Aleykum selam..selamün aleyküm...
Aleykum selam..
Naapon.:)
seni çok özlemiştim ablacım iyi oldu burda olduğun: )
napıyım aynı be ya iyiyim şükür, zil çaldıda kapıya baktım geldim komşu şimbi bişeyler söyledi gitti.
sen nasılsın? napıyon? yılbaşı tatilimi verdiler yoksa?: )
akşam tvde 4günmü diyorlardı ne yılbaşı tatili için yanlış anlamadıysam eğer?
pastayıda öyle nedensiz aldı eşim: ) arada alır öyle: )
Selamün aleykümm...
sabahtan kızları doktora götürdüm...doktorumuz sağolsun çok iyi çok güzel ilgileniyo ve gerekmedikçe ilaç yazmıyo...çocuklara gereksiz ilaç yüklemek istemiyo ama busefer malesef antibiyotiksiz geçmez dedi...bide alerji ilacımızı değişti..iki güne kadar toparlıcak inşallah dedi...bende haberler böyle...çok soğukk donuyorum resmen alt kat boş ev ısınmıyoo...he bide günlerdir güzel giden diyetimi bugun accık bozdum sabah erken çıkınca evden kahvaltı yapamamıştık dışarda pogaca falan yedik..özlemişim iki tane götürdüm...ama telafi edicem bunu inş....
sağol ablacım Allah razı olsun... iyiki varsınız....
sağol yenacım...normalde çok içime kapanığımdır kimseyle pek konuşmam dertleşmem iyi veya kötü kimseye bişey anlatmam ama ne hikmetse buraya gelince çenem düşüyo da oyüzden biraz sıkıntı ettim...
İyi akşamlar
Ben de bugün evdeydim hava karanlık ve soğuktu geç kalkmama rağmen iş güç yapamayınca uzun sürdü gün yani
nerde bu millet: )))))
Ben burdayım kızlardan şimdi sıra geldi bana yarın tatil olunca des çalışmadılar internet serbest : )nerde bu millet: )))))
Ben burdayım kızlardan şimdi sıra geldi bana yarın tatil olunca des çalışmadılar internet serbest : )
O kadan karisigimki eyi yerden sordun he :)Bonuscum saglikla kucagina alirsin bebegini inss.
Nasilsin bu arada gebelik zorlugu disinda..
O kadan karisigimki eyi yerden sordun he :)
Bazen cok yasli hissediyorum ya sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?