Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde diyet fena sayılmaz ama takıldım gene inmiyo aşağı...tatlı konusunda fena nefis terbiyesi yapıyorum yaa...bazen çok zor tutuyorum kendimi...ben eve almıyorum hiçbişey yapmıyorumda zaten ama bugün kızın okulda helva dağıtmışlar oda kardeşim yesin diye eve getirmiş...bittim kokusuna zorla ağızlarına tıktım bitirttirdim...allahtan ufacıktıda....neyse kazasız atlattım mutluyum yani...

canım ne güzel vermişsin şimdi neden takılıyorsun 30 kiloyu veren yine yapabilir
bak hayriye geldi aklıma ne güzel veriyordu buraya gelmeyince yine aldı sanırım aslında oda yapabiliyor
gerçekten motivasyon çok önemli ben bunu anladım netten kıyafet bakıyorum, şu an inan üzerime olan 2 pantalon (onunda biri bol geliyoda idare ediyorum) 2 de üst kaldı eşim diyorki alsana bişiler üzerine inat ettim 70 olmadan almayacam eee bu seferde giyecek sınırlı mecbur hızlandırdım diyeti yoksa daha 1 sene giderim böyle

tebrik ederim çok iyi yapmışsın hatta evdeki tatlı yapacak malzemeleri de yok et
bak helva deyice geçenlerde gecenin bi yarısı aklıma düştü helva eşime dedim canım istiyo sen de yermisin az yap dedi neyse mutfağa gittim irmik bitmiş un helvası yapim dedim istemedi elifi gönder bakkala alsın dedi bende vazgeçtim yapmaktan çocuğun dersi var diye bahaneyle yemedik

sağol canım bende seni tebrik ederim...ya uzun zamandır diyorum kendime zeynep sen daha önce yaptın ve başardın şimdi niye yapamıcaksın falan ama nedense etkili olmuyodu ama bu ara sanki biraz biraz güven geldi yeniden ve şimdilik 80 ne ve daha sonra 70 şe inicem inş...tabiki sizler olmadan olmaz ama...

Sevindim canım hem sağlık hem diyet açısından toparlamışsın maşallah

Haklısın canım elbette yapılabilir tekrar ama azim gelmiyor işte nedense verdiğimin 10 kilosunu aldım daha da ileri gitmeyim en azından diye uğraşıyorum 75 e insem bana yetecek aslında
Allah hepimize bol irade versin de sağlıkla verelim inşallah

anammm benim mesajlara bakınca utandım pc de olunca yazması kolay yazmışım da yazmışım
ben en iyisi tabletten yazim kısa kısa
Ben de tabletten yazıyorum kısa kısa ancak oluyor
Bir de Çoklu Alıntı yapınca her alıntının altına yazamıyorum tabletten
Laptopu aç kucağına al üşeniyorum tablet hep elimin altında iyi oluyor

Ben de burdayım canım hep beraber vericeZ inş
Inşallah canım
sağol ablacım...inş başarabilirim başarabiliriz...
evet tabiki başaracağız Allah'ın izniyle zaman alacak tabi ama sabır
TEREYAĞ DEĞILIZ KI BIR GECEDE ERIYELIM

Senden gümrük vergisi alalım %80 falan
Valla çok moralim bozuk yaa gördüğüm görmediğim herşeye aklım gidiyor. Dur diyemiyorum kendime. 2 aydır al ver yapmaktan gına geldi. Bana mide ameliyatı olmaz direk boğazdan kesmeleri gerek. Off zaman geçsin diye yemek yer oldum. Bigün duvarı yıkıp vinçle çıkaracaklar beni

Ben kaydetmiştim adayımın tarifini bir de kurabiye tarifi var sanırım yena vermişti onu da
Fındık kurabiye
5 su bardağı un
1,5 su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Simit
Şimdi 2 pakett margarine 4 yemek kaşığı yoğurt katıyorum sonrasında tuz şeker ilave ediyorum mahlep 1 yemek kaşığı sirke ve kabartma tozunuda katıkdan sonra aldığı kadar un ilave edip yoğuruyorum hamurumu elde etikden sonra küçük küçük simitler yapıp önce yumurta akına sonra susama barıp tepsiye diziyorum basit ve bereketli oluyor fazlakızarmasını beklememek lazım ama yumurta sarısı kulanmadığımız için kızarmadan pişiyor.

neyse artık listeye girme konusunda elimi berkurasa bıraktım ben: )
o da artık parlak devrini yaşayıp belli bir müddet sonra bir başkasına bırakır elini: ))))
dermişim: )
Yok ya Meyra öyle deme bakalım bu hafta girebilecek miyîm listeye yarın aksam da şirket yemeği var kaçar muhtemelen cuma da yemek var hayırlısı artık sen de yanımda ol ki beraber girelim listeye
Ama gercekten yediklerini sınırlandırmak için super hafta içi de cok iyi uyguladım ve yazdım hafta sonu kafadan biraz hesap yaptım pek denk olmamış olabilir hergun de tartılıyorum o da iyi oluyor
Inşallah 90 altına inerim 7 kılom var var
Ama spor yok;(

Sağol canım yazıyorum

Canim sanki daha bir enerjik hissettim seni
Meyramin sistemini bi ben anliyamadim sankim en son olmazsa onu denerim artik
Ama senin icin sevindim spor gerekli ama sonucta calisiyorsun biz evdeyken yapmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…