ben hergünkünden farklı birşey yiyip içmedim canımSelam kızlar nasıl girdini yeni yıla cok kaçırdınız mı ben bileek yedim
Çıkolata cips kuruyemiş yemekte et salata yedim 2 dilim de ekmek meyve suyu
Bu seneki hedefim 15 kılo daha vermek 82 ye inmek
2015 de hersey cok güzel olacak inşallah:)
Hepinizi opuyorum
Bize ???Evet öyle oldu ablacım: )
Arada sana bağlanıyorum bende: DD
öpüyorum: **
: )))))
Senide kocaman öpüyorum ablam: ****
Tebrikler hafta boyu neden hiç uğramadınkilo bildirimi yapıyorum
-900 gr
herkese iyi seneler
Adaşım kolay gelsinİyi geceler kızlar akşamları yorgun argın yatağa girdiğimde sizleri okuyorum ama telefondan rahat yazamıyorum .....
Bizde nişan koşuşturmasıyla uraşıyoruz dün gecede iki posta misafirim vardı sonuncu kuzenler gece ikide kalktılar bugünde nişan bohçalarımızı bağladık hayırlısıyla cumartesi nişanı atlatsaydık pazartesi artık kendimle ilgilenmeye başlasaydım yeşil çayımı bile içmedim fena artılardayım herhalde bu haftanın yüzkarası benim galiba .....: (
asumanzeynep .!.:Adaşım kolay gelsin
Artıların bir kısmı ödemdir büyük ihtimalle
kolay gelsin canım. Allah tamamına erdirsin . bunlar tatlı telaşlarİyi geceler kızlar akşamları yorgun argın yatağa girdiğimde sizleri okuyorum ama telefondan rahat yazamıyorum .....
Bizde nişan koşuşturmasıyla uraşıyoruz dün gecede iki posta misafirim vardı sonuncu kuzenler gece ikide kalktılar bugünde nişan bohçalarımızı bağladık hayırlısıyla cumartesi nişanı atlatsaydık pazartesi artık kendimle ilgilenmeye başlasaydım yeşil çayımı bile içmedim fena artılardayım herhalde bu haftanın yüzkarası benim galiba .....: (
Düzensiz beslenince su da içilmiyor haliyle ödem de oluyor mutlaka bir miktar canım yaza beraber inceleriz inşallahÖdem mi nedir bilmiyorum asu yediklerime dikkat etmeyince bağırsaklarda kilit olduneyse yaaa yaza doğru düğün var mecburen incelecez ....
Sende niyetliymişsin Allah kabul etsin canım...:)
Günaydın yenam hayırlı cumalar hayırlı kandillerGunaydin arkadaslar...
Dualarimizin kabul olmasi dilegiyle hayirli kandiller,hayirli cumalar...
Bol eksili olur listeniz umarim...
Günaydın yenam hayırlı cumalar hayırlı kandiller
Şimdilik pek eksi yok genelde sabit kalmışız : )
Sende durum nedir ne zaman döneceksin listelere
Haklısın canım ben daha tartılmadım ama sabit çıkarsam yeter bana daSabit kalmakta basari asucum..Sendemi sabitsin..?
Listeye girmem uzak bir ihtimal.. olmuyor dikkat edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?