Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence de Biri beni durdursun...hayırlı olsun canım başlığın...Uğrayacağım muhakakk..
Bu arada avatarına bayıldım..:)
O biri hepimizi durdursa iyi olacak
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallah faydasını görürüz

Avatar,Mitolojinin her alanına olan bağımlılığımdan geliyor,film,dizi,kitap,oyun,action

Valla Nur ben de senîn gibi iki sefer denedim biliyor herseyi ama geldiğinde söyleyip tuvalete oturmuyordu bıraktım bakıcı da üstüne düşmüyor. 3,5 yasında bahara bıraktım artık çalışınca da uğraşanlarım aslında bakalım önde abisi var gene de alışmıyor

günaydın
Şöyle bi bakim dedim seni gördüm özlemisim bi öpim bari en igrenc en sulu sekilde muuuuuaaaaaahhhhh
bende seni özledim kuzum arayı uzatma
geçmiş olsun canım
hoşgeldin burcu
hoşgeldiniz
canım demekki zamanı gelmemiş daha herşeyde vardır bir hayır

iyi günler kızlar nasılsınız hafiften gözüm açıkdı fena vurdu grip beni yaşlanıyommu ne yattım ilk defa hayırlısı
diyete dikkat ederek devam ediyorum bakalım ne olcak bu hafta
Geçmiş olsun her yıl farkediyor insan valla
Diyet benim pek iyi değil yaa napcam bilmiyorum

Aleyküm selam haticecim Sen nasılsın
Dünden sonra bugün çok sakin bir gün oturdum akşama kadar
Biraz da belim ağrıyor evden de çıkmadım

geçmiş olsun ablacım.
nasıl daha iyimi belin bugün?

çok geçmiş olsun asumanzeynep. umarım en kısa süredetoparlarsın yorma kendini :)

Günaydın fıstıklar

tünaydın fıstık: )
nasılsın görüşmeyeli?

Selamün aleyküm....

ve aleyküm selam...
nasıl oldun canım? daha iyimisin?

iyi günler kızlar nasılsınız hafiften gözüm açıkdı fena vurdu grip beni yaşlanıyommu ne yattım ilk defa hayırlısı

bu hafta ekside olursun bence büyük ihtimal canımcım, grip kime gelse eksi getiriyor genelde.
yat bol bol dinlen.

Sağol meyracım daha iyiyim bugün yine de dinlemeye devam ediyorum : )

Selamün aleyküm....
Aleykumselam canim
Daykocum nasıl gidiyor dukan
Canim su anlik guzel hatta keske daha once baslasaymisim dedim beslenme sekli uydu bana
5 gun atak yaptim bugun seyir e gectim protein sebze nin ilk gunu
Eger ekmek ve meyvesiz yapabilirim diyorsan tavsiye ederim bana birazda bikkinlik gelmisti son zamanlar diger listemden kacamaklarim artmisti 2 gun kacamak 5 gun dikkat ediyordum anca yediklerimi yakiyordum eksilme olmuyordu bununla kendimi diyete yani baslamis gibi hissettim eskiyi sifirladim sadece hedefe odaklandim artik haftasonu misafirim vardi esimde disaridan bisiler almis komsu kandil simidi yapmis sicacikti hemde ama hicbirinden tatmadim bile dukan diyeti topiginde bi arkadas yazmisti hosuma gitti
Diyet yapmayi balon sisirmek gibi dusunun yaptiginiz kacamakta ona batirdiginiz igne yani sisir sisir bi igneyle butun emegin bosa gitsin
Ben ilk zamanlar hic kacamak yapmiyordum 1 kere basladim gerisi geldi sonra aman bunu da yiyeyim diger ogun dikkat ederim diyorum ama olmuyor gerisi daha fazla geliyor
Ayyy ne yazdim hakkini helal et
selamün aleyküm kızçeler...
Aleykumselam canim
Benim kizda oyle 1 ay oldu atladamadi hala bu sene grip te bi tuhaf
Tekrar gecmis olsun canim
Geçmiş olsun her yıl farkediyor insan valla
Diyet benim pek iyi değil yaa napcam bilmiyorum
Canim nerede takiliyorsun acaba hamurislerimi, ekmekmi,gece yemesimi duzensiz yemekmi
Benim en cok sikayet ettigim gece acikmamdi mesela

Estağfirullah canım helal olsun ne demek ne güzel açıklamışsın
Ben de 1 ay kadar dukan yapmıştım ama bana bir süreden sonra çok zor gelmişti yasakları çok fazla olduğu için ben de tatlandırıcı vs almamıştım bri süreden sonra protein bıktırmıştı beni bir de çok solgun görünüyordum nedense bana yaramadı yani ama herkes farklı tabii seni olumsuz etkilemek istemem güzel kilo veren çok kişi var sonuçta

haklısın canım çeşitlilik katılmazsa bi süre sonra sıkar et,tavuk,yumurta şimdiye kadar verdiğim kilolardan dolayı yüzümde bi deformasyon olmadı ya da bana söylemiyorlar ama öyle bişi hissedersem bırakırım zaten hatırlarsan lahana diyetide yapmaya çalıştım 4.gün bıraktım kötü etkiledi beni şu an memnunum sıkılırsam ya da rahatsızlık hissedersem kendime göre düzenlerim biraz

Ben de 30 kilo vermiştim hiç çökme felan olmamıştı yüzümde ama o bir aylık dönemde gerçekten kötü görünüyordum belki benim bünyeye uyumamıştır ama tabii dediğin gibi dikkat etmek kendine göre ayarlamak lazım

Aleykümselam canım nasılsın

Elhamdülillal ablacım daha iyiyim sen nasılsın....

sanada çok geçmiş olsun nursenacım...ay çok fena ya bende bir haftadır aynı durumdayım annem geldi baktı bize...çoluk çocuk perişan olduk ben yatınca....

ve aleyküm selam...
nasıl oldun canım? daha iyimisin?

sağol canım iyiyim baya toparladım sayılır...sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…