sizin gibi güzel ve hoş sözlü bir bayanla tanıştıgım için bende çok memnun oldum.
3ay önce dükkan açtık ve orda çalışıyorum eşimle beraberiz burdada hep oturuyorum bi faliyetim yok yani ev daha iyiydi en azından iş felan yapıyodum burda hep oturmak zorundayım hiç hareket olanagım yok ama yinede kendime zaman yaratıcam:)
bu arada atlamışım rabbim sizde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah:)
Sen net başında oturmaya devam edersen sadece sanal bebekleri seversin bilmem anlatabildimmi
hoşgeldin cnmmerhabe bende sizler gibi çok fazla olan kilolarımdan yakınıyorum ve dün buldum bu siteyide hemen yazdım 9. takıma girdim oraya kabul ettiler beni ama orda hep 60dan 50ye felan düşmek isteyenler var onlarla benmki bir olmadıgı için çok ezik hissettim kendimi ordaki insanlar kötü davranıyo demiyorum yanlış anlaşılmasın çok iyi insanlar ama ben kendimi kötü hissettim kabul ederseniz bende buraya gelebilirmiyim??
Sen net başında oturmaya devam edersen sadece sanal bebekleri seversin bilmem anlatabildimmi
Aaa gerçektenmi kusura bakma takılmak istemiştim sadece geri aldım özür dilerimHayır anlatamadın.
Oldukça ağır oldu.
Aaa gerçektenmi kusura bakma takılmak istemiştim sadece geri aldım özür dilerim
İyi akşamlarselamün aleyküm...
asuman ablaaa... nerelerdesin? merak ettim...
Geçmiş olsun hasibecim ne kadar korusan da olacağı varsa oluyor işte malesefslm kızlarr
inşallah iyisinizdir
dün emine ateşliydi gece uyumadık şimdi biraz uyudu yavrum sabah yine ateş düşürücü verdim. yediği birşey dokundu herhalde ishal olmuş. bu aralar salgın var gerçi çeşme suyuda içirmedim, soğuk diye dışarıda çıkarmadım ama olacağı varmış işte.
yeni yılda biraz daha karalı olmak istiyorum sizden kopmamak için daha sık girmeye çalışıyorum. mesaj atamasamda bazen takipteyim merak etmeyin.
hoşgeldin cnm
nikindeki 54 sakaryayı mı temsil ediyor. ben hendekte oturuyorumda merak ettim
İyi akşamlar canımİyi aksamlar ıssız topik..
Asucum kayinvalden cokmu kotu..gecmis olsun canim..
Hasibe gecmis olsun..
Sudenaz hosgeldin aramiza..
Daficim sizin köyun elektrigi ne oldu canim..
Adaşım atlatmışsın telaşı Allah tamamına erdirsin inşallahmerhabalaaar iyi akşamlar topiğim nasılsınız
benim koşuşturmam bitti sayılır nişanımızı yaptık hayırlı olsun diyipte mutluluklar dileyen tüm arkadaşlara teşekkürler inş. yeni çiftimiz birbirine saygılı ,sevgili , mutlu olurlar :)
diyet konusunda çok fena dağıtım yarın yeni bir başlangıç yapıyım diyorum ama midem fena büyüdü sanki her an açım yedikçe yiyesim geliyor napıcam nerden başlıycam bilemiyorum bir akıl verin nasıl olucak
teşekkür ederim :)
Sucuklu poğaça yidim gece gece
Çok lezzetli ellerime sağlık
slm kızlarr
inşallah iyisinizdir
dün emine ateşliydi gece uyumadık şimdi biraz uyudu yavrum sabah yine ateş düşürücü verdim. yediği birşey dokundu herhalde ishal olmuş. bu aralar salgın var gerçi çeşme suyuda içirmedim, soğuk diye dışarıda çıkarmadım ama olacağı varmış işte.
yeni yılda biraz daha karalı olmak istiyorum sizden kopmamak için daha sık girmeye çalışıyorum. mesaj atamasamda bazen takipteyim merak etmeyin.
hoşgeldin cnm
nikindeki 54 sakaryayı mı temsil ediyor. ben hendekte oturuyorumda merak ettim
İyi akşamlar canım
Kayınvalidem fena değil boğazı enfeksiyon kapmış daha yeni antibiyotik kullandığı için tekrar yazmamış dr öyle yani boğazı çok acıyor
bilmiyorum adaş yani pazartesi ,salı,çarşamba, perşembe 4 günüm var bişeyler yapsamda cuma günü şişkinlikden kurtulup yeniden 110 un hemen altını görsem sevinecem düşününce başıma ağrılar giriyor nasıl olucak .... ödem ve su atıcı şöyle bir listem vardı baksana biii linki atayım ...Adaşım atlatmışsın telaşı Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı huzurlu yuvaları olsun
Diyet işine ben de bir türlü adapte olamıyorum napsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?