Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Deniyecem canım sağol 12 -13 kg kaldı hedefime dediğin gibi gidiyorsa 2 ayda 70 olurum kısmetse
Atakta çok gidiyor. Kitaba çok gerek yok bence neden dersen sistemin nasıl oluştuğunu falan anlatıyor karbonhidratların yağların proteinlerin vücuutta işlenmesini filan anlatmış. Egzersizin önemi falan fıstık. Oku oku bişi yok yani. Nette indirebileceğin kitabı var ücretsiz

16 nisan dogumlu canim koc burcu

Ohh iyi hadi sevindim...bir iki haftada anca öğrenir zaten...

Nurcum sen ne mezunusun.? Nerede çalışıyorsun.?

ben halkla iliskiler mezunuyum. kendi dukkanim var playstation oyun salonu. kucuk bi dukkan 7 makinali bir yer. oyle iste gunduz ben duruyorum aksamda esim duruyo. bu ara kayinpederm evde o duruyo gunduz evdeym bende

dedigin kitabi nerden bulabilirm gece 2 kere kaldiriyrm cisde sorun yok bazen inadina altina yapiyo gozume bakarak. bikc gecedir uyanamiyrm cok yorgunm o yuzdn 2 gecedr yatagina yapti. kakayi yapmak istemiyo bugun halasi 180 parca lego almis yapcm wc ye diyo ama gorcez bakalm.

2.5 yasinda

sagol canim ya ins.biran once biter

Uyuz seni bende uzuluyorum tuh diyorum giremiyodur yazamiyodur insan bi haber verir belkim bende gelirim dimi

ozur dilerim bitanem asagi indkce ordan raht yazabiliym diye yaziym iste. bikc degisik oneri alirm belki diye paylasm dedim. su kitap olayi ve stiker yapistrma olayi aklima yatti

İyi akşamlar
Yoğun hareketli güzel bir gündü ama iyi yoruldum valla
Kayınvalidem gelmedi gelen giden mi oldu yoksa sebepsiz mi gelmedi bilmiyorum
Beslenme konusuna hiç girmek istemiyorum tabii

hadi geçmiş olsun ablacım atlattın telaşı: )
bugün için diyet tatili diye düşün lütfen: ) arada böyle olacak malesef, felekten bir gün çaldın ne güzel bak....
huzurla uyu takma kafana sakın.

günayyydınnnnn kızlarrr girp beni mahfetti çok fenayım kaç gündürrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm öpüldünüz
liste için uğraşıosunuz hakkınızı helal edin kızlar
meyraaa kilo veremesemde sporumu yaptıydımmm :))

Daykoooom, beni görüyorsan şuan sana özel mesaj attım az önce şimdi bakabilirsen bir bak ona: )
: ***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…