- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
SERAP_SERAP evet bana dik durmak düşüyor. ne kızıyorum ne öfkeleniyorum ne kinleniyorum. çünkü bunlar bumerang gibi şeyler. evet karşıyı vuruyor ama sana da geri dönüyor o yüzden en ufak beddua etmem. çünkü ben onu sevdim sevyorum o da sevdi beni emek verdi. belki de ciddi şekilde bunalımdadır. benim bunalma depresyona girme hakkım var ama onun yok değil ki. belki geçketen art niyetsiz olmayacağını anlamıştır yada dinlenmek istiyodur. ben ona kötü dersem geçen yıllarımda kötü demektir. ben neden bunca yıl kötü ile oldum demektir. hayır iyi biri biliuyorum. benle olmasa da bana bunu yapsa da kötü biri değil.dileğim Allah huzu versin aklını başına toplasın. benimle olsa da hoş olmasa da ama yıllar sonra bunu yapmak evet ciddi bir bunalım gerektirir.
:)) güldürdün beni sağol. aksine çok düzgün biridir. babam da demişti çok düzgün biri diye. sanırım cidden sorunları var. şimdi ben desem ki olmadı ayrılalım ailem herkes der ki senin mutluluğun önemli olabilir evilik stres yapar der. erkeklerde de oluydur belki kimbilir. ben yine kızamıyorum ona9 senenin hatrına sen kötü bişey söyleme bırak biz söyleyelim :)
dediğin gibi canım ya bu adamın karakter sorunu var ya da psikolojik problemleri var
:)) güldürdün beni sağol. aksine çok düzgün biridir. babam da demişti çok düzgün biri diye. sanırım cidden sorunları var. şimdi ben desem ki olmadı ayrılalım ailem herkes der ki senin mutluluğun önemli olabilir evilik stres yapar der. erkeklerde de oluydur belki kimbilir. ben yine kızamıyorum ona
Yani 1 aydır hadi o aramadı ailesinden de mi kimse aramaz yaa...:26:
Rabbim hakkında hayırlısı neyse onunla karşılaştırsın seni canım, bunu yürekten söylüyorum, hayırlıysa dönsün gelsin hayırlı olmıcak bi işse bu evlilik olmasın
ya aklımdan bıseyler gecıyo ama sızı uzebılr yazmaktan vazgecmıstım ama tekrar geldım amacım sızı uzmek degıl onu belırteyım,nısanlınızın hayatında baska bırısı olabılır mı acaba?soyledıgınız olaylar 9yılı bır kalemde sılecek seyler degıl bence.benım bır kız arkadasımın abısıde aynen sızın gıbı dugune cok kısa bır sure kala ayrıldı dısanlısından abuk subuk bahaneler ureterek hersey hazırken,ev tutulmus beraber badana boya ıslemı yapılmıs,gelınlık alınmıs, dusun salonu takırsınutulmus tum hazırlıklar tamamken arkadasımın abısı sacma bahanelerle ayrıldı kızdan,arkadasımda bana gercek nedenını anlattı,yasemın ben supelenıyordum abımden son 1ay kala davranısları degısmıstı,alısverıse cıkılacak sız gıdın dıyodu zorla yaptırıyoduk bazı seylerı bızde dugun sıtresınden sanıyoduk ama bıgun benı seytan durttu,ve abım banyodayken msjlarına baktım,muge dıye bır kızla msjlasıyordu askım lı maskımlı dedı,abısıne sormus msjını gordum sen hatıceyı yuzustu nasıl bırakırsın abı demıs,abısıde kızım muge daha guzel,sende gorsen bana hakverırsın demıssıkıldım hatıceden mugeyı sevıyorum artık demıs erkek mılletınden hersey beklenır odonem yolda hatıceyle karsılastık dugunlerıne 1hafta vardı kız guzel mı guzel artıst gıbı bır kızdı,nasılsın dedı arkadasım,arkadasımın adıda hatıce,ve hatıce,hatıceye nasıl olayım hatıce 1hafta sonra dugunumuz olacaktı evımız herseyımız hazırdı,akrabalar arkadaslar arayıp duruyo dugunu soruyolar dıye aglamaya basladı kızcagız yolun ortasında abının benı terketmesının sebebını ogrendım sımdı benı ....cafede calısan muge adında bır kızla aldatıyormus onu parcalamaya gıdıyorum sımdı dedı,gıdıcem buralardan cesmede yasıcam buralarda duramam artık dedı cok uzulmustum kızın durumuna.
umarım sızın durumunuzda aydınlıga kavusur bır ana evvel,anlam verememek neden dıye sormak cok yıpratır ınsanı,sebebını ogrenmek kabullenmeyı kolaylastırır.ALLAH yardımcın olsun hayırlıysa gerı gelsın degılse gelmesın canım
ya aklımdan bıseyler gecıyo ama sızı uzebılr yazmaktan vazgecmıstım ama tekrar geldım amacım sızı uzmek degıl onu belırteyım,nısanlınızın hayatında baska bırısı olabılır mı acaba?soyledıgınız olaylar 9yılı bır kalemde sılecek seyler degıl bence.benım bır kız arkadasımın abısıde aynen sızın gıbı dugune cok kısa bır sure kala ayrıldı dısanlısından abuk subuk bahaneler ureterek hersey hazırken,ev tutulmus beraber badana boya ıslemı yapılmıs,gelınlık alınmıs, dusun salonu takırsınutulmus tum hazırlıklar tamamken arkadasımın abısı sacma bahanelerle ayrıldı kızdan,arkadasımda bana gercek nedenını anlattı,yasemın ben supelenıyordum abımden son 1ay kala davranısları degısmıstı,alısverıse cıkılacak sız gıdın dıyodu zorla yaptırıyoduk bazı seylerı bızde dugun sıtresınden sanıyoduk ama bıgun benı seytan durttu,ve abım banyodayken msjlarına baktım,muge dıye bır kızla msjlasıyordu askım lı maskımlı dedı,abısıne sormus msjını gordum sen hatıceyı yuzustu nasıl bırakırsın abı demıs,abısıde kızım muge daha guzel,sende gorsen bana hakverırsın demıssıkıldım hatıceden mugeyı sevıyorum artık demıs erkek mılletınden hersey beklenır odonem yolda hatıceyle karsılastık dugunlerıne 1hafta vardı kız guzel mı guzel artıst gıbı bır kızdı,nasılsın dedı arkadasım,arkadasımın adıda hatıce,ve hatıce,hatıceye nasıl olayım hatıce 1hafta sonra dugunumuz olacaktı evımız herseyımız hazırdı,akrabalar arkadaslar arayıp duruyo dugunu soruyolar dıye aglamaya basladı kızcagız yolun ortasında abının benı terketmesının sebebını ogrendım sımdı benı ....cafede calısan muge adında bır kızla aldatıyormus onu parcalamaya gıdıyorum sımdı dedı,gıdıcem buralardan cesmede yasıcam buralarda duramam artık dedı cok uzulmustum kızın durumuna.
umarım sızın durumunuzda aydınlıga kavusur bır ana evvel,anlam verememek neden dıye sormak cok yıpratır ınsanı,sebebını ogrenmek kabullenmeyı kolaylastırır.ALLAH yardımcın olsun hayırlıysa gerı gelsın degılse gelmesın canım
O en kötü günlerimde Yaradandan umudumu hiç kesmedim.. Bütün gün yatar ağlardım ezan okunduğunda kalkıp namazımı kılar Allahım sen yardım et bana sen çıkar beni bu çıkmazdan ve hakkımda ne hayırlıysa onu ver diye Dua eder sonra yine girer yatağıma ağlardım... Ama işte dediğim gibi Rabbim yardım ediyo çok şükür geride bıraktım o günleri geçmez dediğim günleri geride bıraktım...
ay ne acı yaa... ben analaybiliyrum o kızı. bende de oluyor pat diye annemlerle masada yemek yerken ağlamaya başlıyorum herkesin kaşık elinde kalıyor. canım benim ondan şüpheenmedim çünkü inan görmedim. ha belkki sevgisi bitmiştir bundan sonra olur ona bişey diyemem çünkü hayatın bakacak. ama ben sordum dedi ki, 9 yıl verdim olmadı ben başkası için mi ayrılırım sanıyosun bu kadar da mı tanımadın dedi.
Bu şekilde düşünmene sevindim canım bak iftar eder etmez foruma girdim durumun nasıl diye. Sen dik dur sana yakıştığı gibi derim yine.Üzme kendini. Bak kendini üzerken çevrendekileri de üzdüdğünü unutma. Annen baban kısacası ailen inan onlar seni bu şekilde gördükçe daha kötü olurlar. Bence onlara bunu yaşatma derim ben. Senin bunun da üstesinden gelebileceğini görsünler.Yaş olarak aynı olacağız yarın nasipse. Bunları sana arkadaş tavsiyesi olarak sundum. Kendine çok çok iyi davran ve çevrendekileri de düşün.SERAP_SERAP evet bana dik durmak düşüyor. ne kızıyorum ne öfkeleniyorum ne kinleniyorum. çünkü bunlar bumerang gibi şeyler. evet karşıyı vuruyor ama sana da geri dönüyor o yüzden en ufak beddua etmem. çünkü ben onu sevdim sevyorum o da sevdi beni emek verdi. belki de ciddi şekilde bunalımdadır. benim bunalma depresyona girme hakkım var ama onun yok değil ki. belki geçketen art niyetsiz olmayacağını anlamıştır yada dinlenmek istiyodur. ben ona kötü dersem geçen yıllarımda kötü demektir. ben neden bunca yıl kötü ile oldum demektir. hayır iyi biri biliuyorum. benle olmasa da bana bunu yapsa da kötü biri değil.dileğim Allah huzu versin aklını başına toplasın. benimle olsa da hoş olmasa da ama yıllar sonra bunu yapmak evet ciddi bir bunalım gerektirir.
Bu şekilde düşünmene sevindim canım bak iftar eder etmez foruma girdim durumun nasıl diye. Sen dik dur sana yakıştığı gibi derim yine.Üzme kendini. Bak kendini üzerken çevrendekileri de üzdüdğünü unutma. Annen baban kısacası ailen inan onlar seni bu şekilde gördükçe daha kötü olurlar. Bence onlara bunu yaşatma derim ben. Senin bunun da üstesinden gelebileceğini görsünler.Yaş olarak aynı olacağız yarın nasipse. Bunları sana arkadaş tavsiyesi olarak sundum. Kendine çok çok iyi davran ve çevrendekileri de düşün.
Evlilik gerçekten sorumluluk gerektiren bir şey,
Bazı erkekler bu sorumluluktan nedense kaçarlar.
Ya bu sorumluluktan kaçtı arkadaşın ya da sağlık problemi var.
Başka bir şey düşünemiyorum.
Allah herkesin gönlüne göre verirmiş ,hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?