Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Yeni yılın ilk gününe bembeyaz karlar içinde uyanmak isterdim. Ama ne yazıkki.
Bugün dünle aynıyım tartıda ama göğüslerim şişmiş ağrıyor. Sanırım dün nefsime hakim olup yemediklerim göğsüme yerleşti.

Tunaydin fikrimin ince gulleri..
İzmir izmir olali boyle soguk gormedi..Bunyede alisik olmayinca cok zorlaniyoruz valla..Dun arkadasla muhabbet ediyoruz..Hic sukretmiyoruz diye elestirdik kendimizi disarda calisanlar,evsizler Allah yardimcilari olsun.
Asum seni goruyorum ama kalamicam yatak keyfine veda edip kahvalti hazirlayayim.esim oglanla ekmek almaya gitti..muckks asuuum..

mutlu yıllar +90nın en fıstık cücüşleriiii

2015 gönlünüzden geçen tüm güzellikleri size getirsin inşAllaaahhh

YENA mmm & asumanzeynep imm bende sizinle aynı ruh halindeyim ,kendim için bişeyler yapmak istiyorum ama hiçbir şey gelmiyor içimden
bebiş için çabalıyorum , sürekli ilaç kullanıyorum , kullandıkça şişiyorum , bir kısır döngünün içine girdim ki sormayın gitsiinnn ......

öpüyorum herkesi ,sizi seviyorum Allaha emanet olunnn

Cücüşüm Allah hayırlısıyla sağlıkla versin bebişi inşallah sana ve tüm isteyenlere

Selamün aleyküm...

ben anneme geçiyorum yarın evde olmayacağım regldan sebep çok ağrım var artıdamıyım eksidemi bilmiyorum...diyetim güzel gidiyo ama tartılamadım...

asuman ablacım kilomu aynı geçersen sevinirim....

meyracım sporum 160 dakika...geçmiş okuyamadım...umarım herkesler iyidir...

selamun aleyküm güzeller
bembeyaz bir bursadan selamlar
bursa içinde fazla yok ama karşıya baktığımda uludağ bembeyaz. akşam eşim inegöldeydi zor dönmüş yollar felaket dedi. inegölde yarım metreden fazla kar var dedi. gece 4 de yeğen umreden geldi . yenişehire gittik ordada çok kar var.buralar beyaz bir örtüye büründü. çok şükür evimiz sıcak Rabbim aç ve açıkda olanlara yardım etsin.

teşekkürler canım. yerler halıflex kimse halıflex sevmiyor ama ben çok menunum. halıdan daha iyi geliyor bana. halıflexlerim kalın evim sıcacık oluyor . apartmanın en sıcak dairesi. leke tutmuyor temizliğide çok kolay.

Hiç sanmıyorum
Durdum durdum tam vurdum ben bugün niyetliydim iftarda hafif yedim Bizimkilerle yemek yemedim ama çayın yanında işi batırdım ama ceza olarak sahuru hafif yapacağım
Allah kabul etsin
bende eşim evde diye niyetlenmedim . gece 4 de umrecimiz geldi onu karşılamaya gittik. öğleye doğru geldik yenişehirden. sonrada işe gitti ben niyetlenmediğimle kaldım

Allah kabul etsin
bende eşim evde diye niyetlenmedim . gece 4 de umrecimiz geldi onu karşılamaya gittik. öğleye doğru geldik yenişehirden. sonrada işe gitti ben niyetlenmediğimle kaldım
Âmin inşallah
Bugün herkes evdeydi ama ben bozmadım niyetimi zaten öğlene kadar uyudular
Sana da nasip değilmiş demek canım yarın tutarsın olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…