Bu aylık hedefimi tutturdum yeni yıla 7 'li rakamlarda girecem inşallah
Frida bonus Nur nerelerdesinizz
benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim.herkese başarılar
birazda olsa oldu tabiki canım. her hafta bukadarcıkta olsa eksi görsem yetecek bana
Aleykümselam canım senden de Allah Razı olsun çok sevindim az da olsa eksideymişsin moral olmuştur sanada
güle güle otursunlar canım.merhabalaar ben geldim ama çok yorgunum kızlar 2 gündür kardeşimle birlikde ince inşatını yaptırdığımız bir evi var bitmek üzere onun avizelerini aldık ayrıyeten diğer evinde kliması vardı yeni evine taşıdık fenalaardayıım daha yeni eve geldim dinlenirken size bakayım dedim kötü bir hafta geçirdim zaten mağlum dönemdeyim kilo bildirimi olarak bu cuma izinli yazılmak istiyorum.....
hayırlı geceler güzeller.
ben bu hafta ne söylesem bilmiyorum.iki haftadır aynı yazın diyordum ama inanın hiç tartılamadım. kp. gelince alaş acele göz önündeki bütün eşyayı kaldırmamız gerekiyordu dağınık görünce canıma okurdu yoksa . birde ani geldi. ben yemek hazırlarken yeğenim ortalıkta ne varsa küçük odaya doldurdu. kapıyı kapattık. tartımda hep o odada durur. bugün tartıyı ortaya çıkartayımda sabah tartılırım dedim koyduğum yerde yok. nereye kaldırıldı bilmiyorum
bulabilirsem sabah tartılır yazarım. büyük ihtimal artılardayım. baya aldığımı hissediyorum
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim dert insanı söyletiyor diycemde Allah başka dert vermesin her derdimiz böyle olsun diyorum. bugün eşimin amca kızı (aynı zamanda süt kardeşi )nin oğlu aradı annem iki gündür yoğun bakımda dedi çok üzüldüm. gencecik kadın. eşim hemen hastahaneye gitti. bugün daha iyiymiş çok şükür. bizim imam olan oğlumuz görevli olarak umreye gitti faceden ona yazdım oralarda dua et dedim. Allah çoluğuna çocuğuna bağışlasın.
Rabbim hepimize sağlıklar versin dünya işi bugün olmazsa yarın olur inşallah. biraz sıkıntı oldu ama yapacak birşey yok.
benim canımı sıkan başkalarının hep benim önüme geçmesi. benim isteklerim hep erteleniyor ona üzülüyorum.
bizim makinaya falan ihtiyacımız yokkibizden fazla eltimin oğlu kullanacak. zaten makinanın başında kaynım duracakmış makina eltimin oğlunun kullandığı kata konmuş bizim dükkan üç katlı alt katta çalışıyorlar en üst katta yazıhane var. eltimin oğlu hiçbir yerde doğru dürüst çalışmayınca orta katı boşaltıp ona makina aldı eşim orda çalışıyordu. kira, elektrik, su vs. masrafı olmayınca ne kazanırsa cebine giriyordu şimdi bu makinada orta kata konmuş inşallah borcu bitince bunuda bağışlamaz diyorum. ay yine döküldüm . neyse hepinizi öpüyorum canlarım
slm kızlar
diyet adına bu hafta benim için berbat geçti
topiğede giremedim zaten doğru dürüst
karnım hamile gibi şişti 2 gündür
adetimde biteli 1 hafta oluyor ama anlamadım ya yediğim birşey dokundu ya da üşüttüm
bu arada ben soğuk lipolize gidiyorum acaba onda mı üşüttüm üfffffff
neyse gelelim sadede tabi bunun hiçbir bahanesi olmaz ama malesef kilom :93.5
yeni yıla 8lerde gircem derken 95lere çıkcam herhalde bu gidişle
neyse ben işe çıkıyorum öptümmm
ayyy sorma cnm yaa eşim öğretmen
onun gömleği pantalonu bitmiyor kız yaramaz hergün kıyafet değiştiriyoruz
birde genelde 1 hafta yapıp 1 hafta yapamıyorum birikiyor
birikince çok ütü oluyo hatta gözümde devleşiyor
akşam bizim kıyafetleri bitirdim kızımınkiler kaldı onlarda nasip bakalım ne zamana olur annem bugün eve gitcek kızla yalnız kalcam hangi ara yaparım bilmem
1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6
Kızlar kilo verenleri tebrik ederim maşallah bu hafta güzel listemiz
Ilk tabloda hata var yst arkadaşımın kilosunu yanlış yazmışımikinci tablomuz doğru inşallah : )
Bir de tabletten tabloyu kopyala yapıştır yapamadım ben de fotoğrafını ekledim
Pinkstrap ve Asirenkler haftaki paylaşımda bulunmazsanız listeden çıkarmak zorunda kalacağım sizi
Birkaç haftadır sadece bildirim için uğradınız yanılmıyorsam
Nagishan seni de tabloya ekledim kalıcı ve paylaşımcı olacağını umut ediyorum
Sukker bildirim yapmamış salıdan beri de uğramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?