- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
çok sağol canımdaficim gözün aydın
zeynepcim geçmiş olsun bu sene hastalıklarda bir başka geldiği eve yerleşiyor.Selamün aleykümm..
benim diyet iyi gidiyo gibi ama canım sıkkın..nedir bu sene anlamadım...benim büyük kız gene hasta ateşler içinde yatıyo...öksürük var...cuma günü okulda üstünde ter kurumuş olan oldu...ne kadar hassas bünyesi var yarabbim...geçen sene hafif nezlenin dışında hiç hasta olmadılar bu senede aynı dikkat ediyorum kılık kıyafetlerine yeme içmelerine ama ne oldu anlamadım hep hastalar biri iyileşiyo diğeri hastalanıyo...
çok teşekür ederim canım nihayet birşeyler ortaya çıkmaya başladı çok şükürdafi valla ellerine sağlık sanki benim evimin işi yapılmış gibi sevindim. Sen yazdıkça bana daral geldi. Mutfağına kavuştuğunada sevindim.
Berkuras maşallah canım eğlenceler gezmeler ve tartıd sevindirici rakamlar
y.o.l.c.u çok geçmiş olsun çocukların hastalanmasıda başka dert. Heleki üstüne titredikçe oluyor ya. Sakınılan göz hesabı
oğluşunun doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versinDün büyük oğlumun doğum günüydü 3 gündür mutfakla uğraş temizlikle uğraş haşattım.
Dün halettikte bende halloldum. Bugün tartıda 2 kilo fazlayım cumaya göre. Ellerim kapanmıyor ödemden. Bende karabuğday yapıyorum bugün. Eklemlerim ağrıyor. Bugn dahiliyeden sonuçları alıcam bakalım etkisi varmı ilacın
göndereyim asucum büyük eltimin oğluyla gelini gelse yeter başkasına gerek kalmaz. gelin elinde kova bez yıkadı oğlan duvarlardan başladı , halı, koltuk yıkadı dolap içlerini silip yerleştirdi avizeleri sildi daha yapacaktı ben bıraktırdımHayırlı mutlu haftalar herkese
Zeynepcim geçmiş olsun okula başlayınca hastalıklar da artıyor malesef
Daficim maşallah işler epey kolaylanmış sizin ekip bize de gelse ne iyi olur uzun suredir doğru dürüst iş yapmıyorum belim ve bacağımı zorlamayım diye ama artık yapmam lazım
Haticecim oğluna hayırlı uzun ömür dilerim nice yaşlara inşallah
ve aleykümselamselamün aleyküm...
hayırlı geceler güzeller bugün pek uğrayan olmamış
asuu canın sıkıldıysa bana yardıma gelseydin bende iş ganimet
ay çok şükür iki odanın temizliği bitti bugün. can kurtaranlarım geldi. büyük eltimin gelini sabah aradı kahvaltıya geliyoruz dedi. kahvaltıdan sonra kolları sıvayıp bir başladılar işe . yeğenimde bizdeydi.gelinler bezleri yıkayıp verdi oğlanlar duvarları silmeye başladı. iki odanın duvarları silindi, koltuklar , halılar yıkandı vitrinler silindi yerleşti, avizeler silindi, camlar silindi tepeden tırnağa temizlendi. bende eşimle çıkıp market alışverişlerini yaptım, tülleri yıkadım. kız kardeşimde yemekler yapmış getirmişoturma odası ve salon bitti çok şükür. antre dolaplarının içleride oldu. mutfağımın biten dolaplarını yerleştirdik ama biraz daha bitmemiş işler var. yorucu ama güzel bir gündü.
ve aleyküm selam şu işleri bir bitireyim ben rakip olucam sana
Günaydın arkadaslar cuma gunu şirket eğlencemi güzel gecti hande yener ve dansçıları iyiydi ama hande yenerim kıyafeti sıradandı hiç özenmemiş sanki
Yemekler de güzeldi cok abartmadım gerçi ama tatlı da coştum 4 dilim profitwrol sekerpare ve 1 baklava yedim bol bol su soda içtim
Cumartesi de temizlik esim sağolsun yardım etti 2 katı da temizledik Berk'in de derslerini bitirdik cocukları yıkadım çamaşır vs gecti
Dun de cocukları babanneye bırakıp son umut filmine gidelim dedik anam capitole giremedik bile otoparklar dolu vale almıyor sonra baktık palladıumda var 16:30 da oraya gittik 16 30 a da bilet kalmamış mı19:15 vardı esim cok istiyordu dedim annenı ara10 30 olur dedim çocukları almamız neyse o da ok dedi.
Sonra cok acıktık 2 lahmacun Cola yedim içtim esime neden ayran almadın dedim canı Cola istemiş bana da almış bugun de kaçsın dedi ay o Coladan hıc zevk almadım şekerli su içiyor gibiydim bitiremedim de ve buna sevindim açıkcası:) neyse sonra pasabahceden değişimim vardı onu yaptık thcıbo ya uğradım her zaman degısık seyler oluyor
Sonra c& a den cocuklara alt üst birşeyler aldım Carrefour'dan av yapıp arabaya koyduk bütün poşetleri daha vaktimiz var diye oturduk bir kahve içtik
Sonra da filme gittik resmen 40 dk reklam izledik sonra film başladı 5 dk oldu görüntü gitti ilgilenen yok farkında değiller neyse görüntü geldi bu sefer ses yok sonunda başladı ama illerden başladı sonra geri alın diye millet bağrına çağrısı biraz fazla geri aldılar ama başka problem olmadı aradan sonraki yarım saat reklam hariç nerdeyse 1 saat reklam izledik ama filmi cok beğendim böyle sesli sesli ağlamamadım içim fena oldu
Film ancak 22:00 de bitti sonra babaanneden cocukları aldık eve geldik
Onlara aldıklarımı denedim oyuncaklarını verdik Allah'tan babaannede iyi vakit geçirmişler de bize kızmadılar nerde kaldınız diye
Çamaşır vardı makinede onu çıkardım astım yatağın çarşaflarını atmıştım nevresim geçirdim esim sandviç istedi onu yaptım cocukları yatırdım yatmak istemediler salona geldiler 3 ki koltukta yattılar sonra uyuyunca salonda yerlerine yatırdım odalarını topladım bende yattım:)
Malum servisteyim işe gitmece :)
Sabah tartıldım 97 çıktım bir kılo eksideyim aksam birsey yemedim tabii 16 30 da lahmacun yiyince. Buna da sevindim
Cok uzun oldu kusura bakmayın hepinizi öpüyorum güzel bir hafta geçiririz umarım her acıdan:)
Tabloda sonda görünce çok üzülmüştüm
Selamün aleykümm..
benim diyet iyi gidiyo gibi ama canım sıkkın..nedir bu sene anlamadım...benim büyük kız gene hasta ateşler içinde yatıyo...öksürük var...cuma günü okulda üstünde ter kurumuş olan oldu...ne kadar hassas bünyesi var yarabbim...geçen sene hafif nezlenin dışında hiç hasta olmadılar bu senede aynı dikkat ediyorum kılık kıyafetlerine yeme içmelerine ama ne oldu anlamadım hep hastalar biri iyileşiyo diğeri hastalanıyo...
Hayırlı mutlu haftalar herkese
Daficim maşallah işler epey kolaylanmış sizin ekip bize de gelse ne iyi olur uzun suredir doğru dürüst iş yapmıyorum belim ve bacağımı zorlamayım diye ama artık yapmam lazım
dafi valla ellerine sağlık sanki benim evimin işi yapılmış gibi sevindim. Sen yazdıkça bana daral geldi. Mutfağına kavuştuğunada sevindim.
Berkuras maşallah canım eğlenceler gezmeler ve tartıd sevindirici rakamlar
y.o.l.c.u çok geçmiş olsun çocukların hastalanmasıda başka dert. Heleki üstüne titredikçe oluyor ya. Sakınılan göz hesabı
Hayırlı mutlu haftalar herkese
selamun aleyküm güzeller
ay bugün mutfağımda kahvaltı ettim özlemişim
daha tam bitmedi ama kahvaltı edecek kadar oldu
balkon tarafının fotosunu ekleyebilirsem koyarım şimdi .sonra bitince tüm koyarım. yerler henüz olmadı halıflexler yıkanmadı . tamamen bitmesini bekliyorum.
çok sağol canım
zeynepcim geçmiş olsun bu sene hastalıklarda bir başka geldiği eve yerleşiyor.
çok teşekür ederim canım nihayet birşeyler ortaya çıkmaya başladı çok şükür
oğluşunun doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin
göndereyim asucum büyük eltimin oğluyla gelini gelse yeter başkasına gerek kalmaz. gelin elinde kova bez yıkadı oğlan duvarlardan başladı , halı, koltuk yıkadı dolap içlerini silip yerleştirdi avizeleri sildi daha yapacaktı ben bıraktırdım
oğlum yeter yarın işe gideceksin dedim. maşallahı var. yazık onun işide çok ağır.
maşaallah diyeyim önce...
valla sen anlattıkça benim içim açıldı, oh ne güzel...
güle güle kirlet kullan inş ablacım.
fotolarada baktım hepsi çok güzeller, maşaallah...
oh iyi paralar güzel yere gitmiş: )
kalan işler içinde çok kolay gelsin....
canım fotodaki sensin galiba, öncelikle çok tatlısın maşaallah: )
güzel vakitler geçirmişsin buna çok sevindim, maşaallah diyeyim bir kere daha: )
filmide izlememeniz için türlü bahaneler çıksada siz kazanmış ve izlemişsiniz bu da güzeldi: )
kocaman öpüyorum canım, görüşürüz
aaa üzülme canımcım, tabloyu bildirim sırasına göre yapıyorum her hafta oyüzden öyle oluyor.
haticeye değil neticeye bakmak lazım dimi: )
oğluşunun doğum günü kutlu olsun bu arada, rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin inş sevdikleriyle birlikte....
seninde ellerine sağlık koşturmuşsun tatlı annecik....
canım hangi ilacın neye etki edip etmediğini merak ettin bende merak ettim??
çok geçmiş olsun canım.
o ekip bizede gelsiiiin: )
bu arada ablacım anneminde öyle oldu bu sene belinin fıtığı çok ağrıdı, soğuklarda etkili oluyor galiba, aman dinlenin yaaa artıcağına bol bol dinlenin yada yavaş yavaş yapın daha iyi ablacım, sağlığınız daha kıymetli.
Maceralı mutfak :)
bu kadarmııı gün boyuMenüm Sabah-akşam
1 çb karabuğday 1 kase yoğurt
Akşam tatlandırıcılı sütlü kahve 1 sb
kızlar karadayıyı seyrediyorum yorgun ve argın birde şu paramparça diziside güzelmiş ama 2 dizi çakışıyooor
döncem tekrar size bir bilseniz incelmek için hiçbişey yapmadığımı beni sopalarla kovalarsınız
Özetle yoğunsun yani...:)
Nasılsın,iyimisin .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?