evet haylazcım sporsuz olmaz başlayacam ama bu regl döneminin bitmesini bekliyorum sancıyla ağrıyla spor yapmayı hiç canım istemiyo
haylazz katılıyorum sana canım en kötü yürüyüş olacak hayatımızda yoksa tek başına diyetle olmuyor
hoş geldin canım aramıza hep beraber zevkle kilo verecez senin günlüğünede geliriz senide her zaman bekleriz
kaç kilosun ne kadar zamandır diyet yapıyosun neler yiyip nelerden kaçınıyosun yazarmısın
102.6 ile başladım 10 gün oldu bugun 11.gün 97.3ü gördüm dün.hadi 2 kiloyu saymıyorum ödem felan 3 kilo gitmiş yani.
Valla evlendikten sonra bi haller oldu haftanın 3 günü makarna yersen:)eşim tatlıya börek çöreğe çok düşkün saolsun o yedi ben yedim ikimizde obez olduk sonunda.
04/11/2013 son oldu başladık o da yapıyor önceleri kahvaltı etmezdik hiç şimdi iş yerine götürüyoruz geceden hazırlıyorum.
1 salatalık,1 domates,biraz peynir,1 yumurta
öğlen iş yerinde yemekhaneye gitmiyorum iğrenç yemekler genelde sabah hepsini yiyemediğim için öğlen kalan kısmını yiyorum(ama artık öğlen de yemek getirmem gerek bu şekilde yanlış farkındayım)
aralarda elma mandalina bitki çayı içiyorum(bağırsaklara iyi geliyor)
akşam mönümüz 1 tabak yemek(yoğrtlu ıspanak,ali naziğin etsiz olanı,2 kase mercimek çorbası,2 but fırında tavuk bi ara antep yuvalaması yaptım onu iki gün yedik:))
Ben şu kibrit kutusu kalori vs olaylarını beceremiyorum olmuyor o şekilde.bana neyin kilo aldırdığını neyin azcık ucundan tadına bakarsam gerisinin geldiğini çok iyi bildiğimden cips ekmek kola makarna pilav börek pasta çkolata bisküvi ağzıma sürmedim 10 gündür biliyorum ki bi tadına varsam devamı gelecek.
Şuan iki şeye yoğunlaştım1.si spora başlamak:)
2.si nescafeyi azaltmak(10 fincan içiodum şimdi 2)
bende evlendikten sonra aldım kiloları 1 senede tam 35 kilo çok fazla kilo aldım psikolojim altüst oldu şükür şimdi eşimin sayesinde toparladım kendimi diyete başlayalı 22sinde 4 ay olacak inş kurtuluruz bu kilolardan
Canım hiç sorma bende 1 yıllık evliyim 30 kilo aldım ve öyle bi hale geldimki iş yerinde huzursuzum evde huzursuzum içimde sürekli bi mutsuzluk ya çok uyuyorum ya hiç uyumuyorum ama geride kaldı 10 gündür iyiyim maşallah daha enerjiğim ve düzene giriyorum yavaştan.millet de baskı yapmaya başladı bebek bebek die bu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum saolsun eşimde anlayış gösterdi şartlanmak istemiyorum illa kilo verip bebek düşünecem die strese sokmayayım her açıdan kendimi amacım daha sağlıklı ve düzenli bi hayata geçip bunu alışkanlık haline getirmek inşallah kurtuluruz canım.
gunaydın benide aranızaa alınn
merhaba arkadaşlar ben 100 kilonun biraz üzerindeyim evlat sahibi olmak istiyorum ama zayıflamam gerek bugün itibarıyla diyete başladım haftada bi kere tartılacam ve hergün yediğimi içtiğimi burada yazacam haftada birde kilo verip vermediğimi yazacam tabi dürüstçe. sizlerde bu süreçte benimle brlikte zayıflamak birbirmize destek olmak istiyosanız gelin beraber zayıflayalım
hadiii kızlar kimse kilo vermek istemiyomu gelinde beraber zayıflayalım :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ivana sert tarzıyla söyleyelim o zaman::::::::::::::::::::::::::::::Bızımlesin
tamam canım ben hergün yarım saat yürüyordum 3 aydır öyle vücut kendini salmadı topladı simdi havalar soğudu ama yine vakit buldukca çıkıp yürüyorum faydasını gördüm canım
102.6 ile başladım 10 gün oldu bugun 11.gün 97.3ü gördüm dün.hadi 2 kiloyu saymıyorum ödem felan 3 kilo gitmiş yani.
Valla evlendikten sonra bi haller oldu haftanın 3 günü makarna yersen:)eşim tatlıya börek çöreğe çok düşkün saolsun o yedi ben yedim ikimizde obez olduk sonunda.
04/11/2013 son oldu başladık o da yapıyor önceleri kahvaltı etmezdik hiç şimdi iş yerine götürüyoruz geceden hazırlıyorum.
1 salatalık,1 domates,biraz peynir,1 yumurta
öğlen iş yerinde yemekhaneye gitmiyorum iğrenç yemekler genelde sabah hepsini yiyemediğim için öğlen kalan kısmını yiyorum(ama artık öğlen de yemek getirmem gerek bu şekilde yanlış farkındayım)
aralarda elma mandalina bitki çayı içiyorum(bağırsaklara iyi geliyor)
akşam mönümüz 1 tabak yemek(yoğrtlu ıspanak,ali naziğin etsiz olanı,2 kase mercimek çorbası,2 but fırında tavuk bi ara antep yuvalaması yaptım onu iki gün yedik:))
Ben şu kibrit kutusu kalori vs olaylarını beceremiyorum olmuyor o şekilde.bana neyin kilo aldırdığını neyin azcık ucundan tadına bakarsam gerisinin geldiğini çok iyi bildiğimden cips ekmek kola makarna pilav börek pasta çkolata bisküvi ağzıma sürmedim 10 gündür biliyorum ki bi tadına varsam devamı gelecek.
Şuan iki şeye yoğunlaştım1.si spora başlamak:)
2.si nescafeyi azaltmak(10 fincan içiodum şimdi 2)
gunaydın benide aranızaa alınn
Saram topiğin hayırlı olsun daha yeni açmış olmana karşın bayağı bir ilerlemişsiniz sayfada
İnşallah sana , bana bizler gibi zayıflamak isteyen herkese hayırlı gelsin topiğin
Ben istikrarsız davranıyorum bu konuda inşallah gaza gelirim de, kimse beni frenleyemez
1,5 kilo verdim ama bu aralar çok kaçamak yaptım daha fazlasını verebilirdim
hb canım evet fit anne olalım
leslie yi netten bakarak yapıyorum çokta zevkli
inş geceleri yazarım menümü
elma yerine ayran içseydin hem tok tutar
bence güzel bir kahvaltı olmuş
galetayı ben de çok severim
yedimmi duramıyorum
o nedenle ekmek yemeyi tercih ediyorum
hoş geldin canım
aslında ölçülü yersek ekmekte kilo yapmaz da biraz abartıyoruz
bende eve koşu bandı almayı düşünüyorum inşallah işe yarar
güzel zayıflamışsın canım bende kibrit kutusu gibi ölçlü kalıplı diyetlere gelemiyorum
banada ekmek kilo yapıyo ama bi süreliğine ekmeği pilavı makarnayı çıkardım hayatımdan pasta börek çörek işinide tabiki
artık aramızdasın hoş geldin beraber zayıflayacaz inşallah kendinden bahsetsen biraz canım menim
hoş geldin canım artık sende bizimle kilo vereceksin kaçışın yok tızım yoksam seni ranişime şikayet ederim ona göre
galeta kilo yaparmı prensesim neden onun yerine ekmeği tercih ettin ekmek daha çok kilo yapmazmı kafam karıştı şimdi
hııım demek elma yerine ayran içeyim tamam bana uyar bi sürahi ayran yapıp dolaba koyarım acıktıkça içerim çok da severim
ya prensesim ben su içemiyorum oysa günde en az 1,5 litre su içmem lazım biliyorum ama yapamıyorum hele bu soğukta canım hiç su istemiyo
öğlen menimi yazayım hemen
bi tabak taze kabak dizmesi arasına köfte koyularak yapılıyoya ondan
bi kase yoğurt
yarım tane galeta
bi kase aşure
sanırım aşure bitene kadar menüde yerini alacak
Bugun orucum.susadim. biraz aciktim. Iftara
2 kepce eksili ufak kofte, 4 yemek kasigi ispanak, 1 bucuk dilim cavdr ekmek , kucuk kase yogurt yicem.
bu kadar yersen çok güzel bir öğün olurBugun orucum.susadim. biraz aciktim. Iftara
2 kepce eksili ufak kofte, 4 yemek kasigi ispanak, 1 bucuk dilim cavdr ekmek , kucuk kase yogurt yicem.
öğlen menimi yazayım hemen
bi tabak taze kabak dizmesi arasına köfte koyularak yapılıyoya ondan
bi kase yoğurt
yarım tane galeta
bi kase aşure
sanırım aşure bitene kadar menüde yerini alacak
menün çok güzel ama aşure yemişssin ya inş küçük kasedir ve galetayı yemeseydin
büyük kase değildi çok küçükde değildi orta şekerdi
galeta fazla olmuş dimi ama ama o kilo yaparmıki:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
1 tane galeta 1 dilim ekmekle eş değer diye biliyorum canım
ayrıca galeta 4-5 tane yedim geçen gün +400 gr gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?