mrb kusura bakmayın dün dükkanı açmadıkda evdede nnet yok o yüzden sayfaya bakamadım.iltifatınla utandırdın beni: )
çok sağol, bilmukabele diyorum...
hayırlı olsun dükkanınız inş.
amin, çok sağol canım: )
mrb kusura bakmayın dün dükkanı açmadıkda evdede nnet yok o yüzden sayfaya bakamadım.
çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)
hoş buldum... evet nikim sakaryayı temsil ediyo dogup büyüdügüm yer tabi 1.buçuk senedir anlaradayım biz merkezde oturuyoduk annemler hala ordalar tabi..slm kızlarr
inşallah iyisinizdir
dün emine ateşliydi gece uyumadık şimdi biraz uyudu yavrum sabah yine ateş düşürücü verdim. yediği birşey dokundu herhalde ishal olmuş. bu aralar salgın var gerçi çeşme suyuda içirmedim, soğuk diye dışarıda çıkarmadım ama olacağı varmış işte.
yeni yılda biraz daha karalı olmak istiyorum sizden kopmamak için daha sık girmeye çalışıyorum. mesaj atamasamda bazen takipteyim merak etmeyin.
hoşgeldin cnm
nikindeki 54 sakaryayı mı temsil ediyor. ben hendekte oturuyorumda merak ettim
yok parfümeri degl bizimki kombi klima yetkili servisiyiz.:)hoş buldum... evet nikim sakaryayı temsil ediyo dogup büyüdügüm yer tabi 1.buçuk senedir anlaradayım biz merkezde oturuyoduk annemler hala ordalar tabi..
hoşbuldum amin inşallah herkes istedigi bedene ulaşabilir hemde en kısa zamanda :)hoş geldin canım inş. çokda zorlanmadan istediğin kilolara düşersin :)
of of bende dayanamazdım afiyet olsun bende cuma günü annemlerde yaptım elmalı pasta ve havuçlu, cevizli kek birde börek filan akşam yemeği sonrası misafirlerimiz için yedimde fena olduu
geçmiş olsun miniğe inş. kısa sürede toparlar ...
kayınvalidene geçmiş olsun adaş inş. çabucak iyileşir bu soğuklarda hastalıkla uğraşmak zor. hakaten napıcaz havalar iyice soğuyacak donucaz vallaha ...
yok parfümeri degl bizimki kombi klima yetkili servisiyiz.:)
aminnnnnnn... çok zor bir iş gecen yok gündüzün yok...allah kolaylık versin inş.
aminnnnnnn... çok zor bir iş gecen yok gündüzün yok...
bizim iş ısıtma olduğu için bazılarının gece kombisi bozuluyo evde çocuk var diyolar yada yaşlı var diyolar mecbur gidip yapıyosun zaten eve 1-2 den aşagı adam akıllı girdigimiz yok işler şükür allaha çok güzel kış ayı oldugu için bizde akarken doldurmaya çalışıyoruz ne kadar başırılı oluyo bu tartışılır tabi :))geceniz neden yok canım?
bizim iş ısıtma olduğu için bazılarının gece kombisi bozuluyo evde çocuk var diyolar yada yaşlı var diyolar mecbur gidip yapıyosun zaten eve 1-2 den aşagı adam akıllı girdigimiz yok işler şükür allaha çok güzel kış ayı oldugu için bizde akarken doldurmaya çalışıyoruz ne kadar başırılı oluyo bu tartışılır tabi :))
:) inşallah yapabiliriz bizim düğün borçlarımızda duruyodu onları felan anca bi kapattık burayıda yeni açtık anca yeni yeni belimiz doğruluyo abla ama en kısa zamanda da bir yere yine borç yapmak istiyorum ev gibi arsa gibi borç olunca mecbur ödeniyoda diger türlü gider diye korkuyorum..hımm anladım şimdi canım, dediğin gibi kolay değil hakkaten.
ama akarken gerçekten doldurmaya bakın, yazın bu kadar iş olmaz...
harcayıp gitmeyin biraz birikim yapın bu arada: )
:) inşallah yapabiliriz bizim düğün borçlarımızda duruyodu onları felan anca bi kapattık burayıda yeni açtık anca yeni yeni belimiz doğruluyo abla ama en kısa zamanda da bir yere yine borç yapmak istiyorum ev gibi arsa gibi borç olunca mecbur ödeniyoda diger türlü gider diye korkuyorum..
iyiyim ablacım sağoalsın
sen nasılsın?
aynen abla haklısın ben borç derken bankadan degil babamdan dedim banka işi sıkıntı ona pek bulaşmıyoruz..:)beni yanlış anlama ablacım ama faize bulaşmayın derim ev arsa alırken, hayır gelmiyor.
ne bileyim borç bulun, yada birikim yapın öyle alın bence.
bu sadece abla tavsiyesi benimkisi.
aynen abla haklısın ben borç derken bankadan degil babamdan dedim banka işi sıkıntı ona pek bulaşmıyoruz..:)
çok sevindim sizin adınıza: )
saol abla..çok sevindim sizin adınıza: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?