Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son günlerde gereksiz bir gerginlik yaşıyorum. Bu ay maddi iyi olursak eşim sinemaya götürebilir. Bu dişi acil canım eğer çürük ilerlerse dişlerde kayma oluşur bu seferde tel gerekir. Bunun dışında 4 hafif çürük var bu hafta nasip olursa genel anestezi ile halledilecek
Eğer yaptıramazsak dişi şişer gereksiz yere antibiyotik bu seferde off

aynen abla haklısın ben borç derken bankadan degil babamdan dedim banka işi sıkıntı ona pek bulaşmıyoruz..:)
Allah kolaylıklar versin canım. faize bulaşmadan yapılan işin bereketide oluyor. Allah bereketli bol kazançlar versin

Selamünaleyküm bacılar
Nasılsınız ben iyiyim şükür
Kızın telefondan yazıyorum geçmiş yapıcam sonra kısmetse
ve aleykümselam daykocan
Allah daha iyi etsin inşallah

Rabbim gönlüne ferahlık versin. sıkıntılarını gidersin inşallah canım. dilerim kuzucuğunun diş problemi sorunsuz bir şekilde hallolur.

kızlar bu günkü menümüde paylaşayım

sahur : yarım dilim ekmek ( tb.) , 1 avuç ceviz, 5 zeytin, 1 kk. peynir , 1 parça çiçil, 2 çatal ucu kaymak, 1 dilim turp, birkaç dal yeşillik. ( dere otu, tere, roka, maydanoz), 1 fincan kahve, 1 kupa yeşil çay

akşam : az çorba, 1 dal dere otu, 1 küçük elma, 1 mandalina, yarım muz.

1 saat sonra : yarım dilim ekmek, 1 dilim somon, yeşil salata, 1 fincan kahve

bundan sonra yeşil çay veya ıhlamur içerim artık

Öncelikle bayagı kapsamlı bir tahlil istedi sonra bir hafta yeme alışkanlıklarına detoks yaptırdı sonra da altında çalışan 4 diyetisyen daha vardı onlardan ayrıcabiri de seni takip ediyordu ayda bir kez Taylan kümeli ile gorüsuyorduk her hafta yediğini yazıp götürüyorsun her hafta farklı şey ekleyip çıkarıyorlardı aldığın sonuclara göre 82 den 72 ye inmiştim yıl 2004 10 yıl sonra şimdi 97 deyim:)

Aleykum selam..

Sevindim zeynepçim yoluna girmesine beslenmenın..
Çocuklar nasıl iyileştilermi.??

Nasılsınız hanımlar.?
Mutfaktayım ben..yemek yedik yarının yemeğini pişiriyorum, bir yandan nette dolaşıyorum..
anlayacağınız elim işte gözüm nette..

Yalnız ev fena koktu.. soğuktan camı kapıyıda açamıyorum sabah evden çıktığımızda mutfağı acık bırakayım bari..
Çocuklar eve gidinceye kadar havalanır...

Haticeciğim,tekrar geçmiş olsun canım...

Bir Dayko gördüm sanki..

he hazır.. böyle olunca çok iyi oluyor akşam gelince ortalık topla soyun saçıl ödevin başına oturuyoruz kaldımı zor oluyor...zaten dokuz en geç dokuz buçukta yatağa giriyor kuzum...

yaparsın sen becerikli hatunsun...ben örgü seviyorum ama becerikli değilim o konuda acemiyim...

Nasıl bişey istiyor resmini paylaş ben örüp göndereyim

Çabuk örülür boyunluk kalın iple başlarsan
Ben örgüsüz duramıyorum Kafamı dağıtıyor

Kalın ip çok kaba olur gibi geliyor bana. ince ip kalın şiş düşünüyorum hem yumuşak olur hem salkım saçak bişey olsun diyo kızım...
Beyzuş ta kulakları çınlasın severdi örgüyü...

Yaa evet canım ne günlerdi en az 10 kişi olurdu akşam ve sabahları
Nursena da devamsız ceza keseceğim böyle giderse : )

Her güzelliğin bir sonu varmış..

bir de diyet adı altın da çok paylaşım var artık..İnstagram, face de gruplar vb.
Biz fazla gelenekçiyiz sanırım bırakamıyoruz..

Asuu benim canım içli köfte çekiyor kaç gündür.. Naapçazz...

neyse çamaşırlarım var onları asayım yatayım...yarın servisten yine gelecekler...4. kez gidecek makina, hava alıp geliyor garibim....Korkuyorum kocam katil olacak onların yüzünden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…