Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Burdayım canım iyiyim şükür ama internet bağlantım gidip geliyor sürekli
Sen nasılsın ben bugün battım yine beslenmede

sevindim iyi olduğuna, sesin çıkmayınca merak ettim: )
ankarada da varmış kar, kardan gidiyodur net belki.
bende iyiyimde aynen akşam bende battım yaaa: )
eşim yaş pasta almış gelmiş, bir güzel yedim: )

hayırlı geceler güzeller
bugün benim pek fena geçmedi bir dilim tatlıyı saymazsak güzel geçti

çok teşekkür ederim canım.
bu hafta liste başıyım diyorsun yani

ve aleyküm selam zeynepcim.
burda tabiki paylaşabilirsin canım. biz bir aileyiz ve birbirimizin sıkıntısınada mutluluğunada ortak oluyoruz.
insan neyle meşgulse ona odaklanıyor. sende çocuklarının rahatsızlığına odaklanıyorsun mecburen. Rabbim acil şifalar versin kısa zamanda iyileşirler inşallah

Se
selam nursena çalışmak ev ve cocuk gercekten zor herseye yetişemiyorum tabii Allah'tan esim cok yardımcı bakıcı kadın da ütü ve yemek işlerini hallediyor idare ediyoruz tabi ki hersey dört dörtlük gitmiyor çocuklar için çalışıyorum 4 sene daha ev kredisi var 40 yaşındayım bakalım ne kadar daha çalışacağım

Sağol fridacım eskiden daha cok gülerdim de hayat şartları insanın yüzüne de yansıyor o gün keyfim yerindeydi de öyle içten gülmüşüm esim çekip Facebook'a koydu hatta:)

GÜNAYYDINNN topiğin güzell bayanlarıııı herkeze mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl dilerimm inşallah yeni yılda istediğimiz kilolara kavuşuruz
şimdiden cuma günü mevlid kandilimizde mübarek olsunn 2 gün oruç tutucam inşallah allah kısmet ederse huzurlu günlerr 4 gün çocuklar evde olucak temizlik yapayım bugünn ev kalabalık olunca malum temizlenmiyooo akşama yaprak sarıcam daha kızımın özel isteği
rejim ehh iç açıcı olmasada yeni yıldan umutluyum bakalım

Haticecigim sen cok hirslisin kendine cok yukleniyorsun.bence haksizlik etme gayet iyi sonuclar aldin geldiginden beri.
Ne zaman isbasi yapiyorsun.?

Zeynepcim cok gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hep diyorum bu sene hastaliklar iyilesmek bilmiyor bir turlu.birde siz cok yogundunuz cocuklar ev disinda daha direncsiz oluyor.Ayriyetten sikilan olursa mesajini okumayiverir olur biter..

Daficigim cok sukur bir yaramazlik yok iyiyiz.Senin islerinde yoluna giriyor yavas yavas cok seviniyorum.

Fridacim.kolayliklar diliyorum canim sana bayagi kosusturmali geciyor gunlerin durum boyle olunca beslenmeyede yansiyor degilmi?cocuklarin nasil bu arada . guzel kizin yakisikli oglun.Hep soyleyecegim unutuyorum cok guzel bir kadinsin esmer guzeli seni.:)

Asucum sen nasil oldun gadasini aldigim.inss daha iyisindir..

Meyracim pasta nüçün:))))özel bir gunmu kacirdik .afiyet olsun..

Nursena sarma didin beni mahfettin.afiyet olsun yaramasin..sizin tain belli oldumu.?

Son düzenleme:
Selamün aleykümm...

sabahtan kızları doktora götürdüm...doktorumuz sağolsun çok iyi çok güzel ilgileniyo ve gerekmedikçe ilaç yazmıyo...çocuklara gereksiz ilaç yüklemek istemiyo ama busefer malesef antibiyotiksiz geçmez dedi...bide alerji ilacımızı değişti..iki güne kadar toparlıcak inşallah dedi...bende haberler böyle...çok soğukk donuyorum resmen alt kat boş ev ısınmıyoo...he bide günlerdir güzel giden diyetimi bugun accık bozdum sabah erken çıkınca evden kahvaltı yapamamıştık dışarda pogaca falan yedik..özlemişim iki tane götürdüm...ama telafi edicem bunu inş....

sağol ablacım Allah razı olsun... iyiki varsınız....

sağol yenacım...normalde çok içime kapanığımdır kimseyle pek konuşmam dertleşmem iyi veya kötü kimseye bişey anlatmam ama ne hikmetse buraya gelince çenem düşüyo da oyüzden biraz sıkıntı ettim...

Hayırlı günler
Zeynepcim geçmiş olsun tekrar bu bikaç günlük tatilde iyice toparlar inşallah
Hiç aklına getirme sıkıyormuyum felan diye biz öyle insanlarmıyız aşkolsun
Nursenacım ben de yarın bi ihtimal yaprak sarmayı düşünüyorum ama daha sadece düşünüyorum : )
Yenacım canım iyiyim şükür çok özledim ama ben seni

sağol asuman abla iyiki varsınız...

Asucum ben de ozledim..İyi olmana sevindim..bugunde zaman gecmuyor bir turlu..havada soguk isinamadim bir turlu birrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…