9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

sağlık olmadığı kesin. ya yapamayacağını düşündü yada gerçekten son anda kafasına bişeyler dank etti ne diyim artık. ama ne olduysa biraz geç farketti. beni çok yaraladı...

Canım benim; ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama

hiç bir erkek evlenmeyeceği kızla 9 yıl birlikte olmaz.

Evliliğe ramak kala ne oldu da değişti bu adam . İnanmak gerçekten zor.

Sana mutlaka bir açıklama borçlu, çünkü sen belki de sırf bu yıkıntı ile ileride yuva bile kuramayacaksın.

Her şeyi göze al ve mantıklı bir şekil çık karşısına. Konuşmaya çalış. Ama asla kendini küçük düşürecek şeyler yapma, yalvarma.

Yazık günahtır ya!

3 ay değil 1 sene değil tam tamına 9 yıl hayatını çalmış senin.

Bu ayrılık için geçerli bir sebep göstermesi lazım sana.

Bu senin en doğal hakkın.

Son düzenleme:

Sağol canım dileğin için.
Başta yazdıklarını da ne sen yazmış ol ne de ben okumuş olayım canım. Unutma öyle bir kurtuluşu bence acizler yapar. Sen sana ve ailene yakışanı şimdiye kadar yapmışsın. Şimdiden sonra da yaparsın ben öyle inanıyorum. Bak kendine uğraşlar bul canım. Bu ilk başta saçma gelebiliyor ama inan zaman içinde boş oturdukça daha çok düşünürsün. Kendini başka şeylere ver o işlerle uğraş kafanı meşgul etme fazla.
Hıııı bu arada bu dünyada bir tane var senden. Kendini de değersiz hissetme.Bence o senin değerini anlayamamış. Bunca yaşananlara rağmen bu kadar sabırlı ve kendini bilerek davranman bunu gösteriyor canım benim.

bazen dediğin gibi diyorum ara diyorum ama sonra gururum el vermiyor. nedeni ne olursa olsun beni bıraktı mı bıraktı diyorum. bi de sanırım hazır değilim görüşmeye. beni arasa bile görüşmek istemiyorum. hani baksam yüzüne içimde kalan son şeylerde yıkılıvercek gibi geliyor....

Gurur yapmanın sırası değil
ömür boyu kafanda soru işaretleri ile yaşayacağını şimdi yapmalısın bunu...

çok sağol canım. annem bazen bi kızıyor. hemen kızıyorum ona sus diyorum senin de evladın var. ne biliyosun belki çok geçerli bi nedeni var bilemeyiz. haksızsa bile Allah ıslah etsin de. bana diyoki sufi gibisin melek gibi olma. napıyım anne dedim. kızsam gürlesem bana ne faydası var ona ne zararı var.

burdan denmez ama namazlarımda dua ediyorum onu da ıslah et kalbine huzur ver diyorum çünkü bende çok kötü günler yıllar geçirdim ve o hep yanımdaydı öf bile demedi. kötü biri bunu yapmaz. ben bunları söyleyince senin hala umudun var sil at diyolar. bu umut değil yaşananlara saygı. ne olursa olsun bunca yılın ardından ayrılık kararı vermek azıcık bile vicdanı olan birini üzer. bugüne kadar yaptıkları da zaten iyi biri olduğunu gösterir ki elbet üzülüyodur.

hep ona diyorum o kafasını dinlesin. belki de benim ihtiyacım vardır kimbilir. belki benim hatam daha çoktur da benim için Rabbim bunu yaşatmıştır. hüsnüzan yapmaktan başka şey gelmiyor elimden.

sanırım dil kursuna başlıcam. masterı mı bırakmıştım ona geri döncem nasipse. bakalım gelecek ne gösterir. ama ben bunu elimde kolumda bi yara izi gibi hep taşıcam zaman zaman görüp anıp içim acıyacak

Arkadasim o kadar uzun birlikteliklede evlilik fabisi olusuyor erkeklerde ve o sebepten bu tartismaniz ayrilik veilesi olmus olabilir, inan hic belli etmese bile bu sebepten bitirmis olabilir. Sen bence alttan alan taraf olmalisin. Biraz zaman ver ona sanki hastaymis gibi yaklas bence. Bir sure hersey bitti muamelesi yap sonra arkadas sonra da iliskiye devam deyip bu sefer hemen masaya oturun yoksa bence hayatta evlenmez bu adam sana kolay gelsin iste bu cok zor. Senle konusmuyorsa bir sure sonra tamam hersey bitti ama arkadas kalalim ben sana cok aliskinim dersin gorusmeyi kesmeyin cnm benm emeklerini bosa cikarmamak icin caba sarfetmen gerekiyor.

canım nasıl oldu eşimle alışverişe çıkmıtım o yüzden sitede değildim merak ettim seni...bir gelişme yok mu

yok canım keşke olsa... hani arasa dese ki tamam bitti kesin dese belki de neye üzüldüğümü bileceğim. ama şimdi ben napıyorum. yani bitiren adam beni de arar der ki ben iptal ettirdim bitti hakkını helal et der. bitmediyse yüzümü yok herşeyi mahvettiğinin farkında mı, yoksa hala doğru mu yaptığını düşünüyor anlamıyorum ben. neye üzüldüğümü bile bilmiyorum...

Bak canım kur düzenini özelden mesaj atacağım birazdan okursan belki sana birazcık faydası olur canım. Buradan yazamıyorum.

işte ben onu yapamam canım yani eğer öyle yaparsam bu böyle devam eder. mesele sadece evlenmemek değil mesele bitiş şekli aynı zamanda. tamam barıştık diyelim ben hep korkacağım. aklıma gelecek bişeyler. bu tramva kolay atılatılır bişey değil.üzülen terk edilen benken ve zaten zor dirayetli duruyoken karşına geçip arkadaş olalım diyemem. hem gururum el vermez hem gücüm yok. haklın bi süre bıraktım bende. çünkü sadece onun değil benimde ihtiyacım var dinlenmeye atlatmaya. şimdi gelse bi yanım koş sarıl diyor bi yanım kafasını kaldırıp bakmaya için bi güç bulamıyor....

Bu tur durumlarda donmez dersen donmez zaten caba gerekiyor iliskiyi kurtarmak icin...

Erkekler kadınlara göre daha çok bağımlılık sahibiler bence yani sevdiyseniz o daha çok bağımlıdır. Düğün salonuna para düşüncek durumda değilim demiş. Neden bilmem aklıma sanki bir hastalığını öğrenirde (filmlerde olur ancak ama) ne bileyim çocuğu olmayacağını seni o kadar çok seviyordurki sana söyleyemez yada ailede anne baba hakkımızı helal etmeyiz 2 cihanda der , yani öyle bir güç olmalıki 2 ay kala hemde durup dururkenmi bilmiyorum bırakıp gitsin. Ama sen onun herşeyini bilirsin psikolojisi bozuksa hissederdin ancak parçaları birleştirerek sen bulacaksın ama bu hırs içinden ömür boyu gitmeyecek ölene dek merakını hiç yenemeyeceksin o yüzden gurur değil bu sadece sebebini öğrenki artık sende kendine yeni bir hayat kur, birde farkında değilsindir ama kesinlikle bir psikiyatrisle dertleş derim çünkü aradan 7 yıl geçtikten sonra anca psikolojinin bu kadar bozulmuş olduğunun farkına varıyorsun, unutma bu dünyaya kendin için geldin kimse için değil evlenip boşanmak gibi bir duygu seninkisi umarım sana biraz fikir vermişimdir, haa birde gerçekten bittiyse kesinlikle uzaklaş buralardan yurt dışına çıkabilirsen çık en iyi terapi çok yoğun ve eğlenceli yeni bir iş ortamı yada uzaklaşmak yeni bir hayat bulmaktır, sevgiler.

bence o seni aramayacaktır tatlım yazdıklarından sana söylediklerinden bunu çıkartıyorum.. yani bu zamana kadar aramadı gün geçtikçe zaten yüzü tutmaz diye düşünüyorum..aslında sana bişey dicem ama güç lazım bunada canımm yapabilirsen bilmiyorum ama ben yerinde olsam şayet dönerse bana ki dönse senin hep aklına bu yaşadıkların gelecek ve evlensen bile acaba boşanır mı dicen hep bu şüpheler kalacağına ben yerinde olsam şayet dönse bile ben ona dönmezdim sanırım...yaptığı çok kötü bişeyyy bi insan kendisine yapılmasını istemediğine başkasına da yapmamalı benim felsefem bu canım..

bu süreç içinde bir erkekle falan mı gördü acaba bir yakını? kıskançmıydı mesela? hani,biri dedikodu yaptı da vazmıgeçti dicem..ama 9 yıl,dilekolay.tanıması gerekiyor seni elbette..bilemedim ne diyeceğimi.ilk defa böyle bir olay duyuyorum.:26:

Allah yardimcin olsun ya gercekten cok uzuldum duruma.
ama onu aramamakta direnmemelisin bence. nasil ki bir seylere baslamak adim atmak icin cesaret bulup seni umitlendiriyorda bu adam,
sana da aciklama yapmak zorunda!! kesinlikle onunla konusmalisin. bak 1 ay olmus. bence daha fazla zamanini yazik etmeden ara.
gercekten gururundan mi icindeki kirginliktan mi aramiyorsun bilmiyorum ama araman gerekli.
bir de bu isin ardinda baska bir seyler var diyenlere tam anlamiyla katilmiyorum. cunku eger gercekten senden soguduysa donmeyebilir arkadasim.
o yuzden tek sorun sogumasi mi yoksa arkadaslarin dedigi gibi baska seyler mi var bunu bilmek senin hakkin.
cunku unutamazsin, aklindaki "neden nicin nasil" sorulariyla emin ol yasayamiyorsun.
ALLAHIM SANA BOL SABIR VE MUTLULUK VERSIN INSALLAH!

zaten bana çok bağlı idi. daha mayıs ayında çok pahalı bişey aldı çok istiyodum ben baktım hediye almış .çok kızdım . ben parayı kimin için kazanıyorum diyodu. senin yüzün gülsün diyodu. ama demek ki kafasında bi yerde hep bi şüphe vardı. belki de onun beni sevdiği kadar sevmediğimi düşündü. belki de ne kadar emek verirse versin ayrılacağımızı düşündü. çünkü son zamanlarda çevresindekiler bakıp bizde mi ayrılcaz diyodu hep....keşke işim olsaydı bişeyleri bırakmasaydım ama kısmet işte bıraktım. inşallah Allah bi kapı açar ve unutmam için bana fırsat verir...çok teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için

sebep arıyorum cidden.umarım bir açıklama duyarsın ya da duymana gerek kalmadan barışırsınız.hakkında hayırlısı demekten başka bişey diyemiyorum çok üzüldüm.

işte bende bilmiyorum neden aramadı. acaba diyorum yaptığı hatayı anladı da yüzümü yok. yoksa cidden hala iyi değil de iyileşmeyi mi bekliyor,yoksa cidden kafasında bitirdi ve nasılsa bitti deyip mi aramıyor. inan yle zor durumdayım ki anlatamam. ne döneceği belli ne dönmeyeceği. dönse ben naparım o da belli değil.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…