Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fridacım hoşgeldin..ev hayırlı olsun...ama artık evdesin madem az bi dinlen yaw bu sene bu grip illeti geçmiyo nedir anlamadım...ne normal ilaçlar ne bitkisel ilaçlar çaylar fayda etmiyo..

nursenacım sizede geçmiş olsun canım yaa..oyoy çocuklara kıyamıyom hiç yaa...Rabbim tüm hastalara şifa versin..

Kızlar kilo verenleri tebrik ederim maşallah bu hafta güzel listemiz
Ilk tabloda hata var yst arkadaşımın kilosunu yanlış yazmışım ikinci tablomuz doğru inşallah : )
Bir de tabletten tabloyu kopyala yapıştır yapamadım ben de fotoğrafını ekledim
Pinkstrap ve Asirenkler haftaki paylaşımda bulunmazsanız listeden çıkarmak zorunda kalacağım sizi
Birkaç haftadır sadece bildirim için uğradınız yanılmıyorsam
Nagishan seni de tabloya ekledim kalıcı ve paylaşımcı olacağını umut ediyorum

nursenaa sanada kızcelerinede çok çok geçmiş olsun bu sene atlatamadınız hastalığı

Aleykümselam canım senden de Allah Razı olsun çok sevindim az da olsa eksideymişsin moral olmuştur sanada
birazda olsa oldu tabiki canım. her hafta bukadarcıkta olsa eksi görsem yetecek bana

güle güle otursunlar canım.
sende dinlen biraz. bu sene grip geldimi gitmek bilmiyor. bizde eşimle ikimiz birden öksürüğe yakalandık nerdeyse 1 ay oluyor geçmedi bir türlü yapmadığım kalmadı.

inş ablacım.
geçmiş olsun ayrıca yakınınıza.

geçmiş olsun canım.

1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6

tebrikler kızlar: )

ellerine sağlık ablacım....

Sukker bildirim yapmamış salıdan beri de uğramamış

evet sukker yok, nerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…