Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş buldum... evet nikim sakaryayı temsil ediyo dogup büyüdügüm yer tabi 1.buçuk senedir anlaradayım biz merkezde oturuyoduk annemler hala ordalar tabi..

hoşbuldum amin inşallah herkes istedigi bedene ulaşabilir hemde en kısa zamanda :)

geceniz neden yok canım?
bizim iş ısıtma olduğu için bazılarının gece kombisi bozuluyo evde çocuk var diyolar yada yaşlı var diyolar mecbur gidip yapıyosun zaten eve 1-2 den aşagı adam akıllı girdigimiz yok işler şükür allaha çok güzel kış ayı oldugu için bizde akarken doldurmaya çalışıyoruz ne kadar başırılı oluyo bu tartışılır tabi :))

hımm anladım şimdi canım, dediğin gibi kolay değil hakkaten.
ama akarken gerçekten doldurmaya bakın, yazın bu kadar iş olmaz...
harcayıp gitmeyin biraz birikim yapın bu arada: )

hımm anladım şimdi canım, dediğin gibi kolay değil hakkaten.
ama akarken gerçekten doldurmaya bakın, yazın bu kadar iş olmaz...
harcayıp gitmeyin biraz birikim yapın bu arada: )
:) inşallah yapabiliriz bizim düğün borçlarımızda duruyodu onları felan anca bi kapattık burayıda yeni açtık anca yeni yeni belimiz doğruluyo abla ama en kısa zamanda da bir yere yine borç yapmak istiyorum ev gibi arsa gibi borç olunca mecbur ödeniyoda diger türlü gider diye korkuyorum..

beni yanlış anlama ablacım ama faize bulaşmayın derim ev arsa alırken, hayır gelmiyor.
ne bileyim borç bulun, yada birikim yapın öyle alın bence.
bu sadece abla tavsiyesi benimkisi.

beni yanlış anlama ablacım ama faize bulaşmayın derim ev arsa alırken, hayır gelmiyor.
ne bileyim borç bulun, yada birikim yapın öyle alın bence.
bu sadece abla tavsiyesi benimkisi.
aynen abla haklısın ben borç derken bankadan degil babamdan dedim banka işi sıkıntı ona pek bulaşmıyoruz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…