Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller
soğuk bir bursadan merhaba diyorum. dışarıda kar yağıyor ve hava oldukca soğuk
sabah kahvaltı olarak 1 simit yedim

Günaydın kızlar karabuğday işe yaradı yılbaşına kadar hep böyle gitse ikili hanelere kesin düşerim. Ama hergün karabuğdaya dayanabilirmiyim bilemedim
tek tip mi besleniyorsun canım

selamun aleyküm güzeller
soğuk bir bursadan merhaba diyorum. dışarıda kar yağıyor ve hava oldukca soğuk
sabah kahvaltı olarak 1 simit yedim

tek tip mi besleniyorsun canım
Pirinç lapası gibi aynı. Birkaçgünde acayip şişmiştim ama çok iyi geldi yeni yıla yeni bir rakamla girmek isteyenlere tavsiye ederim.
Dün kilo 106.9
Bugün 104.5
Geçtiğimiz cuma 105.3

selam kızlar
YENA cım evet az kaldı inşallah sen nasılsın dişini yaptırdınmı?
Mthn83 oğlunun doğumgünüymüş Allah uzun ömür versin daha çok yaşlarını görün sağlıcakla
dafi cim dolapların çokkkk çokkkk güzel olmuş arkadaşım güzel günlerinde kullan inşallah
74FRIDA m pek teleşlı günler geçiriyorsun canım ama güzel telaşlar bunlar Allah tamamına erdirsin
benim diyet güzel gidiyor canım hiç zorlanmıyorum hatta diğerinden daha iyi şu an için kendimi düzene soktum yine 2 haftadır hiç kaçamak yapmadım yarın akşam için de sadece ızgara türevlerini yemeyi düşünüyorum annemler kardeşlerim bende toplanıyoruz bi kaç senedir anneme iş çıkmasın diye zaten servis yaparken oturmaya bile fırsatım olmuyor
benimde tuhaf tarafım bu işte kimseye hiç bişi elletmem

kızlar şimdiden yazayım tabletin şarjı yine sıkıntılı çok yavaş sarj oluyor pc de açamıyorum her dakka zor geliyor
RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ YAŞAMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞLICAKLA HUZURLA GEÇECEK GÜZEL BİR YIL DİLİYORUM HERKESE
SİZLERİ SEVİYORUM

SElamün aleykümm....

nasılsınız hanımlarr...ben kızlarla ugraşmaktan pek vakit bulup gelemiyorum..hala toparlanamadı kızım şuanda ateşi yüksek uykuyla uyanıklık arasında yatıyo...benimde diyet fena değil ama cumaya göre 400 gr artıdayım niye öyle oldu anlamadım..yediklerimde bi artış yok kaçamak yok ama malum dönem yakın ondanmı oldu acaba...neyse bende haberler böyle..gelip bişey yazmayada çekiniyorum artık....son aylar okadar yoğun ve yorucu geçtiki ağzımı açtımmı hep şikayet ediyomuşum gibi hissediyorum...aslında niyetimde düşüncemde öyle değil...kısacası rahatsızlık vermek istemiyorum...

sağol canım: )
bilmukabele.....

estağfirullah zeynepcim...
rgldendir bence artı.

İyiyim canım sen nasılsın ? dikkat et kendine havalar çok soğudu kuzum

cuma dan sonra hareketlenir canım
bende çıkıcam birazdan bi sürü işim var yapacak

ah canım benim sağol: ) sende dikkat et kendine balım
bende iyiyim şükür, bi yaramazlık yok.
kolay gelsin işlerin daykom: )

canım olurmu öyle şey yaz tabi kimsenin rahatsız olduğunu düşünmüyorum kendi adıma ama üzülüyorum vallaha küçücük onlar hasta oldularmı ömrüm tükeniyor
canım bağdemcik sorunu varmı neden kaynaklı sürekli ateşi çıkması okuldan mikropmu alıyor
birde ben wiks i gece ayaklarının altına sürüyorum öksürüğü azaltıyor canım
komşumdan duymuştum doğru yanlış bilemem wiks sürerken hem göğsüne hem sırtına sürme demişti
rabbim şifa versin canım

sağol canım...ben viksi kaç senedir ayak tabanına kullanıyodum çokta fayda ediyodu bu sefer yaramadı hiç bu seferde göğsüne sürdüm geceyi rahat geçirdi ama çok sık kullanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…