Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Büyük kızımı dersaneye gönderdim 1 saat sonra da kardeşim gelir yeğenimi bırakacak büyük oğlanı kursa götürüyor da nerdeyse her Cumartesi küçüğü bana bırakıyor ben de onlar gelene kadar azcık uzanayım
Eşim sabah Namazdan sonra pazara uğrayıp yumurta alıyor cumartesileri bugün domates ve taze ekmek de almış ben de köşesine peynir zeytin domates koyup yedim artık kahvaltı niyetine
Zaten kahvaltı öğlene yakın oluyor bizde o zaman da yumurta haşlar yerim : )

Gecmis olsun asucum..

Allah tuttugunuz orucu kabul etsin..Daficigim senin de...

selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar asucum. afiyet olsun
bizimde pazar sabahı kapımızın önüne kuruluyor pazarımız. peynircimizin kahvaltılıkları çok güzel oluyor. başka yerden aldığımızı yiyemiyoruz.

Gecmis olsun asucum..

Allah tuttugunuz orucu kabul etsin..Daficigim senin de...
amiinn

Gunaydin arkadaslar..
Mutlu haftasonlari diliyorum..Burasi cok soguk.cok usuyoruz..kar neyin yagsada degse cektigimiz soguga..cocuklarda cok sevinir...
günaydın yenacım.
bizim köyde çok kar var ama karın ilk düştüğü günden beri elektrikler kesik. insanlar mahrumiyet bölgesinde yaşıyorlar sanki. dondurucularda ne varsa atmışlar yazık olmuş ben daha gidip bakamadım.. birde tahsilata gelmişler şaka gibi
köylülerde saatlere bakılmasına müsaade etmemiş daha ne zaman geleceğide belli değilmiş

Günaydın kızlar
günaydın canım

Ay yazık gülermisin ağlarmısın olmuş.

Kızlar benim canım çoook tatlı istiyor
gel bize ben ikram edeyim sana
önceki gün yaptığım helva bizimkileri kesmedi şimdi iki tepsi daha yaptım kısmetliside çokmuş birbirlerinin elinden kaptılar

şaka bir yana yanılmıyorsam nursenanın tarçınlı bir tarifi vardı. hurmamıydı kayısımıydı pek hatırlayamadım. yaşlılık iste bunaklığıma verin

Marifetli hanımlar ben kavuramıyorum kolum kaldırmıyor helva kavurmayı
Hurma yok ama gözüm dönüyor resmen

iyi olmuş afiyet olsun ablacım: )

Gunaydin arkadaslar..
Mutlu haftasonlari diliyorum..Burasi cok soguk.cok usuyoruz..kar neyin yagsada degse cektigimiz soguga..cocuklarda cok sevinir...

inş yağar ablacım: )
bizim burası hep soğuk: )))))
buranın soğuğu meşhurdur, biz çocukken kışın çeşmeler donmasın diye suyu az açık bırakırdık: )
yoksa borular donar, su akmazdı....

Kızlar benim canım çoook tatlı istiyor

rgl yakınmı? ondandır belki...

merhabe bende sizler gibi çok fazla olan kilolarımdan yakınıyorum ve dün buldum bu siteyide hemen yazdım 9. takıma girdim oraya kabul ettiler beni ama orda hep 60dan 50ye felan düşmek isteyenler var onlarla benmki bir olmadıgı için çok ezik hissettim kendimi ordaki insanlar kötü davranıyo demiyorum yanlış anlaşılmasın çok iyi insanlar ama ben kendimi kötü hissettim kabul ederseniz bende buraya gelebilirmiyim??

hoş geldin sudenaz azmin daim olsun

çok iyi anladım ben seni canımcım.
hoşgeldin sende aramıza: )
bu topik çok tatlıdır, burayı takip et bırakma derim... zamanla anlarsın ne demek istediğimi...
kolay gelsin mücadelen: )
evli bekar? yaş? çoluk çocuk? özel olmazsa burç?: )
ben 29yaşındayım evliyim henüz çocuk yok, koç burcuyum.

hoşbuldum burdaki bazı yazıları okudum onlar cesaret verdi zaten bana çok tatlı bir ortam olmuş ve mücadelemden vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum sizlerinde yardımıyla inşallah :)
yaşım:21
kilom:94.3
burcum:aslan
evliyim 1buçuk yıldır çocuk yok istiyoruz ama olmadı rabbim vermedi kilolarımdaki nedenin de geneli bu oldu zaten stres çok yaptım aslında daha erken evliligimde yeni ama bilmiyorum bide hep evdeydim canım sıkıldıkca bişeyler yedim bekarkende çok zayıf degldm ama bukadarda degldm 15 kilo aldım evlendikten sonra buda moral olarak alt üst etti beni ve bir an önce vermek istiyorum doktorda öle dedi en azından o 15 kiloyu ver yumurtalıklarım çok yavaş çalışıyormuş o yüzden gebelik olmuyomuş kilolarımdan kurtulmak zorundayım yani kısacası böyle işde

inş canım: )
gönlünün muradına hayırlısı ile ulaşırsın inş.
bende çocuk istiyorum artık, nasip kısmet artık bakalım: )
çalışıyormusun? ev hanımısın galiba...
memnun oldum bu arada: )

sizin gibi güzel ve hoş sözlü bir bayanla tanıştıgım için bende çok memnun oldum.
3ay önce dükkan açtık ve orda çalışıyorum eşimle beraberiz burdada hep oturuyorum bi faliyetim yok yani ev daha iyiydi en azından iş felan yapıyodum burda hep oturmak zorundayım hiç hareket olanagım yok ama yinede kendime zaman yaratıcam:)

bu arada atlamışım rabbim sizde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…