Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar
Yazın bizim apartmana Hırsız girmişti ya onu yakaladılar 1 ay kadar önce yarın sabah da mahkeme var ben de gideceğim Şahit olaraktan

Yakalandığına sevindim ablacım.
Aman şahitlik yapmaya giderken de bolca oku dua ette öyle git.
Allaha emanet olasın.

Ben sporsuz verdim hep, çok takma şuan için sporu bence.
Ve yemeklere rağmen yinede ekside olacaksın bence bu hafta, ha gayret.
Günde 1kerede yeşilçay içsen baya fayda eder, super olur, ama tabi içersen canım.
Ben bu aralar diyete fazla konsantre olamıyorum, ama yiyip gitmiyorumda çok şükür, günleri birbiriyle dengeliyorum, bu hafta kilom sabit olursa sevinicem ve yeterli olacak benim için.
SUKKER bu haftaki duelloyu kazanacak gibisin benden yana: )))
Ama acaba bu sozlerim sadece bir taktiktenmi ibaret: ))))
Şaka tabi taktik falan değil: )
Neyse cuma olmadan hiç bişey belli olmaz daha ama: )

Canim sanki daha bir enerjik hissettim seni
Meyramin sistemini bi ben anliyamadim sankim en son olmazsa onu denerim artik
Ama senin icin sevindim spor gerekli ama sonucta calisiyorsun biz evdeyken yapmiyoruz

Canım bence asıl yapman gereken bu: )
Cidden bak, çunku sağlıklı beslenme şekli bu, yapmasan dahi 5333kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim canım.
Eğer arzu edersen ben sana tekrardan anlatırım da daykom.

Hayırlı sabahlar
Meyra sabahlamışsın resmen sen neden uykun kaçtı geç mi uyanmıştın dün yoksa

Aynen öyle oldu, ablacım dun çarşıdan bünyem kuvvetlensin diye bir macun almıştım, biraz ondan yemiştim, o yaptı galiba: )))
Bende şaşırdım hala uyuyamadım diye, sonra macun geldi aklıma.
Sabah akşam ye demişti, ballı zencefil macunu.
Zencefil yine döndü dolaştı buldu beni. Mideme çok dokundu dedim aktara zencefil için, o da bal ile yemediysen dokunur gastritin varmış dedi, bak bunu ye dokunmaz bu midene dedi yada zencefili balla ye dedi. Denicem bakalım macunu.
Bugün geçte kalktım bu gece nasıl uyuyacam bilmem artık, geldimide geliyor uyku bazen belki öyle gelir yine kim bilir.
Bu aralar biraz bozuldu uyku düzenim: (
Neyse Allah Kerim bakalım.

Hava da çok soğuk ya şimdi sıcacık yatmak vardı ama mahkeme 10 da 9 gibi çıkarız evden diye yatmadım : (
Hırsızla karşı karşıya gelmek istemiyorum aslında yaa aynı ortamda olmasak keşke

İnş kalmazsınız ablacım: (
Gelincede yaz merak ettim: (
Burasıda çok soğuk, dun çarşıdan geldiğimde resmen çenem donmuştu komşuyla kapıda zor konuştum.
Aklıma ne geldi; benim annemin amcası emekli ağır ceza hakimi, ayyy ne zormuş varya ağır ceza hakimi olmak.

Selamün aleykümm...

Ben geldim
Ilk defa hakim karşısına geçtim dava ağır cezadaydı suçlu da vardı mahkemede anlattım gördüklerimi karar öğleden sonra verilecek

geçmiş olsun asuman ablaa..pis herifler çeksinler cezalarını...bizimki elini kolunu sallıyarak geziyo...video görüntüleri vardı elimizde genede yakalanmadı...polisler bişey çıkmaz bundan sürekli kılık değişiyolar demişti...bizde arkasını çok takip etmedik tabi...

1 adet katmer 464 kal. Bir oturmada 4 tane yesek bir günün kalorisi gitti demektir

4tane katmerde az değil ama canım: )
şöyle yiyebilirsin zannımca: )
diyet yaparsın yaparsın güzel kilo verirsin, sonra 1gün 2gün iyi kaçamak yaparsın, ogünlerde dilediğin kadar katmer yersin: )
ben öyle yapıyorum ve ne denli doğru bilemiyorum ama tabiki bu yaptığım.
zaten diğer günlerde de ölçülü olmak kaydıyla yinede yiyebiliyorsun katmeri falan diyetle yada benim bu 5333le.
sivasın katmeride pek güzel olur: )
eniştem sivaslıdır, teyzem eniştem tarafından öğrenmiş bu katmeri, ve elinin tadıda katmerde pek ortaya çıkar, vesselam bayılırım bende katmere: )
sade olacak ama, hani bazen arasına kıyma falanda koyuyolar ya onu pek sevmiyom.

Aleyküm selam Zeynepcim haklısın çeksinler cezalarını bizimki yakalanmış bir sürü eve girmiş işte bizim bina da görgü şahidi var fark orda bir de kız vardı yanında onu daha yakalayamamışlar
Siz takip etmeseniz de polis peşini bırakmıyor zaten canım

Selamünaleyküm Hatunlar

Tamam canım şimdilik iyi gidiyor dukan değişikliğe gidersem sıra 5333 te
Ben geldim
Ilk defa hakim karşısına geçtim dava ağır cezadaydı suçlu da vardı mahkemede anlattım gördüklerimi karar öğleden sonra verilecek
Geçmiş olsun canım insan huzursuz oluyor tabi mahkeme ortamında
1 adet katmer 464 kal. Bir oturmada 4 tane yesek bir günün kalorisi gitti demektir
Aboovvvv kalori Bombası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…