Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydınn hayıurlı cumalrrr atlatamadığımız hastalıklarla cebelleşiyorum hala kzı kreşe verdim gözü hastalıktan kurtulmadı yavrucağın 3 haftadır ishaldi ataeştii dün gece gene acildeydik ataeşlendi korktum neyse şimdilik evdeyiz bakalım bende daha düzelemedimde çocuk düzelse başka bişey istemem
hayırlısı olsun bakalım

kilomm 90,500
sporum :60 dakika

Selamunaleyküm kızlar

Canım renklendirme yapmaya çalışıyordum beceremedim
Daficim kilo Alman normaldir canım mutfak yok sıkıntılı dönem bir de kiloyu dert etme şimdi sonra dert ederiz Beraberce hele bir işlerini kolayla da
Teyzeye de Allah şifalar versin tez vakitte iyileşir inşallah Âmin...
Geçmiş olsun Hasibe cim sen toparlarsın bir an önce inanıyorum ben

Iyi eğlenceler canım ayy benimde gidesim geldi Yemeğe kızz
Geçmiş olsun canım

Bismillahirrahmanirrahim
Bugün başlıyorum.İlk kilo bildirimim.
120 net artık bitsin bu çile[/QUOT]
Hoşgeldin dwmişmiydim acaba demediysem demiş oldum

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
nihayet tartımı buldum. yeğenim kalşdırdığı yeri hatırladı :)

kilo : 92
spor : yok

almamış vermişim çok şükür azıcıkta olsa gitmiş.
Selamunaleyküm kızlar

ve aleykümselam çok sağol daykocum

Selamün aleyküm...

kilom:86,2

spor: 70 dakika

şimdiden ellerinize sağlık.....
ve aleykümselam

Bu aylık hedefimi tutturdum yeni yıla 7 'li rakamlarda girecem inşallah
tebrik ederim canım devamı gelir inşallah

Aleykümselam canım senden de Allah Razı olsun çok sevindim az da olsa eksideymişsin moral olmuştur sanada

merhabalaar ben geldim ama çok yorgunum kızlar 2 gündür kardeşimle birlikde ince inşatını yaptırdığımız bir evi var bitmek üzere onun avizelerini aldık ayrıyeten diğer evinde kliması vardı yeni evine taşıdık fenalaardayıım daha yeni eve geldim dinlenirken size bakayım dedim kötü bir hafta geçirdim zaten mağlum dönemdeyim kilo bildirimi olarak bu cuma izinli yazılmak istiyorum.....

kolay gelsin canım güle güle otursun yeni evinde

fridacım nasıl oldun? iyimisin artık??

vallaha iyiyim diyeyimde iyi olayım canım gribin etkileri hala sürüyor çok dışarıda da dolaştım soğukdan mı burnum akıyor bilmiyorum ama hala burnum akıyor dinlenemedimde bu hafta hep koşuşturmacayla geçtii yarında bizim gelin adayıyla konuşacam işi yoksa gidip nişan elbisesini filan alıcaz bakalım yine erken çıkar gece anca eve gelebilirim ....

OOO haberler sende iyi eylenceler canım boşver eğlenmene bak felekden bir gece iyi gelecektir :)

geçmiş olsun zor çocuklar kreşden mağlesef böyle hastalıklar getiriyorlar ...

Bismillahirrahmanirrahim
Bugün başlıyorum.İlk kilo bildirimim.
120 net artık bitsin bu çile

hadi kolay gelsiin azminiz iradeniz bol olsun :)

kolay gelsin canım güle güle otursun yeni evinde

sağol canım artık önümüzdeki hafta elektiriği suyu bağlanacak bir hafta sonra nişanımız bittikden sonra eve bayağı gidip gelmem lazım ev çok büyük 4 katlı birde asma katı var dinlemedi bizi beğendi aldı. şimdi sat diyoruz ama ile babamla annem geçip atursun diyor ee annemle babamda yaşlı ev içinde merdivenle çıkıp inemezler ev çok güzel ama bize uygun değil işte denize 50 metre mesafede üst 2 katından deniz tablo gibi görünüyor evin içine birde saunayla hamam yaptırdı güzel oldu ama bakalım ne olcak büsürü sıkıntısı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…