tek tip mi besleniyorsun canımGünaydın kızlar karabuğday işe yaradı yılbaşına kadar hep böyle gitse ikili hanelere kesin düşerim. Ama hergün karabuğdaya dayanabilirmiyim bilemedim
Pirinç lapası gibi aynı. Birkaçgünde acayip şişmiştim ama çok iyi geldi yeni yıla yeni bir rakamla girmek isteyenlere tavsiye ederim.selamun aleyküm güzeller
soğuk bir bursadan merhaba diyorum. dışarıda kar yağıyor ve hava oldukca soğuk
sabah kahvaltı olarak 1 simit yedim
tek tip mi besleniyorsun canım
Aleykumselam canımselamün aleyküm...
Aleykumselam canım
aklımdan geçiriyodum seni
kızlar şimdiden yazayım tabletin şarjı yine sıkıntılı çok yavaş sarj oluyor pc de açamıyorum her dakka zor geliyor
RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ YAŞAMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞLICAKLA HUZURLA GEÇECEK GÜZEL BİR YIL DİLİYORUM HERKESE
SİZLERİ SEVİYORUM
İyiyim canım sen nasılsın ? dikkat et kendine havalar çok soğudu kuzumaaa ne güzel: )
nasılsın canımcım?
cuma dan sonra hareketlenir canımsayfalar milim milim ilerliyor.....
bu sayfalar kışın böyle olursa yazı artık düşünemiyorum.
SElamün aleykümm....
nasılsınız hanımlarr...ben kızlarla ugraşmaktan pek vakit bulup gelemiyorum..hala toparlanamadı kızım şuanda ateşi yüksek uykuyla uyanıklık arasında yatıyo...benimde diyet fena değil ama cumaya göre 400 gr artıdayım niye öyle oldu anlamadım..yediklerimde bi artış yok kaçamak yok ama malum dönem yakın ondanmı oldu acaba...neyse bende haberler böyle..gelip bişey yazmayada çekiniyorum artık....son aylar okadar yoğun ve yorucu geçtiki ağzımı açtımmı hep şikayet ediyomuşum gibi hissediyorum...aslında niyetimde düşüncemde öyle değil...kısacası rahatsızlık vermek istemiyorum...
İyiyim canım sen nasılsın ? dikkat et kendine havalar çok soğudu kuzum
cuma dan sonra hareketlenir canım
bende çıkıcam birazdan bi sürü işim var yapacak
canım olurmu öyle şey yaz tabi kimsenin rahatsız olduğunu düşünmüyorum kendi adıma ama üzülüyorum vallaha küçücük onlar hasta oldularmı ömrüm tükeniyorSElamün aleykümm....
nasılsınız hanımlarr...ben kızlarla ugraşmaktan pek vakit bulup gelemiyorum..hala toparlanamadı kızım şuanda ateşi yüksek uykuyla uyanıklık arasında yatıyo...benimde diyet fena değil ama cumaya göre 400 gr artıdayım niye öyle oldu anlamadım..yediklerimde bi artış yok kaçamak yok ama malum dönem yakın ondanmı oldu acaba...neyse bende haberler böyle..gelip bişey yazmayada çekiniyorum artık....son aylar okadar yoğun ve yorucu geçtiki ağzımı açtımmı hep şikayet ediyomuşum gibi hissediyorum...aslında niyetimde düşüncemde öyle değil...kısacası rahatsızlık vermek istemiyorum...
canım olurmu öyle şey yaz tabi kimsenin rahatsız olduğunu düşünmüyorum kendi adıma ama üzülüyorum vallaha küçücük onlar hasta oldularmı ömrüm tükeniyor
canım bağdemcik sorunu varmı neden kaynaklı sürekli ateşi çıkması okuldan mikropmu alıyor
birde ben wiks i gece ayaklarının altına sürüyorum öksürüğü azaltıyor canım
komşumdan duymuştum doğru yanlış bilemem wiks sürerken hem göğsüne hem sırtına sürme demişti
rabbim şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?