İyi akşamlar kızlar
Yazın bizim apartmana Hırsız girmişti ya onu yakaladılar 1 ay kadar önce yarın sabah da mahkeme var ben de gideceğim Şahit olaraktan
Yok ya Meyra öyle deme bakalım bu hafta girebilecek miyîm listeye yarın aksam da şirket yemeği var kaçar muhtemelen cuma da yemek var hayırlısı artık sen de yanımda ol ki beraber girelim listeye
Ama gercekten yediklerini sınırlandırmak için super hafta içi de cok iyi uyguladım ve yazdım hafta sonu kafadan biraz hesap yaptım pek denk olmamış olabilir hergun de tartılıyorum o da iyi oluyor
Inşallah 90 altına inerim 7 kılom var var
Ama spor yok;(
Canim sanki daha bir enerjik hissettim seni
Meyramin sistemini bi ben anliyamadim sankim en son olmazsa onu denerim artik
Ama senin icin sevindim spor gerekli ama sonucta calisiyorsun biz evdeyken yapmiyoruz
Hayırlı sabahlar
Meyra sabahlamışsın resmen sen neden uykun kaçtı geç mi uyanmıştın dün yoksa
Hava da çok soğuk ya şimdi sıcacık yatmak vardı ama mahkeme 10 da 9 gibi çıkarız evden diye yatmadım : (
Hırsızla karşı karşıya gelmek istemiyorum aslında yaa aynı ortamda olmasak keşke
Ben geldim
Ilk defa hakim karşısına geçtim dava ağır cezadaydı suçlu da vardı mahkemede anlattım gördüklerimi karar öğleden sonra verilecek
Ben geldim
Ilk defa hakim karşısına geçtim dava ağır cezadaydı suçlu da vardı mahkemede anlattım gördüklerimi karar öğleden sonra verilecek
1 adet katmer 464 kal. Bir oturmada 4 tane yesek bir günün kalorisi gitti demektir
Aleyküm selam Zeynepcim haklısın çeksinler cezalarını bizimki yakalanmış bir sürü eve girmiş işte bizim bina da görgü şahidi var fark orda bir de kız vardı yanında onu daha yakalayamamışlarSelamün aleykümm...
geçmiş olsun asuman ablaa..pis herifler çeksinler cezalarını...bizimki elini kolunu sallıyarak geziyo...video görüntüleri vardı elimizde genede yakalanmadı...polisler bişey çıkmaz bundan sürekli kılık değişiyolar demişti...bizde arkasını çok takip etmedik tabi...
Tamam canım şimdilik iyi gidiyor dukan değişikliğe gidersem sıra 5333 teCanım bence asıl yapman gereken bu: )
Cidden bak, çunku sağlıklı beslenme şekli bu, yapmasan dahi 5333kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim canım.
Eğer arzu edersen ben sana tekrardan anlatırım da daykom.
Geçmiş olsun canım insan huzursuz oluyor tabi mahkeme ortamındaBen geldim
Aboovvvv kalori Bombası1 adet katmer 464 kal. Bir oturmada 4 tane yesek bir günün kalorisi gitti demektir
Herkes zayıfladımı ne nerde bu millet hu huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?