Tekrar geçmiş olsun meyracım
Yoğurt için ellerine sağlık en güzelini yapıyorsun doğal katkısız yoğurt afiyet şifa olsun
essselamün aleykum
günaydın canlarım ben bı gorunup bı kayboluyorum ama ışler peşımı bırakmıyor kardesımın hanımı dogum yaptı 20 gundur onunla ugrasıyordum bugun eve geldım tekrar sımdıde aşure teladuştum yarın yapıcam kısmet olursa onuda bıtıtp artık toparlanmak istiyorum çünkü iradesiz ben 1 senemi şu yazda çöpe atmış bulunuyorum kendımden nefret ediyorum butun bollugu yuzunde giyemediğim kıyafetlerim daraldı eşimin yüzüne bakamıyorum hiç yüzüm kalmadı diyete başlıycam bile diyemiyorum bilmiyorum ne yapıcam tartıla mıyorumda çok korkuyorum anlayacagınız ağır bunalımdayım neyse geçer inşallah artık hep burdayım rabbım ağır bırşey vermesın gorusürüz canlarım
günaydın kızlar...bugün inüsilin direnci için ibrahim saraçoğlunun lahana kürüne başlayacağım.
onu içtikten sonra artık 2 dilim cavdarlı ekmek 3 adet zeytin salatalık domates ve sütten olusan kahvaltımı yaparım..
evt evt yaptım balıkları :) dediğim gibide ancak on tanecik hamsiyle yetinmek zorunda kaldım
Amin ins ic ve dis guveysinden halliceyim hamdolsun :)
Selamün aleyküm..
sonunda evimdeyim...perşembeye kadar bi yere gitmicem inş diyetime kaldıgım yerden devam edebilirim bu arada...fenalardayım hiç bi yerim tutmuyo artık ama evdede işler çok birikti...az bişi iş yapıyom oturuyom accık yapıyom oturuyom böylede bitmez ama napam takatim kalmamış hiç...bu haftaki nişanıda atlatsak hayırlısıyla sonra kafamda bedenimde biraz rahatlar diye umuyorum...gerçiii kardeşim evleniyoz biz diye çıkmazsa karşımıza...herşey okadar hızlı olduki...
ay meyracım unutmamışsın....o mutfak hiç kapanmıyo artık yaa....gece gündüz hep yiyorum resmen...
sağol canım inşallah be sefer bitsin artık heimizin bu derdibu arada dafi ablacım Rabbim hayırlı omür versin inş..
hayriyecim tekrardan hoşgeldin...hepberaber aşıcaz inş bunları tekrardan....bende aynı durumdayım canım....
asuman ablacım nasılsın...
teşekkür ederim meyracım acıl başlamam azım bişeyleri toparlamak içinçok sağol ablammmm.....
canım bebeğiniz hayırlı olsun.
sıkma canını, herkesin bir türlü sıkıntısı işte.
buraya gelmeye çalış, burası insanı gerçekten çok motive ediyor....
öptüm görüşürüz canımcım.
nasılda sarı sarıymışsın, pek tatlısın maşaallah: )
memnun oldum canım, burayı bırakma derim kilo açısından. burcun ne özel olmazsa?
birde canım neden 3tane zeytin?
1porsiyon yağ gurubu 5zeytin: )
birde neden 10tane hamsi yedin o da az değilmi?
kaç porsiyonluk yedin 10hamsiyi?
30gr balık eti 1porisyon ete tekabül ediyor, o zaman 4porsiyonluğu galiba 20tane hamsi etmezmi??
çünkü mantıken 5hamsi 30gr ancak gelir bence.... sence???
ben birde şey yapıyom ne kadar doğru bilemem ama doğrudur galiba: ) mesela şimdi 5zeytin 1porsiyon ya, zeytinleri yerken en büyüklerini yiyorum: ))))))
dış güveysiiiii
çok hoşuma giderdi bu sözünde ondan unutmadım canım: )
allah kolaylık versin işlerinde de canımcım.
bonus sana şarkı gelmiş: )
hiç kıskanmadımki: )
ay biriki gündür geliyorum böyle yabancı hissediyorum kendimi geri çıkıyorum garip oldum.çalıyorum dermişim: )
canım evde çalarsın ya süte öyle işte, tabi sütüde açık alıp evde pişiyorum.
kız sendemi uyumuyon benim gibi: ))))
biz topiğin gece kuşlarımıyız: )))))
ay biriki gündür geliyorum böyle yabancı hissediyorum kendimi geri çıkıyorum garip oldum.
ben yoğurtu fırında mayalıyorumda onun için sordum. eskiden hazır alırdım sonra çocuklara evde yapıyım diye başladım kendimizede evde mayalıyorum.
hoşgeldin hemen toplanmaya bak canım. annem buranın gizli takipçisi geçen seni soruyordu. merak etmiş. gel hadiessselamün aleykum
günaydın canlarım ben bı gorunup bı kayboluyorum ama ışler peşımı bırakmıyor kardesımın hanımı dogum yaptı 20 gundur onunla ugrasıyordum bugun eve geldım tekrar sımdıde aşure teladuştum yarın yapıcam kısmet olursa onuda bıtıtp artık toparlanmak istiyorum çünkü iradesiz ben 1 senemi şu yazda çöpe atmış bulunuyorum kendımden nefret ediyorum butun bollugu yuzunde giyemediğim kıyafetlerim daraldı eşimin yüzüne bakamıyorum hiç yüzüm kalmadı diyete başlıycam bile diyemiyorum bilmiyorum ne yapıcam tartıla mıyorumda çok korkuyorum anlayacagınız ağır bunalımdayım neyse geçer inşallah artık hep burdayım rabbım ağır bırşey vermesın gorusürüz canlarım
ne biliyim geliyorum bakıp gidiyorum öyle. yazılanları üstüme alınmıyorum pek :)neden yabancı hissediyon la: )
afiyet olsun canım.
eee daha daha ne var ne yok
İyi geceler
Kahvaltıya misafirim var değişik pratik tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de bugün mayaladım yoğurdu klasik usulde güzel tutmuş maşallah az önce kaldırdım
Fırında ne kadar sürede mayalanıyor
5 aylıkaynı be ya: )
senden canım?
senin bebek kaç aylık?
Ooo lezzetli görünüyor ama taze fasulye kavuracağım onda da var yumurtaafiyet olsun ablacım.
bir önerim var ama soğanlı: )
haşlanmış yumurtaları küçük küçük doğra, soğanı piyazlık doğra domates salçası tuz karabiberle iyice ov, sonra soğanla yumurtayı biraz zeytinyağı ile karıştırıp tabağa al.
valla ben akşamdan yoğurdunu katıp bırakıyorum fırına. sabah ağzına kapak koyup dolaba. 1 gecede orda bekletiyorum. taş gibi hazır yoğurt mübarekİyi geceler
Ben de bugün mayaladım yoğurdu klasik usulde güzel tutmuş maşallah az önce kaldırdım
tam tarifini bilmiyorumda annem salçayı cevizi biraz katı yağı biraz baharatı karıştırır(sosyete çemeni) yapar. kızarmış ekmek üstüne güzel oluyor.İyi geceler
5 aylık
Ooo lezzetli görünüyor ama taze fasulye kavuracağım onda da var yumurta
Sağol meyracım yarın olmasa da ilk fırsatta deneyim farklıymış
valla ben akşamdan yoğurdunu katıp bırakıyorum fırına. sabah ağzına kapak koyup dolaba. 1 gecede orda bekletiyorum. taş gibi hazır yoğurt mübarek
ay ben turşu kavurmasını severim. giresunlu bir komşum yapmıştı.Ooo lezzetli görünüyor ama taze fasulye kavuracağım onda da var yumurta
Sağol meyracım yarın olmasa da ilk fırsatta deneyim farklıymış
amin canım allah isteyen herkese nasip etsinallah bağışlasın canım.
tamam, evet ablacım farklı bişey, oldukça lezzetlide.
amin canım allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?