Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim sen yazdigin sira cikmistim iyiyim sukur sen nasilsin kizcelerinde iyidir insallah
Acikmamissindir su ic gecer
Ben de bantta yuruyecem simdi gorusuruz canim
Allaha emanet olun

Canim sen yazdigin sira cikmistim iyiyim sukur sen nasilsin kizcelerinde iyidir insallah
Acikmamissindir su ic gecer
Ben de bantta yuruyecem simdi gorusuruz canim
Allaha emanet olun

bende iyiyim çok şükür..kızlarda iyi ama büyük kızın okulda bütün gün karnı ağrımış...hala ağrıyo bal şerbeti yaptım içti umarım iyi gelir..

acıkmıştımm tabiki ve yemeğimi yedim mutfakta kapandıı....bi yeşilçay içicem...yeterli suyuda içtim gibi ama yatana kadar daha içerim...
kolay gelsin canım görüşürüz..

Selam kızlar nasılsınız
Bu hafta benım cok karışık kılo almasam iyi ama inşallah biraz veririm
Dun departman yemeğ vardı aksam Sabah'ta 4 30 ta kalkıp Elazığ'a gittim sağolsun bayi bayagı yedirdi içirdi cuma da şirket yemeği var şimdi de cok yorgunun uykum var
Iyiler cok yoğun kafam karman corman
Ne zaman rahata Ercem?

Neyse önce zayıflayayım da inşallah hersey daha güzel olacak 97 kıloyum önce 90 a sonra 82 ye evlendiğimi kiloya ineceğim inşallah

Inşallah inersin canım ben de o civarlarda olsam yeter bana da
Çalışma tempon epey yoğun kolay gelsin

arkadaşlar guruba bende katılmak istiyorum.120 kiloyum .geçen sene 13 kilo verdim iki ayda fakat devam edemedim .desteğe ihtiyacım var lütfen help me.....

hoşgeldinnn....

inş hep beraber ulaşıcaz hedeflerimizee...bende şimdilik 80 ne inmek istiyorum nasipse...

hayırlı akşamlar güzeller
ben telefondan girince yazamıyorum. sadece okuyup beğeniyorum o kadar. netebook dan girdiğimde yazıyorum.
bu günlerde baya hareketliydim. cumartesi akşamı köyde oturan eltimin oğlu aradı kayınpederimi kaybettik dedi. bir süredir yoğunbakımdaydı. hemen hastahaneye gittik . cenazeyi gece alıp bileciğe götürdüler. işlemler bitinceye kadar gelinin yanında olayım dedim. tek çocuk kimsesi yok. herşeye tek başına koşturmaya çalışıyordu. gece 3 te cenazeyi götürdüler bizde eve geldik. sabah bileciğe cenazeye gittik. cenazeden sonrada köye gittik.
pazartesi gecesi 4 te ablamları yolcu ettik ( umreye gitti ) salı sabahı eve döndük. evde henüz bir çivi bile çakılmadı. ne dolap kapakları geldi, ne beyaz eşya öylece bekliyorum. kahrımdan eşime sormuyorum bile. onunda pek umurunda değil. düştü bir makina peşine makina geldi pompa lazım dediler, pompa aldı elektrik taşımaz pano yaptıracaksın dediler, onunla uğraşırken şimdi bir makina daha gerekiyormuş sonu gelmiyor bir türlü benim bütün istediklerim ikinci plana atıldı bile
75 bin lira diyordu 100 ü geçti daha ne kadar gidecek bilmiyorum sıkıntıdan karın ağrıları başladı. gelin bilecikte annesinin yanında kaldı eltimin oğluda bize geliyor yemeğe tadilatın içinde yemek yapıyorum. ay çok yazmışım yine kusura bakmayın yaa burda keseyim. hepinizi öpüyorum

Yazacaksın tabiki allah kolaylık versin canım zor valla

Selamün aleyküm..

Dün sabah pirinç lapası ile başladım. Akşam karabuğday a döndü
Dünkü kilom 106.7
Bugün 105.2

ayy iyiymiş...bende yapayım dicem ama yiyememkii...hiçç sevmiyom...neyse senin adına sevindim ama....moral motivasyon olsun sana da bizede inş...

dafi ablacım Allah kolaylık versin işin içinde akraba olunca heppp böyle oluyo malesef......cenazeniz içinde Rabbim sabır versin rahmet eylesin.....

İyi akşamlar
Daykocum maşallah çok enerjik görüyorum seni hedefine ulaşacaksın inşallah
Bizi de olumlu etkilersin muhakkak
Ben akşam yatağa aç gitmeyi hedefliyorum şimdilik
öyleyim bu ara canım inşallah sizlerede olumlu yansıyordur
geçmiş olsun canım
arkadaşlar guruba bende katılmak istiyorum.120 kiloyum .geçen sene 13 kilo verdim iki ayda fakat devam edemedim .desteğe ihtiyacım var lütfen help me.....
hoşgeldin aradığın destek burada ama herşey sende bitiyor gerçekten istiyorsan başarabilirsin burayı takip etmeğe devam et
gayet iyi gidiyorsun canım maşallah az az da olsa gitsin dert etme
Kimse gelmez olmuş yaa
Bugün Dahiliyeye gittim. Yarına tahlil istedi bu troidle zor verirsin dedi
Bugün pirinç lapası yaptım. Bide kara buğdayı met ediyorlar bide onu deneyim dimi
canım troidle zor verirsin ama hiç veremezsin diye bişi yok sanırım sonuçta tedavisini olursun az az da ol olsa verirsin
inşallah çabucak toparlarsın sonuçları buryada yaz
geçmiş olsun
ahhh daficim ahhh içimden neler geçtide yazmıyayım şimdi çok kızdım bilmiyolarmı mutfaksız ev olmaz başlatmasınlar makinasından panosundan gülüm en iyisi sen el at işe Allah sabır ve de kolaylıklar versin
başınız sağolsun bu arada unutuyodum az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…