öpeyim canım. bugün hastanede yaladı yuttular zaten oğluşumu. yüzünü yıkıycam :)canım senin şu küçüğü ben yemek istiyorum: )))
çok tatlı yaaa maşaallah tebarake allah.....
sima olarak eşim tarafınada biraz benziyo, belki benimde bu tatlıya benzer olur bi tanesi: )))))
tekrar maşaallah diyeyim.
op benim yerime olurmu?
yemedim yağlarını merak etme:)))zeytinler üzme şampiyonasına çıkmış sankim...
Geçmiş olsun hasibecimslm kızlar
hasta olcam herhalde bademciklerim ağrıyor, batıyor, yutkunurken zorlanıyorum, geniz akıntım var ve şimdide üşüyorum uyku hali geldi
bugün tekara giremem herhalde bir gözüm kapalı yazıyorum uyucam kalcam gibi görünüyor
yrn görüşürüz inşallah :-*
Hoşgeldin yine verirsin inşallahMerhaba arkadaslar.bir zamanlar 4 sene kadar önce bu grup sayesinde 30 kg vermiştim ne zaman calışmaya başladım o zaman ipler koptu.
aa nick hatırlıyorum hoşgeldin.Merhaba arkadaslar.bir zamanlar 4 sene kadar önce bu grup sayesinde 30 kg vermiştim ne zaman calışmaya başladım o zaman ipler koptu.
misafir geldi kaldı asu zaten neyse kahvaltımı edemde yapayım şimdiİyi akşamlar
Nursena iyi gitmişsin bence bugün leslie sabah da yapmamışmıydın fazla zorlama istersen yarın yaparsın
Ben de kahvaltı yapmadım misafirlikte yedim şimdi tokum daha bişey yemem en fazla meyve felan giderken de biraz yokuş yukarı yürüdüm
geçmiş olsun adaçayı boğaz ağrısına bire bir at kaynar suyun içine içslm kızlar
hasta olcam herhalde bademciklerim ağrıyor, batıyor, yutkunurken zorlanıyorum, geniz akıntım var ve şimdide üşüyorum uyku hali geldi
bugün tekara giremem herhalde bir gözüm kapalı yazıyorum uyucam kalcam gibi görünüyor
hoşgeldin verip verip dönüyoruz zatiii hepsini geri almamışsındır umarımMerhaba arkadaslar.bir zamanlar 4 sene kadar önce bu grup sayesinde 30 kg vermiştim ne zaman calışmaya başladım o zaman ipler koptu.
ortak kullanalım meyraaa... lütfeeennn
öpeyim canım. bugün hastanede yaladı yuttular zaten oğluşumu. yüzünü yıkıycam :)
meyra selam bugun başladım 5333 e kitabı okudum ama atladığım yerleri okuyacağım daha.
aksama 1 tahıl 1 e t 1 de sutum kaldı umarıam ekstra yemem
meyveyi kaçırdım 3 mandalina bir elma yedim sirkette)
baklava ne sayılıyor bir dilimi 1 tahıl saydım doğru mudur?
Günaydın kızlar
Ben meyranın da tavsiyelerine dayanamadım Ayça Kaya'nın kitabını aldım okudum dun de başladım
7 tahıl bakıcı kadın kek yapmış 2 dilim yedim akşam çayla burdan kaçtı
3 et
2 süt
4 meyve ama hepsini öğlen yedim
Meyra yorumlardan cok sevinirîm kek olmasaydı iyi îdî ama olsun yarın yemem umarım
Sabah tartıldım dünden 900 gr eksik çıktım şaşa kaldım 5333 ile patır patır gidecek mi kılolar ne?
slm kızlar
Merhaba arkadaslar.bir zamanlar 4 sene kadar önce bu grup sayesinde 30 kg vermiştim ne zaman calışmaya başladım o zaman ipler koptu.
misafir geldi kaldı asu zaten neyse kahvaltımı edemde yapayım şimdi
geçmiş olsun adaçayı boğaz ağrısına bire bir at kaynar suyun içine iç
hoşgeldin verip verip dönüyoruz zatiii hepsini geri almamışsındır umarım
Eşine geçmiş olsun meyracım sana da çoooook sabırlar diliyorum : )selamün aleyküm...
ay eşim grip oldu, binnaza bağladı......
bayılazaaam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?