9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

öyle deme. bana bi arkadaşım senin nasıl Allah inancın var, kadere inanmak imandandır, Allah bi gün karşına birini çıkarır hayat buymuş dersin demişti. olmaz olmaz deme. baksana konu başlığım bile olmaz olmaz dediğim şeyin olması.
okudum ben seni biraz önce az buçuk. maşallah çok güçlü aklı başında bi kadınsın. bazıları da böyle biri ile hayat arkadaşı olmak ister.

ben eskiden dua ederken kendi acımdan başka yok sanırdım, şimdi benim gibi acı çeken arkadaşlara da yarım et diyorum.olacak biliyorum :)

Okuduklarımdan daha iyi olduğunu hissediyorum Ne yapacağına karar verdin mi? Eşyalarını alırken belki görüşürsünüz, kafanda soru işareti kalmaz canım

Dikkat ettim msjlarında hep bağışladım affettim kızgınlığım yok diyorsunn.Gerçekten böyle mi? Yoksa buna mu inandırmak istiyorsun kendinii? Çok çok zor bir durum cidden allah sabır versinn.Sevgin halen bitmemiş belkii gelsee ısrar etse yine devam etmeyi düşüneceksinn.

Herşeye iyi tarafından bakmak bazen gerçekleri kabul etmemizi engelliyor diye düşünüyorum..Öncelikle nişanlına çok kızdım bunu belirtmeliyimm , Yanii bunu düğüne 2 ay kala yapmasıı çok acı verici insan az çok ciddi adımlar atarkenn nereye bastığının farkındadır kendini sorgular.Bu kararı madem şuan alacaktıı daha ozamanlar bu düşünceleri vardır bunu sana belirtmeliydi yada madem emin değildi en başındaa vazgeçmeliydii.

Şimdiii , bak canımm kendii adıma düşünüyorumm sevgilimden ayrılmam kolaydır barışırız kimseeye açıklama yapmak zorunda değilimdir.Nişanlımdan ayrılırım problemlerimiz vardır vs. Bir süre kimseye söylememm çözebilme ihtimalimize karşıı söylememm çözersek devam ederim çözemezssem olmadıı bitti derimm..Amaa düğünüme 2 ay kala bir insanı yarı yolda bırakıyorsamm düğünü hemen iptal ettiriyorsam tamamen bitirmişimdir hayatımda istemediğime kanaat getirmişimdir.Bunun bir çok insan içinde böyle olduğunu düşünüyorumm.Bu arada bekarımm erkek arkadaşımm var şuan herhangi ciddi bir adımımız yok ama zamanıı olduğunu düşünüyoruz daha fazla tanımak adınaa.Hanii bunuda belirtmek istedim belkii yaşamadan anlayamazsın falan dersinn ama erkek arkadaşının iyi bir tarafını göremiyorum yada bunu çok geçerli bir sebeple yapmış olmasını göremiyorum diyelimmm.Önüne bak sana diyebileceğim tek şey buu , geride kalanlar kaldıı düşünmee.Arkamıza bakarsak önümüzü göremeyiz kimsenin özürünü açıklamasını beklemee bunu yapıcak adam zamanında yapardı zamanı geçmiş bir özür , bir açıklama çokta anlam ifade eder mi?

Zamanlaa geçicekk , dediğim gibi sadece önüne bak..

Son düzenleme:
Okuduklarımdan daha iyi olduğunu hissediyorum Ne yapacağına karar verdin mi? Eşyalarını alırken belki görüşürsünüz, kafanda soru işareti kalmaz canım

aslında daha iyi gibiyim ama zaman zaman duygu patlamaları yaşıyorum. hala gitmeye görmeye hatta onun beni aramasına bile cesaretim yok. henüz ne zaman gideceğime karar veremedim. kalan eşyaları almıcam sadece bi kaç şey alacağım ama bunu da nasıl yaparım bilmiyorum....

benim için bitti o iş. ben otobüsle dönerken içimden tekrarladım, sen birini gömdün ve gidiyosun. en sevdiğim şehre en sevdiğim insanı....

evet affettim. önceleri kızgındım ama baktım ki bu üstümde çok büyük bir yük ve yeni hayatım için bir engel, affettim.zorlandım ilk başta, önce dilim söyledi, oturdum geceleri konuştum onunla sanki karşımda gibi. seni affettim yolun açık olsun her şeye rağmen güzeldi. gibi cümleler ettim, gören deli sanırdı beni. sonra etrafımda konuşanlara aynı cümleleri tekrarladım ve inanmaya başladım. döndüm sordum kendime,seviyorum ama içimde kırgınlık da var yalnız kahretsin gibisinden değil, kısmet değilmiş gibi ince bi sitem.canla bağışlamak can verir gibi hissediyorum.

haklısın dediklerinde, ben asla tekrar oluruz umudu taşımıyorum artık. ilk zamanlar evet ayrılığın şoku ile insan istiyorum diyor.ama sonra mantıklı düşününce sadece kalbini koymayınca teraziye işin rengi değişiyor. unutmadım asla da unutamam. Allah onu bana nasip etse de evlensem dahi unutamam yaşadıklarımı.

iptal meselesinde de haklısın. diyorum ya diğer sayfalarda da, bi muhasebe yaptı ama geç oldu diye. bu hatayı hangi gerekçe haklı kılar bilmiyorum. bazen bilmek de istemiyorum.

özür belki de şu kırılan gururum için ya da geçmişi gerçekten daha iyi anmam için bi sembol sanki. sadece bu açıdan bi anlamı var artık.

amin inşallah geçecek, Allah daha büyük acı ile sınamasın. benimkisi yumurtadan yeni çıkan yavru ördek gibi yavaş yavaş işte sendeleye sendeleye devam etcem hayatıma, sonra bi bakcam bi gün koşuşturuyorum ordan oraya...inşallah olacak.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...

Son düzenleme:

Ne zaman hazır hissedersen o zaman gidersin boşver. Duygu patlamalarının olması normal daha çok yeni. KAfanda bitirmen de önemli, acını bastırmadan yaşarsın ve günün birinde diner o acı da.

Ne zaman hazır hissedersen o zaman gidersin boşver. Duygu patlamalarının olması normal daha çok yeni. KAfanda bitirmen de önemli, acını bastırmadan yaşarsın ve günün birinde diner o acı da.

geçenlerde tv de bi reklama dakikalarca güldüm. annemler ne oluyor gibi baktılar :S sonra gittim ve bi ağlamaya başladım ki sorma. oluyor böyle sonra yüzümü yıkayıp bişeylere bakıyorum oyalanıyorum. ama bazen de öyle şeylere patlıyorum ki şaşıyorum kendime.

o gelse de koşa koşa gitsem yanına dediğim adam değil sanki artık. sesini bile duysam sanki kalbim sırçadan bi kalp, hemen tuzla buz olacak gibi...

inşallah diner tez zamanda bu acı.

sen de aynısın ama sana nasılsın demedim özür dilerim sen napıyosun peki, nasılsın, neler yapıyosun?

Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Fotoğraflara bakıp ağlıyorum. Bazen bir şey olmamış gibi davranıyorum. Zamanla dinecek bu acı biliyorum ama zor.Aynı derede iki kez yıkanılmazmış. Dönse bile nasıl güveneceğim? Tekrar bırakıp gitmeyeceğinin garantisi yok. Bunları düşünüp duruyorum.İnşallah ikizimizin de acısı tez zamanda diner

Son düzenleme:
CNN Turk te psikiyatrist yası anlatıyor canım izlemek istersen. Benzer süreç olduğunu söylemiştim ya

Son düzenleme:
Açtığımda psikiyatrist konuşuyodu. Şu anda başka bi uzman kaburgaları falan anlatıyo. Sonra tekrar konuşacak mı bilmiyorum canım ya

buyur işte. sanki her şey insanın üstüne geliyor bazen.günler sonra radyo açayım dedim çalan şarkıya bak

hande yener -grup 84 imiş ------öfkem var

ne bu grubu severim ne de bu kadını öyle aman aman dinlerim. ama çok etkiledi bu şarkı beni keşke açmasaydım (

açabildin mi canım? tekrar konuşmaya başladı

bence burada başka bir şey var evlilik bazı erkeklerde böle etkiler yapıyormus çok duydum.karşısına geçip konuş canım ya da ailesiyle bir açıklamaları olmalı yoksa hep yarım kalırsın.bana kalsa barışacaksınız ama bilemeyiz.onun için konuşmalısın onunla ama üstüne varmadan.derdi ne imiş neden bırakıyor yüzüstü?kaderde varsa yine de gelirsiniz yanyana.ben de neler çektim 5 ay ayrı kaldım nişan arifesi oldu tüm bunlar ama şimdi tekrar barıştık.dua edicem senin için.biliyyorum sana ne kadar boş gelse de kendini bırakma.ağla bağır çağır stresini dök ama hemen topla kendini,sakın salma.inşallah barışırsınız

tatlım çok denedim ben ama artık hem gururum kırıldı hem de güvenim neredeyse sıfıra yaklaştı ( malesef oluyormuş erkeklerde böyle durumlar. sonradan baya okudum bununla ilgili şeyler. artık en iyi çözüm sessizlik bence. çünkü onun bana karşı sevgisini ölçmesi ve kendini toplaması lazım. bunun içinde benim bi etkim olamaz. çünkü çok çok çok denedimmm. artık Allah kısmet etmişse onu beklerim. artık her neyi nasip etmişse.

rabbim sizin mutluluğunuzu bozmasın inşallah. bende hayatım nasıl mutlu olacaksa ona doğru yöneleyim inşallah.

Ben bugünlerde eski nişanlım(eski demek şu anda bile tuhaf geliyor) başkasıyla evlense ne yaparım diye düşünüyorum. Nefes alamıcak gibi hissediyorum. Tam tersi kendimi düşünüyorum daha doğrusu düşünemiyorum.Başkasını böyle saf duygularla sevemem diyorum. Senin de böyle düşündüğün oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…