Son günlerde gereksiz bir gerginlik yaşıyorum. Bu ay maddi iyi olursak eşim sinemaya götürebilir. Bu dişi acil canım eğer çürük ilerlerse dişlerde kayma oluşur bu seferde tel gerekir. Bunun dışında 4 hafif çürük var bu hafta nasip olursa genel anestezi ile halledilecekHatice.
Senin olaya benzerini kizimda yasamistim..
Goz muaynesinde doktora izin vermemisti kocaman bir adamdi dr.elleri falan kocaman o ellerle kizimin minicik suratini tutup gozlerine bakmaya calisiyordu ben hic mudahele etmeyip usteluk desteklemistim.sonralari kendime cok ama cok kizdim..ne geregi vardi zorlamanin bir sekilde ikna ederdim kizimi..
Uzerinden yaklasik 11 yil gecti o unuttu ama ben zaman zaman hatirlaim..
Cok kasma kendini unutacaktir emin ol...
Cokmu kotu disleri nesi var..gecmis olsun...
Asunun dedigi gibi zor gunler geciriyorsun annene biraksan cocuklari bir kac saat kendinle zaman gecirsen arinsan biraz negatiflikten iyi gelir inan..
İki ufak cocukla ilgilenmek kolay degil canim....
Allah kolaylıklar versin canım. faize bulaşmadan yapılan işin bereketide oluyor. Allah bereketli bol kazançlar versinaynen abla haklısın ben borç derken bankadan degil babamdan dedim banka işi sıkıntı ona pek bulaşmıyoruz..:)
ve aleykümselam daykocanSelamünaleyküm bacılar
Nasılsınız ben iyiyim şükür
Kızın telefondan yazıyorum geçmiş yapıcam sonra kısmetse
Rabbim gönlüne ferahlık versin. sıkıntılarını gidersin inşallah canım. dilerim kuzucuğunun diş problemi sorunsuz bir şekilde hallolur.Son günlerde gereksiz bir gerginlik yaşıyorum. Bu ay maddi iyi olursak eşim sinemaya götürebilir. Bu dişi acil canım eğer çürük ilerlerse dişlerde kayma oluşur bu seferde tel gerekir. Bunun dışında 4 hafif çürük var bu hafta nasip olursa genel anestezi ile halledilecek
Eğer yaptıramazsak dişi şişer gereksiz yere antibiyotik bu seferde off
Öncelikle bayagı kapsamlı bir tahlil istedi sonra bir hafta yeme alışkanlıklarına detoks yaptırdı sonra da altında çalışan 4 diyetisyen daha vardı onlardan ayrıcabiri de seni takip ediyordu ayda bir kez Taylan kümeli ile gorüsuyorduk her hafta yediğini yazıp götürüyorsun her hafta farklı şey ekleyip çıkarıyorlardı aldığın sonuclara göre 82 den 72 ye inmiştim yıl 2004 10 yıl sonra şimdi 97 deyim:)Berkuras ( arzu ) senin geçen günlerde bir mesajını gördüm taylan kümeliye gitmişsin nasıldı sana özel hazırlamıştır listeleri kesin de ... bak yukarıda linkini verdiğim listede taylan kümeliye ait.
Selamün aleyküm...
nasılsınız hanımlar...benim günler pek bi yoğun geçiyo..arada bi göz atıyom size ama kalamıyorum muhabbete katılamıyorum...misafirim var...diyetim iyi gidiyo...inşallah cumaya güzel bir rakam görmeyi umut ediyorum...
Zeynepcim maşallah diyelim darısı bize olsun inşallah
Ellerine sağlık yenam Yarının menü hazırmışAminnnn..:))
Asum, naapon gadasını aldığım..
Ellerine sağlık yenam Yarının menü hazırmış
Küçük kız hırka beğenmiş hm de ben örerim dedim onu örüyorum Selanik modeli bakalım biter mi
Onun dışında ankara da acayip soğuk daha da soğuyacakmış
Çabuk örülür boyunluk kalın iple başlarsanKızım boyunluk istiyor..Tuhaf bir ismi var onun şu an hatırlayamadım...Esra olsa bilirdi... ben de başlamaya üşeniyorum...
Nasıl bişey istiyor resmini paylaş ben örüp göndereyimhe hazır.. böyle olunca çok iyi oluyor akşam gelince ortalık topla soyun saçıl ödevin başına oturuyoruz kaldımı zor oluyor...zaten dokuz en geç dokuz buçukta yatağa giriyor kuzum...
yaparsın sen becerikli hatunsun...ben örgü seviyorum ama becerikli değilim o konuda acemiyim...
Çabuk örülür boyunluk kalın iple başlarsan
Ben örgüsüz duramıyorum Kafamı dağıtıyor
Nasıl bişey istiyor resmini paylaş ben örüp göndereyim
Senin vaktin yok ben de vakit çok canım nolcakAyyy canımsın...Göndermiş kadar oldun...yok yaparım ben asucum...çok saolasın duygulandırdın beni...
Yaa evet canım ne günlerdi en az 10 kişi olurdu akşam ve sabahlarıasucum,eskiden bu saatler de ne kalabalık olurdu değilmi topik...
nursena da gelmiyor pek..
Demin meyrayı gördüm ama gitti yine...
Yaa evet canım ne günlerdi en az 10 kişi olurdu akşam ve sabahları
Nursena da devamsız ceza keseceğim böyle giderse : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?