Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gece uyudum da sabah 5 de uyandım sonra da ezan namaz derken çocukların okula saati geldi bir daha yatmadım

sana iyi haberim var ozaman bugün yattığın yeri beğenirsin: )))))))
bizde öyle derler, çok yorulduysan, gece yattığın yeri beğenirsin artık derler: )
kıyamam dinlen.....

belki kardeşini özlediğinden yapıyodur, kıyamam yaaa....
e ne oldu peki aldımı kedisini? niye bırakmıştı annene?? bir yol bulunur elbet...
diğer adım hüdaverdi sanki: )))))))

slm kızlar :)
pazar günü erkenden telekomun binaya gelen hat kablosu koptu
anca bugün gelip yaptılar bu yüzden giremedim
iyisinizdir inşallah
koşturmacalı bir haftasonu geçirdim
geçmişe bakamadım kızlar yaa
yatmadan bakayım dedim sizlere
iyi gecelerrrrrr....

Günaydın kızlar
Sabah 6 30 da kalktım duş aldım hazırlandım servisteyim gene:)
Dun aksam dediğim gibi kıymalı fasulye yedim yanına da 2 dilim ekmek
Sonrasında esim çay istemedi meyve soydum 1 elma 1 portakal 2 de mandalina yedim aksam aksam bu kadar şekerleri yüklenmek iyi olmadı tabii akşam alınan şekerlerin hareket ve enerjı ihtiyacı olmadığından yağa dönüşmesi büyük olasılık bosuna dememişler aksam yemeğini düşmanınla paylaş diye az yiyesin diye
Umarım bugun kaçamak yapmam hadi hayırlısı:)

GÜNAYDINNNNNN
kimler uyanıkmış bakalım
belki kardeşini özlediğinden yapıyodur, kıyamam yaaa....
e ne oldu peki aldımı kedisini? niye bırakmıştı annene?? bir yol bulunur elbet...
diğer adım hüdaverdi sanki: )))))))
aynen canım kardeşim çok oyun oynuyor onunla ben pek sevmem gittimi hayvan geliyor yanıma üstten üstten seviyorum zoraki yani aldı geçen hafta sonu yazları anneme getiriyor annemde kalıyor kışa kadar
kardeşimin oğlunun kedisi aslında yiğenimde okul tatil olunca annemde kaldığı için kedisi de geliyor
canım meyve yedikten sonra arkasından süt yada yoğurt tüket meyvedeki şekerin depolanmasına engel oluyor demişti diyetisyen
Gunaydin gununuz guzel gecsin ins az yiyin durdugunuz yerde yakin yediklerinizi issallah

Kafamin bir kismina beton dokulmus sanki bir bas bu kadar agir olamaz
ay ay ayyy ne güzel dilekler öyle teşekkür ederiz sana da geçmiş olsun bu arada
Selamün aleyküm...

sabah sabah aşure yapıyorum iyimi...eşim nezaman yapıcan diye başımın etini yedi durdu...yapayımda çıksın aradan dedim...umarım yerken çok kaçırmamm...
Aleykumselam kolay gelsin Allah kabul etsin canım

sizinle 2012 de 6. takımdaki bir takım arkadaşımın zayıflama macerasıyla ilgili paylaşmak istediklerim var.
12 ağustos 2011 /219. etap 6. takım
fatoş0808 (135/134/1.0/%0.74 ) yeni üye.hedef :80

2 ağustos 2013/ 320. etap 6. takım
fatos0808 (69.7/ / / %) Bildirim yapmadı.

kaçamakları oldu, sabit kaldığı oldu, 100 gr bil verdiği oldu. izne ayrıldı, kaçamakta yaptı...
100 hafta sürdü ama ödülünü görüyoruz hep birlikte

ben niyet almıştım ama emzirdiğim için olmuyor. face de bir grup var. op olanlar resimlerini sıkıntılarını paylaşıyor. her soruna cevap veriyorlar.

Once cik gez yemegi sonra yaparsin. Yemek yapilirda guzel havalar bi daha bulunmaz.

çok teşekkür ederim cnm :))) yok yok artık burayı bırakmam bir akşamcık ve bir güncük gelemedim 2000 li sayfaları bulmuşsunuz yinede :))))Yatılı misafirliğe gitmiştik. Ama diyeti bozmadım. Sadece normal ekmek tüketmek zorunda kaldım. diyetle ilgili herhangi bi bilgim yok ki ama sizleri takim edeceğim.. Şu sıralar isveç diyetini araştırıyorum. Hakikaten 13 günde 15 kilo verdirdiği doğrumu acaba uygulayanlar var mı aranızda..Bu aradada burcum kova.

G

Aleykumselam kolay gelsin Allah kabul etsin canım

sağol canım...

Amin ablacım Allah razı olsun...

ay evet bide yemek derdi var....bende bilmiyom ne yapsam....bizdede hava güzel şu aşure işi bitse bi çıkıcam dışarı kargoya uğramam lazım bahaneyle hava almış oluruz kuzumla beraber...ben tartılmıyom bile bakalım cuma ne görücem tartıda korkuyorum artıkk...
yarında nişan için elbise almaya gidicem bu şişkolukla nasıl bulucaksam bilmiyom ya bi şansımı deniyeceğim....bulamassamda feracemle oturucam artık...gerçi ben buna çoktan hazırlamıştım kendimi ama kardeşim damadın ablasısın sen illa git al bi elbise diye tutturdu...ben düğünde düşünüyodum almayı hani ozamana kadar bikaç kilo daha eksilirsem bulmam daha rahat olur diye...neyse bi bakıcam işte...of off...

Ayy inş cnm.. Benimde en büyük eksikliğim hareket.. Sen yine çalışıyormuşsun. ben evdeyim resmen hareket edeceğim diye ödüm kopuyor bir 2 gün yrüdüm iste inş bu akşamda yürürüm üşenmezsem tabi :)

Nerde oturuyodun sen elbise gibi abiye feraceler var simdi normalde giyilmezde nisan dugun icin iyi olur hem yapisti olmadi derdin olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…