Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ dayko
HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ y.o.l.c.u

ikinizede çok geçmiş olsun.

selamun aleykum günaydın hanımlar geçen haftasonu kvalidemler vardı benim için çok yorucu bi haftasonuydu. anca bugün toplanabildim.uğramak istedim ama hep bi engel çıktı. kilo açısından da bu hafta izinli olayım ben hepinize mutlu haftasonları diliyorum sağlıcakla kalın

ve aleyküm selam...
kız sukker o zaman bu hafta düelloyu ben kazandım: ))))
hiç bu hafta kazanacağım aklıma gelmezdi düelloyu: )))) -100grla hemde: )
ay benimde her yerim ağrıyo acıyo yorgunluktan şuan, biraz terle soğu oldum 2gündür bende.

Selamün aleyküm...

1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6

kızlar tebrikler...ay tekrardan bu listeye girebildiğime sevindim...

selamün aleyküm...
Vealeyküm selam...

selamun aleyküm güzeller burada hava oldukca kapalı ve yağmur yağıyor ama ben mutluyum nihayet dolaplarım geldi ve bugün takılmaya başlandı. beyaz eşyalarımda geldi fakat davlumbazı takmadan gittiler. pirizin yeri değişmesi gerekiyormuş. hemen değiştirdik ama beklemeyip gittiler ne zaman gelirler bilmiyorum. her taraf pislik içinde kaldı inşallah iki güne biterde temizlerim. bizim mutfaktada çok dolap var bitmek bilmiyor

inş ablacım.
geçmiş olsun ayrıca yakınınıza.
sağol meyracım . bugün yine kötüymüş arayıp yasin okuyun dediler. Allah yardımcıları olsun

ellerine sağlık meyracım.
sporcu güzelleride tebrik ederim.
artık benimde spor yapmam gerekiyor bu günlerde vucutum kendini salmaya başladı sıkılaşmam lazım.

selamün aleyküm...
herkese iyi haftasonları inş: )
ve aleykümselam canım

1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6
maşşallah kızlar tebrik ederimm
ellerine sağlık arkadaşm
nursenaa sanada kızcelerinede çok çok geçmiş olsun bu sene atlatamadınız hastalığı

.
sorma dafi yaww burnum yara oldu resmen ben doğuda metre metre karlarda bu kadar hastalanmadım vallaa
tebrik ederimmm

ikinizede çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim

iyi akşamlar kızlarr bi yandan burnumu çekiyom bir yandan deryabaykal da yayınlanmıştı dikişsiz boyunluk yapımını görüp coştummm elimde örüp duruyom sonuç ne olcak bakalımmm

trt1 de ana ocağı proğramını izliyorum bi yandan ilk defa gördümm deişik güzel olmuş aslında moda proğramından iyidirrr

İyi akşamlar canım
Kar mikropları kırıyor tabii soğuk da olmayınca yaşıyor mikroplar her nimetin bir de külfeti oluyor işte
Nursenacım daha çok uğra arıyor Gözlerim seni
Ben de izliyorum ana Ocağı'nı diğerleriyle işim olmaz zaten hiç izlemedim

uğraraım asum hastalık la rejim düzen olmayınca yazmadım pek bu hafta
hastane falanda evimi özledim valla

aman kızla babaası ipciye gittik yelek istedi büyük kız aldım ip te bakalım örmeye adam lazım biiter inşallah alize flower ip bundan

Yaparsın sen canım ellerine sağlık şimdiden
Benim de küçük kız hırka istedi siyah ipini alıp başlayacağım en kısa zamanda
Rejim bende de pek başarılı değil ama yeni yıla en azından 89.9 girmek istiyorum senin yarım benim 1 kilom varbu hırkanın siyahını istiyor bakalım modeli tam anlamadım ama uyduracaz bişeyler

hadi gözünaydın gelmiş dolaplar beyaz eşyalar: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…