Afiyet olsun sporda da bol bol yağ yakarsın inşallahkimse kalmamış bende kahvemi içip sporumu yapcam kızlar katılmak isteyen olursa beklerim
sağol canım beraber olsun inşallah o da spor sayılır sonuçta oturmaktan iyidirAfiyet olsun sporda da bol bol yağ yakarsın inşallah
Ben de birazdan markete gideceğim o da benim sporum olsun : )
teşekkür ederim ben hala uğraşıyorum.ama iyi olan hormon ve sakinleştiricileri bıraktım artık rahatlıkla kilo verebileceğimi düşünüyorum.bacım sen ne yaptın başardınmıHoşgeldin öğretmenim hatırladın mı beni
inşaallah hepberaber olucak.hoşgeldinnn....
inş hep beraber ulaşıcaz hedeflerimizee...bende şimdilik 80 ne inmek istiyorum nasipse...
Inşallah verirsinteşekkür ederim ben hala uğraşıyorum.ama iyi olan hormon ve sakinleştiricileri bıraktım artık rahatlıkla kilo verebileceğimi düşünüyorum.bacım sen ne yaptın başardınmı
benimde hedefim 80 .bu sefer başarıcağıma inanıyorum .yarından itibaren benide takıma alırsanız sevinirim.başlangıç kilosunu yarın giricem.bu arada beni hatırlamana şaşırdım ama çok sevindim bacımInşallah verirsin
Ben 80 kiloya kadar indim şu sıra yine 90 oldum tekrar vermeye çalışıyorum
benimde hedefim 80 .bu sefer başarıcağıma inanıyorum .yarından itibaren benide takıma alırsanız sevinirim.başlangıç kilosunu yarın giricem.bu arada beni hatırlamana şaşırdım ama çok sevindim bacım
güzel yürekli kardeşim benim hediye almış kadar oldum Allah razı olsun düşünmen yeter
deneme deneme
Canim sen yazdigin sira cikmistim iyiyim sukur sen nasilsin kizcelerinde iyidir insallah
Acikmamissindir su ic gecer
Ben de bantta yuruyecem simdi gorusuruz canim
Allaha emanet olun
Selam kızlar nasılsınız
Bu hafta benım cok karışık kılo almasam iyi ama inşallah biraz veririm
Dun departman yemeğ vardı aksam Sabah'ta 4 30 ta kalkıp Elazığ'a gittim sağolsun bayi bayagı yedirdi içirdi cuma da şirket yemeği var şimdi de cok yorgunun uykum var
Iyiler cok yoğun kafam karman corman
Ne zaman rahata Ercem?
Neyse önce zayıflayayım da inşallah hersey daha güzel olacak 97 kıloyum önce 90 a sonra 82 ye evlendiğimi kiloya ineceğim inşallah
Kimse gelmez olmuş yaa
Bugün Dahiliyeye gittim. Yarına tahlil istedi bu troidle zor verirsin dedi
Bugün pirinç lapası yaptım. Bide kara buğdayı met ediyorlar bide onu deneyim dimi
Dün sabah pirinç lapası ile başladım. Akşam karabuğday a döndü
Dünkü kilom 106.7
Bugün 105.2
hayırlı akşamlar güzeller
ben telefondan girince yazamıyorum. sadece okuyup beğeniyorum o kadar. netebook dan girdiğimde yazıyorum.
bu günlerde baya hareketliydim. cumartesi akşamı köyde oturan eltimin oğlu aradı kayınpederimi kaybettik dedi. bir süredir yoğunbakımdaydı. hemen hastahaneye gittik . cenazeyi gece alıp bileciğe götürdüler. işlemler bitinceye kadar gelinin yanında olayım dedim. tek çocuk kimsesi yok. herşeye tek başına koşturmaya çalışıyordu. gece 3 te cenazeyi götürdüler bizde eve geldik. sabah bileciğe cenazeye gittik. cenazeden sonrada köye gittik.
pazartesi gecesi 4 te ablamları yolcu ettik ( umreye gitti ) salı sabahı eve döndük. evde henüz bir çivi bile çakılmadı. ne dolap kapakları geldi, ne beyaz eşya öylece bekliyorum. kahrımdan eşime sormuyorum bile. onunda pek umurunda değil. düştü bir makina peşine makina geldi pompa lazım dediler, pompa aldı elektrik taşımaz pano yaptıracaksın dediler, onunla uğraşırken şimdi bir makina daha gerekiyormuş sonu gelmiyor bir türlü benim bütün istediklerim ikinci plana atıldı bile
75 bin lira diyordu 100 ü geçti daha ne kadar gidecek bilmiyorumsıkıntıdan karın ağrıları başladı. gelin bilecikte annesinin yanında kaldı eltimin oğluda bize geliyor yemeğe tadilatın içinde yemek yapıyorum. ay çok yazmışım yine kusura bakmayın yaa burda keseyim. hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar
Bugün pek sakin buralar yarın fırtına kopacak herhalde : )
Meyra da uğramamış
Benim günüm Saçma sapan yiyerek geçti oturup doğru dürüst bir öğün yapamadım ama hele akşam üzeri atıştırdım durdum bu saatten sonra da cezalıyım yemek felan yok inşallah başarırım da haftayı artısız kapatabilirim
Yeni yıla en azından 80 lerde girmek istiyorum ucundan bile olsa
Çok dikkat etmeliyim
slm kızlar
çok şükür misafir faslını atlattım
birazdan ütü yapmaya gitcem
yrn annem evine gitcek haftasonu emineyle tek yapamam ütüleri
geçmiş okuyamadım
öptüm hepinizi
eşim bu aralar telefon alalım diyor
Allah nasip ederde alırsak o zaman daha sık girebilirim nete
Helalltere tohumu ve bal birde ilik su
raporum:
sabah 2 dilim ekmek lop yumurta(yumurtadan tiksinmeye basladım haaa) 4 zeytin 1 catal peynir domates salatalık maydonoz ve 2 kupa cay...
öğle: yarım portakal 1 küçük danettecanım çok tatlı istedi evde yaparsam basından ayrılmam bende dannette yedim)
aksam : salata ..1 kepce çorba..4 kasık ıspanak yemegi.. ve 2 dilim ekmek..
1 litre su içtim az sonra doğadan form içecem .. mahvoldu midem 4 gündür kuş kadar yesemde saatlerde siskinlik varsanırım kabizlik yüzünden
spor faliyetlerim..
59 dak tuğbişimle fitness
15 dk step shape
6 dak goca göbüs hareketleri
bugunlük ben bunları yaptım kızlar....
pınarımm gelcem yanınıza du hele:))))
Yazacaksın tabiki allah kolaylık versin canım zor valla
Hayırlı günler
Daficim sen yine işin peşini takip et canım yoksa dediğin gibi beyler pek umursamıyor Allah sabır kolaylık versin ayrıca başınız sağolsun
dafi ablacım Allah kolaylık versin işin içinde akraba olunca heppp böyle oluyo malesef......cenazeniz içinde Rabbim sabır versin rahmet eylesin.....
ahhh daficim ahhh içimden neler geçtide yazmıyayım şimdi çok kızdım bilmiyolarmı mutfaksız ev olmaz başlatmasınlar makinasından panosundan gülüm en iyisi sen el at işe Allah sabır ve de kolaylıklar versin
başınız sağolsun bu arada unutuyodum az daha
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim dert insanı söyletiyor diycemde Allah başka dert vermesin her derdimiz böyle olsun diyorum. bugün eşimin amca kızı (aynı zamanda süt kardeşi )nin oğlu aradı annem iki gündür yoğun bakımda dedi çok üzüldüm. gencecik kadın. eşim hemen hastahaneye gitti. bugün daha iyiymiş çok şükür. bizim imam olan oğlumuz görevli olarak umreye gitti faceden ona yazdım oralarda dua et dedim. Allah çoluğuna çocuğuna bağışlasın.yaz ablam ne olacak yaaa, sana üzüldüm kıyamam yaaa: (
neyse geçer bugünlerde hiç üzülme sen, belki vardır bunda da bir hayır.
allah kolaylıklar versin inş ablacım.
başınızda sağolsun.
allaha emanet olasın, görüşürüz.
ayyy sorma cnm yaa eşim öğretmenütün çok oluyor heralde senin: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?