Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler güzeller
bakıyorumda örgüler örülmüş modeller paylaşılmış. nursena iyiki paylaşmışsın benimde bere örmem lazım banada iyi oldu bu bir başka modelinden yapmıştım birde bundan yapayım bari
ay bu günlerde hiçte canım örgü yapmakfalan istemiyor elimde hem patik , hem kaşkol var yarım ama hiçte yapasım yok

hayırlı geceler güzeller bugün pek uğrayan olmamış
asuu canın sıkıldıysa bana yardıma gelseydin bende iş ganimet
ay çok şükür iki odanın temizliği bitti bugün. can kurtaranlarım geldi. büyük eltimin gelini sabah aradı kahvaltıya geliyoruz dedi. kahvaltıdan sonra kolları sıvayıp bir başladılar işe . yeğenimde bizdeydi.gelinler bezleri yıkayıp verdi oğlanlar duvarları silmeye başladı. iki odanın duvarları silindi, koltuklar , halılar yıkandı vitrinler silindi yerleşti, avizeler silindi, camlar silindi tepeden tırnağa temizlendi. bende eşimle çıkıp market alışverişlerini yaptım, tülleri yıkadım. kız kardeşimde yemekler yapmış getirmiş oturma odası ve salon bitti çok şükür. antre dolaplarının içleride oldu. mutfağımın biten dolaplarını yerleştirdik ama biraz daha bitmemiş işler var. yorucu ama güzel bir gündü.

selamun aleykum hanimiş benim rakibelerim
ve aleyküm selam şu işleri bir bitireyim ben rakip olucam sana

daykoya kocaman bir alkışşşşşşş
bu gidişle yeni yıla yeni kiloyla giremicem ama inşallah 2015 bnm için yeni başlangıçlar ve bol bol bol azim dolu bir sene olur
hepimiz için :)
Ben de öyle düşünüyorum hasibecim inşallah 2015 bol bol kıloları verdiğimi bir yıl olur. Bu sene baslangıctı daha toplam8 kılo ile kapatmış oldum seneyi bir dahaki sene de 16 ile kapatırsam 82 ye evlendiğimi kiloya düşmüş olacağım 2015 hedefım bu:) zor bir hedef de sayılmaz:)

Günaydın arkadaslar cuma gunu şirket eğlencemi güzel gecti hande yener ve dansçıları iyiydi ama hande yenerim kıyafeti sıradandı hiç özenmemiş sanki
Yemekler de güzeldi cok abartmadım gerçi ama tatlı da coştum 4 dilim profitwrol sekerpare ve 1 baklava yedim bol bol su soda içtim

Cumartesi de temizlik esim sağolsun yardım etti 2 katı da temizledik Berk'in de derslerini bitirdik cocukları yıkadım çamaşır vs gecti

Dun de cocukları babanneye bırakıp son umut filmine gidelim dedik anam capitole giremedik bile otoparklar dolu vale almıyor sonra baktık palladıumda var 16:30 da oraya gittik 16 30 a da bilet kalmamış mı 19:15 vardı esim cok istiyordu dedim annenı ara10 30 olur dedim çocukları almamız neyse o da ok dedi.
Sonra cok acıktık 2 lahmacun Cola yedim içtim esime neden ayran almadın dedim canı Cola istemiş bana da almış bugun de kaçsın dedi ay o Coladan hıc zevk almadım şekerli su içiyor gibiydim bitiremedim de ve buna sevindim açıkcası:) neyse sonra pasabahceden değişimim vardı onu yaptık thcıbo ya uğradım her zaman degısık seyler oluyor
Sonra c& a den cocuklara alt üst birşeyler aldım Carrefour'dan av yapıp arabaya koyduk bütün poşetleri daha vaktimiz var diye oturduk bir kahve içtik
Sonra da filme gittik resmen 40 dk reklam izledik sonra film başladı 5 dk oldu görüntü gitti ilgilenen yok farkında değiller neyse görüntü geldi bu sefer ses yok sonunda başladı ama illerden başladı sonra geri alın diye millet bağrına çağrısı biraz fazla geri aldılar ama başka problem olmadı aradan sonraki yarım saat reklam hariç nerdeyse 1 saat reklam izledik ama filmi cok beğendim böyle sesli sesli ağlamamadım içim fena oldu
Film ancak 22:00 de bitti sonra babaanneden cocukları aldık eve geldik
Onlara aldıklarımı denedim oyuncaklarını verdik Allah'tan babaannede iyi vakit geçirmişler de bize kızmadılar nerde kaldınız diye
Çamaşır vardı makinede onu çıkardım astım yatağın çarşaflarını atmıştım nevresim geçirdim esim sandviç istedi onu yaptım cocukları yatırdım yatmak istemediler salona geldiler 3 ki koltukta yattılar sonra uyuyunca salonda yerlerine yatırdım odalarını topladım bende yattım:)

Malum servisteyim işe gitmece :)
Sabah tartıldım 97 çıktım bir kılo eksideyim aksam birsey yemedim tabii 16 30 da lahmacun yiyince. Buna da sevindim

Cok uzun oldu kusura bakmayın hepinizi öpüyorum güzel bir hafta geçiririz umarım her acıdan:)

Eklentiler

• image.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 103
Tabloda sonda görünce çok üzülmüştüm

canım ev deme ayıp valla yok yok anacım malikane maşallah
güzel günlerde huzurla otursun yeni evinde inşallah

süpeer maşallah canım kurtuldun sayılır tehlikeli rakamlardan bravo vallahii
sağol canım sıra sende artık
tebrik ederim daykocum...darısı başımaa...ocak sonu düz 80 görmek istiyom hayal belki ama olsun elimden geleni yapıcam...
teşekkür ederim canım
1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6
ellerine sağlık asucum
sağol canım
tebrikler sporcu güzeller: )
ellerine sağlık kuzum

daficim gözün aydın
oyyy ne yoğun bi gün geçirmişsiniz maşallah

Selamün aleykümm..

benim diyet iyi gidiyo gibi ama canım sıkkın..nedir bu sene anlamadım...benim büyük kız gene hasta ateşler içinde yatıyo...öksürük var...cuma günü okulda üstünde ter kurumuş olan oldu...ne kadar hassas bünyesi var yarabbim...geçen sene hafif nezlenin dışında hiç hasta olmadılar bu senede aynı dikkat ediyorum kılık kıyafetlerine yeme içmelerine ama ne oldu anlamadım hep hastalar biri iyileşiyo diğeri hastalanıyo...

geçmiş olsun canım

dafi valla ellerine sağlık sanki benim evimin işi yapılmış gibi sevindim. Sen yazdıkça bana daral geldi. Mutfağına kavuştuğunada sevindim.
Berkuras maşallah canım eğlenceler gezmeler ve tartıd sevindirici rakamlar
y.o.l.c.u çok geçmiş olsun çocukların hastalanmasıda başka dert. Heleki üstüne titredikçe oluyor ya. Sakınılan göz hesabı

Dün büyük oğlumun doğum günüydü 3 gündür mutfakla uğraş temizlikle uğraş haşattım.
Dün halettikte bende halloldum. Bugün tartıda 2 kilo fazlayım cumaya göre. Ellerim kapanmıyor ödemden. Bende karabuğday yapıyorum bugün. Eklemlerim ağrıyor. Bugn dahiliyeden sonuçları alıcam bakalım etkisi varmı ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…