Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOTE="pinkstrap, post: 38763131, member: 548251. Günaydın..
Soğuk kat kat giyiniyoruz, bu havada çıkan kilo yanlıştır
Kilom 57[/QUOTE]

Gunaydin meyranin arkadasi..haftaici paylasim ve katilim yapmadigin icin sanirim listede degilsin artik..sadece cuma gunleri gelip kilo bildirimi yapmak motivaasyon acisindan takdir edetsin ki yeterli degil..

[QUOTE="pinkstrap, post: 38763131, member: 548251. Günaydın..
Soğuk kat kat giyiniyoruz, bu havada çıkan kilo yanlıştır
Kilom 57

Gunaydin meyranin arkadasi..haftaici paylasim ve katilim yapmadigin icin sanirim listede degilsin artik..sadece cuma gunleri gelip kilo bildirimi yapmak motivaasyon acisindan takdir edetsin ki yeterli degil..[/QUOTE]
Tamam o zaman, size başarılar

P

Dayko naber.?
Dukan devam ediyormu.?
Iyiyim canim sen nasilsin
Devam durmak yok
Yilbasinda bi sendeledi anca toparliyorum iste artik daha yavas gidiyor kilolar ama en azindan kacamak yapmami engelliyor dun borek yapmistim ya hic yemedim kendime ispanak ayirdim yogurtladim yanina da 1 parca da tavuk gogsu pisirdim
Zorluyormu bazen evet tatli istiyor canim

Başınız sağolsun daficim mekanı cennet olsun

Benden önce yenacım hatırlatmış sana durumu
Paylaşım ve katılım şartımız var eğer devamlı geleceksen listede olabilirsin
Açıkçası ben diyet yapmıyorum, yani günlük bir yemek düzenim var onu sürdürüyorum, o yüzden diyetle ilgili paylaşacak birşeyim olmuyor.

Tamam canım her zaman bekleriz sohbete
Yarışmalardaki performansın da çok iyi maşallah takip ediyorum bazen
Teşekkür ederim, çok iddialı değilim, bilerek yapmıyorum, yaptıkça öğreniyorum bende
Sizi de bekleriz yarışmalara, gerçi diyet için sakıncalı şeyler yapıyoruz ama eğlenceli oluyor.

Bonus nasil acaba aklim onda bi ugrasaydi
Nur sende yogunsun herhalde gulum bi haber edin naparsiniz iyimisiniz

Deyzem Bonusumun son 20 günü kaldı birazdan kontrole gidecek tam tarihi belirliycek bakalım :) artık çok zorlanıyor hayırlısıyla biran önce dünyaya gelse bebeğimizde bonusumda biraz rahat etse

bende iç güveysinden halliceyim işte. tekrar başladım işe. oğlanla başım belada 1.5 ay oldu hala ağlaya zorlaya wc ye gidiyo nolcak bilmiyorum sinir sistemim çökmüş durumda...

kilo bildirimi 70.5

bende hafta içi paylaşımlarda bulunmuyorum listeden çıkarabilirsiniz
dayko bunu begenmedi
Oyyy gulum ozluyoruz sizi selam soyle bonuscuma optum kocaman
Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almaya kismet etsin insallah Aminnn
Sanada. Sabir versin gulum gecer bunlarda

Hiç bulunamam mı diyorsun yoksa bu ara mı yoğunsun. Nurcum
aslını söylemek gerekirse yaptığınız sistem hoşuma gitmedi. Çünkü benim düşünce yapıma ters. Ben insanları zorla listeye girmeye teşfik ediyodum siz çıkarıyosunuz. haftada bi kere bildirimde bulunmaya gelmek bile o kişi için motivasyon bence. çünkü buraya yazmasa da cuma günü - çıkabilmek için uğraş veriyo insanlar. ee listeden çıkınca nolcak salıvercek gidicek.çünkü bazen insan yazmak istemez bişe uzun zaman bazen de çok yazmak ister bu insanın ruh haliyle ilgili bişe. hafta içinde paylaşımda bulunmadıkları için listeden çıkarmak bence haksızlık. benim görüşüm bu koyduğunuz kurallara saygı gösteriyorum. ama eğer bu şekilde bi kural varsa ben listede yer almak istemiyorum çünkü ben genelde fazla konuşmayı seven biri değilim öyle gerektikçe yazarım. genel de sadecee okuyucuyumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…