Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım.

afiyet olsun, kilo yapmasın: )

Arkadaşlar merhaba... Burcu ben. 28 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir aşırı kiloluyum. 10 senedir de bi iradesizlikle her hafta diyete başlıorum ama yapamıorum. sabah 8 akşam 8 açlıştığım için spor salonuna da gidemiorum. 6 ay önce 117 kilo ile dukana başladım. Fakat 2 aydır hiç yapamıorum. kepekten yumurtadan yoğurttan soğudum. Normal yiyeceklerie dikkat ederek akşam da youtubedan zumba plates ne bulursam sıkılmadan farklı farklı yapmayı düşünüorum. sayfalar çok hepsini okuyamadım tabi ama 25 kilo vereniniz var . Helal olsun. Kısacası ben de aranızdayım. YEni yıla yeni ve güzel kararlarla girmek istiyorum. Desteklerinizi bekliorum. Ben de sizler gibi her öğün buraya yediklerimi yazıcam. Görüşmek üzere...

Daficiğim,Allah yardımcın olsun sabır versin sana...
Sen böyle anlattıkça ben çok üzülüyorum....
Bitince güzel olacak inşş..

Ya evet..listede yoksun sen..:)) so sory- nasıl ama ingilizcem ba ba ba..
Pardon asucum ihtiyarlığıma ver artık...Yoksa sensiz olurmu kaç yıllık hukukumuz var...

asuze komik olur daha hoş nıck bulalım asuman'a...

Afiyet olsun canım...Merak ettim geldimi kayınvalden benim ki geldi çünkü.:))

Maşallah Daykocum çok güzel anlatmışsın...İstersek herşeyi yaparız ama şu kör boğazımız yokmu.?..
bende de senin gibi kırılma noktası olsa...

selamün aleyküm...
bugün başım ağrıyo biraz nedense, pufff....

Geçmiş olsun canım....Evdeysem ve başım ağrıyorsa tülbentle sıkı sıkı bağlıyorum alnımı çok iyi geliyor bana...

İyi akşamlar
Yoğun hareketli güzel bir gündü ama iyi yoruldum valla
Kayınvalidem gelmedi gelen giden mi oldu yoksa sebepsiz mi gelmedi bilmiyorum
Beslenme konusuna hiç girmek istemiyorum tabii

Yorumsuz....

ben halkla iliskiler mezunuyum. kendi dukkanim var playstation oyun salonu. kucuk bi dukkan 7 makinali bir yer. oyle iste gunduz ben duruyorum aksamda esim duruyo. bu ara kayinpederm evde o duruyo gunduz evdeym bende

Bol kazançlı olsun dükkanınız...aslın da babanne baksa çocuğa, sen sigortalı bağımsız bir işte çalışsan daha iyi olmazmı.? yaşın genç, ilerisi için iyi olur...
bahsettiğimiz kitap D&R ler de satılıyor görmüştüm...Çok kasma kendini WC olayın da. siz anne çocuk bir şekil de kendi iletişiminizi geliştirirsiniz..her çocuk farklıdır belli kalıba sokmamamk lazım...biz öneride buluınuruz senin bebe tam tersini uygular yahut uygulatır...Özetle akışına bırak..:)

Ayy kızlar dünden beri kaç sayfa yazılmış hepsini okuyamadım vlla

kaçmam asuman buralardayım :)

merhaba, hoşgeldiniz aramıza....

nursenacım geçmiş olsun.. ne oldu size toparlanamadınız bir türlü...

mutlu pazarlar hanımlar
bilen bilmeyenler, duyan duymayanlar için, tüm gruplara açık yeni diyet topiğimizin duyurusudur...bekliyoruz
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları

Bence de Biri beni durdursun...hayırlı olsun canım başlığın...Uğrayacağım muhakakk..
Bu arada avatarına bayıldım..:)

Merhaba Burcu hoşgeldin aramıza...ben de Nilüfer...

TozToprak nasılsın.? Hoşgeldin.. yeniden seni görmek ne güzel..

Son düzenleme:
merhaba
zumba aşırı kalöri yakıyor . önce leslie yapıyordum pek işe yaramadı

sevgili arkadaslar
bugun itibariyle benide sik sik gorebilirsiniz bildireyim istedim
sukkerim zayiflayana kadar o nerede ben orda
ya kilo verecek yada bana katlanacak
onu citir bir anne olarak gormeden rahat vermemeye soz verdim
hepinize iyi geceler öpüldünüz

Annem dün kabak tatlısı getirmiş çok severim
Evde tatlı tuzlu kurabiye var onları gözüm Görmüyor da kabak tatlısı beni sürekli çağırıyor mutfağa
ben de kabak tatlısı yaptım attım yarım şekersiz kabağı fırına üstüne folyo sardım iki saatte pişti ama lokum gibi oldu biraz tatsız ama yine de tatlı isteğini bastırıyo

tamam abla hoşgeldin senden kaçış olmadığına göre mecbur gitcek bu kilolar

Hoşgeldin
Sukker çok azimli gidiyor maşallah yakındır çıtır olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…