Cücüşüm Allah hayırlısıyla sağlıkla versin bebişi inşallah sana ve tüm isteyenleremutlu yıllar +90nın en fıstık cücüşleriiii
2015 gönlünüzden geçen tüm güzellikleri size getirsin inşAllaaahhh
YENA mmm & asumanzeynep imm bende sizinle aynı ruh halindeyim ,kendim için bişeyler yapmak istiyorum ama hiçbir şey gelmiyor içimden
bebiş için çabalıyorum , sürekli ilaç kullanıyorum , kullandıkça şişiyorum , bir kısır döngünün içine girdim ki sormayın gitsiinnn ......
öpüyorum herkesi ,sizi seviyorum Allaha emanet olunnn
teşekkürler canım. yerler halıflex kimse halıflex sevmiyor ama ben çok menunum. halıdan daha iyi geliyor bana. halıflexlerim kalın evim sıcacık oluyor . apartmanın en sıcak dairesi. leke tutmuyor temizliğide çok kolay.Hmmm çekmecelerin de burdaymış ben de gizli çekmece mi yaptırdın demiştim kendi kendime gercekten cok güzel olmuş güle güle keyfini sür
Bu arada zemin halı mı mermer mi mermerse gercekten güzel bir tasmış
iyi akşamlar asucum nasılsınİyi akşamlar
Şükür daficim çay keyfi yapıyorum ama yaramazlık da yaptım yanındaiyi akşamlar asucum nasılsın
Ay evet ben de soracaktımyenaa dişini yaptırdınmı
bende kahve keyfi yaptım şimdi tembellik ediyorum.Şükür daficim çay keyfi yapıyorum ama yaramazlık da yaptım yanında
Sen nasılsın
Hiç sanmıyorumbende kahve keyfi yaptım şimdi tembellik ediyorum.
benim yaramazlıklar seninkini döver
Allah kabul etsinHiç sanmıyorum
Durdum durdum tam vurdum ben bugün niyetliydim iftarda hafif yedim Bizimkilerle yemek yemedim ama çayın yanında işi batırdım ama ceza olarak sahuru hafif yapacağım
Âmin inşallahAllah kabul etsin
bende eşim evde diye niyetlenmedim . gece 4 de umrecimiz geldi onu karşılamaya gittik. öğleye doğru geldik yenişehirden. sonrada işe gitti ben niyetlenmediğimle kaldım
Yok canım yaa zaten geç kalkıyoruz günler de Kısacık bişey anlamıyorum zaten sahuru da yatmadan önce yapıyorumasucum sahuru iyi yap bence sahur pek hafif geçiştirilemez. sıkı tut ki gündüz çok acıkmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?