. Sonra gelsin pedofili genclik , ensest genclik..!!

çocuğu külotla yıkamak da çok mantıklı bi davranış değil yahu

birde gülüyorlar çok komik sanki.aglanacak hallerine gülüyor ablanız.hastanelerde cahiliye bölümü açılmalı.

Allah akıl versin ablanıza yaptığına gerçekten inanamıyorum 3 yaşındaki oğluma bile mahremiyeti öğretmeye çalışıyorum ablasıda küçük degil 15 yaşında ne biçim davranışlar hiç normal degil
Video sonucta yanlış ellere dusebilie düşmese bile ilerde büyüdüğünde utanılacak bi ani gerçi utanmasi gerekenler video cekerek guluyo

Hangi pedagoji kitabinda bu yaziyor? Benim tahmin ettigim kisi ise itibar etmeyin lütfen. O sekilde sadece vajina yada penisin utanilcak birsey oldugunu ögrenirler. Ayrica 5 yas kendilerini yikamak icin cook erken. 9-10 yaslari cok daha uygun.
Tek bir kitapta yada yayında okumadım hatta pedagoji dernegini de bu sekilde öneriyor.Burda amaç utanma duygusu değil o senin özel bölgen mesajıdır.

Tek bir kitapta yada yayında okumadım hatta pedagoji dernegini de bu sekilde öneriyor.Burda amaç utanma duygusu değil o senin özel bölgen mesajıdır.

Burda paylaşirmisin makaleleri. Pedagoji derneği nedir? Kimlerden oluşuyor? Külot ile yikama ile orasinin özel bölge olmasinin arasindaki bağ sifir.

Kız çocugunada erkek çocugunada mahremiyet erkenden öğretilmeli.kız erkek farketmiyor haberlerde neler okuyoruz.
Kesinlikle tavrim çok sert olurdu.net.

Ablana bi arkadaşınla beraber üçümüz banyoya girelim de bakalım ne düşünecek , allah akıl fikir versin yazık o çocuklara yahu .

Çok üzüldüm çocuğa ya..
Benim oğlum 5 yaşına girmek uzre, yeğenim de 8 aylık. Biz asla çocuğun altını oğlumun yanında acmiyoruz. Evdeki minik havuza girdiklerinde bile oğlum da yeğenim de mutlaka mayo giydiriyoruz. Özel bölgesini bilmezse çocuk Allah korusun bir taciz durumunu algilayamaz ki.
Aslında işin açığı bu durum bile bir nevi taciz çok üzüldüm. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Başka oyun mu kalmamış...

Bunun kizi erkeği yok ama sor bence aynı durumda 9 yaş kiz olsa 15 yaşında abisine ve arkadaşına kızını yikattirip videoya çekip ustune bir de dalga gecermiymis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…