Canım renklendirme yapmaya çalışıyordum beceremedim
neyi denedin dayom: )))))
kedidir o kedi: )
inş canım.
bu hafta sabit olsan iyidir ozaman.
içimden bu hafta eksi görcekmişsin gibi geliyor, bakalım sabah ola hayrola: )
sen bozma moralini canım, düşünmemeye çalış onu kıya
demekki verebiliyormuşşsun dimi: )
tebrikler şahanesin....
yaz ablam ne olacak yaaa, sana üzüldüm kıyamam yaaa: (
neyse geçer bugünlerde hiç üzülme sen, belki vardır bunda da bir hayır.
allah kolaylıklar versin inş ablacım.
başınızda sağolsun.
allaha emanet olasın, görüşürüz.
inş ablam.
gezmede olunca yazamadım ablacım: )
ben bugün yedim gezmede, gözüm döndü bu sefer, yarında yiyeceğim gün oturmasında.....
sonra dikkat edicem inş hafta boyunca....
inş: )
ütün çok oluyor heralde senin: )
Daficim kilo Alman normaldir canım mutfak yok sıkıntılı dönem bir de kiloyu dert etme şimdi sonra dert ederiz Beraberce hele bir işlerini kolayla dahayırlı geceler güzeller.
ben bu hafta ne söylesem bilmiyorum.iki haftadır aynı yazın diyordum ama inanın hiç tartılamadım. kp. gelince alaş acele göz önündeki bütün eşyayı kaldırmamız gerekiyordu dağınık görünce canıma okurdu yoksa . birde ani geldi. ben yemek hazırlarken yeğenim ortalıkta ne varsa küçük odaya doldurdu. kapıyı kapattık. tartımda hep o odada durur. bugün tartıyı ortaya çıkartayımda sabah tartılırım dedim koyduğum yerde yok. nereye kaldırıldı bilmiyorum
bulabilirsem sabah tartılır yazarım. büyük ihtimal artılardayım. baya aldığımı hissediyorum
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim dert insanı söyletiyor diycemde Allah başka dert vermesin her derdimiz böyle olsun diyorum. bugün eşimin amca kızı (aynı zamanda süt kardeşi )nin oğlu aradı annem iki gündür yoğun bakımda dedi çok üzüldüm. gencecik kadın. eşim hemen hastahaneye gitti. bugün daha iyiymiş çok şükür. bizim imam olan oğlumuz görevli olarak umreye gitti faceden ona yazdım oralarda dua et dedim. Allah çoluğuna çocuğuna bağışlasın.
Rabbim hepimize sağlıklar versin dünya işi bugün olmazsa yarın olur inşallah. biraz sıkıntı oldu ama yapacak birşey yok.
benim canımı sıkan başkalarının hep benim önüme geçmesi. benim isteklerim hep erteleniyor ona üzülüyorum.
bizim makinaya falan ihtiyacımız yokkibizden fazla eltimin oğlu kullanacak. zaten makinanın başında kaynım duracakmış makina eltimin oğlunun kullandığı kata konmuş bizim dükkan üç katlı alt katta çalışıyorlar en üst katta yazıhane var. eltimin oğlu hiçbir yerde doğru dürüst çalışmayınca orta katı boşaltıp ona makina aldı eşim orda çalışıyordu. kira, elektrik, su vs. masrafı olmayınca ne kazanırsa cebine giriyordu şimdi bu makinada orta kata konmuş inşallah borcu bitince bunuda bağışlamaz diyorum. ay yine döküldüm . neyse hepinizi öpüyorum canlarım
Geçmiş olsun Hasibe cim sen toparlarsın bir an önce inanıyorum benslm kızlar
diyet adına bu hafta benim için berbat geçti
topiğede giremedim zaten doğru dürüst
karnım hamile gibi şişti 2 gündür
adetimde biteli 1 hafta oluyor ama anlamadım ya yediğim birşey dokundu ya da üşüttüm
bu arada ben soğuk lipolize gidiyorum acaba onda mı üşüttüm üfffffff
neyse gelelim sadede tabi bunun hiçbir bahanesi olmaz ama malesef kilom :93.5
yeni yıla 8lerde gircem derken 95lere çıkcam herhalde bu gidişle
neyse ben işe çıkıyorum öptümmm
ayyy sorma cnm yaa eşim öğretmen
onun gömleği pantalonu bitmiyor kız yaramaz hergün kıyafet değiştiriyoruz
birde genelde 1 hafta yapıp 1 hafta yapamıyorum birikiyor
birikince çok ütü oluyo hatta gözümde devleşiyor
akşam bizim kıyafetleri bitirdim kızımınkiler kaldı onlarda nasip bakalım ne zamana olur annem bugün eve gitcek kızla yalnız kalcam hangi ara yaparım bilmem
Iyi eğlenceler canım ayy benimde gidesim geldi Yemeğe kızzGünaydın kızlar kılo bildirimi 98malesef 1 kılo almışım bu hafta şirket yemeği şehir dışı yolculuk batırdı beni bugun aksam da yemek var yılbaşı partimize hande yener ve jess molho geliyor kuaför ve makyozler de geliyor hepimizi süsleyecekler:) servisler 23:30 da kalkacak yarım da ancak evde olurum herhalde. Bugun de ek kaloriler gelecek hafta sonu dengelerim inşallah haftaya kesin eksi çıkmam lazım:)
Geçmiş olsun canımgünayydınn hayıurlı cumalrrr atlatamadığımız hastalıklarla cebelleşiyorum hala kzı kreşe verdim gözü hastalıktan kurtulmadı yavrucağın 3 haftadır ishaldi ataeştii dün gece gene acildeydik ataeşlendi korktum neyse şimdilik evdeyiz bakalım bende daha düzelemedimde çocuk düzelse başka bişey istemem
hayırlısı olsun bakalım
kilomm 90,500
sporum :60 dakika
Bismillahirrahmanirrahim
Bugün başlıyorum.İlk kilo bildirimim.
120 net artık bitsin bu çile[/QUOT]
Hoşgeldin dwmişmiydim acaba demediysem demiş oldum
Vaaaoooovvv kıskandımBu aylık hedefimi tutturdum yeni yıla 7 'li rakamlarda girecem inşallah
Vaaaoooovvv kıskandım
Güldür güldürdeki şşevket gibi hissettim
Ne güzel keşke benim olsaaaaa....
Selamunaleyküm kızlar
Daficim kilo Alman normaldir canım mutfak yok sıkıntılı dönem bir de kiloyu dert etme şimdi sonra dert ederiz Beraberce hele bir işlerini kolayla da
Teyzeye de Allah şifalar versin tez vakitte iyileşir inşallah Âmin...
ve aleykümselamSelamün aleyküm...
kilom:86,2
spor: 70 dakika
şimdiden ellerinize sağlık.....
tebrik ederim canım devamı gelir inşallahBu aylık hedefimi tutturdum yeni yıla 7 'li rakamlarda girecem inşallah
Aleykümselam canım senden de Allah Razı olsun çok sevindim az da olsa eksideymişsin moral olmuştur sanadaselamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
nihayet tartımı buldum. yeğenim kalşdırdığı yeri hatırladı :)
kilo : 92
spor : yok
almamış vermişim çok şükür azıcıkta olsa gitmiş.
ve aleykümselam çok sağol daykocum
ve aleykümselam
tebrik ederim canım devamı gelir inşallah
kolay gelsin canım güle güle otursun yeni evindemerhabalaar ben geldim ama çok yorgunum kızlar 2 gündür kardeşimle birlikde ince inşatını yaptırdığımız bir evi var bitmek üzere onun avizelerini aldık ayrıyeten diğer evinde kliması vardı yeni evine taşıdık fenalaardayıım daha yeni eve geldim dinlenirken size bakayım dedim kötü bir hafta geçirdim zaten mağlum dönemdeyim kilo bildirimi olarak bu cuma izinli yazılmak istiyorum.....
fridacım nasıl oldun? iyimisin artık??
Günaydın kızlar kılo bildirimi 98malesef 1 kılo almışım bu hafta şirket yemeği şehir dışı yolculuk batırdı beni bugun aksam da yemek var yılbaşı partimize hande yener ve jess molho geliyor kuaför ve makyozler de geliyor hepimizi süsleyecekler:) servisler 23:30 da kalkacak yarım da ancak evde olurum herhalde. Bugun de ek kaloriler gelecek hafta sonu dengelerim inşallah haftaya kesin eksi çıkmam lazım:)
günayydınn hayıurlı cumalrrr atlatamadığımız hastalıklarla cebelleşiyorum hala kzı kreşe verdim gözü hastalıktan kurtulmadı yavrucağın 3 haftadır ishaldi ataeştii dün gece gene acildeydik ataeşlendi korktum neyse şimdilik evdeyiz bakalım bende daha düzelemedimde çocuk düzelse başka bişey istemem
hayırlısı olsun bakalım
kilomm 90,500
sporum :60 dakika
Bismillahirrahmanirrahim
Bugün başlıyorum.İlk kilo bildirimim.
120 net artık bitsin bu çile
kolay gelsin canım güle güle otursun yeni evinde
Bu aylık hedefimi tutturdum yeni yıla 7 'li rakamlarda girecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?