Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Âmin inşallah
Bugün herkes evdeydi ama ben bozmadım niyetimi zaten öğlene kadar uyudular
Sana da nasip değilmiş demek canım yarın tutarsın olmazsa
inşallah
bugün evdeler diye uzun zamandır istedikleri bir helva vardı onu yaptım daha susamı kavurmaya başlarken başladılar ellerini oğuşturmaya hemde söylememiiştim yapacağımı

inşallah
bugün evdeler diye uzun zamandır istedikleri bir helva vardı onu yaptım daha susamı kavurmaya başlarken başladılar ellerini oğuşturmaya hemde söylememiiştim yapacağımı
Nasılmış o helva ben de yapıyorum susamlı Pekmezli Cevizli un helvası tam bomba ama
Yarın ben de niyetliyim helva kavurmaya inşallah ama irmik yaparım yaparsam daha çok seviyor bizimkiler

Nasılmış o helva ben de yapıyorum susamlı Pekmezli Cevizli un helvası tam bomba ama
Yarın ben de niyetliyim helva kavurmaya inşallah ama irmik yaparım yaparsam daha çok seviyor bizimkiler
benimkinde un yok susamı kavurup pekmez döküyorum biraz kaynayınca ceviz koyuyorum sonra yağlı tepsiye kaşıkla döküp üzerini bastırıyorum. soğukta biraz bekleyince tıkır tıkır donuyor kıtırdatarak yiyoruz

Sürekli sendeler mi daficim
avrupaya gitmeden önce gelmişlerdi. birdaha gitmediler. kış çıkıncaya kadar dururlar herhalde. evleri kira değil ama yetiremiyorlar üst kat olunca soğukta oluyor bizim ev hem büyük hem sıcak . arada bebeği bırakıp gidip temizleyip geliyorlar

Kış boyu sendeler anlaşılan canım zor kolay gelsin evin müsait ama sanırım Allah senden razı olsun ne diyim bulunmaz nimetsin
ben alışkınım. daha öncede eşimin diğer yeğeni vardı 6 sene kaldılar yanımızda. tayinleri çıkınca gittiler. sonra küçük eltimin gelini geldi. şimdide bunlar var. şimdi en azından kızda kendi yeğenim. evimiz müsait canım 140 metre kare üç artı bir. bebeğede çok alıştık birazcık gezmeye çıkıyorlar gelinceye kadar özlüyoruz

Sizi takip ediyorum ama yazamiyorum misafirim var..

Aynurcum canim benim..sisiyorum diye uzulme insallah karsiligini alirsin..kendne cok dikkat et zorlu bir surec..Allaha emanet ol canim....

Selamun aleykum...
Bugün gunduz misafirim vardı, akşamada kuzenlerim tatil olduğu için yemekli kaldılar, eşim bırakıcak evlerine, şimdi kuzenler oyun oynuyorlar bende bir size bakayım dedim.
ve aleykümselam meyracım. yoğun bir gün geçirmişsin

Selam kızlar nasıl girdini yeni yıla cok kaçırdınız mı ben bileek yedim
Çıkolata cips kuruyemiş yemekte et salata yedim 2 dilim de ekmek meyve suyu

Bu seneki hedefim 15 kılo daha vermek 82 ye inmek

2015 de hersey cok güzel olacak inşallah:)
Hepinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…