Gece uyku esnasında bile eşler hallenme denen şeyi yaşıyor ve bilitsiniz ki erkeklerde daha sık olurİşte bahsettiğim kendi çocuğuma bu kadar taviz vermem herkes öz çocuğunu bile yeri gelip tersliyor ama üvey anne diye bi tabir var hep hassas olmak zorundasın çünkü ufacık bir olayda kötü olursun
Ben çocuklara çok düşkünüm bu zamana kadar arkadaşlarımın çocuklarına baktım hep çok severim çünkü ama işte davranışları tuhaf geliyor bende çocuğa üzülüyorum ilerisi için tabi ki bazen sabrım taşıyor ama gelip kucağıma yatınca kıyamıyorumAllah size sabır versin
Yapı olarak çok sabırsızımdır yaramaz çocuğa tahammül edemem yüksek sese
Anlattıklarınıza burdan gıcık oldum yanında olsam istemeden bağırıp çağırabilirdim sinir krizi geçirirdim
Kızım 4 yaşında maşallah 1.5 yaşında konuştu 2 yaşında wc eğitimi vardı düşündüm 9 yaşında bir çocuk teog benzeri sınava hazırlanmalı
Spor faaliyeti olmalı
Kitap okumalı
Ailesi ona psikolojik kötülük yaptığının farkına varsın ilerde kötü şeylerle sonuçlanabilir
Sosyal ortamda kabul görmez
Eşinizle konuşun eğer devam ederse oğlu gelince siz gidin evden.
Tabiki bu kadar taviz verilmez bilinçli yetişmeleri kendi gelicekleri için bir yatirim. Her şeyden önce kimse zaten 9 yaşındaki çocuğun 19 gibi davranmasını beklemiyor ama artık bebekte degilİşte bahsettiğim kendi çocuğuma bu kadar taviz vermem herkes öz çocuğunu bile yeri gelip tersliyor ama üvey anne diye bi tabir var hep hassas olmak zorundasın çünkü ufacık bir olayda kötü olursun
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim...1 yıllık evliyim eşimin daha önce ki evliliğinden 9 yaşında oğlu var beni de çok seviyor ona anne gibi davranıyorum..benim henüz bir çocuğum yok uğraşıyoruz inşlh rabbim banada nasip eder..Çocuğu alma günümüz haftasonları fakat kocamın eski eşi hep işim var deyip haftaiçi tüm tatil ve özel günlerde bize yolluyor, ilk zamanlarda çocuk bana çok çektirsede sabırla kendimi sevdirdim, fakat çocukta hala devam eden sorunlar var.eşimle yanyana oturduğumuzda aramıza giriyor, geceleri odamızın kapısı açık yatıyoruz korkuyor diye ve gece yanımıza gelip bazı geceler yanımızda yatmak istiyor bu yüzden eşimle tartıştık..sürekli gaz çıkarıyor yemek yerken bile, yapmamasını söylüyoruz eşimle ama o inatla yine yapıyor sürekli koltuklarda zıplıyor yediği herşeyi dökerek yiyor sabahları yüzünü yıkatamıyorum ısrar ettiğimde de ben yüz yıkamam diyor özel koleje gidiyor ama tam bir bebek gibi davranıyor ağzıyla garip garip sesler çıkarıyor hiç susmadan annesi olmadığım içinde tepki gösteremiyorum ama bazen beynim çok yoruluyor 5 yaşında konuşmaya başlamış ve okula giderken bile altı bezleniyormuş..sen artık büyüdün böyle yapmamalısın dediğimde ben istediğimi yaparım daha çok küçük bir çocuğum diyor yaşıtlarına göre davranışları normal mi sizce? Balayını sadece 3 gün yapıp döner dönmez aldık onu mutlu olsun diye her istediğini yapıyoruz psikolojik hiç bir sorunu yok normalde de böyle davranıyormuş hatta kayınvalidem sayende çocuğun huyu düzeldi biraz diyor bana göre 9 yaşında bir çocuk için davranışları bebek gibi
Bence o çocuktan diyil anneden kaynaklı alistirmadiysa kendi kendine ogrenicek diyil ya çocuğun bı sorunu olmadığını yazmış daha onceMerhaba . Benim de 9 yaşında oğlum var söyledikleriniz fazla geldi . Çocuğun 5 yaşına kadar bezli olması garip sesler çıkarması beni şüphelendirdi açıkcası. Göz Kontağı kuruyor mu konuşurken? Bence otizm açısından bir bakılması gerekir diye düşünüyorum .
Ya arkadaşım bırak yok kocan şöyle anası böyle çocukta gelişim geriliği var millet geçirmiş eline kozu stres atıyo yok kızcakmış babası vs vs doktor var bu ülkede donanımlı eğitimciler var bi danışın soruşturun 5 yaşında konuşmaya başlamış şimdi yanınıza yatıyo osurması mı sorun bu çocuğun özel durumu var çare arayın bi an önceMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim...1 yıllık evliyim eşimin daha önce ki evliliğinden 9 yaşında oğlu var beni de çok seviyor ona anne gibi davranıyorum..benim henüz bir çocuğum yok uğraşıyoruz inşlh rabbim banada nasip eder..Çocuğu alma günümüz haftasonları fakat kocamın eski eşi hep işim var deyip haftaiçi tüm tatil ve özel günlerde bize yolluyor, ilk zamanlarda çocuk bana çok çektirsede sabırla kendimi sevdirdim, fakat çocukta hala devam eden sorunlar var.eşimle yanyana oturduğumuzda aramıza giriyor, geceleri odamızın kapısı açık yatıyoruz korkuyor diye ve gece yanımıza gelip bazı geceler yanımızda yatmak istiyor bu yüzden eşimle tartıştık..sürekli gaz çıkarıyor yemek yerken bile, yapmamasını söylüyoruz eşimle ama o inatla yine yapıyor sürekli koltuklarda zıplıyor yediği herşeyi dökerek yiyor sabahları yüzünü yıkatamıyorum ısrar ettiğimde de ben yüz yıkamam diyor özel koleje gidiyor ama tam bir bebek gibi davranıyor ağzıyla garip garip sesler çıkarıyor hiç susmadan annesi olmadığım içinde tepki gösteremiyorum ama bazen beynim çok yoruluyor 5 yaşında konuşmaya başlamış ve okula giderken bile altı bezleniyormuş..sen artık büyüdün böyle yapmamalısın dediğimde ben istediğimi yaparım daha çok küçük bir çocuğum diyor yaşıtlarına göre davranışları normal mi sizce? Balayını sadece 3 gün yapıp döner dönmez aldık onu mutlu olsun diye her istediğini yapıyoruz psikolojik hiç bir sorunu yok normalde de böyle davranıyormuş hatta kayınvalidem sayende çocuğun huyu düzeldi biraz diyor bana göre 9 yaşında bir çocuk için davranışları bebek gibi
Kusuruma bakmayın çocuğu olan bir beyle evlenenlere(ben) hep bu söz söyleniyor "bilerek evlendiniz" evet biliyorduk çocukları olduklarını onlarla aynı ortamda yaşamaz zorunda olduğumuzu vs. ama kimse huzursuz bir evliliğim olsun diye evlenmez bizde insanız taviz verdikçe (sürekli kendisine hizmet etmek zorunda olan bir kadın gibi görüyorlar annelerinden çok biz ilgilendiğimiz için haliyle bir ne oldum delisi oluyorlar yanlışlarını düzeltmeye çalıştıkça da üvey anne oluyorsun)ve bunları yaşamayan bilemez...9 yasinda bir cocuk hala bir cocuktur. ondan buyuk bir insanmis gibi olgun davranmasini beklemeyiniz, zaten sonucta anne baba ayri yetisen boynu bukuk bir cocuk aslinda. o yuzden belki biraz ekstra simartilmis.
buyutmeyin bence, bile isteye evlendiniz babasiyla. katlanip kabullenmek zorundasiniz. cocugu degil kendi bakis acinizi degistirin.
9 yaş bir erkeğin yarı ergen yaşı ve kimse kusura bakmasın 9 yaşındaki erkek çocuğunu kendi çocuğum bile olsa yanımda yatırmam .
Kız olsa da aynı şekilde .
9 yaş yarı ergen demek ki, bakın tartışmak için sormuyorum, 9 yaş çocuktan cinsel bi saldırı vs den mi bahsediyorsunuz?Gece uyku esnasında bile eşler hallenme denen şeyi yaşıyor ve bilitsiniz ki erkeklerde daha sık olur
Eşiniz size dokunmak isteyebilir arada çocuk var bu ne kadar doğru olur ?
Eşinize kesin bir dille yatamaz diyeceksiniz
Çok isterse gitsin oğluyla odasında yatsın
Benim kıxım bir yaşında olmasına rağmen yatağımızda sayılı yatmıştır
Eşimde bende karşıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?