Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iltifatınla utandırdın beni: )
çok sağol, bilmukabele diyorum...
hayırlı olsun dükkanınız inş.

bu arada atlamışım rabbim sizde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah:)

amin, çok sağol canım: )

hayırlı geceler kızlar
bugün yine ipin ucunu kaçırdım.
sahur : küçük 1 dilim ballı kaymaklı ekmek, yarım tabak bulgur pilavı ( sade ), 1 fincan kahve, 1 kupa yeşil çay
akşam : ( dünden kalan yemekleri yedim ) 1 tabak kuru fasulye, yarım tabak bulgur pilavı, 5 tane turşu bamya, 2 minik dilim patatesli havuçlu kek, 2 kaşık yoğurt, 1 fincan kahve
gece : 2 bardak çay , 2 parça susam helvası
bütün içecekleri şekersiz içiyorum

slm kızlarr
inşallah iyisinizdir
dün emine ateşliydi gece uyumadık şimdi biraz uyudu yavrum sabah yine ateş düşürücü verdim. yediği birşey dokundu herhalde ishal olmuş. bu aralar salgın var gerçi çeşme suyuda içirmedim, soğuk diye dışarıda çıkarmadım ama olacağı varmış işte.
yeni yılda biraz daha karalı olmak istiyorum sizden kopmamak için daha sık girmeye çalışıyorum. mesaj atamasamda bazen takipteyim merak etmeyin.
hoşgeldin cnm
nikindeki 54 sakaryayı mı temsil ediyor. ben hendekte oturuyorumda merak ettim

selamün aleyküm...
asuman ablaaa... nerelerdesin? merak ettim...
İyi akşamlar
Dün tüm gün yeğenler bendeydiler akşam onlar gittikten sonra yemek çay derken sonra uyuyakalmışım 11 e doğru uyandım : ) sonra biraz daha oyalanıp yattım
Bugün de geç kalktık alelacele kahvaltı yapıp kayınvalideme gittik az önce geldik eve canım

Geçmiş olsun hasibecim ne kadar korusan da olacağı varsa oluyor işte malesef
Sudenaz54 hoşgeldin aramıza

İyi aksamlar ıssız topik..

Asucum kayinvalden cokmu kotu..gecmis olsun canim..

Hasibe gecmis olsun..

Sudenaz hosgeldin aramiza..

Daficim sizin köyun elektrigi ne oldu canim..
İyi akşamlar canım
Kayınvalidem fena değil boğazı enfeksiyon kapmış daha yeni antibiyotik kullandığı için tekrar yazmamış dr öyle yani boğazı çok acıyor

merhabalaaar iyi akşamlar topiğim nasılsınız

benim koşuşturmam bitti sayılır nişanımızı yaptık hayırlı olsun diyipte mutluluklar dileyen tüm arkadaşlara teşekkürler inş. yeni çiftimiz birbirine saygılı ,sevgili , mutlu olurlar :)

diyet konusunda çok fena dağıtım yarın yeni bir başlangıç yapıyım diyorum ama midem fena büyüdü sanki her an açım yedikçe yiyesim geliyor napıcam nerden başlıycam bilemiyorum bir akıl verin nasıl olucak

Adaşım atlatmışsın telaşı Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı huzurlu yuvaları olsun
Diyet işine ben de bir türlü adapte olamıyorum napsak ki

teşekkür ederim :)

hoş geldin canım inş. çokda zorlanmadan istediğin kilolara düşersin :)

Sucuklu poğaça yidim gece gece
Çok lezzetli ellerime sağlık

of of bende dayanamazdım afiyet olsun bende cuma günü annemlerde yaptım elmalı pasta ve havuçlu, cevizli kek birde börek filan akşam yemeği sonrası misafirlerimiz için yedimde fena olduu

geçmiş olsun miniğe inş. kısa sürede toparlar ...

İyi akşamlar canım
Kayınvalidem fena değil boğazı enfeksiyon kapmış daha yeni antibiyotik kullandığı için tekrar yazmamış dr öyle yani boğazı çok acıyor

kayınvalidene geçmiş olsun adaş inş. çabucak iyileşir bu soğuklarda hastalıkla uğraşmak zor. hakaten napıcaz havalar iyice soğuyacak donucaz vallaha ...

Adaşım atlatmışsın telaşı Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı huzurlu yuvaları olsun
Diyet işine ben de bir türlü adapte olamıyorum napsak ki
bilmiyorum adaş yani pazartesi ,salı,çarşamba, perşembe 4 günüm var bişeyler yapsamda cuma günü şişkinlikden kurtulup yeniden 110 un hemen altını görsem sevinecem düşününce başıma ağrılar giriyor nasıl olucak .... ödem ve su atıcı şöyle bir listem vardı baksana biii linki atayım ...

https://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/2011/10/20/diyet-listesi-mi-sormustunuz-iste/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…