Günaydın kızlar bugün 1 kilo artıdayım pirinç lapası yapıyorum umarım faydali olur
Meyra sen gece gel ben gündüz.
Bu arada hemen gitmişim bengörmedim msj
Bana maaş vermesinler kiloları alsınlar yeter hergün 300gr filan :)prinç lapası ne işe yarıyo canım?
maaşta alsak bari iyi olur demi: )))))
aylık 450tl yeter dermişim: )
ben gece olduğum için 1e 1,5alırım ama bana ne....
o zaman sanada 300yeter: )
Bana maaş vermesinler kiloları alsınlar yeter hergün 300gr filan :)
Hem iştah kapamaya hem ödem sökmeye yarıyor pirinç lapası.
Sağol canım psikolojim bozuldıu resmen. Butün gün lapa yiycem sadece. Daha lapayı yapmadan yemeden bunla doyarmıyım bütün gün nasıl geçer azcık şunlardanmı yesemay sinir oldum kendime. Diyorum derdin yemek yemek dukan diyor istediğin kadar ye onda da eringeçlik yapıyorum hergün proteinmi yenir kim ayrı yemek hhazırlıycak. Resmen kendime muhalefetiim ayda 3kilo versem yeni yıla istediğim kiloda gireceğim. Ama ben onu bile yapamıyorum offbu da değişik fikir: )
hımm lapada baya faydalıymış, şifa afiyet olsun inş.
Sağol canım psikolojim bozuldıu resmen. Butün gün lapa yiycem sadece. Daha lapayı yapmadan yemeden bunla doyarmıyım bütün gün nasıl geçer azcık şunlardanmı yesemay sinir oldum kendime. Diyorum derdin yemek yemek dukan diyor istediğin kadar ye onda da eringeçlik yapıyorum hergün proteinmi yenir kim ayrı yemek hhazırlıycak. Resmen kendime muhalefetiim ayda 3kilo versem yeni yıla istediğim kiloda gireceğim. Ama ben onu bile yapamıyorum off
Aleykümselam canımselamün aleyküm...
günaydın kızlar
çok seviyorum sanat müziğini sağol canım paylaşım için
yana yana kül oldum, bir esmere kul oldum.
kuş dili bilmezken, şakıdım bülbül oldum.......
inşallah işe yarar canımGünaydın kızlar bugün 1 kilo artıdayım pirinç lapası yapıyorum umarım faydali olur
güzel yürekli kardeşim benim hediye almış kadar oldum Allah razı olsun düşünmen yetersize o paramla hediye alır yollarım: )))))
a birde haftalık aylık birincilere çam sakızı çoban armağanı hediyelerde alır yollarım: ))))
Aleykumselam hoşgeldin ben buralardayımSelamün aleyküm...
ben geldimm ama kimsecikler yok galiba...neyse kızı almaya gidicem yavaştan hazırlanayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?