Çok hoşuma gitti bu durum bana yaradı : )
Hem sen de dinlenmiş oluyorsun biraz
Nurcum listeyi kaçırdın malesef canım : (
Canım ben tablo yapamıyorum sadece bildirim yapanlardan liste yapıyordum yenacım da tabloyu hazırladı benim listeme göre yani eski liste yok canım o nedenle sen de Bonus da yena da yok listedeliste icin ellerine saglik. gecmisi okumadn kilo bildrmi yaptim ama zaten bikc haftadr bildrm yapamadgmdn listeden silinmisim :)
İyi geceler
Kayınvalidem rahatsızmış boğazları şişmiş yatsıdan sonra eşimle ona bakmaya gittik az önce geldik eve hemen çay demledim oturdum şimdi yanında arkadaşın getirdiği un helvası da var : )
Kandilimiz mübarek olsun
Ben geçen ay hedefe ulaşamadım. Bu ay inş ulaşırım.. hedefim ikili rakamlar 99
günayydınn kızlarr kandiliniz mübarek olsunnn kilom aynı sonra uğrarım acelem var biraz
Kilo : 80,5
Listeyi yaptım artık bu saatten sonra bildirim yapan olmaz olsa da ben kabul etmiyorum
Bundan sonra sadece bildirim yapıp gitmek yok bu böylece bilinsin ciddiye alsınlar topiğimizi
Haftanın 1.si……yst38……-1.1
Haftanın 1.si……nagishan04……-0.9
Haftanın 3.sü……HasibeG……-0.1
Sağol meyracımgeçmiş olsun ablacım kv için.
ateşle barut yan yana durmaz: )))) oyüzden un helvasından azıcık ye nefsin körelsin ama fazla yeme bence: )
Sağol meyracım
1 yemek kaşığı kadar yedim canım çok değil değil mi : )
diyet yapan hanımlar akşam en geç kaça kadar birşeyler yiyorsunuz ?
Ellerine sağlık meyracım
Sporcularımızı tebrik ederim
Başka da helva yemedim onun yerine azcık kandil simidinden ısırdım
Aman çok kızdım kendime akşam oturup doğru dürüst yemek yemeyince saçmaladım yine
Yok artık acıkmam herhalde zaten yatarken kefir içiyorumkızma kızma ablam: )
çok acıkırsan süt iç birde istersen.
Yok artık acıkmam herhalde zaten yatarken kefir içiyorum
Ama hakettim kızmayı bence akşam az hafif yedim işte saçmalamasam eksilere gidecem belki ama irade yokki
Meyracım çok iyisin canım ama saçmalamayı fazla uzattım ben artık yeter demek lazımestağfirullah, hepimiz dönem dönem saçmalıyoruz: )
Meyracım çok iyisin canım ama saçmalamayı fazla uzattım ben artık yeter demek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?