- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Haklısın canım ben de yapmıştım zamanında o karışımdan şimdi bir de 7 li çay var arada içiyorum ama çok uzun aralıkla : )sıkı bir başlangıç yapmak istiyorumdaa eskisi gibii yürek dayanmıyor işteeskiden beşibiryerde çay vardı hatırlarmısınız ay onun malzemelerini nasıl teker teker alıp karıştırıp çay yapardık şimdi bimde hazırı satılıyorda tadı kötü diyee içmiyorum bilee...
adaş ben eskiden bu listeyi hiç sıkılmadan yapmıştım da bir bakayım dedim. gerçekten şimdi benimde gözüme zor göründü napsak kiAdaşım sağol kayınvalidem pek dikkat etmez kendine sık hasta oluyor o nedenle
Havalar da ciddi soğuyacakmış Allah yardım etsin Açıkta yakacaksız olanlara
Liste de çok zor gibi göründü bana biz normal beslensek zaten epey fark olur ama sen bilirsin yine de yapabilirsen şişlik felan kalmaz kesin
asuuu kv. nasıl oldu diyecektim ama ilerleyen mesajlarda yazmışsın. Alla şifalar versin.İyi akşamlar
Dün tüm gün yeğenler bendeydiler akşam onlar gittikten sonra yemek çay derken sonra uyuyakalmışım 11 e doğru uyandım : ) sonra biraz daha oyalanıp yattım
Bugün de geç kalktık alelacele kahvaltı yapıp kayınvalideme gittik az önce geldik eve canım
yenacım ceyranlar dün gece gelmiş çok şükür.. hava çok soğuk olduğu için dondurucum çözülmemiş.. ama bir janarejör alsak fena olmayacak. bir keşildimi birkaç gün gelmiyor. bezim evde soba yok . elektrik olmayınca peteklerde yanmıyor.İyi aksamlar ıssız topik..
Asucum kayinvalden cokmu kotu..gecmis olsun canim..
Hasibe gecmis olsun..
Sudenaz hosgeldin aramiza..
Daficim sizin köyun elektrigi ne oldu canim..
benimde senden kalır yanım yok yani.merhabalaaar iyi akşamlar topiğim nasılsınız
benim koşuşturmam bitti sayılır nişanımızı yaptık hayırlı olsun diyipte mutluluklar dileyen tüm arkadaşlara teşekkürler inş. yeni çiftimiz birbirine saygılı ,sevgili , mutlu olurlar :)
diyet konusunda çok fena dağıtım yarın yeni bir başlangıç yapıyım diyorum ama midem fena büyüdü sanki her an açım yedikçe yiyesim geliyor napıcam nerden başlıycam bilemiyorum bir akıl verin nasıl olucak
Hassas davranmanı anlıyorum haticecim ama yanlış düşünüyorsunBirkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor
Biliyorum çok kötü hissediyorum. Parmaklarımla dişlerini açtım oda beni ısırdı. Doktordan çıktık hala iç çekiyor. Şimdide şarkı söylüyorHassas davranmanı anlıyorum haticecim ama yanlış düşünüyorsun
Bu aralar sıkıntılısın sanırım o nedenle aşırı hassasın herhalde yanlış mı anladım seni yoksa
Çocuklar çabuk unutur canım dert etme sen alırsın gönlünüBiliyorum çok kötü hissediyorum. Parmaklarımla dişlerini açtım oda beni ısırdı. Doktordan çıktık hala iç çekiyor. Şimdide şarkı söylüyor
asucum burdada sokaklar hemen eriyorda uludağ karşımda bembeyaz duruyor.. ama köy sibirya gibiTekrar uyudum uyandım karlar nerdeyse erimiş bİle neyse en azından buz tutmaz deyip olumlu düşünüyorum
Bizim de daha Yükseklerde vardır belki ama ilk yağdı daha Bursa'ya çok kar yağdı burayla kıyaslanmaz hele Uludağ'da hiç boy ölçüşemeyiz : )asucum burdada sokaklar hemen eriyorda uludağ karşımda bembeyaz duruyor.. ama köy sibirya gibi
Canım ben tablo yapamıyorum sadece bildirim yapanlardan liste yapıyordum yenacım da tabloyu hazırladı benim listeme göre yani eski liste yok canım o nedenle sen de Bonus da yena da yok listede
Bu hafta sadece bildirime gelen hatta bu hafta bildirim bile yapmayan 2 Kişiyi de sildim onların yeri boş olanlar da
Sen bundan sonra gelirim dersen listeye eklerim seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?