- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Gece uyudum da sabah 5 de uyandım sonra da ezan namaz derken çocukların okula saati geldi bir daha yatmadım
Bizde de öyle derler canım inşallah öyle olursana iyi haberim var ozaman bugün yattığın yeri beğenirsin: )))))))
bizde öyle derler, çok yorulduysan, gece yattığın yeri beğenirsin artık derler: )
kıyamam dinlen.....
Biz d
Bizde de öyle derler canım inşallah öyle olur
geçmiş olsun canım
kardeşimin kedisi annemdeydi hayvan tüylerini koparıyordu kardesime dedim al kedini psikoloğamı götürecen napacan bilmem hayvan onu özlüyor
he vallah tam stres atmalık bi hobi çivileri çakarken kime kızıyosan onu hayal edip vur kafasına
aynen canım kardeşim çok oyun oynuyor onunla ben pek sevmem gittimi hayvan geliyor yanıma üstten üstten seviyorum zoraki yani aldı geçen hafta sonu yazları anneme getiriyor annemde kalıyor kışa kadarbelki kardeşini özlediğinden yapıyodur, kıyamam yaaa....
e ne oldu peki aldımı kedisini? niye bırakmıştı annene?? bir yol bulunur elbet...
diğer adım hüdaverdi sanki: )))))))
canım meyve yedikten sonra arkasından süt yada yoğurt tüket meyvedeki şekerin depolanmasına engel oluyor demişti diyetisyenGünaydın kızlar
Sabah 6 30 da kalktım duş aldım hazırlandım servisteyim gene:)
Dun aksam dediğim gibi kıymalı fasulye yedim yanına da 2 dilim ekmek
Sonrasında esim çay istemedi meyve soydum 1 elma 1 portakal 2 de mandalina yedim aksam aksam bu kadar şekerleri yüklenmek iyi olmadı tabii akşam alınan şekerlerin hareket ve enerjı ihtiyacı olmadığından yağa dönüşmesi büyük olasılık bosuna dememişler aksam yemeğini düşmanınla paylaş diye az yiyesin diye
Umarım bugun kaçamak yapmam hadi hayırlısı:)
ay ay ayyy ne güzel dilekler öyle teşekkür ederiz sana da geçmiş olsun bu aradaGunaydin gununuz guzel gecsin ins az yiyin durdugunuz yerde yakin yediklerinizi issallah
Kafamin bir kismina beton dokulmus sanki bir bas bu kadar agir olamaz
Aleykumselam kolay gelsin Allah kabul etsin canımSelamün aleyküm...
sabah sabah aşure yapıyorum iyimi...eşim nezaman yapıcan diye başımın etini yedi durdu...yapayımda çıksın aradan dedim...umarım yerken çok kaçırmamm...
ben niyet almıştım ama emzirdiğim için olmuyor. face de bir grup var. op olanlar resimlerini sıkıntılarını paylaşıyor. her soruna cevap veriyorlar.günaydın güzeller
çok şükür aşure telaşınıda atlattım bugun dun batan evimi temizlemem lazım aman dünya telaşı hiç bitmyor sabaha kadarda vidyo izledim şu ameliyatı araştırıyorum bakalım bı tamm oluyorm diyorum bide krkuyor vaz geçiyorum bilrmiyorum of of
Once cik gez yemegi sonra yaparsin. Yemek yapilirda guzel havalar bi daha bulunmaz.Hayırlı günler
Hayriyecim Zeynepcim aşurelerinizi Allah kabul etsin evleriniz bereketli olsun
Biz bitirdik o faslı şükür bolca kilo aldım bu ay : (
Yarından sonra hava soğuyacakmış bugün çıkıp gezesim var ama yemeğim yok napsam bilmiyorum
nasılda sarı sarıymışsın, pek tatlısın maşaallah: )
memnun oldum canım, burayı bırakma derim kilo açısından. burcun ne özel olmazsa?
birde canım neden 3tane zeytin?
1porsiyon yağ gurubu 5zeytin: )
birde neden 10tane hamsi yedin o da az değilmi?
kaç porsiyonluk yedin 10hamsiyi?
30gr balık eti 1porisyon ete tekabül ediyor, o zaman 4porsiyonluğu galiba 20tane hamsi etmezmi??
çünkü mantıken 5hamsi 30gr ancak gelir bence.... sence???
ben birde şey yapıyom ne kadar doğru bilemem ama doğrudur galiba: ) mesela şimdi 5zeytin 1porsiyon ya, zeytinleri yerken en büyüklerini yiyorum: ))))))
G
Aleykumselam kolay gelsin Allah kabul etsin canım
Hayırlı günler
Hayriyecim Zeynepcim aşurelerinizi Allah kabul etsin evleriniz bereketli olsun
Biz bitirdik o faslı şükür bolca kilo aldım bu ay : (
Yarından sonra hava soğuyacakmış bugün çıkıp gezesim var ama yemeğim yok napsam bilmiyorum
Ayy inş cnm.. Benimde en büyük eksikliğim hareket.. Sen yine çalışıyormuşsun. ben evdeyim resmen hareket edeceğim diye ödüm kopuyoraynı ben de senin gibiydim ilk bebeği ilaç klomen ve çatlatma iğnesi ile oldum 2 ay denemede. 2. Kendiliğinden oldu ilki 9 aylıkken aralarında 16 ay var pkos kalmamış dedi doktorum ama insülin direncim devam ediyor o da kılo verdikçe azalıyor ha1c 3 aylık seker de deniyor 6,5 dan 5,9 a düştü
Kılo verdikçe hersey daha iyi olacak o yüzden ha gayret bu arada 40 yaşındayım adım da arzu. Çalışıyorum telefondan serviste yazmaya çalışıyorum cok yazamasamda burayı eksiksiz takip edip okuyorum okumazsam ipin ucu daha cok kaçacak gibi geliyor benim de en büyük eksikliğim hareket spor yok malesef ona bir türlü adapte olamadım
sağol canım...
Amin ablacım Allah razı olsun...
ay evet bide yemek derdi var....bende bilmiyom ne yapsam....bizdede hava güzel şu aşure işi bitse bi çıkıcam dışarı kargoya uğramam lazım bahaneyle hava almış oluruz kuzumla beraber...ben tartılmıyom bile bakalım cuma ne görücem tartıda korkuyorum artıkk...
yarında nişan için elbise almaya gidicem bu şişkolukla nasıl bulucaksam bilmiyom ya bi şansımı deniyeceğim....bulamassamda feracemle oturucam artık...gerçi ben buna çoktan hazırlamıştım kendimi ama kardeşim damadın ablasısın sen illa git al bi elbise diye tutturdu...ben düğünde düşünüyodum almayı hani ozamana kadar bikaç kilo daha eksilirsem bulmam daha rahat olur diye...neyse bi bakıcam işte...of off...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?