- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Çok sevmişsin canım yaa insan böyle sevgi buldumuda bırakmak istermi tabi birde artık alışkanlıklar var yani ama o alışkanlıklar ondada var bunu unutmaa yani sen ne hissediyorsan oda hissediyor ama üstüne düşersen kıymetli olacak kaçan herzaman kovalanır her zaman benim eşim benden 12 yaş büyük 2 yıl nişanlılıkta bile evlilik korkusu sarıyor hep o benim üstüme düşüyordu birara şımardı 'ee yeter biterse bitsin' dedi sen bilirsin dedim sonra kendini bir sirkelemiş ve 'ben ne yapıyorum yıllarca beklediğim aşkı buldum ve şımardım demiş' o gün bugündür hep ben kaçan tarafım. O yüzden kovalayan olmayacaksın mecburen çünkü o silip atmamış ara vermek istemiş yani bitmeyen birşey var, umudun var. Senin kalbin temiz ve hak yolunu nikahı istiyorsun Allah senin yanında neden olmadığını yada geç olduğunu yıllar sonra anlıyorsun. Vaay be diyorsun demekki hakkımda hayırlısı buymuş diyorsun.
Vazgeçtiğin Topraklar Senindir!!!
Bir kadın (bunun hz. İsa’nın havarilerinden birinin kız kardeşi olduğu da söylenir) isa peygamberin yanına gelir ve ağlar. sevdiği adam tutuklanmıştır ve sonra serbest bırakılmıştır. ancak artık kadını istememekte, kendini herhangi bir ilişkiye hazır hissetmemekte, bu birlikteliği artık beceremeyeceğini, bir kadına sahip olamayacağını söylemektedir.
hz.İsa,kadını dikkatle dinler ve “vazgeçtiğin topraklar senindir.” der,
Kadın, vazgeçmesi gerektiğini anlayarak oradan uzaklaşır ve babasının kasabasına gider. sevdiği adam bir süre sonra onu aramaya çıkar ve bulur.
meali;sevdiğiniz ya da istediğiniz birşeyi elde etmek için ondan vazgeçebilme erdemine ve olgunluğuna sahip olmanız gerekir önce.
"vazgeçtiğin topraklar senindir"
bir zamanlar bu sözle kırılan kalbimi teselli ediyordum ve kendimi güçlü hissediyordum. şimdi senin yazmanla yeniden hatırladım bu değerli sözü. teşekkürler zeynep.. ve sakın üzülme. bu şekilde biteceğine inanmıyorum. çok uzun bir yaşanmışlık var, hiçbir gidiş bu kadar kolay olamaz.
Kul Kurara kader gulermis canim... yuce rabbim hayirli neyse onu yazssin alnina... ne sen askindan hasretinden olursun nede o.. Sen tamamen bitme sebebini ogrenmek istiyorsun ki buda en dogal hakkin... belki sana mantikli bir aciklama yapsa bu kadar yipranmazsin ama sunu bilki nisanlin kacmakta.. neyden nicin bilemicem ama kacmakda... bir tek sorum var ailesiyle aran nasildi?
sıkma canını canım biraz kendini toparla 3-4 ay geçsin eminim o zamana kalmyacak o seni arayacak ta ki aramazsa sen arar neden böyle olduğunu sorarsın ama ilk önce bekle erim ben..korkuları var anlaşılan...bana şöyle dedi. ne olur üstüme gelme evliler bile ara veriyor bi evliliklerini düşünüyolar bizde yanlış bi karar almadan düşünelim dedi. malum çok medeni bi çevrede o öyle insanlar arkadaşları. evlenip ayrılmak falan sorun değil onlr için. garip yani. diyrum ya çevresi etkiledi.
sıkma canını canım biraz kendini toparla 3-4 ay geçsin eminim o zamana kalmyacak o seni arayacak ta ki aramazsa sen arar neden böyle olduğunu sorarsın ama ilk önce bekle erim ben..korkuları var anlaşılan...
Önemli olan zaten hakkından hayırlısını istemek canım. Onun olacağına da eminim sakın üzme kendini ve çevrendekileribilmiyorum ki canım kimisi döner diyor kimisi bu hadde geldikten sonra dönmez diyor... Allah bilir tabi ne olacağını hayırlısı olsun ne diyeyim .. insan acı çekerken hayır şer düşünmüyor sadece onu düşünüyor ama ben yine de hayırlısı neyse o olsun diliyorum....
Önemli olan zaten hakkından hayırlısını istemek canım. Onun olacağına da eminim sakın üzme kendini ve çevrendekileri
Bu şekilde düşüncelerinin karşılığını alacaksın ben buna inanıyorum inşallah güzel haberlerini alırız.inşallah canım inşallah.....biliyomusun rüyamda gördüm geçen gün. berduş gibiydi sakalları falan çıkmış üstümde takım elbise elinde bi gelinlik. al dedi sana aldım. beğendin mi dedi evet dedim. giydim bi bkatım çok güzel olmuşum. hadi dedi seni götüreyim tamam dedim. bi kalktım yok. öyle ağladım ki anlatamam... Allah böyle sevdiğini falan kaybedenlere sabır versin. ben onu çok sevdim. benim olmasa da başına bişey geleceğine öylece uzaktda dursun bana yeter....
Bu şekilde düşüncelerinin karşılığını alacaksın ben buna inanıyorum inşallah güzel haberlerini alırız.inşallah canım inşallah.....biliyomusun rüyamda gördüm geçen gün. berduş gibiydi sakalları falan çıkmış üstümde takım elbise elinde bi gelinlik. al dedi sana aldım. beğendin mi dedi evet dedim. giydim bi bkatım çok güzel olmuşum. hadi dedi seni götüreyim tamam dedim. bi kalktım yok. öyle ağladım ki anlatamam... Allah böyle sevdiğini falan kaybedenlere sabır versin. ben onu çok sevdim. benim olmasa da başına bişey geleceğine öylece uzaktda dursun bana yeter....
evet canım aynen öyle ama bu nedeni ben onu arayarak öğrenmek istemiyorum. kendini toplayıp çıkarsa karşıma evet isterim ama arayamam onu.
ailesi ile aram iyi hiç bir saygısızlığımız falan olmadı yaşanmadı ne bunca yıl ne de nişanlılık döneminde. en ufak müdahale falan olmadı yani. beni aramadılar sormadılar ama Allah selamet versin onlarada.
farkıdayım kaçıyor ama neyden kaçıyor bilmiyorum. ben onu kovalamıyorum ki... o vicdanından ve kendinden kaçıyor.....
Belkide bilmemek bazen daha iyidir.. ama icinin rahat etmesi bana sorarsan aramak yerine bir mail at aynen bize yazdigin gibi. Ama her ne olursa olsun sen kendini uzme sakin. Seninle daha konusmadan salonu iptal etmis bu duruma gelecek ne olabilir ki? Uzme sakin kendini..
Ama suda bir gercek ki hic birsey eskidi gibi olmaz bu saatden sonra... Dilerim bir gun kendini bu kadar uzdugun icin uzulursun, ve sana bunlari iyiki yasamisimda ayrilmisim dedirten biri cikar karsina..
biz kendimizi bildiğimizde başlıyoruz evcilikle evlilik hazırlığına
erkekler polis arabası kullanıyor tren kullanıyor tank kullanıyor...
biz bi bez bebekle akşama kadar oynuyoruz
şimdikilerin bebeklerinin gardrobu falan var:)
biraz hava alsın değişiklik iyi gelir ağlama diyemem bilirim durmadan akar
hiç ummadığın bi kişinin bi lafını almıştır büyüttükçe büyütmüş içinde bulunduğu ortamdan kaçacak bi sebep haline getirmiştir
sana uzun uzun açıklamaktan da kaçar çünkü mantıklı sebepleri yoktur
eşime sordum da evlilik size ifade ettiği şeyi bize ifade etmiyor dedi o 35 yaşındaki arkadaş cesaretini kaybetmiştir diye ekledi
kendini üzecek hiç bi adım atma sonra hep keşke diyoruz çünkü
ama biraz zaman verdikten sonra sana yapması gereken açıklamayı yapmasını iste bunu yapacak olgunlukta olduğuna inanıyorum
şu an çok keyifli de olabilir kuş gibi özgür hisseder tadını çıkarsın hoşuna gidip de ardına bile bakmıyorsa bilki çok da değerli birini kaybetmedin
geri dönüpte af dilerse pişman olmuş erkekte ideal erkektir derim
ama affedip affetmemek sana kalmış
sana gönülden dayanma gücü diliyorum
hoşçakal
canım iyi dileklerin için tşk ederim inşallah herşey güzel olur. otel müdürü bunu ilk aradığında iptal ettirmemiş. bazı sorunlarım var demiş. bir hafta önce iptal ettirmiş. zaten düğünümüze 20 gün kalmıştı. bu saatten sonra o düğünün olmayacağını o da biliyor. belki o yüzden de iptal ettirmştir. yani boşuna daha fazla para ödeyecekti.beni arayamadı bence çünkü bunu ben yapsam yüzüm olmaz arayamam....
Uzme tatli canini tamam mi guzelim.. senin konun beni neden cok etkiledi biliyor musun cunku benzeri basimdan gecti dugunume 6 gun kala dugunum iptal olacakti.... o yuzden senin nasil bir boslukda his ettigini cok iyi anliyorum ama gecicek... salma kendini ne olur.. Basa gelen cekiliyor ve unutuluyor...
Yazıklar olsun bunu yapan erkeğe.. Onunda kız kardeşi var aynı şey kardeşine yapılsa nasıl tepki verir acaba.. Bide pişkin pişkin o daha güzel demiş.. Erkekleri anlamak gerçekten çok zor yaa.. Bu kadar basit mi bakıyolar herşeye aman ayrılırım gider nolacak ki böyle mi düşünüyolar yani...
rica ederim canım... inşallah şimdi teselli edilecek bi durum yoktur artık senin için. inşallah herşey güzelinden hayırlısından olur tek dileğim bu....hem onun hem benim için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?