günayyydınnnnn kızlarrr girp beni mahfetti çok fenayım kaç gündürrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm öpüldünüz
liste için uğraşıosunuz hakkınızı helal edin kızlar
meyraaa kilo veremesemde sporumu yaptıydımmm :))
Hayırlı mutlu pazarlar
Daha az önce kahvaltıdan kalktım günü bitirdim zaten en kısa gün : )
Akşama hafif yerim geçiştiririm diye düşünüyorum
Nursena geçmiş olsun kızlardan sonra sıra sana geldi demek
Aleyküm selam haticecim Sen nasılsınSelamın aleyküm kızlar nasılsınız bakalım
Geçmiş olsun ağır mı kaldırdınAleyküm selam haticecim Sen nasılsın
Dünden sonra bugün çok sakin bir gün oturdum akşama kadar
Biraz da belim ağrıyor evden de çıkmadım
Sağolasın bişey de yapmadım ama dün yoruldum ya bahane oldu herhaldeGeçmiş olsun ağır mı kaldırdın
çok geçmiş olsun asumanzeynep. umarım en kısa süredetoparlarsın yorma kendini :)Sağolasın bişey de yapmadım ama dün yoruldum ya bahane oldu herhalde
Teşekkürler tüm gün oturdum nerdeyse : )çok geçmiş olsun asumanzeynep. umarım en kısa süredetoparlarsın yorma kendini :)
hayırlı akşamlar güzeller
ben ancak gelebildim. sohbeti kaçırdım yine
çok sağol canım. inan kendimi sıka sıka hertarafım tutuldu başımın ağrısı hiç geçmiyor.bugün fayanscı geldi adam cumaya kadar bitirip gidecekti. kaynım ben sulamasını yaparım dedi çay içmeye oturdular. onlar cumaya gidince bir geçtim mutfağa. üç tanesini ters koymuşlar. onları değiştirtdim. sonra kaynım derzleri yapmaya geldi eltim, gelinide beraber geldi. birde çocuk düştü dudağı kanadı. çok üzüldüm.evde artık kafayı oynatıcam. geç olduğuna göre güzel olsa içim rahatlıycakta sanki istediğim gibi güzel olmadı. bilmiyorum artık
adaş ellerine sağlık bence buda oluyorda nilüş yapmış iştee dün ben yoken ne güzel sohbet etmişsiniz ben gelemediim...
nilüş ben tobloda yokum sankiii napcaz :))))
haftaya benide ekleyin ay niye dışarı atınız ki bir tabloya sıdıramadınız :))
nurcum kolay gelsin bence bırakma sabırlı ol madem başladınız hem ufaklık öğrenek baksana annesi sen süprizleri düşün çoğalt :)
asuze mi olucak ne olsaki yeni adı ? :)
yaa sorma canım akşam gelemedim eşim yeni telefon almış kendine onu çözmeye çalışıyorduk yardım istedi hep onunla ilgilenmek zorunda kaldım ..
Hayırlı Sabahlar güzeller
Büyük kızı dersaneye gönderdim hemen bi poğaça hamuru mayaladım benim minikler seviyorlar yesinler tazecik
Birazdan ilk miniğim gelir bile
Bana kolay gelsin bugün epey curcunalı geçecek
Bakalım kayınvalidem gelecek mi ama sanki içimde gelecek gibi bir his var
Bir de regl oldum bugün oh ne guzel
Banada misafir gelcek ben daha evi supurecem ben evin bi odasini spor salonuna mi cevirsem acep
2 yan apartmanda bi komsu var eski mahallemdende tanis kizi yeni dogum yapti 6-7 ay olmustur gecen pazarda karsilasinca cok sasirdi nasil verdin kilolari diye ayakuzeri bi sohpetimiz olduydu kadinla dunde markette karsilastik onun kizi da kucuklugunden beri kiloluydu dogum yapti iyice kilo aldi simdi dedi, kizina beni anlatmis ayse ablana soralim nasil verdiyse sende basla hemen demis onlar gelecekti bugunboyle bi kac ornek daha yasadim erkek kardesim bile diyete basladi 5 kg fazlasi varmis sen verirsin ben veremem mi diyor dedim doverim cok pis dalga gecme ablayla ama ciddiymis basladi valla esimde benimle beraber 25 kg dan fazla verdi
Niye bunlari anlattim simdi bi 25 yildir kilolu olan ben bu kadar zayiflayinca insanlarda diyorki o kadar sene kilolu olup verdiyse demekki isteyince verilir (bende oyle deyip baslamistim zaten) cok mutlu oluyorum sizinle de paylasmak istedim istee
HEPIMIZ BASARACAGIZ ER YA DA GEC....
selamün aleyküm...
bugün başım ağrıyo biraz nedense, pufff....
İyi akşamlar
Yoğun hareketli güzel bir gündü ama iyi yoruldum valla
Kayınvalidem gelmedi gelen giden mi oldu yoksa sebepsiz mi gelmedi bilmiyorum
Beslenme konusuna hiç girmek istemiyorum tabii
ben halkla iliskiler mezunuyum. kendi dukkanim var playstation oyun salonu. kucuk bi dukkan 7 makinali bir yer. oyle iste gunduz ben duruyorum aksamda esim duruyo. bu ara kayinpederm evde o duruyo gunduz evdeym bende
Ayy kızlar dünden beri kaç sayfa yazılmış hepsini okuyamadım vlla
kaçmam asuman buralardayım :)
günayyydınnnnn kızlarrr girp beni mahfetti çok fenayım kaç gündürrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm öpüldünüz
liste için uğraşıosunuz hakkınızı helal edin kızlar
meyraaa kilo veremesemde sporumu yaptıydımmm :))
mutlu pazarlar hanımlar
bilen bilmeyenler, duyan duymayanlar için, tüm gruplara açık yeni diyet topiğimizin duyurusudur...bekliyoruz
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları
Arkadaşlar merhaba... Burcu ben. 28 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir aşırı kiloluyum. 10 senedir de bi iradesizlikle her hafta diyete başlıorum ama yapamıorum. sabah 8 akşam 8 açlıştığım için spor salonuna da gidemiorum. 6 ay önce 117 kilo ile dukana başladım. Fakat 2 aydır hiç yapamıorum. kepekten yumurtadan yoğurttan soğudum. Normal yiyeceklerie dikkat ederek akşam da youtubedan zumba plates ne bulursam sıkılmadan farklı farklı yapmayı düşünüorum. sayfalar çok hepsini okuyamadım tabi ama 25 kilo vereniniz var . Helal olsun. Kısacası ben de aranızdayım. YEni yıla yeni ve güzel kararlarla girmek istiyorum. Desteklerinizi bekliorum. Ben de sizler gibi her öğün buraya yediklerimi yazıcam. Görüşmek üzere...
Merhaba arkadaslar.yine niyetlendim kilo vermeye.en son 85 idim 90 olmustur herhalde. Çalışıyorum küçük çocuğum var spora zaman kalmıyor hiç.inşallah bu sefer kesin olacak zayıflama olayım.siz sporu nasıl yapıyorsunuz leslimi yürüyüşmü
Benimki başarısız canım sana asla rakip değilimiyi geceler hanımlar nasıl gidiyo
ben de bu hafta spor yapamadım hiç. kvler var. onlar gidince başlıcam inşaallahBenimki başarısız canım sana asla rakip değilim
merhabaMerhaba arkadaslar.yine niyetlendim kilo vermeye.en son 85 idim 90 olmustur herhalde. Çalışıyorum küçük çocuğum var spora zaman kalmıyor hiç.inşallah bu sefer kesin olacak zayıflama olayım.siz sporu nasıl yapıyorsunuz leslimi yürüyüşmü
ben de kabak tatlısı yaptım attım yarım şekersiz kabağı fırına üstüne folyo sardım iki saatte pişti ama lokum gibi oldu biraz tatsız ama yine de tatlı isteğini bastırıyoAnnem dün kabak tatlısı getirmiş çok severim
Evde tatlı tuzlu kurabiye var onları gözüm Görmüyor da kabak tatlısı beni sürekli çağırıyor mutfağa
tamam abla hoşgeldin senden kaçış olmadığına göresevgili arkadaslar
bugun itibariyle benide sik sik gorebilirsiniz bildireyim istedim
sukkerim zayiflayana kadar o nerede ben orda
ya kilo verecek yada bana katlanacak
onu citir bir anne olarak gormeden rahat vermemeye soz verdim
hepinize iyi geceler öpüldünüz
Hoşgeldinsevgili arkadaslar
bugun itibariyle benide sik sik gorebilirsiniz bildireyim istedim
sukkerim zayiflayana kadar o nerede ben orda
ya kilo verecek yada bana katlanacak
onu citir bir anne olarak gormeden rahat vermemeye soz verdim
hepinize iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?