Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hergünkünden farklı birşey yiyip içmedim canım

Karabuğday yapıyım dedim. Sabah 1çb yakın yaptım ama yarısına yakınını yiyemedim.
Öğlen kalanını yedim. 1 tl büyüklüğünde al beni 5 kuruş büyüklüğünde cips. 1tane bal kabağı topu. 1 çbsütlü kahve
Akşam 2 tb ekmek 2 yk kıyma. 4 parça patates (yemeğin içinde)
Akşam görümceme gittim 1 yk kuruyemiş
1sb neskafe
2 lt civarı su

İyi geceler kızlar akşamları yorgun argın yatağa girdiğimde sizleri okuyorum ama telefondan rahat yazamıyorum .....

Bizde nişan koşuşturmasıyla uraşıyoruz dün gecede iki posta misafirim vardı sonuncu kuzenler gece ikide kalktılar bugünde nişan bohçalarımızı bağladık hayırlısıyla cumartesi nişanı atlatsaydık pazartesi artık kendimle ilgilenmeye başlasaydım yeşil çayımı bile içmedim fena artılardayım herhalde bu haftanın yüzkarası benim galiba .....: (

Adaşım kolay gelsin
Artıların bir kısmı ödemdir büyük ihtimalle

asumanzeynep .!.:
Adaşım kolay gelsin
Artıların bir kısmı ödemdir büyük ihtimalle

Ödem mi nedir bilmiyorum asu yediklerime dikkat etmeyince bağırsaklarda kilit oldu neyse yaaa yaza doğru düğün var mecburen incelecez ....

Sende niyetliymişsin Allah kabul etsin canım...:)

kolay gelsin canım. Allah tamamına erdirsin . bunlar tatlı telaşlar

Günaydın kızlar Pazartesi 97 idim dun sabah 98,3 çıktım bu sabah düne göre eksideyim 98 :)
Yılbaşı aksamı mahvetti beni haliyle
Gecen hafta da sanırım 98 dim bu hafta hiç vermemiş oldum hoş iyi tarafından bakarsak almamış da oldum:)

Yeni yıl motivasyonu ile hedeflerimizi koyalım ben 2015 i 82 ile kapatmak istiyorum 8,5 sene önceki kilom:) aslında 2004 de de bu kilodaydım 11 yıl önce ama o zaman Taylan kumeliye gidip 72 ye inmiştim 2016 hedefim de 72 olacak bu da aslında üniversite mezuniyet kılom 97 deki 18 sene önceki vay be mezun olalı 18 sene olmuş hayat su gibi akıyor

Hepinizi çok öpüyorum umarım güzel dileklerimize kavusabildiğimiz bir sene olur 2015

Ödem mi nedir bilmiyorum asu yediklerime dikkat etmeyince bağırsaklarda kilit oldu neyse yaaa yaza doğru düğün var mecburen incelecez ....

Sende niyetliymişsin Allah kabul etsin canım...:)
Düzensiz beslenince su da içilmiyor haliyle ödem de oluyor mutlaka bir miktar canım yaza beraber inceleriz inşallah
Âmin cümlenin ibadetlerini kabul etsin allahım
Kandiliniz mübarek olsun

Gunaydin arkadaslar...

Dualarimizin kabul olmasi dilegiyle hayirli kandiller,hayirli cumalar...

Bol eksili olur listeniz umarim...
Günaydın yenam hayırlı cumalar hayırlı kandiller
Şimdilik pek eksi yok genelde sabit kalmışız : )
Sende durum nedir ne zaman döneceksin listelere

Günaydın yenam hayırlı cumalar hayırlı kandiller
Şimdilik pek eksi yok genelde sabit kalmışız : )
Sende durum nedir ne zaman döneceksin listelere

Sabit kalmakta basari asucum..Sendemi sabitsin..?

Listeye girmem uzak bir ihtimal.. olmuyor dikkat edemiyorum..

Son düzenleme:
Sabit kalmakta basari asucum..Sendemi sabitsin..?

Listeye girmem uzak bir ihtimal.. olmuyor dikkat edemiyorum..
Haklısın canım ben daha tartılmadım ama sabit çıkarsam yeter bana da
Ben de hiç dikkat edemiyorum ki canım yaa ama daha fazla almadım diye buralardayım işte güya yeni yıla 8 li kilolara girmek istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…