O biri hepimizi durdursa iyi olacakBence de Biri beni durdursun...hayırlı olsun canım başlığın...Uğrayacağım muhakakk..
Bu arada avatarına bayıldım..:)
Valla Nur ben de senîn gibi iki sefer denedim biliyor herseyi ama geldiğinde söyleyip tuvalete oturmuyordu bıraktım bakıcı da üstüne düşmüyor. 3,5 yasında bahara bıraktım artık çalışınca da uğraşanlarım aslında bakalım önde abisi var gene de alışmıyorhazir bu ara evdeyim bari bu konuyu halledeyim dedim ama pekte beceremiyorum. oglum 32 aylik yani 4 ay sonra 3.yas gununu kutliycaz. herseyi anliyor ama inat. istedigi biseyi yapmim mesela geciyo karsima bi bakiyorm isemis inadina yapiyo yani. bana sunu ver ben wc ye yapcam kaka
bende seni özledim kuzum arayı uzatmaŞöyle bi bakim dedim seni gördüm özlemisim bi öpim bari en igrenc en sulu sekilde muuuuuaaaaaahhhhh
geçmiş olsun canımgünayyydınnnnn kızlarrr girp beni mahfetti çok fenayım kaç gündürrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm öpüldünüz
liste için uğraşıosunuz hakkınızı helal edin kızlar
meyraaa kilo veremesemde sporumu yaptıydımmm :))
hoşgeldin burcuArkadaşlar merhaba... Burcu ben. 28 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir aşırı kiloluyum. 10 senedir de bi iradesizlikle her hafta diyete başlıorum ama yapamıorum. sabah 8 akşam 8 açlıştığım için spor salonuna da gidemiorum. 6 ay önce 117 kilo ile dukana başladım. Fakat 2 aydır hiç yapamıorum. kepekten yumurtadan yoğurttan soğudum. Normal yiyeceklerie dikkat ederek akşam da youtubedan zumba plates ne bulursam sıkılmadan farklı farklı yapmayı düşünüorum. sayfalar çok hepsini okuyamadım tabi ama 25 kilo vereniniz var . Helal olsun. Kısacası ben de aranızdayım. YEni yıla yeni ve güzel kararlarla girmek istiyorum. Desteklerinizi bekliorum. Ben de sizler gibi her öğün buraya yediklerimi yazıcam. Görüşmek üzere...
hoşgeldinizMerhaba arkadaslar.yine niyetlendim kilo vermeye.en son 85 idim 90 olmustur herhalde. Çalışıyorum küçük çocuğum var spora zaman kalmıyor hiç.inşallah bu sefer kesin olacak zayıflama olayım.siz sporu nasıl yapıyorsunuz leslimi yürüyüşmü
canım demekki zamanı gelmemiş daha herşeyde vardır bir hayırDaficiğim,Allah yardımcın olsun sabır versin sana...
Sen böyle anlattıkça ben çok üzülüyorum....
Bitince güzel olacak inşş.
Ya evet..listede yoksun sen..:)) so sory- nasıl ama ingilizcem ba ba ba..
Pardon asucum ihtiyarlığıma ver artık...Yoksa sensiz olurmu kaç yıllık hukukumuz var...
asuze komik olur daha hoş nıck bulalım asuman'a...
Afiyet olsun canım...Merak ettim geldimi kayınvalden benim ki geldi çünkü.:))
Maşallah Daykocum çok güzel anlatmışsın...İstersek herşeyi yaparız ama şu kör boğazımız yokmu.?..
bende de senin gibi kırılma noktası olsa...
Geçmiş olsun canım....Evdeysem ve başım ağrıyorsa tülbentle sıkı sıkı bağlıyorum alnımı çok iyi geliyor bana...
Yorumsuz....
Bol kazançlı olsun dükkanınız...aslın da babanne baksa çocuğa, sen sigortalı bağımsız bir işte çalışsan daha iyi olmazmı.? yaşın genç, ilerisi için iyi olur...
bahsettiğimiz kitap D&R ler de satılıyor görmüştüm...Çok kasma kendini WC olayın da. siz anne çocuk bir şekil de kendi iletişiminizi geliştirirsiniz..her çocuk farklıdır belli kalıba sokmamamk lazım...biz öneride buluınuruz senin bebe tam tersini uygular yahut uygulatır...Özetle akışına bırak..:)
merhaba, hoşgeldiniz aramıza....
nursenacım geçmiş olsun.. ne oldu size toparlanamadınız bir türlü...
Bence de Biri beni durdursun...hayırlı olsun canım başlığın...Uğrayacağım muhakakk..
Bu arada avatarına bayıldım..:)
Merhaba Burcu hoşgeldin aramıza...ben de Nilüfer...
TozToprak nasılsın.? Hoşgeldin.. yeniden seni görmek ne güzel..
GünaydınGünaydın fıstıklar
Hayırlı günlerHayırlı günler herkese
Aleykümselam canım nasılsınSelamün aleyküm....
Daykocum nasıl gidiyor dukanGünaydın
Hayırlı günler
Geçmiş olsun her yıl farkediyor insan vallaiyi günler kızlar nasılsınız hafiften gözüm açıkdı fena vurdu grip beni yaşlanıyommu ne yattım ilk defa hayırlısı
diyete dikkat ederek devam ediyorum bakalım ne olcak bu hafta
Aleyküm selam haticecim Sen nasılsın
Dünden sonra bugün çok sakin bir gün oturdum akşama kadar
Biraz da belim ağrıyor evden de çıkmadım
çok geçmiş olsun asumanzeynep. umarım en kısa süredetoparlarsın yorma kendini :)
Günaydın fıstıklar
Selamün aleyküm....
iyi günler kızlar nasılsınız hafiften gözüm açıkdı fena vurdu grip beni yaşlanıyommu ne yattım ilk defa hayırlısı
Sağol meyracım daha iyiyim bugün yine de dinlemeye devam ediyorum : )geçmiş olsun ablacım.
nasıl daha iyimi belin bugün?
tünaydın fıstık: )
nasılsın görüşmeyeli?
ve aleyküm selam...
nasıl oldun canım? daha iyimisin?
bu hafta ekside olursun bence büyük ihtimal canımcım, grip kime gelse eksi getiriyor genelde.
yat bol bol dinlen.
Aleykumselam canimSelamün aleyküm....
Canim su anlik guzel hatta keske daha once baslasaymisim dedim beslenme sekli uydu banaDaykocum nasıl gidiyor dukan
Aleykumselam canimselamün aleyküm kızçeler...
Benim kizda oyle 1 ay oldu atladamadi hala bu sene grip te bi tuhafiyi günler kızlar nasılsınız hafiften gözüm açıkdı fena vurdu grip beni yaşlanıyommu ne yattım ilk defa hayırlısı
Canim nerede takiliyorsun acaba hamurislerimi, ekmekmi,gece yemesimi duzensiz yemekmiGeçmiş olsun her yıl farkediyor insan valla
Diyet benim pek iyi değil yaa napcam bilmiyorum
Estağfirullah canım helal olsun ne demek ne güzel açıklamışsınAleykumselam canim
Canim su anlik guzel hatta keske daha once baslasaymisim dedim beslenme sekli uydu bana
5 gun atak yaptim bugun seyir e gectim protein sebze nin ilk gunu
Eger ekmek ve meyvesiz yapabilirim diyorsan tavsiye ederim bana birazda bikkinlik gelmisti son zamanlar diger listemden kacamaklarim artmisti 2 gun kacamak 5 gun dikkat ediyordum anca yediklerimi yakiyordum eksilme olmuyordu bununla kendimi diyete yani baslamis gibi hissettim eskiyi sifirladim sadece hedefe odaklandim artik haftasonu misafirim vardi esimde disaridan bisiler almis komsu kandil simidi yapmis sicacikti hemde ama hicbirinden tatmadim bile dukan diyeti topiginde bi arkadas yazmisti hosuma gitti
Diyet yapmayi balon sisirmek gibi dusunun yaptiginiz kacamakta ona batirdiginiz igne yani sisir sisir bi igneyle butun emegin bosa gitsin
Ben ilk zamanlar hic kacamak yapmiyordum 1 kere basladim gerisi geldi sonra aman bunu da yiyeyim diger ogun dikkat ederim diyorum ama olmuyor gerisi daha fazla geliyor
Ayyy ne yazdim hakkini helal et
Aleykumselam canim
Benim kizda oyle 1 ay oldu atladamadi hala bu sene grip te bi tuhaf
Tekrar gecmis olsun canim
Canim nerede takiliyorsun acaba hamurislerimi, ekmekmi,gece yemesimi duzensiz yemekmi
Benim en cok sikayet ettigim gece acikmamdi mesela
Estağfirullah canım helal olsun ne demek ne güzel açıklamışsın
Ben de 1 ay kadar dukan yapmıştım ama bana bir süreden sonra çok zor gelmişti yasakları çok fazla olduğu için ben de tatlandırıcı vs almamıştım bri süreden sonra protein bıktırmıştı beni bir de çok solgun görünüyordum nedense bana yaramadı yani ama herkes farklı tabii seni olumsuz etkilemek istemem güzel kilo veren çok kişi var sonuçta
Ben de 30 kilo vermiştim hiç çökme felan olmamıştı yüzümde ama o bir aylık dönemde gerçekten kötü görünüyordum belki benim bünyeye uyumamıştır ama tabii dediğin gibi dikkat etmek kendine göre ayarlamak lazımhaklısın canım çeşitlilik katılmazsa bi süre sonra sıkar et,tavuk,yumurta şimdiye kadar verdiğim kilolardan dolayı yüzümde bi deformasyon olmadı ya da bana söylemiyorlar ama öyle bişi hissedersem bırakırım zaten hatırlarsan lahana diyetide yapmaya çalıştım 4.gün bıraktım kötü etkiledi beni şu an memnunum sıkılırsam ya da rahatsızlık hissedersem kendime göre düzenlerim biraz
Aleykümselam canım nasılsın
iyi günler kızlar nasılsınız hafiften gözüm açıkdı fena vurdu grip beni yaşlanıyommu ne yattım ilk defa hayırlısı
ve aleyküm selam...
nasıl oldun canım? daha iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?