Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım fırın çalışmıyor. sarıp sarmalamak yerine fırında duruyor. 1 gecede dolapta dinleniyor.
hatta birkere süte su katmışlar heralde. mayaladım dibi değişik görünüyor ama yoğurt yinetaş gibi. kenarda dibe doğru açınca aşağısı göletmiş meğer. kearı açınca yoğurt dibe çöktü. suyuda faydalıymış diyip dökmedim.

hayırlı geceler güzeller

doğumgünü kızımız gelmiiiiiş

nice sağlıklı huzurlu senelereee dafii

Dafi sultannn gecmis dogum gunun mubarek olsun

bu arada dafi ablacım Rabbim hayırlı omür versin inş..

hayriyecim tekrardan hoşgeldin...hepberaber aşıcaz inş bunları tekrardan....bende aynı durumdayım canım....

asuman ablacım nasılsın...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı uzun ömürler versin inşallah
bu hafta bende ümitsizim. malesef diyet moduna girecek zamanım olmadığı gibi kilo almış olmaktanda korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok.

tam tarifini bilmiyorumda annem salçayı cevizi biraz katı yağı biraz baharatı karıştırır(sosyete çemeni) yapar. kızarmış ekmek üstüne güzel oluyor.

bayat ekmeğin varsa ufak pizza gibi yapabilirsin.
Teşekkür ederim canım o çemenden ben de yapacağım malzememi hazırladım
Turşu kavurmasını ben de bir kere yemiştim güzeldi ben de taze fasulye kavurması yapacağım o da güzel oluyor taze fasulyeyi küçük doğrayıp haşlıyorsun sonra soğanla kavurup üzerine yumurta kırıyorsun tereyağlısı da güzel oluyor

esselamün aleyküm günaydın canlar aşuremi hazırlamaya başladım umarım guzel olur bu arada kızlar ben şu tüp migde işini düşünmeye başladım ama bilmiyorum araştırıyorum sız ne dersınız alıp vermekten sıkıldım artık ızledıgım vidyolar hep olumlu ama bilemiyorum
hoşgeldin hemen toplanmaya bak canım. annem buranın gizli takipçisi geçen seni soruyordu. merak etmiş. gel hadi
canım sağol anneninde ellerinden öpüyorum malesef başaramamış dersın
günaydın asum erkencisin afiyet olsun

aynı ben de senin gibiydim ilk bebeği ilaç klomen ve çatlatma iğnesi ile oldum 2 ay denemede. 2. Kendiliğinden oldu ilki 9 aylıkken aralarında 16 ay var pkos kalmamış dedi doktorum ama insülin direncim devam ediyor o da kılo verdikçe azalıyor ha1c 3 aylık seker de deniyor 6,5 dan 5,9 a düştü
Kılo verdikçe hersey daha iyi olacak o yüzden ha gayret bu arada 40 yaşındayım adım da arzu. Çalışıyorum telefondan serviste yazmaya çalışıyorum cok yazamasamda burayı eksiksiz takip edip okuyorum okumazsam ipin ucu daha cok kaçacak gibi geliyor benim de en büyük eksikliğim hareket spor yok malesef ona bir türlü adapte olamadım

Gunaydin canlar hamdolsun fena bir bas agrisiyla sabahladim inat etti hala duruyo.
Agsam naptiniz yav tursular cemenler sizi esefle kiniyorum. Biride soyle saglikli otlu biseyler paylassin

eee daha daha ne var ne yok

Ustune alinacagin laflar atariz bizde

Berkuras cok sevindim degerlerinin dusmesine darisi benim basima ins dogumdan sonra.

Günaydın güzel bayanlar
Tabletim bi tuhaflaştı şarj almıyor
Şimdilik kızımın telefona el koydum yokluğundan yararlanıp ahh ahhh bundan yazmakta okumakta zor oluyo
Şimdi Önce yürüyüş sonra da kahvaltı yapacam kısmetse sonra pc açıp geçmişe bakarım
Bu sabah acayip enerjiğim size de yansıtmışımdır inşallah

Rolyefi severim bende daykon cok sabir isidir ama sasirdim valla sen nasil sabrettin onlari yapmaya senki keki bile mikrodalgada yapan kadin
kendimi kaybediyorum onlarla uğraşırken ahşap boyama da yapıyorum bu arada
ayrıcaaaa keki mikrodalgada yapmam sabırsızlıktan değil tasarruf sekerimm elektrik zamlandı napacann
aynen canım bi daha tövbee ben bildiğimden şaşmam teşekkür ederim güzel sözlerin için
meyracım geçmiş olsun canım
hayırlı geceler güzeller

çok teşekkür ederim kızar. beni mutlu ettiniz Allahta sizi bir ömür boyu mutlu etsin
dafi nice yıllaraaaa (geçmiş ama olsun )
aynen cancazım bütün yan etkileri de benimi buldu nee
kursları tavsiye ederim canım ben şimdide kurdele nakışı ve filografi'yi sıraya koydum ama buralarda filografi kursu yok
kurdele nakışınıda seneye erteledim
bi ara aluminyum folyo kabartmaya merak saldım ayyy ben bu hobi işine girdimi kendimi kaybediyorum
şiddetle tavsiye ederim yani
sağol gülüm satış buralarda gitmez pek maliyetli bi uğraş haliyle pek te ucuz değil tablolar nette olabilir aslında düşünmek lazım
tesekkue ederim asumancım sabır gerekiyor ama terapi gibi gerçekten
hayriyeeee hoşgeldin
hayırlı evlat olsun bebişiniz
özledik beyaaaa
arada oluyor öyle sıkıntı yapma sen gayet güzel gidiyorsun canım
Allah kabul etsin afiyet olsun canım
ameliyat en son çare sen dikkat ettiğin sürece kilo veriyorsun daha önce yaptın yine yapabilirsin
ehliyeti naptın aldınmı
ayyy gülüm geçmiş olsun
bende bu aralar bi rüyalar görüyorum sanırsın kısa metraj film çekiyorum rüyamda en baba senaristlerin aklına gelmez gördüklerim
Allah hayırlara çıkarsın amin

selamün aleyküm...
bugün kahvemle gelemedim buraya: )
neden derseniz kahvenin yanına birde sigaraa yakayım dedim, balkonun kapısını açtım koku çıksın diye, neyse komşunun kedisi geldi, epey sevdim mutlu oldum geldiğine, ama sonradan kuşlarıma atlicakmış öyle diyor bana: ))))
hayır dedim kızdım, onla uğraşmaktan kahvem soğudu yarım yamalak içtim kahvemi: ))))
olsun yinede kedileri seviyorum ben....
şimdide balkon kapısının önündeki paspasın üzerine yattı kendini temizliyor, neyse odayı temizlerim olmazsa, gerçi pek tüyü dökülmüyor henüz genç kedi.
ben tüyü okadar umursamamda eşim çok umursar sonra banada rahat vermez.
eneee şimdide ayağımın dibine geldi yattı: ))))
eşimin terliklerinin yanına hemde
eee keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş.....

ay ben turşu kavurmasını severim. giresunlu bir komşum yapmıştı.

ayyy canım sana zahmet olmazsa tarif etsene, bende azıcık deneyim bi...
duydumda hiç yemedim.

tamam canım çok sağol tarif için, bende seninki gibi denicem.
birde suyunu sakın dökme, suyu çok faydalı....

Niye alınmadığımı anladım cıss yüzünden

neye alınmadığını??

boğazım ağrıyor ve boynum tutulmuş

geçmiş olsun canım...
boynuna sıcak iyi gelir...

bence yanaşma ameliyata...

dış güveysinden hallice hoşgeldin: ))))))
geçmiş olsun canım...
turşu kavurması, çemen, benim yumurtalı tarif hepsi diyete gayet uygun anacım: )))))

maşaallah daykoma...

sağol canım.
aynen bende senin gibi çok meraklıyım böyle hobi işlerine, hayatım boyunca hep bir hobiyle uğraştım dönem dönem.
filografiye baktım ŞAHANE bişeymiş yaaa....
ayet tablosu yapmışlar şahane olmuş..... neler yapmışlar neler.....
bu varmı burada bi bakıcam ve bu tam bana göre bişey..... :)

geçmiş olsun canım
kardeşimin kedisi annemdeydi hayvan tüylerini koparıyordu kardesime dedim al kedini psikoloğamı götürecen napacan bilmem hayvan onu özlüyor

he vallah tam stres atmalık bi hobi çivileri çakarken kime kızıyosan onu hayal edip vur kafasına

bende sizlri çok özledim daykom teşekkur ederim canım verekte sorun yokta korumak mesele 2 gundur bra araştırıyorum aklıma yatar gıbı ama soru ısaretlerı var aklımda bilemiyorum
canım rabbım şifa versin geçmiş olsun
ah ah meyram bilemiyorum bu durumdan çok sıkıldım ben de hıç sıcak bekmıyordum aa bukadar kıloyu tekrar alınca korkuyorum gelecekten

İyi akşamlar herkese keyifler nasıl ben biraz yorgun ve uykusuzum ama iyiyIm

neden uykusuzsun ablacım? gece uykumu tutmadı?

canım bazen kul daralmadıkça hızır yetişmezmiş, sabret bence...
5333le bence çok güzel kilolar verebilirsin, dene mutlaka....
bak varya bence ameliyat olacağına ayçakayanın kendisiyle git görüş olmazsa....
yani her yolu dene....
kitabında ne zayıflama hikayeleri var aklın durur....
5333kitabını al mutlaka.......
almışmıydın sen kitabı?
hatta ben sana hediye yollayayım inan bak...... gönülden diyorum bunu....
inan herkesin ne sıkıntıları var, içine girip bakmak lazım sadece diyorum.....
buna bende dahilim, böyle göründüğüme bakma birde gel benim içime gir.....
bazen ne fırtınalar kopuyor içimde.... ve herkesinde öyle.....
yani senin imtihanında bu açıdan, sabret, elinden geleni yap....
yani bence sabretmekle aşabilirsin amaaa tabiki asıl karar ve gerçekler sende, ben sadece gördüğüm anladığım kadarıyla kendimce fikirler veriyorum sana....
aslında namaz her hayrın anahtarıdır, ah kılsak.... belki sen kılıyosundur bilmiyorum? kılıyormusun?
vesselam namazımızıda hepimizin kılması lazım daha huzurlu bir hayat için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…