selamun aleyküm güzeller
soğuk bir bursadan merhaba diyorum. dışarıda kar yağıyor ve hava oldukca soğuk
sabah kahvaltı olarak 1 simit yedim
tek tip mi besleniyorsun canım
Burdayım canım iyiyim şükür ama internet bağlantım gidip geliyor sürekli
Sen nasılsın ben bugün battım yine beslenmede
çok teşekkür ederim canım.selam kızlar
YENA cım evet az kaldı inşallah sen nasılsın dişini yaptırdınmı?
Mthn83 oğlunun doğumgünüymüş Allah uzun ömür versin daha çok yaşlarını görün sağlıcakla
dafi cim dolapların çokkkk çokkkk güzel olmuş arkadaşım güzel günlerinde kullan inşallah
@74FRIDA m pek teleşlı günler geçiriyorsun canım ama güzel telaşlar bunlar Allah tamamına erdirsin
benim diyet güzel gidiyor canım hiç zorlanmıyorum hatta diğerinden daha iyi şu an için kendimi düzene soktum yine 2 haftadır hiç kaçamak yapmadım yarın akşam için de sadece ızgara türevlerini yemeyi düşünüyorum annemler kardeşlerim bende toplanıyoruz bi kaç senedir anneme iş çıkmasın diye zaten servis yaparken oturmaya bile fırsatım olmuyor
benimde tuhaf tarafım bu işte kimseye hiç bişi elletmem
ve aleyküm selam zeynepcim.SElamün aleykümm....
nasılsınız hanımlarr...ben kızlarla ugraşmaktan pek vakit bulup gelemiyorum..hala toparlanamadı kızım şuanda ateşi yüksek uykuyla uyanıklık arasında yatıyo...benimde diyet fena değil ama cumaya göre 400 gr artıdayım niye öyle oldu anlamadım..yediklerimde bi artış yok kaçamak yok ama malum dönem yakın ondanmı oldu acaba...neyse bende haberler böyle..gelip bişey yazmayada çekiniyorum artık....son aylar okadar yoğun ve yorucu geçtiki ağzımı açtımmı hep şikayet ediyomuşum gibi hissediyorum...aslında niyetimde düşüncemde öyle değil...kısacası rahatsızlık vermek istemiyorum...
selam nursena çalışmak ev ve cocuk gercekten zor herseye yetişemiyorum tabii Allah'tan esim cok yardımcı bakıcı kadın da ütü ve yemek işlerini hallediyor idare ediyoruz tabi ki hersey dört dörtlük gitmiyor çocuklar için çalışıyorum 4 sene daha ev kredisi var 40 yaşındayım bakalım ne kadar daha çalışacağımiyi akşamlar kızlarrrBerkuras anam ne yoğun bi gün tatil günün böleyse çalışırkenkini düşünemiyorumm ben çalışan bi bayan olamazdım sanırımmm DNA mda yokkk
allah mutluluğunuzu bozmasın bende ankaraya gidince eşimle el ele gezmeyi çok seviyorum gurbette oolunca her yere çoluk çombalak gidiyoruz malesef
dafi güle güle kullan dolaplarını
ama o kahve makinanı kıskandımmm
eşimden aylardır ist,iyo pahalı diyo almıyooo
inşallah o masanda hep bi kahve yudumlarız
yolcuuu kız bu sene ne oldu bizeee
geçmiş olsunnn turp bal fayda etti bide viks boğazına sürüp sarıyom tülbentle öksürüğü az kesiyoı
Sağol fridacım eskiden daha cok gülerdim de hayat şartları insanın yüzüne de yansıyor o gün keyfim yerindeydi de öyle içten gülmüşüm esim çekip Facebook'a koydu hatta:)yoğun ve güzel bir hafta sonu olmuş sabah sabah senin samimi gülüşünü görünce bende gülümsedim iyi geldi bana sağol
nasılsın daykocum haberler sende dukana devam mı nasıl gidiyor zorlanmıyorsun değil mi ?
Hmmm çekmecelerin de burdaymış ben de gizli çekmece mi yaptırdın demiştim kendi kendime gercekten cok güzel olmuş güle güle keyfini sür
hayırlı geceler güzeller
bugün benim pek fena geçmedi bir dilim tatlıyı saymazsak güzel geçti
çok teşekkür ederim canım.
bu hafta liste başıyım diyorsun yani
ve aleyküm selam zeynepcim.
burda tabiki paylaşabilirsin canım. biz bir aileyiz ve birbirimizin sıkıntısınada mutluluğunada ortak oluyoruz.
insan neyle meşgulse ona odaklanıyor. sende çocuklarının rahatsızlığına odaklanıyorsun mecburen. Rabbim acil şifalar versin kısa zamanda iyileşirler inşallah
Haticecigim sen cok hirslisin kendine cok yukleniyorsun.bence haksizlik etme gayet iyi sonuclar aldin geldiginden beri.
Ne zaman isbasi yapiyorsun.?
Zeynepcim cok gecmis olsun canim dikkat edin kendinize hep diyorum bu sene hastaliklar iyilesmek bilmiyor bir turlu.birde siz cok yogundunuz cocuklar ev disinda daha direncsiz oluyor.Ayriyetten sikilan olursa mesajini okumayiverir olur biter..
Hayırlı günler
Zeynepcim geçmiş olsun tekrar bu bikaç günlük tatilde iyice toparlar inşallah
Hiç aklına getirme sıkıyormuyum felan diye biz öyle insanlarmıyız aşkolsun
Nursenacım ben de yarın bi ihtimal yaprak sarmayı düşünüyorum ama daha sadece düşünüyorum : )
Yenacım canım iyiyim şükür çok özledim ama ben seni
Hayırlı günler
Zeynepcim geçmiş olsun tekrar bu bBuse r turlukaç günlük tatilde iyice toparlar inşallah
Hiç aklına getirme sıkıyormuyum felan diye biz öyle insanlarmıyız aşkolsun
Nursenacım ben de yarın bi ihtimal yaprak sarmayı düşünüyorum ama daha sadece düşünüyorum : )
Yenacım canım iyiyim şükür çok özledim ama ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?