Çok merak ediyorum spor listesi yapıyorsun ama listede yer almıyorsun garipneyse artık listeye girme konusunda elimi berkurasa bıraktım ben: )
o da artık parlak devrini yaşayıp belli bir müddet sonra bir başkasına bırakır elini: ))))
dermişim: )
Deniyecem canım sağol 12 -13 kg kaldı hedefime dediğin gibi gidiyorsa 2 ayda 70 olurum kısmetseBende yapmıştım canım. Pizzayı tavsiye ederim.
Bir ayda 7 kilo verdim atakla birlikte ve sıfır kaçamakla şimdi o azim kalmadı
Atakta çok gidiyor. Kitaba çok gerek yok bence neden dersen sistemin nasıl oluştuğunu falan anlatıyor karbonhidratların yağların proteinlerin vücuutta işlenmesini filan anlatmış. Egzersizin önemi falan fıstık. Oku oku bişi yok yani. Nette indirebileceğin kitabı var ücretsizDeniyecem canım sağol 12 -13 kg kaldı hedefime dediğin gibi gidiyorsa 2 ayda 70 olurum kısmetse
Şöyle bi bakim dedim seni gördüm özlemisim bi öpim bari en igrenc en sulu sekilde muuuuuaaaaaahhhhhSen de kendini kandır iyiyim diye ben öyle yapıyorum
wcye yapcam diyo gelnce soyliycem diyo ama yok. yanls bi zamnda basladim galiba.
bi hafta daha idare ette abla yeni yilda yine devam ederm listeye
Canım oğlunun burcunu söylersen sana onu yönlendirme konusunda ufak tiyolar verebilirim.
Birde wc alışkanlığında sakın kızma, çunku wc alışkanlığı çok hassas bir dönem çocuklarda, ilerde psikolojik rahatsızlıklara sebep olabilirmiş wc alışkanlığında çocuklara kızmak yada zorlamak, bu donemde oldukça nazik yapıcı davranmak gerekiyormuş. Kendisinden bir parça çıkıyor gidiyor düşüyor olarak algılarlarmış kakayı mesela, belki çişide öyledir çişi bilmiyorum.
Ohh iyi hadi sevindim...bir iki haftada anca öğrenir zaten...
Nurcum sen ne mezunusun.? Nerede çalışıyorsun.?
Bende zor alıştırdım çocuk sinirden kafasını duvarlara vurmaya başlamıştıı. Sonra dr den oğlumun tuvalet kitabı nı aldım önünde klozet kapağı resmi var. En arka sayfasında çıkartmalar var. Sık sık okuduk kitabı. Çiş için sürekli rüşvet verdim. Hagisin gece kilotlarından aldım. Başlarda tuvaletinin önemli olduğunu hissettir sonra sonra bunu yapmak zorunda olduğunu anlat. Geçtiğimiz yaz oturup ağlıyordum. Çocuğun sinirleri yıpranmıştı. Şimdi kimse söylemeden gidip yapıyor bazı geceler çok uyursa kaçak oluyor. Onun içinde sürekli yatak Koruyucu serili artık bezi kendide istemiyor. Bende biraz uyku düşkünüyüm gece tuvalete kaldırmıyorum. Kaldırsamda gitmez o ayrı. Allah sabır versin
Hıı lazımlık dersen 2 tane aldım ikiside mis gibi pırıl pırıl. Bide klozetten korkuyor klozet kapağıda aldım özel
adaş ellerine sağlık bence buda oluyorda nilüş yapmış iştee dün ben yoken ne güzel sohbet etmişsiniz ben gelemediim...
nilüş ben tobloda yokum sankiii napcaz :))))
haftaya benide ekleyin ay niye dışarı atınız ki bir tabloya sıdıramadınız :))
nurcum kolay gelsin bence bırakma sabırlı ol madem başladınız hem ufaklık öğrenek baksana annesi sen süprizleri düşün çoğalt :)
asuze mi olucak ne olsaki yeni adı ? :)
yaa sorma canım akşam gelemedim eşim yeni telefon almış kendine onu çözmeye çalışıyorduk yardım istedi hep onunla ilgilenmek zorunda kaldım ..
Uyuz seni bende uzuluyorum tuh diyorum giremiyodur yazamiyodur insan bi haber verir belkim bende gelirim dimi
dedigin kitabi nerden bulabilirm gece 2 kere kaldiriyrm cisde sorun yok bazen inadina altina yapiyo gozume bakarak. bikc gecedir uyanamiyrm cok yorgunm o yuzdn 2 gecedr yatagina yapti. kakayi yapmak istemiyo bugun halasi 180 parca lego almis yapcm wc ye diyo ama gorcez bakalm.
2.5 yasinda[/Q
Kitap bu canım. D&R nin internet sitesinden getirttim. Yanında oğluma hikayeler diye bir kitapta aldım içinde kısa kısa hikayeler var. Bide kendime kitap aldım. 50tl alışverişe kargo ücretsiz. Hadi çişini yapta hikaye okuyum sana dedim. Ayıcık vardı onuda götürdük tuvalete yarış yaptık. Başını bekleyince yapmıyordu. Kendisi gizlice gidip yapıyordu. Görmezsek ödül olmaz bize çünkü. Bir ara aldığı nefesi takip ettim çocuk günlerce wc ye gitmedi. Tek yapsın altına yapmasına razıyım dedim. Çalışan anne çocuğu koz olarak kullanıyor bunları emin ol. Ne sen sıkıl ne onu sık. Sen ne kadar önemsersen çişi kakayı o kadar koz olarak kullanılır. Relaks ol. Teklif et ısrar etme. Kızmakta önemsemek. Tek kızsın bağırsn ama benle ilgilensin. Biliyorum çok zor banada böyle anlattılar kendimi ve çocuğu üzdüğümle kaldım. Gittiği yerde teşvik et. Benim oğlum wc ye yapıyor. Aaa çişini yaptı alkış. Aferin oğluma. Bizim banyoda klozet var ayrıcawc var. Benim ihtiyacım olmasada hangimiz önce gitcez diye yarış yaptık. Kitabın en arkasında çıkartmalar var onları ödül olarak verdim. Sıkılırsan özelden yaz burayı çok meşgul ettim. Yanlız bırakmam seni
kaçmam asuman buralardayım :)Üçleriz de beşleriz de yeni Arkadaşlara her daim kapımız açık yeter ki ce diyip gitmesinler
İyi akşamlar
Yoğun hareketli güzel bir gündü ama iyi yoruldum valla
Kayınvalidem gelmedi gelen giden mi oldu yoksa sebepsiz mi gelmedi bilmiyorum
Beslenme konusuna hiç girmek istemiyorum tabii
günaydınn kızlar hayırlı cumalarr çok sıkıldı canımtartıda halbuse hem dikkat ettim hemde spor yaptım günlerimide hareketli geçirdim gene aynı kilom deliricem valla
kilom aynı sporum 200 dakka yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?