Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yoğun ve güzel bir hafta sonu olmuş sabah sabah senin samimi gülüşünü görünce bende gülümsedim iyi geldi bana sağol

günaydın hanımlar...

nasılsın daykocum haberler sende dukana devam mı nasıl gidiyor zorlanmıyorsun değil mi ?

sağol nursenacım..hakkaten ya ne oldu bu sene bende hiçç anlamadım...dün gece bende göğsüne sürüp sıcak havlu koyup öyle yatırdım kısmen rahat geçirdi geceyi birazdan gene sürücem....boğazları içinde bi çay bardağı ılık suya bi çay kaşığı karbonat beş altı tane himalaya tuzu atıp gargara yaptırıyom iyi geliyo..bende onunla iyileştim zaten...lazım olursa diye yazayım dedim...

sağol yenacım....

İyi akşamlar
Daficim ben de beğendim mutfağını içim açıldı valla ferah ferah güle güle kullan canım
Yenacım alıştım fıtıklarıma pek bişey yapmıyorum tedavi adına saldım çayıra Hesabı : )
Sen nasılsın yenacım

Maşallah iradene o zaman
Elimde iş olunca sahip oluyorum.
Bide 1 bardak sabah ki sabah dediğime bakma 11 de. 1 bardak akşam. Suyunu çok koyunca küçük tencere dolusu oluyor. Bide dışarda yemek istemedim yoksa çok acıktım evde olsa kesin 1 bardak daha yapardım

ayyy kızlarrr
bu aralar çok yoğunuz
bronşit mevsimi ama salgın var herhalde kusma ishalden geçilmiyor
hastaları yatıracak yer bulamıyoruz
haliyle akşamları atılıp gidiyorum
kendimi unutturmamak için bir girip slm vereyim dedim
öptüm hepinizi

Mucksssss....
Yenam gelmiş..... Sefa getirmiş....
Bende şimdi durttum seni: )))))
: ***
Allaha emanet olasın ablam.

Param parçaya annemde bakıyodu: )

İyi yaptın canım, Allah kolaylık versin inş canım.
Evet herkes hasta bu aralar.

çok teşekkür ederim...dualarınızı eksik etmeyin nolur...

dafi ablacım senin adına çok sevindim...
çok teşekkür ederim canım

dualarımızdasın inşalla

Maceralı mutfak :)
Güle güle kullan
teşekkürler canım macera henüz bitmedi

sağol Berkuras cım çekmeceler gizli değil eklediğim yer balkondu mutfak küçük diye balkonu içeriye aldık
hep birlikte keyifli bir yemek nasibolur inşallah

teşekkür ederim nursenacım. birgün gelirsinde o makinada kahve yapar sana ikram ederim inşallah. eşin sana daha da son modelini alacaktır onun için öyle söylemiştir belki

çok teşekkür ederim yenacım bitince güzel olucak inşallah .
sen nasılsın neler yapıyorsun ayağın sorun çıkartıyormu yine. prenses , şerbetli paşa nasıl

çok sağol canım zor değil kirişler balkon kirişleri, dolapları ben kendim çizdim duvar düz hiç çıkıntı yok. sadece arada bir tane baca var

asucum çol sağol yolun butaraflara da düşsün hem oturup sohbet edelim hem beline alabalık yağıyla masaj yaptıralım

Maşallah oh mis olmuş.
Yemek yapmada yanında yat: ))))))
Dediğin gibi dolap baya çok, iyi olmuştur çokluğu bi suru eşya alır.

sağol meyracım çok teşekkür ederim henüz çok fazla para gitmedi yani cebimizden fazla çıkmadı malzemeyi gidip beğendik aldık. malzeme aldığımız adamın dükkana yüklüce börcu vardı. pekte ödeme yapmayı sevmez eh bizde hesaptan düşeriz dedik böylece alacağımızın bir kısmını tahsil ettik. eltimin oğlunada sadece işcilik ücreti vericez

Maşallah oh mis olmuş.
Yemek yapmada yanında yat: ))))))
Dediğin gibi dolap baya çok, iyi olmuştur çokluğu bi suru eşya alır.
canım bizim evde çok dolap var .antrede komple dolap,mutfağında tümü dolap sadece görünen yer değil ,diğer duvarların üstlerindede var. öncedende vardı üst dolapların sadece kapakrını değiştirdim.

iyi olmuş: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…