Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

liste icin ellerine saglik. gecmisi okumadn kilo bildrmi yaptim ama zaten bikc haftadr bildrm yapamadgmdn listeden silinmisim :)
Canım ben tablo yapamıyorum sadece bildirim yapanlardan liste yapıyordum yenacım da tabloyu hazırladı benim listeme göre yani eski liste yok canım o nedenle sen de Bonus da yena da yok listede
Bu hafta sadece bildirime gelen hatta bu hafta bildirim bile yapmayan 2 Kişiyi de sildim onların yeri boş olanlar da
Sen bundan sonra gelirim dersen listeye eklerim seni canım

geçmiş olsun ablacım kv için.
ateşle barut yan yana durmaz: )))) oyüzden un helvasından azıcık ye nefsin körelsin ama fazla yeme bence: )

Kandilimiz mübarek olsun
Ben geçen ay hedefe ulaşamadım. Bu ay inş ulaşırım.. hedefim ikili rakamlar 99

inş canım...

günayydınn kızlarr kandiliniz mübarek olsunnn kilom aynı sonra uğrarım acelem var biraz

nereye yetişiyon kız: )

canım senlen 7lere bir ulaşsak: )))))

Listeyi yaptım artık bu saatten sonra bildirim yapan olmaz olsa da ben kabul etmiyorum

yerim ben seni yerim: )
ellerine sağlık ablacım.....

Bundan sonra sadece bildirim yapıp gitmek yok bu böylece bilinsin ciddiye alsınlar topiğimizi

doğru söze ne denirki haklısın ablacım...
iyiki varsın....

Haftanın 1.si……yst38……-1.1

Haftanın 1.si……nagishan04……-0.9

Haftanın 3.sü……HasibeG……-0.1

tebrikler kızlar: )

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ y.o.l.c.u
HAFTANIN SPOR 2.si ________ HasibeG

kızma kızma ablam: )
çok acıkırsan süt iç birde istersen.

bende bu günkü menümü yazayım bari
sahurda : 1 dilim ballı kaymaklı tam buğday ekmeği, 1 fincan kahve, 1 kupa yeşil çay.
akşam : 1 tabak kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, 4 tane bamya turşusu, 1 fincan kahve
gece : 1 fincan kahve, 2 parça susam helvası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…