hadi gözünaydın gelmiş dolaplar beyaz eşyalar: )
sağolun kızlar baya oldu çok şükür ufak tefek şeyler kaldı onlarda hallolur inşallahİyi akşamlar
Daficim gözün aydın epey ilerleme olmuş tadilat işlerinde çok sevindim
Nursena üçlü burgu modelini anlatırmışın bilemedim ben
Aleykümselamselamun aleykum hanimiş benim rakibelerim
geçen hafta çok saldım ben de bu hafta telafi etmem lazımAleykümselam
Benden sana rakip felan olmaz canım
Inşallah telafi ederizgeçen hafta çok saldım ben de bu hafta telafi etmem lazım
benim hedefim de 95 idi 10 kilo eksik söyledim galibaInşallah telafi ederiz
Yeni yıla 80 lerde girmek istiyordum ben ama yaa
ve aleyküm selam şu işleri bir bitireyim ben rakip olucam sanaselamun aleykum hanimiş benim rakibelerim
Ben de öyle düşünüyorum hasibecim inşallah 2015 bol bol kıloları verdiğimi bir yıl olur. Bu sene baslangıctı daha toplam8 kılo ile kapatmış oldum seneyi bir dahaki sene de 16 ile kapatırsam 82 ye evlendiğimi kiloya düşmüş olacağım 2015 hedefım bu:) zor bir hedef de sayılmaz:)daykoya kocaman bir alkışşşşşşş
bu gidişle yeni yıla yeni kiloyla giremicem ama inşallah 2015 bnm için yeni başlangıçlar ve bol bol bol azim dolu bir sene olur
hepimiz için :)
Tabloda sonda görünce çok üzülmüştüm[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ dayko
HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ y.o.l.c.u
canım ev deme ayıp valla yok yok anacım malikane maşallahsağol canım artık önümüzdeki hafta elektiriği suyu bağlanacak bir hafta sonra nişanımız bittikden sonra eve bayağı gidip gelmem lazım ev çok büyük 4 katlı birde asma katı var dinlemedi bizi beğendi aldı. şimdi sat diyoruz ama ile babamla annem geçip atursun diyor ee annemle babamda yaşlı ev içinde merdivenle çıkıp inemezler ev çok güzel ama bize uygun değil işte denize 50 metre mesafede üst 2 katından deniz tablo gibi görünüyor evin içine birde saunayla hamam yaptırdı güzel oldu ama bakalım ne olcak büsürü sıkıntısı var...
sağol canım sıra sende artık
süpeermaşallah canım kurtuldun sayılır tehlikeli rakamlardan bravo vallahii
teşekkür ederim canımtebrik ederim daykocum...darısı başımaa...ocak sonu düz 80 görmek istiyom hayal belki ama olsun elimden geleni yapıcam...
ellerine sağlık asucum1.Dayko……-2.2
2.yolcu……-1
3.mavixsx83……-0.6
sağol canımDayko tebrikler
ellerine sağlık kuzumtebrikler sporcu güzeller: )
daficim gözün aydınselamun aleyküm güzeller burada hava oldukca kapalı ve yağmur yağıyor ama ben mutluyum nihayet dolaplarım geldi ve bugün takılmaya başlandı. beyaz eşyalarımda geldi fakat davlumbazı takmadan gittiler. pirizin yeri değişmesi gerekiyormuş. hemen değiştirdik ama beklemeyip gittiler ne zaman gelirler bilmiyorum. her taraf pislik içinde kaldıinşallah iki güne biterde temizlerim. bizim mutfaktada çok dolap var bitmek bilmiyor
sağol meyracım . bugün yine kötüymüş arayıp yasin okuyun dediler. Allah yardımcıları olsun
ellerine sağlık meyracım.
sporcu güzelleride tebrik ederim.
artık benimde spor yapmam gerekiyor bu günlerde vucutum kendini salmaya başladı sıkılaşmam lazım.
ve aleykümselam canım
oyyy ne yoğun bi gün geçirmişsiniz maşallahGünaydın arkadaslar cuma gunu şirket eğlencemi güzel gecti hande yener ve dansçıları iyiydi ama hande yenerim kıyafeti sıradandı hiç özenmemiş sanki
Yemekler de güzeldi cok abartmadım gerçi ama tatlı da coştum 4 dilim profitwrol sekerpare ve 1 baklava yedim bol bol su soda içtim
Cumartesi de temizlik esim sağolsun yardım etti 2 katı da temizledik Berk'in de derslerini bitirdik cocukları yıkadım çamaşır vs gecti
Dun de cocukları babanneye bırakıp son umut filmine gidelim dedik anam capitole giremedik bile otoparklar dolu vale almıyor sonra baktık palladıumda var 16:30 da oraya gittik 16 30 a da bilet kalmamış mı19:15 vardı esim cok istiyordu dedim annenı ara10 30 olur dedim çocukları almamız neyse o da ok dedi.
Sonra cok acıktık 2 lahmacun Cola yedim içtim esime neden ayran almadın dedim canı Cola istemiş bana da almış bugun de kaçsın dedi ay o Coladan hıc zevk almadım şekerli su içiyor gibiydim bitiremedim de ve buna sevindim açıkcası:) neyse sonra pasabahceden değişimim vardı onu yaptık thcıbo ya uğradım her zaman degısık seyler oluyor
Sonra c& a den cocuklara alt üst birşeyler aldım Carrefour'dan av yapıp arabaya koyduk bütün poşetleri daha vaktimiz var diye oturduk bir kahve içtik
Sonra da filme gittik resmen 40 dk reklam izledik sonra film başladı 5 dk oldu görüntü gitti ilgilenen yok farkında değiller neyse görüntü geldi bu sefer ses yok sonunda başladı ama illerden başladı sonra geri alın diye millet bağrına çağrısı biraz fazla geri aldılar ama başka problem olmadı aradan sonraki yarım saat reklam hariç nerdeyse 1 saat reklam izledik ama filmi cok beğendim böyle sesli sesli ağlamamadım içim fena oldu
Film ancak 22:00 de bitti sonra babaanneden cocukları aldık eve geldik
Onlara aldıklarımı denedim oyuncaklarını verdik Allah'tan babaannede iyi vakit geçirmişler de bize kızmadılar nerde kaldınız diye
Çamaşır vardı makinede onu çıkardım astım yatağın çarşaflarını atmıştım nevresim geçirdim esim sandviç istedi onu yaptım cocukları yatırdım yatmak istemediler salona geldiler 3 ki koltukta yattılar sonra uyuyunca salonda yerlerine yatırdım odalarını topladım bende yattım:)
Malum servisteyim işe gitmece :)
Sabah tartıldım 97 çıktım bir kılo eksideyim aksam birsey yemedim tabii 16 30 da lahmacun yiyince. Buna da sevindim
Cok uzun oldu kusura bakmayın hepinizi öpüyorum güzel bir hafta geçiririz umarım her acıdan:)
geçmiş olsun canımSelamün aleykümm..
benim diyet iyi gidiyo gibi ama canım sıkkın..nedir bu sene anlamadım...benim büyük kız gene hasta ateşler içinde yatıyo...öksürük var...cuma günü okulda üstünde ter kurumuş olan oldu...ne kadar hassas bünyesi var yarabbim...geçen sene hafif nezlenin dışında hiç hasta olmadılar bu senede aynı dikkat ediyorum kılık kıyafetlerine yeme içmelerine ama ne oldu anlamadım hep hastalar biri iyileşiyo diğeri hastalanıyo...
sağol canım...geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?