kv ve görümceye empati yapabiliyorlar, çünkü çoğunun başında ama eski eş ve çocuğa empati yapamıyorlar.can hıraş savunuyorlar.Arkadaşlar benim eşimin çocuğu yılda 2 kere bize geliyor. Ben neden üvey anne olayım ki.. Yaş farkından dolayı en fazla teyze yada abla olabilirim. Hatta ismimle bile hitap edebilir. Eşimizin çocuğu ile kayın valide görümce arasında hiçbir fark yok benim için.. Boşanmış biriyle evlendin mecbursun diyenler var . Ona kalırsa siz de eşlerinizin annesi babasi olduğunu biliyorsunuz. Şimdi kaynana görümce istememek neden? Yada eşinizin ailesi sizin rızanız olmadan evinize girip çıkabilir mi saygısızlık yapabilir mi?? Gelip efendi gibi kalıp giden çocuğun başımızın üstünde yeri ama ama huzur bozup problem çıkarıyorsa babası ile dışarda görüşsün. Otelde de kalabilirler. Eşimiz boşanmış diye her türlü eziyeti çekeceğiz diye birşey yok. Ben ailemi düşünürüm önce. Çocuğun annesi terbiyesini verecek . Babasının evi olabilir baba yeni bir aile kurmuş. Anne ona gore çocuğunu güzelce tembihleyecek saygısızlık yapmadan birlikte nasıl yaşanılır öğretecek. Kimse kusura bakmasın ama bazı anneler eski eşi ve ailesi mutsuz olsun diye çocuklarını kullanıyor.. Bu da bir gercek..
Kaç yas var aranızda çocuklaArkadaşlar benim eşimin çocuğu yılda 2 kere bize geliyor. Ben neden üvey anne olayım ki.. Yaş farkından dolayı en fazla teyze yada abla olabilirim. Hatta ismimle bile hitap edebilir. Eşimizin çocuğu ile kayın valide görümce arasında hiçbir fark yok benim için.. Boşanmış biriyle evlendin mecbursun diyenler var . Ona kalırsa siz de eşlerinizin annesi babasi olduğunu biliyorsunuz. Şimdi kaynana görümce istememek neden? Yada eşinizin ailesi sizin rızanız olmadan evinize girip çıkabilir mi saygısızlık yapabilir mi?? Gelip efendi gibi kalıp giden çocuğun başımızın üstünde yeri ama ama huzur bozup problem çıkarıyorsa babası ile dışarda görüşsün. Otelde de kalabilirler. Eşimiz boşanmış diye her türlü eziyeti çekeceğiz diye birşey yok. Ben ailemi düşünürüm önce. Çocuğun annesi terbiyesini verecek . Babasının evi olabilir baba yeni bir aile kurmuş. Anne ona gore çocuğunu güzelce tembihleyecek saygısızlık yapmadan birlikte nasıl yaşanılır öğretecek. Kimse kusura bakmasın ama bazı anneler eski eşi ve ailesi mutsuz olsun diye çocuklarını kullanıyor.. Bu da bir gercek..
Ikisi aynı sey değil ... Orası çocuğunda evi Kv nin görümcenin evi değil ama çocuğun babasının eviYa görümce kaynana da damadın ailesi onlarda sizin eve girerken siz karışamazsınız. Mantık bu mi? Defne 28
Denek ki çocuk hem anneden hem babadan sevgi göremiyorArkadaşlar benim eşimin çocuğu yılda 2 kere bize geliyor. Ben neden üvey anne olayım ki.. Yaş farkından dolayı en fazla teyze yada abla olabilirim. Hatta ismimle bile hitap edebilir. Eşimizin çocuğu ile kayın valide görümce arasında hiçbir fark yok benim için.. Boşanmış biriyle evlendin mecbursun diyenler var . Ona kalırsa siz de eşlerinizin annesi babasi olduğunu biliyorsunuz. Şimdi kaynana görümce istememek neden? Yada eşinizin ailesi sizin rızanız olmadan evinize girip çıkabilir mi saygısızlık yapabilir mi?? Gelip efendi gibi kalıp giden çocuğun başımızın üstünde yeri ama ama huzur bozup problem çıkarıyorsa babası ile dışarda görüşsün. Otelde de kalabilirler. Eşimiz boşanmış diye her türlü eziyeti çekeceğiz diye birşey yok. Ben ailemi düşünürüm önce. Çocuğun annesi terbiyesini verecek . Babasının evi olabilir baba yeni bir aile kurmuş. Anne ona gore çocuğunu güzelce tembihleyecek saygısızlık yapmadan birlikte nasıl yaşanılır öğretecek. Kimse kusura bakmasın ama bazı anneler eski eşi ve ailesi mutsuz olsun diye çocuklarını kullanıyor.. Bu da bir gercek..
20Kaç yas var aranızda çocukla
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Sadece misafir olarak gelir gider şimdilik.Ikisi aynı sey değil ... Orası çocuğunda evi Kv nin görümcenin evi değil ama çocuğun babasının evi
hayır böyle bir durum yasamadım. netice de iki tarafın da cocugu olmalı tek taraflı cocuk olunca bu sıkıntılar yasanıyor.Sizse ayrıldınız sanirim .. boşanmış erkeklerin evlenmemesini istediğinize göre..
Misafir sadece size göre misafir .Ben sizin gibi düşünmüyorum. Sadece misafir olarak gelir gider şimdilik.
Kusura bakmayın hamileyim şuan ve giremiyorumKadın ortalıkta yok, yorumlar umrunda değil, konu hortlamış
Kusura bakmayın hamileyim şuan ve giremiyorum
Çok teşekkür ederim amiin inşlh ben o şekilde kabul ettim herşeyi zaten 1 kaç kişi burda ne demek istediğimi tam anlamamış ki garip yorumlar yapılmış benim kendi çocuğumda olsa bu durum beni üzerdi aynı şekilde rahatsız olurdum çocukla aramda herhangi bir problem yok ki 2 gün önce kendi için ben senin çocuğunum diye bi cümle kurdu o yüzden aramızda ki bağ kuvvetli onun tarafında da böyle hissedilmek beni mutlu etti büyüdükçe o tavırlarından vazgeçer diye düşünüyorum herkese teşekkür ederim pek giremiyorum kusura bakmayıninşallah her şey yoluna girmiştir.. Çok sevindim sizin adınıza.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Çok teşekkür ederim amiin inşlh ben o şekilde kabul ettim herşeyi zaten 1 kaç kişi burda ne demek istediğimi tam anlamamış ki garip yorumlar yapılmış benim kendi çocuğumda olsa bu durum beni üzerdi aynı şekilde rahatsız olurdum çocukla aramda herhangi bir problem yok ki 2 gün önce kendi için ben senin çocuğunum diye bi cümle kurdu o yüzden aramızda ki bağ kuvvetli onun tarafında da böyle hissedilmek beni mutlu etti büyüdükçe o tavırlarından vazgeçer diye düşünüyorum herkese teşekkür ederim pek giremiyorum kusura bakmayın
Amiiin bizde istiyorduk fakat tamamen farkında olmadan olmuş şoktayım şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde tez vakitte bu duyguyu yaşarsınız inşlhbüyüdükçe sizi daha iyi anlayacaktır.. benimde çocukla aram iyi.. fakat çok ısrarcı ve istediği her şey hemen olsun istiyor.. sabretmeyi öğretmeye çalışıyoruz.. çok sınavdan geçtim gerçekten.. çocukla birbirimize alışma sürecimiz, annesinin yaptıkları vs.. hepsi geride kaldı diyemem zaman zaman ufak tefek sorunlar oluyor fakat üstesinden gelebiliyorum.. güzellikle anlatılınca gerçekten anlıyorlar.. ben bebek beklemenize de inanılmaz sevindim.. bende 1 yıldır uğraşıyorum ama kısmet.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Amiiin bizde istiyorduk fakat tamamen farkında olmadan olmuş şoktayım şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde tez vakitte bu duyguyu yaşarsınız inşlh
Çocuklu bir adamla evleniyorsanız bunları göz önünde bulundurmalıydınız.Boşanmış ailelerin çocukları boşanmamış ailelerin çocuklarına göre daha problemli,sevgiye ve ilgiye aç olabiliyorlar.
Biz kendi çocuklarımıza bile zor sabır ederken ,sizin başkasının çocuğuna hiç sıkıntı çekmeden bakabileceğinizi düşünerek çocuklu bir adamla evlenme cesaretini göstermenizi fazlasıyla iyimser buldum.
Probleminizin çözümünü burda bulamazsınız,çare eşiniz de.. Tatlı dille sıkıntılarınızı anlatıp beraber çözüm bulacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?