9 yaşında erkek çocuğunun davranışı

Ya işte herkez anne ya bu şekil dusunuyolar iki tarafi tanımak lazım ama hep ikinci eşler suçlu oluyor herkese göre belkide annesinin vermediği değeri biz verebiliyoruz diyecegimiz tarzda anneler var

kv ve görümceye empati yapabiliyorlar, çünkü çoğunun başında ama eski eş ve çocuğa empati yapamıyorlar.can hıraş savunuyorlar.

Kaç yas var aranızda çocukla

Ya görümce kaynana da damadın ailesi onlarda sizin eve girerken siz karışamazsınız. Mantık bu mi? Defne 28
Ikisi aynı sey değil ... Orası çocuğunda evi Kv nin görümcenin evi değil ama çocuğun babasının evi

Denek ki çocuk hem anneden hem babadan sevgi göremiyor

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Sadece misafir olarak gelir gider şimdilik.
Misafir sadece size göre misafir .
Orası onun babasının evi ve bu Gerçeği hiçbir zamsn değiştiremezsiniz . Eşinizin belki günün birinde sizinle bağı kopsa bile evladıyla asla kopmaz çünkü arada çok daha güçlü bir kan ortaklığı var .

Aynı konu bi kere daha açılmıştı!siz yeni üyeyseniz ya başka birisinin konusunu aynen alıntılayıp yazdınız buraya ya da ayni kişisiniz 2.üyelik Kazen

inşallah her şey yoluna girmiştir.. Çok sevindim sizin adınıza.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Çok teşekkür ederim amiin inşlh ben o şekilde kabul ettim herşeyi zaten 1 kaç kişi burda ne demek istediğimi tam anlamamış ki garip yorumlar yapılmış benim kendi çocuğumda olsa bu durum beni üzerdi aynı şekilde rahatsız olurdum çocukla aramda herhangi bir problem yok ki 2 gün önce kendi için ben senin çocuğunum diye bi cümle kurdu o yüzden aramızda ki bağ kuvvetli onun tarafında da böyle hissedilmek beni mutlu etti büyüdükçe o tavırlarından vazgeçer diye düşünüyorum herkese teşekkür ederim pek giremiyorum kusura bakmayın

büyüdükçe sizi daha iyi anlayacaktır.. benimde çocukla aram iyi.. fakat çok ısrarcı ve istediği her şey hemen olsun istiyor.. sabretmeyi öğretmeye çalışıyoruz.. çok sınavdan geçtim gerçekten.. çocukla birbirimize alışma sürecimiz, annesinin yaptıkları vs.. hepsi geride kaldı diyemem zaman zaman ufak tefek sorunlar oluyor fakat üstesinden gelebiliyorum.. güzellikle anlatılınca gerçekten anlıyorlar.. ben bebek beklemenize de inanılmaz sevindim.. bende 1 yıldır uğraşıyorum ama kısmet.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Amiiin bizde istiyorduk fakat tamamen farkında olmadan olmuş şoktayım şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde tez vakitte bu duyguyu yaşarsınız inşlh

Ben size katılmıyorum boşanmış ailelerin çocukları üzülmesin diye herkes tarafından maddi ve manevi olarak her istedikleri yapılıyor bu nedenle şımarık doyumsuz oluyorlar . Boşananlar anne baba olarak değil de karı koca olmaktan ayrıldıklarını farketseler bu sorunlar olmaz . Çocuk kimin yanındaysa karşı taraftan intikam almak içim çocuğu kullanıyorlar ve kim önce evleniyorsa çocuk o ebeveynine düşman ediliyor . Kıskanç ve hazımsız bir toplumuz bunu kabul etmek gerekiyor.

Benim eşiminde ilk evliliğinden bir oğlu var 13 yaşında biz evleneli 2,5 yıl oldu , annesi bizim evliliğimizi hazmedemedi ve çocuğu babasına karşı doldurup gönderdi sürekli , hatta çocuğun babasına yalan konuşmasına dahi teşvik etti . Benim çocukla sıkıntım yok eşim gayet güzel denge kurdu . Biz sabırla büyümesini bekliyoruz çocuğun hiç suçu yok ama annesi çocuğu kullanarak babasını cezalandırmaya çalışıyor . Onlar evliliğini yürütemediği için sorumlusu biz değiliz , kimsenin kişisel kaprisini çekmek zorundada değiliz .

Evlilik iki kişinin aldığı karadır çocuklu bir kadın yada erkekle evlendiysen herkes saygısızlık yapabilir anlamına gelmez . Kaldiki bence bize teşekkür etmeliler onların hayatlarındaki en değerli varlıkların kabul ederek ve destek olarak hayat arkadaşı oluyoruz .

Ben eşimin oğlundan sorumlu değilim anne ve babası sorumlu yanlış gördüğüm birşey olur ise eşime söylerim o gerekeni yapar . Çocuğun annesi babayı bankamatik olarak gösteriyorsa ve hertürlü saygısızlığı yapması için yönlendiriyorsa o zaman birinin müdahale etmesi gerekiyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…