9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

bakma bana canım.. ben de bugün iyi hissetmiyorum.. direniyorum ama.. geçecek.. birazdan abdest alıp ağlaya ağlaya dua etmeyi düşünüyorum.. çok sıkılıyor içim.. ama dediğim gibi direnecem.. başka yolu yok.. bizim bu hayattan alacaklarımız var daha.. biz de hak ediyoruz bi çok güzelliği..

cnm Allah yardımcın olsun. 9 yıl olmuş ama bunu yıllara vurunca çok geliyor ama önünde nice yıllarırın var. evlilik mutlak kader rabbim bizim için en hayrlısını biliyor. kendi değerini bil herşeyden önce sensin önemli olan. bende 7 yıldan sonra terk edildim arada içim yanıyor ama gelecek beni heyecanlandrıyor. umarım herşey gönlünce olur hayırlısıyla

ay ben buraya yazmadan önce inanın bu kadar çok olduğunu bilmiyordum. inanın çok üzüldüm. hakkımızda hayırlısı olsun ve biran önce o hayra doğru yol alalım inşallah...çok teşekkürler...

canım benimmm henüz okudum yazını senin durumun benden daha ağırken bi de gelip bana teselli verdin dua ettin...hani sen bana dedin ya ben hissediyorum barışacaksınız diye inan aynısını senin için hissediyorum...bir anlık bi bunalımdır canım sabret bekle Allah büyük hem anladığım kadarıyla seni sevmiyorum falan da dememiş yani tevekkül et bekle demiş...sebepsiz ağlamaların nasıl olduğunu biliyorum ama kendine dikkat et olur mu en azından ağlama geldiğinde hava alacağın bi yere çık

:) canım benim teşekkür ederim.herkesin sınavı farklı işte. senin ki bi yerden benmki başk bi yerden patlak veriyor ama sonuç sıkıntı.değişmiyor yani.inşallah canım Allah hayırlı olanı nasip etsin hepimize. hayırlı olan bu ise bu olsun ama değilse hayrılı olana yöneltip orda mutlu etsin, seni de beni de hepimizi de :)

gerçekten ne kadar çok nişanlızede varmış...Allah hepimizin yardımcısı olsun okuduğumuz duaların akıttığımız gözyaşlarımızın ve şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine sevdiklerimizi bize bağışlasın inşallah ömür boyu da ayırmasın

şuan laçinden bu sene de bekar gezelimi dinliyorum =) ya bunda valla bi hayır var kızlar.. kısmetimiz bi yerde bizi bekliyor.. belki çok daha mutlu olacaz.. çok daha sağlıklı huzurlu bi yuvamız olacak.. bilemiyoruz işte.. şuan üzülüyoruz ama ilerde iyiki diyeceğiz belki de.. benim de onlarda bir sürü kitabım kıyafetim makyaj malzemem var.. her gitmemde bişeyimi bırakırdım üşenirdim taşımaya aman burda kalsın derdim.. ablasına da msj atmak istemiyorum.. kitap fuarından saatlerce seçtiğim ve dakiklarca pazarlık yaparak indirimle aldığum bir sürü kitap üfff.. hiç aklımda yoktu ki ayrılık.. Geçen gün arkadaşımla karşılaşmışlar koşu parkurunda.. keyfi yerinde demek spor yaptiğina göre.. arkadaşım ayrıldığımızı bilmiyormuş beni sormuş, kpss ne oldu demiş, olur olur bu sene gider o demiş. ayrildiğimizi söylememiş. çocuk şok oldu nasıl olur yaa diyor.. neyse bol bol dua edin allahım içime serinlik ver hazmetmemi sağla diyin valla ben inanılmaz rahatladım.. arada geliyor çöküyor bi hüzün. sonra dağiliyor.. var bunda bi hayır diyorum var..

hayırlıysa inşallah barışırsınız siz kızlar.. ben barışmak istemiyorum.. tek istediğim adam gibi biriyle karşılaşıp tamam işte bu demek.. yoruldum artık oyalanmaktan.. tamam ben de sütten çıkma ak kaşık değilim ama artık uslandım..

:) ilahi burcu. şu konunun altına şu acıyla beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün. amin inşallahhhh....

zorla da olsa gül kahkaha at. bol bol karikatür oku. ben ilk 15 gün uykusuz dergilerine sarıldım çok iyi geldi.. sonra güzel şarkılar dinle.. umut vaat eden şarkılar dinle.. özlem tekin hep yek mesela acayip gaz verir.. sonraaa umut vaat eden filmler izle amelia yı izle mutlaka.. çizgi film izle.. bol bol bebeklik fotolarına bak.. ondan önceki senelerini çocukluğunu anımsa.. ailene sımsıkı sarıl.. görüşmediğin ihmal ettiğin dostlarınla iletişim kur.. tanımadiğin insanlara yardım et.. iyilik yap.. insanlar için dua et.. spor yap.. makyaj yap evde de olsan bol bol aynaya bak.. ne kadar güzel ne kadar tatlı olduğunu ve çok güzel şeylere layık olduğunu söyle kendi kendine.. kendine sakın acıma.. üstüne git.. mutlu olacağim elbet bigün hayal ettiğim yuvayı kuracağim de.. hayal kur bol bol.. içine bolca umut koy hayallerinin.. ve kendini affet.. eski nişanlını affet.. bunlar sadece tercihti.. böyle istedi böyle oldu.. isteseydi yanında olurdu.. kendi bilir.. senin elinden gelen bişey yok.. vicdanın rahat olsun.. elinden geleni yaptın.. bol bol dua et.. allaha sığın.. çektiklerin kadar mutlu olacaksın.. dediğim gibi hareketli güzel müzikler dinle.. güzel şeyler oku.. ayrılıkla ilgili şeyler değil kendine odaklanacağin kendini geliştireceğin şeyler oku..

Bütün hayallerini geride bırakmak hiç kolay değil. Olay daha çok yeni yaşanmış, umut beslemen de normal. Sadece kendini buna şartlandırma, geri dönmesi de bir ihtimal, dönmemesi de. Acıyı nasıl yaşadığın senin elinde. Yapabileceğin kadar bile bir şeyler yapsan kendini zorlayıp, kendine güvenin artacak. Bununla başedebilirim diyeceksin. Kendini tanımaya fırsatın olmamış olabilir bugüne kadar. Gerçekten ne istediğini düşün bence bu süreçte. Ben bugünlerde onu düşünüyorum mesela, ben ona aşık olmasaydım nasıl bir yaşam tarzım olur diye . Belirsizlik katlanılması zor bir şey insan için. Bu belirsizliği ne kadar daha sürdürebilir ki? Bu belirsizlik sürecinde sen de kendini düşün, ne istediğini, nasıl bir evlilik hayal ettiğini...

evet işte belirsizlik zor olan. yani çıksa karşıma tamam bitti dese ki zaten bitmemiş bişeyi yok, ama o son görüşme olmadı ya insanın bütün düşünceleri hisleri havada kalıyor. çevremde kiimisi döner diyor ee etkileniyosun tabi başlıyosun kurmaya kafanda. birisi dönmez diyor sonra haydi tekrar başa. ambale oldum resmen.

bilmiyorum belki de kendimi açsam onu tamamen silmekten korkuyorum. geçmişime anılarıma fazlasıyla bağlıyım ben. sanki onu unutmaya çalışmak acımı dindirmeye çalışmak ona olan aşkımı da alıp götürecek. hani şey gibi. evden çıkamazsın bi türlü çünkü çıkarsan gideceğini bilirsin ve her kavgada oturursun. çünkü ayrılığa hazır değilsindir. bu da onun gibi. sanırım hala sevgisini içimden atmaya hazır değilim ve bu acı onla beni bağlayan tek şey gibi,ona tutunuyorum

Aynen öyle tatlim,insanin basina ummadigi bisey gelince dünyada sadece kendisi o durumdaymis gibi olur ama herzaman beterin beteri vardir,Rabbim beterinden saklasin demekten baska bisey gelmiyor elimizden.sen cok güclü bir kizsin masallah,bu iyi niyetliligin karsiligini alacaksin hic ummadigin bir zamanda canim.ben herzaman sunu söylerim Allah herkesin niyetine göre verir ve ben seni tanimasam da niyetinin cok saf ve temiz olduguna inaniyorum.inan dualarimdasin dünden beri,sikinti icinde olan herkese yardim etsin Rabbim.kin ve nefret kisinin ancak kendine zarar verir,öfke duymamakla en iyisini yapiyosun,inan bende o kini ve nefreti üstümden atinca rahatladim,artik sorgulamiyorum sadece beklemedeyim.ben niyetimi bozmadigim Allaha tevekkül ettigim sürece bu isin hayrima sonuclanacagina öyle inaniyorumki hic bir süphe duymadan.sende buna inan ve kendini yaninda iyi hissettigin insanlarla vakit gecir

Ayrılmak istemeyerek ayrılmışsın. Hazır olmaman gayet normal. Ölüm olayında da yatalak hastaların aileleri, ani ölen hastaların ailelerine göre daha kolay atlatıyorlar bu durumu. Ama hayatta her şey hazır olduğumuzda yakalamıyor bizi malesef. Ben de bütün gün yaşanılanları kafamda tekrar yaşayıp duruyorum. Yapacak bir şey yok ne yazıkki

Tüm yazılanları maalesef ki okuyamadım ama en baştan yazdıklarınızı okuduğumda bana nişanlınızın istemeyerek, zorunlu olarak sizi bıraktığı çağrışımı yaptı.. Ve üzülürek acaba bir hastalığı var da böyle davranıyor diye düşünüyorum.. Yakın dostlarına sorun, iş ortamına sorun.. Çünkü bu hiç mantıklı bir ayrılma değil.. Üzülmeyin ayrıca.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.. Ama çok seviyorsanız bırakmayın derim, baktınız ki olmuyor kendinizi alıştırmanız daha kolay olur.. Ama böyle sadece kendinizi yersiniz...

bazen öyle üzülüyorum ki onu anlatacak kelime bulmak zor oluyor...

ah canım bunu söyleyen çok oldu ama Allah uzun ömür versin öyle bişey değil. hani okuyabilmiş olsaydın anlardın neden artık aramadığımı ve sessizliğe büründüğümü. üzüldüğün için ve iyi niyetinden böyle düşünüyorsuzn çünkü bu cidden zor bi durum insan bi neden bulmak istiyor. çok teşekkür ederim hem dileklerin hem düşüncelerin için ...

bazen öyle üzülüyorum ki onu anlatacak kelime bulmak zor oluyor...

Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü..
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin..
Yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;

Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,

Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..

İşte budur hayat!
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…