günayydınn hayıurlı cumalrrr atlatamadığımız hastalıklarla cebelleşiyorum hala kzı kreşe verdim gözü hastalıktan kurtulmadı yavrucağın 3 haftadır ishaldi ataeştii dün gece gene acildeydik ataeşlendi korktum neyse şimdilik evdeyiz bakalım bende daha düzelemedimde çocuk düzelse başka bişey istemem
hayırlısı olsun bakalım
kilomm 90,500
sporum :60 dakika
selamun aleykum günaydın hanımlar geçen haftasonu kvalidemler vardı benim için çok yorucu bi haftasonuydu. anca bugün toplanabildim.uğramak istedim ama hep bi engel çıktı. kilo açısından da bu hafta izinli olayım benhepinize mutlu haftasonları diliyorum sağlıcakla kalın
1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6
Vealeyküm selam...selamün aleyküm...
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ dayko
HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ y.o.l.c.u
sağol meyracım . bugün yine kötüymüş arayıp yasin okuyun dediler. Allah yardımcıları olsuninş ablacım.
geçmiş olsun ayrıca yakınınıza.
ellerine sağlık meyracım.[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
ve aleykümselam canımselamün aleyküm...
herkese iyi haftasonları inş: )
maşşallah kızlar tebrik ederimm1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6
ellerine sağlık arkadaşm
sorma dafi yaww burnum yara oldu resmen ben doğuda metre metre karlarda bu kadar hastalanmadım vallaanursenaa sanada kızcelerinede çok çok geçmiş olsun bu sene atlatamadınız hastalığı
.
tebrik ederimmm[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
süper tablomuz yeni yılda yıkılıcak inişallah
çok teşekkür ederimikinizede çok geçmiş olsun.
İyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlarr bi yandan burnumu çekiyom bir yandan deryabaykal da yayınlanmıştı dikişsiz boyunluk yapımını görüp coştummm elimde örüp duruyom sonuç ne olcak bakalımmm
trt1 de ana ocağı proğramını izliyorum bi yandan ilk defa gördümm deişik güzel olmuş aslında moda proğramından iyidirrr
uğraraım asum hastalık la rejim düzen olmayınca yazmadım pek bu haftaBoyunluk da güzel olur muhakkak izlemiştim ama tam hatırlayamadım şimdi hangisi olduğunu
Ben de arkadaşın oğluna süeter ördüm yakası kaldı sadece haftaya doğum günü var da hediye olsun dedim bir de yelek ördüm
Yaparsın sen canım ellerine sağlık şimdidenuğraraım asum hastalık la rejim düzen olmayınca yazmadım pek bu hafta
hastane falanda evimi özledim valla
aman kızla babaası ipciye gittik yelek istedi büyük kız aldım ip te bakalım örmeye adam lazım biiter inşallah alize flower ip bundan Eki Görüntüle 1352798
selamun aleyküm güzeller burada hava oldukca kapalı ve yağmur yağıyor ama ben mutluyum nihayet dolaplarım geldi ve bugün takılmaya başlandı. beyaz eşyalarımda geldi fakat davlumbazı takmadan gittiler. pirizin yeri değişmesi gerekiyormuş. hemen değiştirdik ama beklemeyip gittiler ne zaman gelirler bilmiyorum. her taraf pislik içinde kaldıinşallah iki güne biterde temizlerim. bizim mutfaktada çok dolap var bitmek bilmiyor
sağol meyracım . bugün yine kötüymüş arayıp yasin okuyun dediler. Allah yardımcıları olsun
ellerine sağlık meyracım.
sporcu güzelleride tebrik ederim.
artık benimde spor yapmam gerekiyor bu günlerde vucutum kendini salmaya başladı sıkılaşmam lazım.
ve aleykümselam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?