evet canım fırın çalışmıyor. sarıp sarmalamak yerine fırında duruyor. 1 gecede dolapta dinleniyor.yani kapaksız kapta çalışmayan fırına koyuyorsun yoğurdunu karıştırıp ılıktan sıcak süte, sabaha kadar orda duruyor, sabahta kapak örtüp buzdolabında 1gece bekletip ertesi sabah açıyon öylemi canım?
benimki biraz yumuşak olduda.
doğumgünü kızımız gelmiiiiiş
nice sağlıklı huzurlu senelereee dafii
Selamunaleyküm kızlar..
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Özellikle yts38 ve 74frida size çok tşkederim içimi rahatlattınız. Bu arada dafi doğum günün kutlu olsun sanırım biraz geç oldu...
Bugün yediklerim sabah: 3 dilim çavdarlı ekmek 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim peynir ve bol bol maydanoz
öğlen yemedim çünkü eşimin izin günü olduğundan geç kahvaltı yaptık.
bugünlük sporumda yürüyerek pazara gittik geldik.( yaklaşık gidiş geliş sanırım 30 dklık yoldur)
Akşam için balık kızartmaya başlayacağım birazdan bol salatayla on kadar hamsi yerim artık.
Dafi sultannn gecmis dogum gunun mubarek olsun
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı uzun ömürler versin inşallahbu arada dafi ablacım Rabbim hayırlı omür versin inş..
hayriyecim tekrardan hoşgeldin...hepberaber aşıcaz inş bunları tekrardan....bende aynı durumdayım canım....
asuman ablacım nasılsın...
tam tarifini bilmiyorumda annem salçayı cevizi biraz katı yağı biraz baharatı karıştırır(sosyete çemeni) yapar. kızarmış ekmek üstüne güzel oluyor.
Teşekkür ederim canım o çemenden ben de yapacağım malzememi hazırladımbayat ekmeğin varsa ufak pizza gibi yapabilirsin.
canım sağol anneninde ellerinden öpüyorum malesef başaramamış dersınhoşgeldin hemen toplanmaya bak canım. annem buranın gizli takipçisi geçen seni soruyordu. merak etmiş. gel hadi
günaydın asum erkencisin afiyet olsunTeşekkür ederim canım o çemenden ben de yapacağım malzememi hazırladım
Turşu kavurmasını ben de bir kere yemiştim güzeldi ben de taze fasulye kavurması yapacağım o da güzel oluyor taze fasulyeyi küçük doğrayıp haşlıyorsun sonra soğanla kavurup üzerine yumurta kırıyorsun tereyağlısı da güzel oluyor
günaydın kızlar...bugün inüsilin direnci için ibrahim saraçoğlunun lahana kürüne başlayacağım.
onu içtikten sonra artık 2 dilim cavdarlı ekmek 3 adet zeytin salatalık domates ve sütten olusan kahvaltımı yaparım..
evt evt yaptım balıkları :) dediğim gibide ancak on tanecik hamsiyle yetinmek zorunda kaldım
aynı ben de senin gibiydim ilk bebeği ilaç klomen ve çatlatma iğnesi ile oldum 2 ay denemede. 2. Kendiliğinden oldu ilki 9 aylıkken aralarında 16 ay var pkos kalmamış dedi doktorum ama insülin direncim devam ediyor o da kılo verdikçe azalıyor ha1c 3 aylık seker de deniyor 6,5 dan 5,9 a düştüEşim problem etmiyor kilolarımı zaten çocukluğumuzdan beri tanıyoruz birbirimizi. Ama diğer insanların lafları cok canımı sıkıyor.
24 yaşındayım cnm. 17 yaşımda pko teşhisi konuldu ara ara pko için diane kullandım hep bunu yazdılar yani.. tabi bunu doktorun dediği sürece kullandım. evlendikden sonra bıraktım bu arada yaklaşım 16 aylık evliyim. evliliğin 5. 6. aylarında rahatsızlandım doktora gittim hiç korunma dedi çocugun falan olmaz bir sene korunma olmazsa tadaviye başlarız dedi. Korunmuyoruz da şimdi çocuk yok. İnsilin direnci içinde glifor die bir ilaç verdi ama beni çok rahatsız ediyor onu kullandığım zaman lavobodan cıkamıyorum. O yüzden onu kullanmıyorum.
Bu aradada 2nizede çok çok teşekkür ederim. Ben üniversiteden ders alıyorum suan(pedagolojik formasyon dersleri) öğlen oraya gittim sabahta kahvaltı yaptmadım ama orada saat iki buçuk gibi sandviç yedim. okuldan cıkıncada bir saat yaklaşık yürüdüm.
eee daha daha ne var ne yok
kendimi kaybediyorum onlarla uğraşırken ahşap boyama da yapıyorum bu aradaRolyefi severim bende daykon cok sabir isidir ama sasirdim valla sen nasil sabrettin onlari yapmaya senki keki bile mikrodalgada yapan kadin
aynen canım bi daha tövbee ben bildiğimden şaşmam teşekkür ederim güzel sözlerin için
Sağlıklı bir gebelik ve doğum yaşarsın inşş..
Ahhh daficiğim benim, sabır taşısın sen yaa..
seni çok öpüyorum. şunu yap böyle davran diyemem sana, sen en doğrusunu bilirsin.. sadece lütfen çok üzülme...
Sedefçiğim,sanırım çoğumuzun benzer yaşanmışlıkları var..
ben de eşimin ailesinden buna benzer dangalaklıklar çok duydum,çok üzüldüm ...
Umarım hepimiz sağlıkla zayıflarız..
Daykocum fridanın dediği gibi lahana senin dengeni bozdu..: )
Nasıl istiyorsan öyle yap yeter ki kilo alma koru ama alma...
ek olarak sen de özel ve güzel insansın biz de iyi ki seni tanıdık..
Baayıldım hepsi çok güzel..Emeğine sağlık canım...
meyracım geçmiş olsun canımselamün aleyküm...
bugün kkya giremedim gündüz: )
ben tek omuz geldim kızlar: )))
gece oldukça uyutmadı omzum, sonunda yere yattım bi şekil öyle uyumuşum 2saat kadar.
omuz tutulması ne zormuş unutmuşum.
neyse krem sürüyom ısıtıcı, gündüzde komşudan kas gevçetici aldım onu attım gecede atıcam.
geçer inş 2-3günden.
ancak yan yan bakıyom bu halde: )
dafi nice yıllaraaaa (geçmiş ama olsun )hayırlı geceler güzeller
çok teşekkür ederim kızar. beni mutlu ettiniz Allahta sizi bir ömür boyu mutlu etsin
aynen cancazım bütün yan etkileri de benimi buldu neeyeşilkahveyi denemedim bilmiyorum canım, ama yeşilçayın tadını bende sevmiyorum ama mecburen içiyorum.
yeşilçayı soğutup bir dikişte içiyorum: )
bazen sevmediğimiz şeyede faydası için katlanıyoz işte.
güzel kilo verdiriyor.
gerçi çok uzun süredir ağzıma yeşilçay sürmedim.
bu aralar biraz geç yatıyorum: )
sende yolcu gibi, o da bugün mutfak kapandı artık derdi: )))))
canım benim çok geçmiş olsun geçmişte tüm bu yaşadıkların için, herşey bizim için.
kıyamam.....
hayatta kafaya takmamak yada şöyle söyliyim moral olarak yüksek olmak çok önemli değilmi??
allah seni, bende balon arıyom kız: ))))))
nerde bu balonlar diye bakıyom öyle kaç seferdir: ))))
fazla lahana kan şekerini düşürebilir, kan şekeri düşüklüğü insanın moralini de bozabilir, güçsüz enerjisiz de yapabilir.....
kafasınıda bir hoş yapabilir....
midene dokunduysa mide iç sıkıntısı çarpıntı yapabilir, hatta gereksiz duygusallık yapabilir.
mideyi siz bana sorun...
benim kv mideden hastalandıktan sonra gereksiz ağlamalarım oldu demişti mesela.
öpüyorum daykom kıyamam ben hiç sana
bayıldım hepsine, ellerine sağlık....
çerçeve ile daha bir güzel durmuş....
bendemi gitsem acaba buna: )
bazen bir kursa gideyim diyorum, bana değişiklik olsun istiyorum, nasip bakalım.
sağol gülüm satış buralarda gitmez pek maliyetli bi uğraş haliyle pek te ucuz değil tablolar nette olabilir aslında düşünmek lazım
tesekkue ederim asumancım sabır gerekiyor ama terapi gibi gerçektenİyi akşamlar
Ankara da hava süperdi bugün ama ben evdeydim : )
Dayko ellerine sağlık çok güzel olmuş tabloların
Benim bir arkadaşım da yapıyor hem kağıt hem de Ahşap rölyef sabır işi gerçekten
Ben örgüden başka işe gelemiyorum
hayriyeeee hoşgeldinessselamün aleykum
günaydın canlarım ben bı gorunup bı kayboluyorum ama ışler peşımı bırakmıyor kardesımın hanımı dogum yaptı 20 gundur onunla ugrasıyordum bugun eve geldım tekrar sımdıde aşure teladuştum yarın yapıcam kısmet olursa onuda bıtıtp artık toparlanmak istiyorum çünkü iradesiz ben 1 senemi şu yazda çöpe atmış bulunuyorum kendımden nefret ediyorum butun bollugu yuzunde giyemediğim kıyafetlerim daraldı eşimin yüzüne bakamıyorum hiç yüzüm kalmadı diyete başlıycam bile diyemiyorum bilmiyorum ne yapıcam tartıla mıyorumda çok korkuyorum anlayacagınız ağır bunalımdayım neyse geçer inşallah artık hep burdayım rabbım ağır bırşey vermesın gorusürüz canlarım
arada oluyor öyle sıkıntı yapma sen gayet güzel gidiyorsun canımGünaydın kızlar gecmişi okudum geldim işteyim arada mesaj atayım dedim size
Bu ara gene cok yedim Cumartesi kayınvalidemdeydim pazar da universiten cok eski bir arkadasıma gittik ailecek gelince yemek yemedim ama cok zararlı seyler yedim
Hafta içi full dikkat etmem lazım bu hafta artık eksi çıkmalıyım
Allah kabul etsin afiyet olsun canımesselamün aleyküm günaydın canlar aşuremi hazırlamaya başladım umarım guzel olur bu arada kızlar ben şu tüp migde işini düşünmeye başladım ama bilmiyorum araştırıyorum sız ne dersınız alıp vermekten sıkıldım artık ızledıgım vidyolar hep olumlu ama bilemiyorum
canım sağol anneninde ellerinden öpüyorum malesef başaramamış dersın
günaydın asum erkencisin afiyet olsun
ayyy gülüm geçmiş olsunGunaydin canlar hamdolsun fena bir bas agrisiyla sabahladim inat etti hala duruyo.
Agsam naptiniz yav tursular cemenler sizi esefle kiniyorum. Biride soyle saglikli otlu biseyler paylassin
Ustune alinacagin laflar atariz bizde
Berkuras cok sevindim degerlerinin dusmesine darisi benim basima ins dogumdan sonra.
ay ben turşu kavurmasını severim. giresunlu bir komşum yapmıştı.
evet canım fırın çalışmıyor. sarıp sarmalamak yerine fırında duruyor. 1 gecede dolapta dinleniyor.
hatta birkere süte su katmışlar heralde. mayaladım dibi değişik görünüyor ama yoğurt yinetaş gibi. kenarda dibe doğru açınca aşağısı göletmiş meğer. kearı açınca yoğurt dibe çöktü. suyuda faydalıymış diyip dökmedim.
Niye alınmadığımı anladım cıss yüzünden
boğazım ağrıyor ve boynum tutulmuş
esselamün aleyküm günaydın canlar aşuremi hazırlamaya başladım umarım guzel olur bu arada kızlar ben şu tüp migde işini düşünmeye başladım ama bilmiyorum araştırıyorum sız ne dersınız alıp vermekten sıkıldım artık ızledıgım vidyolar hep olumlu ama bilemiyorum
canım sağol anneninde ellerinden öpüyorum malesef başaramamış dersın
günaydın asum erkencisin afiyet olsun
Gunaydin canlar hamdolsun fena bir bas agrisiyla sabahladim inat etti hala duruyo.
Agsam naptiniz yav tursular cemenler sizi esefle kiniyorum. Biride soyle saglikli otlu biseyler paylassin
Ustune alinacagin laflar atariz bizde
Berkuras cok sevindim degerlerinin dusmesine darisi benim basima ins dogumdan sonra.
Günaydın güzel bayanlar
Tabletim bi tuhaflaştı şarj almıyor
Şimdilik kızımın telefona el koydum yokluğundan yararlanıp ahh ahhh bundan yazmakta okumakta zor oluyo
Şimdi Önce yürüyüş sonra da kahvaltı yapacam kısmetse sonra pc açıp geçmişe bakarım
Bu sabah acayip enerjiğim size de yansıtmışımdır inşallah
meyracım geçmiş olsun canım
aynen cancazım bütün yan etkileri de benimi buldu nee
kursları tavsiye ederim canım ben şimdide kurdele nakışı ve filografi'yi sıraya koydum ama buralarda filografi kursu yok
kurdele nakışınıda seneye erteledim
bi ara aluminyum folyo kabartmaya merak saldım ayyy ben bu hobi işine girdimi kendimi kaybediyorum
şiddetle tavsiye ederim yani
geçmiş olsun canımboğazım ağrıyor ve boynum tutulmuş
kardeşimin kedisi annemdeydi hayvan tüylerini koparıyordu kardesime dedim al kedini psikoloğamı götürecen napacan bilmem hayvan onu özlüyorselamün aleyküm...
bugün kahvemle gelemedim buraya: )
neden derseniz kahvenin yanına birde sigaraa yakayım dedim, balkonun kapısını açtım koku çıksın diye, neyse komşunun kedisi geldi, epey sevdim mutlu oldum geldiğine, ama sonradan kuşlarıma atlicakmış öyle diyor bana: ))))
hayır dedim kızdım, onla uğraşmaktan kahvem soğudu yarım yamalak içtim kahvemi: ))))
olsun yinede kedileri seviyorum ben....
şimdide balkon kapısının önündeki paspasın üzerine yattı kendini temizliyor, neyse odayı temizlerim olmazsa, gerçi pek tüyü dökülmüyor henüz genç kedi.
ben tüyü okadar umursamamda eşim çok umursar sonra banada rahat vermez.
eneee şimdide ayağımın dibine geldi yattı: ))))
eşimin terliklerinin yanına hemde
eee keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş.....
he vallah tam stres atmalık bi hobi çivileri çakarken kime kızıyosan onu hayal edip vur kafasınaayyy canım sana zahmet olmazsa tarif etsene, bende azıcık deneyim bi...
duydumda hiç yemedim.
tamam canım çok sağol tarif için, bende seninki gibi denicem.
birde suyunu sakın dökme, suyu çok faydalı....
neye alınmadığını?
geçmiş olsun canım...
boynuna sıcak iyi gelir...
bence yanaşma ameliyata...
dış güveysinden hallice hoşgeldin: ))))))
geçmiş olsun canım...
turşu kavurması, çemen, benim yumurtalı tarif hepsi diyete gayet uygun anacım: )))))
maşaallah daykoma...
sağol canım.
aynen bende senin gibi çok meraklıyım böyle hobi işlerine, hayatım boyunca hep bir hobiyle uğraştım dönem dönem.
filografiye baktım ŞAHANE bişeymiş yaaa....
ayet tablosu yapmışlar şahane olmuş..... neler yapmışlar neler.....
bu varmı burada bi bakıcam ve bu tam bana göre bişey..... :)
bende sizlri çok özledim daykom teşekkur ederim canım verekte sorun yokta korumak mesele 2 gundur bra araştırıyorum aklıma yatar gıbı ama soru ısaretlerı var aklımda bilemiyorumkendimi kaybediyorum onlarla uğraşırken ahşap boyama da yapıyorum bu arada
ayrıcaaaa keki mikrodalgada yapmam sabırsızlıktan değil tasarruf sekerimm elektrik zamlandı napacann
aynen canım bi daha tövbee ben bildiğimden şaşmam teşekkür ederim güzel sözlerin için
meyracım geçmiş olsun canım
dafi nice yıllaraaaa (geçmiş ama olsun )
aynen cancazım bütün yan etkileri de benimi buldu nee
kursları tavsiye ederim canım ben şimdide kurdele nakışı ve filografi'yi sıraya koydum ama buralarda filografi kursu yok
kurdele nakışınıda seneye erteledim
bi ara aluminyum folyo kabartmaya merak saldım ayyy ben bu hobi işine girdimi kendimi kaybediyorum
şiddetle tavsiye ederim yani
sağol gülüm satış buralarda gitmez pek maliyetli bi uğraş haliyle pek te ucuz değil tablolar nette olabilir aslında düşünmek lazım
tesekkue ederim asumancım sabır gerekiyor ama terapi gibi gerçekten
hayriyeeee hoşgeldin
hayırlı evlat olsun bebişiniz
özledik beyaaaa
arada oluyor öyle sıkıntı yapma sen gayet güzel gidiyorsun canım
Allah kabul etsin afiyet olsun canım
ameliyat en son çare sen dikkat ettiğin sürece kilo veriyorsun daha önce yaptın yine yapabilirsin
ehliyeti naptın aldınmı
ayyy gülüm geçmiş olsun
bende bu aralar bi rüyalar görüyorum sanırsın kısa metraj film çekiyorum rüyamda en baba senaristlerin aklına gelmez gördüklerim
Allah hayırlara çıkarsın amin
canım rabbım şifa versin geçmiş olsunboğazım ağrıyor ve boynum tutulmuş
ah ah meyram bilemiyorum bu durumdan çok sıkıldım ben de hıç sıcak bekmıyordum aa bukadar kıloyu tekrar alınca korkuyorum gelecektenayyy canım sana zahmet olmazsa tarif etsene, bende azıcık deneyim bi...
duydumda hiç yemedim.
tamam canım çok sağol tarif için, bende seninki gibi denicem.
birde suyunu sakın dökme, suyu çok faydalı....
neye alınmadığını??
geçmiş olsun canım...
boynuna sıcak iyi gelir...
bence yanaşma ameliyata...
dış güveysinden hallice hoşgeldin: ))))))
geçmiş olsun canım...
turşu kavurması, çemen, benim yumurtalı tarif hepsi diyete gayet uygun anacım: )))))
maşaallah daykoma...
sağol canım.
aynen bende senin gibi çok meraklıyım böyle hobi işlerine, hayatım boyunca hep bir hobiyle uğraştım dönem dönem.
filografiye baktım ŞAHANE bişeymiş yaaa....
ayet tablosu yapmışlar şahane olmuş..... neler yapmışlar neler.....
bu varmı burada bi bakıcam ve bu tam bana göre bişey..... :)
İyi akşamlar herkese keyifler nasıl ben biraz yorgun ve uykusuzum ama iyiyIm
bende sizlri çok özledim daykom teşekkur ederim canım verekte sorun yokta korumak mesele 2 gundur bra araştırıyorum aklıma yatar gıbı ama soru ısaretlerı var aklımda bilemiyorum
canım rabbım şifa versin geçmiş olsun
ah ah meyram bilemiyorum bu durumdan çok sıkıldım ben de hıç sıcak bekmıyordum aa bukadar kıloyu tekrar alınca korkuyorum gelecekten
Suan 20.000. Sayfada yazıyoruz milat gibi ne güzel değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?