Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaşım sağol kayınvalidem pek dikkat etmez kendine sık hasta oluyor o nedenle
Havalar da ciddi soğuyacakmış Allah yardım etsin Açıkta yakacaksız olanlara
Liste de çok zor gibi göründü bana biz normal beslensek zaten epey fark olur ama sen bilirsin yine de yapabilirsen şişlik felan kalmaz kesin

sıkı bir başlangıç yapmak istiyorumdaa eskisi gibii yürek dayanmıyor işte eskiden beşibiryerde çay vardı hatırlarmısınız ay onun malzemelerini nasıl teker teker alıp karıştırıp çay yapardık şimdi bimde hazırı satılıyorda tadı kötü diyee içmiyorum bilee...

Haklısın canım ben de yapmıştım zamanında o karışımdan şimdi bir de 7 li çay var arada içiyorum ama çok uzun aralıkla : )

adaş ben eskiden bu listeyi hiç sıkılmadan yapmıştım da bir bakayım dedim. gerçekten şimdi benimde gözüme zor göründü napsak ki yine sabahleyin dediğin gibiii normal beslenmeye çalışayım sen doğru söylüyorsun ....

Benim hiç hevesim kalmadı ya sebepsiz bir mutsuzluk yaşıyorum dokunsanız ağlıycam ve bu sebepsiz mutsuzluğum beni yemeye teşvik ediyor resmen yemek için kendime bahane yaratıyorum

Muzaffer kuşhanın 2 haftada 6-10 kilo diyeti var onu yapsam diyorum. Her diyete hevesim var ama diyet yapacak sabrı arzuyu isteği bulamıyorum. Eşim bana nispet hergün tartılıyor. Ay yine kilo vermişim deyip sinirimi oynatıyor. Ona göre beni heveslendirme taktiği bu

hayırlı geceler kızlaarr
şimdi köyden geldim.
ipin ucu fena kaçtı onun için bugün menü paylaşmasam iyi olacak..
köyde çok kar var.. yıllardır bu kadar çok kar yağmamıştı. çoğu eski evlerin çatısı çökmüş.. bazı kuruluk ve ahırların çatıları çökmüş.. kara kış kendini iyi göstermiş..

asuuu kv. nasıl oldu diyecektim ama ilerleyen mesajlarda yazmışsın. Alla şifalar versin.

İyi aksamlar ıssız topik..

Asucum kayinvalden cokmu kotu..gecmis olsun canim..

Hasibe gecmis olsun..

Sudenaz hosgeldin aramiza..

Daficim sizin köyun elektrigi ne oldu canim..
yenacım ceyranlar dün gece gelmiş çok şükür.. hava çok soğuk olduğu için dondurucum çözülmemiş.. ama bir janarejör alsak fena olmayacak. bir keşildimi birkaç gün gelmiyor. bezim evde soba yok . elektrik olmayınca peteklerde yanmıyor.

slm kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün 1 kere çıktı ateşii bir kere daha çıkacaktı ateş düşürücü vereyim dedim olduğu gibiçıkardı hooopppp haydi duşa ondan sonra çıkmadı şükür. erken uyudu ama ben temizlik işlerimi anca bitirdim.
yarın iş başı yeni yılın ilkmesaisine başlıcaz hayırlısıyla :)
benimde senden kalır yanım yok yani.
bence bizde daha önceverdim yine veririm rahatlığı oldu ama yılmak yok yeni yılda yeni başlangıçlar yapcaz inşallah
inanıyorum....

Birkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor

Hassas davranmanı anlıyorum haticecim ama yanlış düşünüyorsun
Bu aralar sıkıntılısın sanırım o nedenle aşırı hassasın herhalde yanlış mı anladım seni yoksa

Hassas davranmanı anlıyorum haticecim ama yanlış düşünüyorsun
Bu aralar sıkıntılısın sanırım o nedenle aşırı hassasın herhalde yanlış mı anladım seni yoksa
Biliyorum çok kötü hissediyorum. Parmaklarımla dişlerini açtım oda beni ısırdı. Doktordan çıktık hala iç çekiyor. Şimdide şarkı söylüyor

Benide ekle listeye bundan sonra bildirimde bulunurum yine eskisi gibi. Şimdiden teşekkürler

Hatice.

Senin olaya benzerini kizimda yasamistim..
Goz muaynesinde doktora izin vermemisti kocaman bir adamdi dr.elleri falan kocaman o ellerle kizimin minicik suratini tutup gozlerine bakmaya calisiyordu ben hic mudahele etmeyip usteluk desteklemistim.sonralari kendime cok ama cok kizdim..ne geregi vardi zorlamanin bir sekilde ikna ederdim kizimi..
Uzerinden yaklasik 11 yil gecti o unuttu ama ben zaman zaman hatirlaim..
Cok kasma kendini unutacaktir emin ol...

Cokmu kotu disleri nesi var..gecmis olsun...
Asunun dedigi gibi zor gunler geciriyorsun annene biraksan cocuklari bir kac saat kendinle zaman gecirsen arinsan biraz negatiflikten iyi gelir inan..
İki ufak cocukla ilgilenmek kolay degil canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…