Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı mutlu haftalar herkese
Zeynepcim geçmiş olsun okula başlayınca hastalıklar da artıyor malesef
Daficim maşallah işler epey kolaylanmış sizin ekip bize de gelse ne iyi olur uzun suredir doğru dürüst iş yapmıyorum belim ve bacağımı zorlamayım diye ama artık yapmam lazım
Haticecim oğluna hayırlı uzun ömür dilerim nice yaşlara inşallah

selamun aleyküm güzeller
ay bugün mutfağımda kahvaltı ettim özlemişim
daha tam bitmedi ama kahvaltı edecek kadar oldu
balkon tarafının fotosunu ekleyebilirsem koyarım şimdi .sonra bitince tüm koyarım. yerler henüz olmadı halıflexler yıkanmadı . tamamen bitmesini bekliyorum.

daficim gözün aydın
çok sağol canım

zeynepcim geçmiş olsun bu sene hastalıklarda bir başka geldiği eve yerleşiyor.

çok teşekür ederim canım nihayet birşeyler ortaya çıkmaya başladı çok şükür

oğluşunun doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin

göndereyim asucum büyük eltimin oğluyla gelini gelse yeter başkasına gerek kalmaz. gelin elinde kova bez yıkadı oğlan duvarlardan başladı , halı, koltuk yıkadı dolap içlerini silip yerleştirdi avizeleri sildi daha yapacaktı ben bıraktırdım
oğlum yeter yarın işe gideceksin dedim. maşallahı var. yazık onun işide çok ağır.

maşaallah diyeyim önce...
valla sen anlattıkça benim içim açıldı, oh ne güzel...
güle güle kirlet kullan inş ablacım.
fotolarada baktım hepsi çok güzeller, maşaallah...
oh iyi paralar güzel yere gitmiş: )
kalan işler içinde çok kolay gelsin....

canım fotodaki sensin galiba, öncelikle çok tatlısın maşaallah: )
güzel vakitler geçirmişsin buna çok sevindim, maşaallah diyeyim bir kere daha: )
filmide izlememeniz için türlü bahaneler çıksada siz kazanmış ve izlemişsiniz bu da güzeldi: )
kocaman öpüyorum canım, görüşürüz

Tabloda sonda görünce çok üzülmüştüm

aaa üzülme canımcım, tabloyu bildirim sırasına göre yapıyorum her hafta oyüzden öyle oluyor.
haticeye değil neticeye bakmak lazım dimi: )
oğluşunun doğum günü kutlu olsun bu arada, rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin inş sevdikleriyle birlikte....
seninde ellerine sağlık koşturmuşsun tatlı annecik....
canım hangi ilacın neye etki edip etmediğini merak ettin bende merak ettim??

çok geçmiş olsun canım.

o ekip bizede gelsiiiin: )
bu arada ablacım anneminde öyle oldu bu sene belinin fıtığı çok ağrıdı, soğuklarda etkili oluyor galiba, aman dinlenin yaaa artıcağına bol bol dinlenin yada yavaş yavaş yapın daha iyi ablacım, sağlığınız daha kıymetli.

çok teşekkür ederim...dualarınızı eksik etmeyin nolur...

dafi ablacım senin adına çok sevindim...

Evet Meyra resimdeki benim kahve keyfimi çekip koydum 5 senedir eşimle başbaşa Kafe'de oturmamısımdır bir ilki kutladık :)
Film güzeldi ama bol bol ağladım
Eşimle beraber geçince haftasonu harikaydı tempo bizi yorsa da cocuklarla hiçbir şey anlamıyoruz iyi oldu gercekten:)
Daficim mutfak dolapların cok güzel olmuş çekmeceler gizli herhalde hesi kapak gibi çünkü güle güle kullan keyifli sofralar hazırlayasın inşallah bu mutfakta:)

Bugun birsey kaçırmadım bakalım aksama ne yapacağım

iyi akşamlar kızlarrr Berkuras anam ne yoğun bi gün tatil günün böleyse çalışırkenkini düşünemiyorumm ben çalışan bi bayan olamazdım sanırımmm DNA mda yokkk
allah mutluluğunuzu bozmasın bende ankaraya gidince eşimle el ele gezmeyi çok seviyorum gurbette oolunca her yere çoluk çombalak gidiyoruz malesef

dafi güle güle kullan dolaplarını
ama o kahve makinanı kıskandımmm
eşimden aylardır ist,iyo pahalı diyo almıyooo
inşallah o masanda hep bi kahve yudumlarız

yolcuuu kız bu sene ne oldu bizeee
geçmiş olsunnn turp bal fayda etti bide viks boğazına sürüp sarıyom tülbentle öksürüğü az kesiyoı

Selamsss .....
Nasılsınız hanımlar..??

Çok güzel dolapları olan mutfak gördüm içim açıldı..
Daficiğim sağlıklı günler de, huzurla kullan mutfağını..Bayıldım inan. çok üzüldün ama boşa gitmedi en azından değdi diyelim.:)

Zeynepçiğim geçmiş olsun..

Nursenacım szi iyileşmişsiniz gözünüz aydın...

Haticeciğim,oğlanın yeni yaşı hayırlı olsun,nice senelere inş...

Berkuras,yoğun fakat güzel bir haftasonu geçirmiş dolu dolu.

Asumancığım senin fıtıklarla başın dertte Allah hayırlı şifalar versin canım...
Bioenerji duydunmu.? daha önce de söylemiştim sanırım...Ehil birini bulup denesen fayda edermi acaba...

Daykocuğum..70 lere az kaldı..Maşallah..

MEyracığım mucksss...

Herkese sevgiler,hürmetler....

Özetle yoğunsun yani...:)

Nasılsın,iyimisin .?

güle güle kullan dolaplarını canım çok güzel görünüyor ama dafi senin dolaplar zor yapılmış görünüyor çünkü krişler filan.... ölçüler bayağı değişik bitince bak ne güzel oldu evinde temizlenmiş yapanların ellerine sağlık sende güle güle otur :)

Özetle yoğunsun yani...:)

Nasılsın,iyimisin .?

iyiyim nilüş çarşamba yılbaşı cumartesi, nişanımız var bir yandan kardeşimin inşatına koşturdum 2 gün kendi evime yetişemiyorum dünde gelin hanıma nişan elbisesi ve nişan bohçaları için alışverişteydik bugünde alışverişe gidildi ama ben bugün gitmedim bayağı vücudum ağrıyor yaniii annem kardeşimdeydi geldi tüm kardeşler toplandık yani tahminimce önümüzdeki pazartesi ancak normal hayata dönebilecem...

sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…