Günaydın arkadaslar cuma gunu şirket eğlencemi güzel gecti hande yener ve dansçıları iyiydi ama hande yenerim kıyafeti sıradandı hiç özenmemiş sanki
Yemekler de güzeldi cok abartmadım gerçi ama tatlı da coştum 4 dilim profitwrol sekerpare ve 1 baklava yedim bol bol su soda içtim
Cumartesi de temizlik esim sağolsun yardım etti 2 katı da temizledik Berk'in de derslerini bitirdik cocukları yıkadım çamaşır vs gecti
Dun de cocukları babanneye bırakıp son umut filmine gidelim dedik anam capitole giremedik bile otoparklar dolu vale almıyor sonra baktık palladıumda var 16:30 da oraya gittik 16 30 a da bilet kalmamış mı19:15 vardı esim cok istiyordu dedim annenı ara10 30 olur dedim çocukları almamız neyse o da ok dedi.
Sonra cok acıktık 2 lahmacun Cola yedim içtim esime neden ayran almadın dedim canı Cola istemiş bana da almış bugun de kaçsın dedi ay o Coladan hıc zevk almadım şekerli su içiyor gibiydim bitiremedim de ve buna sevindim açıkcası:) neyse sonra pasabahceden değişimim vardı onu yaptık thcıbo ya uğradım her zaman degısık seyler oluyor
Sonra c& a den cocuklara alt üst birşeyler aldım Carrefour'dan av yapıp arabaya koyduk bütün poşetleri daha vaktimiz var diye oturduk bir kahve içtik
Sonra da filme gittik resmen 40 dk reklam izledik sonra film başladı 5 dk oldu görüntü gitti ilgilenen yok farkında değiller neyse görüntü geldi bu sefer ses yok sonunda başladı ama illerden başladı sonra geri alın diye millet bağrına çağrısı biraz fazla geri aldılar ama başka problem olmadı aradan sonraki yarım saat reklam hariç nerdeyse 1 saat reklam izledik ama filmi cok beğendim böyle sesli sesli ağlamamadım içim fena oldu
Film ancak 22:00 de bitti sonra babaanneden cocukları aldık eve geldik
Onlara aldıklarımı denedim oyuncaklarını verdik Allah'tan babaannede iyi vakit geçirmişler de bize kızmadılar nerde kaldınız diye
Çamaşır vardı makinede onu çıkardım astım yatağın çarşaflarını atmıştım nevresim geçirdim esim sandviç istedi onu yaptım cocukları yatırdım yatmak istemediler salona geldiler 3 ki koltukta yattılar sonra uyuyunca salonda yerlerine yatırdım odalarını topladım bende yattım:)
Malum servisteyim işe gitmece :)
Sabah tartıldım 97 çıktım bir kılo eksideyim aksam birsey yemedim tabii 16 30 da lahmacun yiyince. Buna da sevindim
Cok uzun oldu kusura bakmayın hepinizi öpüyorum güzel bir hafta geçiririz umarım her acıdan:)
günaydın hanımlar...
iyi akşamlar kızlarrr @Berkuras anam ne yoğun bi gün tatil günün böleyse çalışırkenkini düşünemiyorumm ben çalışan bi bayan olamazdım sanırımmm DNA mda yokkk
allah mutluluğunuzu bozmasın bende ankaraya gidince eşimle el ele gezmeyi çok seviyorum gurbette oolunca her yere çoluk çombalak gidiyoruz malesef
dafi güle güle kullan dolaplarını
ama o kahve makinanı kıskandımmm
eşimden aylardır ist,iyo pahalı diyo almıyooo
inşallah o masanda hep bi kahve yudumlarız
yolcuuu kız bu sene ne oldu bizeee
geçmiş olsunnn turp bal fayda etti bide viks boğazına sürüp sarıyom tülbentle öksürüğü az kesiyoı
Selamsss .....
Nasılsınız hanımlar..??
Çok güzel dolapları olan mutfak gördüm içim açıldı..
Daficiğim sağlıklı günler de, huzurla kullan mutfağını..Bayıldım inan. çok üzüldün ama boşa gitmedi en azından değdi diyelim.:)
Zeynepçiğim geçmiş olsun..
Nursenacım szi iyileşmişsiniz gözünüz aydın...
Haticeciğim,oğlanın yeni yaşı hayırlı olsun,nice senelere inş...
Berkuras,yoğun fakat güzel bir haftasonu geçirmiş dolu dolu.
Asumancığım senin fıtıklarla başın dertte Allah hayırlı şifalar versin canım...
Bioenerji duydunmu.? daha önce de söylemiştim sanırım...Ehil birini bulup denesen fayda edermi acaba...
Daykocuğum..70 lere az kaldı..Maşallah..
MEyracığım mucksss...
Herkese sevgiler,hürmetler....
BU kadar bol bol yürüdüm bidebu kadarmııı gün boyu
Maşallah iradene o zamanBU kadar bol bol yürüdüm bide
Elimde iş olunca sahip oluyorum.Maşallah iradene o zaman
Selamsss .....
Nasılsınız hanımlar..??
Daficiğim sağlıklı günler de, huzurla kullan mutfağını..Bayıldım inan. çok üzüldün ama boşa gitmedi en azından değdi diyelim.:)
Zeynepçiğim geçmiş olsun..
Nursenacım szi iyileşmişsiniz gözünüz aydın...
Haticeciğim,oğlanın yeni yaşı hayırlı olsun,nice senelere inş...
Berkuras,yoğun fakat güzel bir haftasonu geçirmiş dolu dolu.
Asumancığım senin fıtıklarla başın dertte Allah hayırlı şifalar versin canım...
Bioenerji duydunmu.? daha önce de söylemiştim sanırım...Ehil birini bulup denesen fayda edermi acaba...
Daykocuğum..70 lere az kaldı..Maşallah..
MEyracığım mucksss...
Herkese sevgiler,hürmetler....
kızlar karadayıyı seyrediyorum yorgun ve argın birde şu paramparça diziside güzelmiş ama 2 dizi çakışıyooor
döncem tekrar size bir bilseniz incelmek için hiçbişey yapmadığımı beni sopalarla kovalarsınız
ayyy kızlarrr
bu aralar çok yoğunuz
bronşit mevsimi ama salgın var herhalde kusma ishalden geçilmiyor
hastaları yatıracak yer bulamıyoruz
haliyle akşamları atılıp gidiyorum
kendimi unutturmamak için bir girip slm vereyim dedim
öptüm hepinizi
çok teşekkür ederim canımçok teşekkür ederim...dualarınızı eksik etmeyin nolur...
dafi ablacım senin adına çok sevindim...
teşekkürler canım macera henüz bitmediMaceralı mutfak :)
Güle güle kullan
sağol Berkuras cım çekmeceler gizli değil eklediğim yer balkondu mutfak küçük diye balkonu içeriye aldıkEvet Meyra resimdeki benim kahve keyfimi çekip koydum 5 senedir eşimle başbaşa Kafe'de oturmamısımdır bir ilki kutladık :)
Film güzeldi ama bol bol ağladım
Eşimle beraber geçince haftasonu harikaydı tempo bizi yorsa da cocuklarla hiçbir şey anlamıyoruz iyi oldu gercekten:)
Daficim mutfak dolapların cok güzel olmuş çekmeceler gizli herhalde hesi kapak gibi çünkü güle güle kullan keyifli sofralar hazırlayasın inşallah bu mutfakta:)
Bugun birsey kaçırmadım bakalım aksama ne yapacağım
teşekkür ederim nursenacım. birgün gelirsinde o makinada kahve yapar sana ikram ederim inşallah. eşin sana daha da son modelini alacaktır onun için öyle söylemiştir belkiiyi akşamlar kızlarrr @Berkuras anam ne yoğun bi gün tatil günün böleyse çalışırkenkini düşünemiyorumm ben çalışan bi bayan olamazdım sanırımmm DNA mda yokkk
allah mutluluğunuzu bozmasın bende ankaraya gidince eşimle el ele gezmeyi çok seviyorum gurbette oolunca her yere çoluk çombalak gidiyoruz malesef
dafi güle güle kullan dolaplarını
ama o kahve makinanı kıskandımmm
eşimden aylardır ist,iyo pahalı diyo almıyooo
inşallah o masanda hep bi kahve yudumlarız
yolcuuu kız bu sene ne oldu bizeee
geçmiş olsunnn turp bal fayda etti bide viks boğazına sürüp sarıyom tülbentle öksürüğü az kesiyoı
çok teşekkür ederim yenacım bitince güzel olucak inşallah .Selamsss .....
Nasılsınız hanımlar..??
.
çok sağol canım zor değil kirişler balkon kirişleri, dolapları ben kendim çizdim duvar düz hiç çıkıntı yok. sadece arada bir tane baca vargüle güle kullan dolaplarını canım çok güzel görünüyor ama dafi senin dolaplar zor yapılmış görünüyor çünkü krişler filan.... ölçüler bayağı değişik bitince bak ne güzel oldu evinde temizlenmiş yapanların ellerine sağlık sende güle güle otur :)
asucum çol sağol yolun butaraflara da düşsün hem oturup sohbet edelim hem beline alabalık yağıyla masaj yaptıralımİyi akşamlar
Daficim ben de beğendim mutfağını içim açıldı valla ferah ferah güle güle kullan canım
Yenacım alıştım fıtıklarıma pek bişey yapmıyorum tedavi adına saldım çayıra Hesabı : )
Sen nasılsın yenacım
çok teşekkür ederim canım
dualarımızdasın inşalla
teşekkürler canım macera henüz bitmedi
sağol Berkuras cım çekmeceler gizli değil eklediğim yer balkondu mutfak küçük diye balkonu içeriye aldık
hep birlikte keyifli bir yemek nasibolur inşallah
teşekkür ederim nursenacım. birgün gelirsinde o makinada kahve yapar sana ikram ederim inşallah. eşin sana daha da son modelini alacaktır onun için öyle söylemiştir belki
sağol meyracım çok teşekkür ederim henüz çok fazla para gitmedimaşaallah diyeyim önce...
valla sen anlattıkça benim içim açıldı, oh ne güzel...
güle güle kirlet kullan inş ablacım.
fotolarada baktım hepsi çok güzeller, maşaallah...
oh iyi paralar güzel yere gitmiş: )
kalan işler içinde çok kolay gelsin....
canım bizim evde çok dolap var .antrede komple dolap,mutfağında tümü dolap sadece görünen yer değil ,diğer duvarların üstlerindede var. öncedende vardı üst dolapların sadece kapakrını değiştirdim.Maşallah oh mis olmuş.
Yemek yapmada yanında yat: ))))))
Dediğin gibi dolap baya çok, iyi olmuştur çokluğu bi suru eşya alır.
sağol meyracım çok teşekkür ederim henüz çok fazla para gitmediyani cebimizden fazla çıkmadı malzemeyi gidip beğendik aldık. malzeme aldığımız adamın dükkana yüklüce börcu vardı. pekte ödeme yapmayı sevmez eh bizde hesaptan düşeriz dedik böylece alacağımızın bir kısmını tahsil ettik. eltimin oğlunada sadece işcilik ücreti vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?