dayko bunu begenmedi
Oyyy gulum ozluyoruz sizi selam soyle bonuscuma optum kocaman
Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almaya kismet etsin insallah Aminnn
Sanada. Sabir versin gulum gecer bunlarda
Allah rahmet eylesin inşallah, başınız sağolsun ablam.
Daficigim basiniz sagolsun mekani cennet olsun..
çok sağolun kızlar Allah razı olsun.Başınız sağolsun daficim mekanı cennet olsun
başınız sağolsun ablamçok sağolun kızlar Allah razı olsun.
ben yine buralardayım cenazeye gidemedim.. eşim telefon gelince hemen çıkıp gitti. kp bizde diye beni götürmedi.. gecenin 2 sinden beri gelmedi. az önce aradı koşturmaktan seni almaya gelemedim akşam tebarekeye gidersin dedi. bende sıkma canını nasıl istersen öyle olsun dedim. palto bile almadan çıkmış. ceketiyle gitti üşütüp hasta olmasa bari
Basiniz sagolsunçok sağolun kızlar Allah razı olsun.
ben yine buralardayım cenazeye gidemedim.. eşim telefon gelince hemen çıkıp gitti. kp bizde diye beni götürmedi.. gecenin 2 sinden beri gelmedi. az önce aradı koşturmaktan seni almaya gelemedim akşam tebarekeye gidersin dedi. bende sıkma canını nasıl istersen öyle olsun dedim. palto bile almadan çıkmış. ceketiyle gitti üşütüp hasta olmasa bari
Aleykumselam canim sanada hayirli cumalarselamün aleyküm...
hayırlı cumalar herkese...
Aleykumselam canim sanada hayirli cumalar
neden üzdüler seni anlatmak istersen dinlerimkvler gittiler bugün 11gibi.
ne kadar üzsede beni kv şu karda donda sağsalim varırlar inş evlerine diye dua ettim arkalarından, 2saatlik yol, inş öylede olur.
yollar feci don çünkü, eşim kalın biraz daha havanın donu gidene kadar dedi ama durmadılar, işleri varmış.
başınız sağolsun ablam
Allah razı olsun çok sağolun kızlarBasiniz sagolsun
Allah rahmet eylesin
ve aleykümselam. hayırlı cumalar meyracımselamün aleyküm...
hayırlı cumalar herkese...
Nasil olayim kuzum iyi diyelim iyi olalim insallahsağol daykom.
nasılsın görüşmeyeli canım?: )
Bana da anlatinneden üzdüler seni anlatmak istersen dinlerim
neden üzdüler seni anlatmak istersen dinlerim
sağol canım: )
biraz çıtlatabilirim: )
kp değil kv üzen.
mesela çok incitecek sözler söylüyor bazen haksız yere, rahat huzur vermiyor bırakmıyor bazen burnundan getiriyor, baskı kurmaya üzerimde üzerimizde hakimiyet kurmak istiyor zorla.
mesela benim anne tarafımda ikiz çocuk yatkınlığı var, bende kv ile sohbet ederken kvye dedimki bazen anne tarafımda böyle ikiz yatkınlığı olduğu için benimde olurmu diye içimden geçiririm acaba böyle olacakta ondanmı böyle içime geliyorki dedim, zor olur baya ama olursada nasip kısmet dedim.
hemen bana sinirli sert bir şekilde dediki ne olduğumu şaşırdım üzüldüm;
aman dedi ikiz falan olmasın dedi, sonra gece oğlumu kaldırırsın kalk bak sende diye dedi, uykusunu bölersin oğlumun dedi, biri vıyaklar öbürü vıyaklar durur artık dedi.
yaaaa bu ne demek yaaa....
senin oğlun senin evladın o canda ben patlicanmıyım, yada torunların kurba yavrusumu olacakta vıyaklicak diyorsun, nasıl bir tabirdir bu böyle...
sonra mutfakta börek tarzı bişey yapıyoruz kv pişiriyor, ben pişiricem dedi, bende yanında oturuyorum sıkılmasın diye, neyse içeri sıcak oluyor diyede pencereyi açtık bende pencerenin karşısında oturuyorum, e dışarıda da don soğuğu var vuruyor öyle bana, benim kafa çalışmadı soğuğa karşı oturdum kaldım, 1,5saat belki daha fazla oturdum oturduk böyle, kızım ordan soğuk vurur demedi hiç bende bilemedim, artık son zaman oranın soğuğundan karnıma ağrı saplanınca farkettim niye oturdumki dedim sonra kendi kendime, ben değilde kendi evladı olsa idi aman yavrum üşürsün derdi bir hal çaresine bakardı büyük ihtimal, biz beslememiyiz?
iyilik yaptığı zaman yapıyor onada bişey dediğim yok ama birdende böyle balyozlarıda çooook...
balyozlarıda çok ağır ama, bir nalına bir mıhına....
e ağır oluncada ne iyiliğini nede kötülüğünü istemez hale geliyorsun, aman kalsın hepsi diyorsun.
eline bir geçirse suyumu sıkıcak kv heralde.....
valla ne kadar haklıyım bilemicem ama haklıyım zannımca.
ayyyy bir dokundun bin ah işittin valla, hakkını helal et canım, tekrar çok sağolasın balım.
bu arada sen nasılsın? oğlanın wcye alışma durumu nasıl gidiyor canım?
valla oğlanla durumumuz aynı.
Takma klasik kv işte düşün benimki de aynısı ve ben altlı üstlü oturuyom artık sen hesap et ama sallıycan bi yerden sonra yoksa o seni sallıyo
merhabalar yaklaşık 3 haftadır bildirim yapmıyorum bu benim bildiğim 4 de olabilir fena halde artılardayım durumu düzelticem diyorumda bakalımgruba geldim geleli ilk defa bu kadar geriledim ve artılara çıktım ...
kilo bildirimi :113.4
Nurcum senin fikrine de saygı duyuyorum ama senin için konuşmuyorum bazı kişiler bildirime bile kafalarına esince geliyorlar bir hafta var bir hafta yok hafta içi hiç yoklar sonra gelip esince bildirim yapıyorlar ben zaten tablo beceremiyorum yenacım yaptı tablo ona işliyorum bildirimleri
Gruplar gibi şu kadar mesaj zorunluluğu da yok ama azcık da ciddiye alınması lazım bence
Sen bundan sonra yapabilirsen al yine liste işini ben zaten senin yokluğunda idareten yapıyordum
Benim adıma sevinirim bile nurcumkimse için sorun olmıycaksa ben yine yapmaya devam edim. belli saatlerde artık hergün işe gelicem ve bi işimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?