Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar geçmiş olsun meyracım
Yoğurt için ellerine sağlık en güzelini yapıyorsun doğal katkısız yoğurt afiyet şifa olsun

çok sağol ablammmm.....

canım bebeğiniz hayırlı olsun.
sıkma canını, herkesin bir türlü sıkıntısı işte.
buraya gelmeye çalış, burası insanı gerçekten çok motive ediyor....
öptüm görüşürüz canımcım.

nasılda sarı sarıymışsın, pek tatlısın maşaallah: )
memnun oldum canım, burayı bırakma derim kilo açısından. burcun ne özel olmazsa?
birde canım neden 3tane zeytin?
1porsiyon yağ gurubu 5zeytin: )
birde neden 10tane hamsi yedin o da az değilmi?
kaç porsiyonluk yedin 10hamsiyi?
30gr balık eti 1porisyon ete tekabül ediyor, o zaman 4porsiyonluğu galiba 20tane hamsi etmezmi??
çünkü mantıken 5hamsi 30gr ancak gelir bence.... sence???
ben birde şey yapıyom ne kadar doğru bilemem ama doğrudur galiba: ) mesela şimdi 5zeytin 1porsiyon ya, zeytinleri yerken en büyüklerini yiyorum: ))))))

Amin ins ic ve dis guveysinden halliceyim hamdolsun :)

dış güveysiiiii

çok hoşuma giderdi bu sözünde ondan unutmadım canım: )
allah kolaylık versin işlerinde de canımcım.

bonus sana şarkı gelmiş: )
hiç kıskanmadımki: )

bu arada dafi ablacım Rabbim hayırlı omür versin inş..

hayriyecim tekrardan hoşgeldin...hepberaber aşıcaz inş bunları tekrardan....bende aynı durumdayım canım....

asuman ablacım nasılsın...
sağol canım inşallah be sefer bitsin artık heimizin bu derdi
teşekkür ederim meyracım acıl başlamam azım bişeyleri toparlamak için

çalıyorum dermişim: )
canım evde çalarsın ya süte öyle işte, tabi sütüde açık alıp evde pişiyorum.
kız sendemi uyumuyon benim gibi: ))))
biz topiğin gece kuşlarımıyız: )))))
ay biriki gündür geliyorum böyle yabancı hissediyorum kendimi geri çıkıyorum garip oldum.
ben yoğurtu fırında mayalıyorumda onun için sordum. eskiden hazır alırdım sonra çocuklara evde yapıyım diye başladım kendimizede evde mayalıyorum.

neden yabancı hissediyon la: )
afiyet olsun canım.

hoşgeldin hemen toplanmaya bak canım. annem buranın gizli takipçisi geçen seni soruyordu. merak etmiş. gel hadi

İyi geceler
Kahvaltıya misafirim var değişik pratik tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de bugün mayaladım yoğurdu klasik usulde güzel tutmuş maşallah az önce kaldırdım
Fırında ne kadar sürede mayalanıyor

afiyet olsun ablacım.
bir önerim var ama soğanlı: )
haşlanmış yumurtaları küçük küçük doğra, soğanı piyazlık doğra domates salçası tuz karabiberle iyice ov, sonra soğanla yumurtayı biraz zeytinyağı ile karıştırıp tabağa al.

Ooo lezzetli görünüyor ama taze fasulye kavuracağım onda da var yumurta
Sağol meyracım yarın olmasa da ilk fırsatta deneyim farklıymış

İyi geceler
Ben de bugün mayaladım yoğurdu klasik usulde güzel tutmuş maşallah az önce kaldırdım
valla ben akşamdan yoğurdunu katıp bırakıyorum fırına. sabah ağzına kapak koyup dolaba. 1 gecede orda bekletiyorum. taş gibi hazır yoğurt mübarek

İyi geceler
tam tarifini bilmiyorumda annem salçayı cevizi biraz katı yağı biraz baharatı karıştırır(sosyete çemeni) yapar. kızarmış ekmek üstüne güzel oluyor.

valla ben akşamdan yoğurdunu katıp bırakıyorum fırına. sabah ağzına kapak koyup dolaba. 1 gecede orda bekletiyorum. taş gibi hazır yoğurt mübarek

yani kapaksız kapta çalışmayan fırına koyuyorsun yoğurdunu karıştırıp ılıktan sıcak süte, sabaha kadar orda duruyor, sabahta kapak örtüp buzdolabında 1gece bekletip ertesi sabah açıyon öylemi canım?
benimki biraz yumuşak olduda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…