teşekkür ederim ay amma çok yapmışımtebrikler sukkercim: )
Çok güzel bir gün tebrikler canım senin şuzumba nasıl 45dk. Lık video mu? Linkini atsanda bur atsanda bur
Selamün aleyküm...
Naparsınız?
Benim nedense her yerim ağrıyo, dokuluyo.....
Diz kapaklarımda falan derman yok: (
Ya soğuk aldım yada grip başlangıcı.
Eşiminde heryeri dokuluyo.
2gecedir kaloriferler az yanıyo içeri serince olunca soğuk aldık belkide, yarın dicem zaten biraz yukseltin diye.
Geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine üşüttünğz demek kiHalam bileğinden ameliyat olmuştu ona geçmiş olsuna diye gittik, uzerinize afiyet börek yaptırıp gittik, birlikte yedik, bileğinden yemek yapamaz kolaylık olsun diye duşunduk, sonrada çay içip kalktık vakitlice.
Benden böyle işte.
Geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine üşüttünğz demek ki
Börek için de afiyet olsun : )
Halana da şifalar dilerim
Ben de yaptım börek ama yemedim nasılsa yarın gezmede yerim
Olmaz olmaz yarın dengelersin sen meyracımSağol ablam.
Boreği yemediğin iyi olmuş ablacım, ben yedimde ne oldu: ))))
Lop lop yağ, lap lap et olacak.
Olmaz olmaz yarın dengelersin sen meyracım
Benim yarın yiyeceklerim nolcak bilmem
İlk 10dk su gibi oluyorumyapabildiğim kadarını yapıyorum zorlamıyorum kendimi
ben rakibim sanave kahvaltının ardından 45 dakika laslimi yaptım sporda bu hafta beni geçecek varmıııı kızlarrr herkeze iyi günlerrr şimdilik
Günaydın kızlar
Allah kolaylıklar versin canım. telden görüşürüz. Rabbim işinizi kolaylaştırsın, kazancınızı bereketlendirsin inşallah
gözün aydın canım.
tadilat işini ne sen soorr ne ben söyleyim. eşimde pişman oldu abisine söylediğinede bırak ta diyemiyor. adam dalga geçiyor resmen bizimle bir tuvaletin taşını üç günde değiştirdi. istese 1 saatte yapar. bitirmiyor oynayıp duruyor. birde bana laf işittiriyor ''komşunuz sordu paraylamı yapıyorsun diye bende babamızın hayrına yapmıyoruz dedim'' diyor. 11 günde birtek bacayı kırdı yerini sıvadı. birde tuvaletin taşını değiştirdi. dolaplarıda büyük oğlu yapıyor. bir tarafını taktı diğer tarafın ölçüsünü dün aldı. bilmiyorum ne zaman yapar.
yaww bu nee hep ben yokken konuşuyonuz küsücem hee...hayret bişi...kimseye denk gelip iki muhabbetin belini bükemiyom arkadaş...
zaten sinir oluyom..bu komşuyu dövesim var fenaa...geçen silkeleme işi için kapısına dayandım...şimdide günlerdir gece gündüz bi taktak sesi..geniş bi havanda bişey dövüyo gibi..şuandada tepemde dikiş makinesi desem böyle ses yaparmı bilemedim nedir anlamadım ama adam akıllı kızıyom artık...pazartesi yöneticiyle konuşucam gerekirse şikayet edicem yeter yaa....hadi gündüz tamam ne yapıcaksa yapsın her gece 3 e 4 de kadar bu ses çekilirmi yaa...elime oklava alıp tavana tak tak vurasım var belki keser sesi....offf offff...
kazasız atlattım akşamı çok şükür inş yarınıda böyle atlatabilirim...
dafi ablacım Allah kolaylık versin....
nursenacım kızların iyi olmasına sevindim....
yenacım seni gördüğümede sevindim ama denk gelemiyoruz hiç...k.valideyide salla gitsin demek istememekle beraber dedim gittii...
teşekkür ederim ay amma çok yapmışımkusura bakma haftasonu misafirim vardı yeni uğurladık da anca girebildim
zeytinler üzme şampiyonasına çıkmış sankim...GÜNAYYDINNNNN YENİ YENİDEN Bİ PAZARTESİİİİ :))
ortak kullanalım meyraaa... lütfeeennnbizim bağlantı geldi kızlar heeee yooo: )
tabi inş takrar gitmezse ama gitmez artık galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?