Benim adıma sevinirim bile nurcum
Yok canım ben alınmadım kırılmadımasumanzeynep bi yanlış anlaşılma olmadı umarım amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil sadece insanları buraya küstürmeme taraftarıyım ben
meyracım misafirlerini yolcu etmişsin güle güle gitsinler:) sende dinlen biraz bende fena artılardayım ve vücudumdan belli oluyor inş. bu hafta içi düzeltirim durumu ....KİLO BİLDİRİMİ:
Ablam ben bu hafta feci ötesi yedim, bu hafta tartılsamda feci artıdayım biliyorum, aynada bile kilo aldığımı farkettim çunku, artık nasıl yediysem bu denli....
Vesselam bu yüzden bu hafta tartıyla yuzleşmek hiç istemiyorum, izinli olmak istiyorum, beni bu hafta izinli yazar mısın?
Şimdiden pamuk ellerin dert görmesin hiç inş ablacımmm.....
: ***
benide toparlayın yaaaa bende sıkayım nasıl olucakgünaydınnnn kilom 91 bakalım ne olcak benim halım asuuu hadi bu hafta sıkalımm iyice koptuk
Gunaydin.....hayirli cumalar....
Bol eksili bir gun dilliyorum arkadaslar..
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Bildirimlerimiz pek parlak değil sanki ben de çok artıdayım napsam kendimi listeden atsammı
Sudenaz bu hafta ilk bildirimindi senin değil mi
meyracım misafirlerini yolcu etmişsin güle güle gitsinler:) sende dinlen biraz bende fena artılardayım ve vücudumdan belli oluyor inş. bu hafta içi düzeltirim durumu ....
benide toparlayın yaaaa bende sıkayım nasıl olucak
tünaydın bebeğem vallaha benimki bol eksili olmadıda tersi olduuu
bende düşündüm listeden çıkayım filan dedim
önümüzdeki haftada artı bildirirsem atarsın artık listeden aslında listenin kuralı 3. hafta artı bildirimlerde tablodan çıkartmak olmalı
ayyy karamsarlık etmeyin kimse de bir yere gitmesin şimdi soğuk ya yağlar da donduhatta vücüttaki su bile donduuu
haftaya herkes eksilere geçecek hadi bakalım bugün kaçamak yapılmasın hiç yeşil çaylar içilsin içimiz bi ısınsın yağlar erisin ohhh
sen listede yok musunBu haftaki bildirimleri de ekledim aylık sonuç hesaplamadım sadece
Sudenaz bu hafta eklendi listeye canım
anlatmaya çalıştığı şey buydu aslında. bildirimde bulunulmadığında + ya geçmek kazçınılmaz. nolursa olsun her hafta bildirimde bulunmaya çalış bildirimde bulunma fikri insanı motive ediyo ve frenliyo
bide şişkinlikte olabilir moralini bozma lütfen. bugunden itibaren tekrar başla olur mu
Nurcum senin fikrine de saygı duyuyorum ama senin için konuşmuyorum bazı kişiler bildirime bile kafalarına esince geliyorlar bir hafta var bir hafta yok hafta içi hiç yoklar sonra gelip esince bildirim yapıyorlar ben zaten tablo beceremiyorum yenacım yaptı tablo ona işliyorum bildirimleri
Gruplar gibi şu kadar mesaj zorunluluğu da yok ama azcık da ciddiye alınması lazım bence
Sen bundan sonra yapabilirsen al yine liste işini ben zaten senin yokluğunda idareten yapıyordum
asumanzeynep bi yanlış anlaşılma olmadı umarım amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil sadece insanları buraya küstürmeme taraftarıyım ben
Yok canım ben alınmadım kırılmadım
Haklısın küstürmemek konusunda ama suistimal edenlere de izin vermemek lazım
Nasil olayim kuzum iyi diyelim iyi olalim insallah
Soguktan eve kapandik iyice balkona bile cikamiyorumbenim balkon kapaliydi ya ama bu kis cok soguk kapiyi acsak icerleri soguyor acmiyorum bende oleee arada bi cikip bakinip iceri giriyorum hemen
Bana da anlatin
Annemm dert etmeyin vallaha kendinize edersiniz kim duyuyor ben bi anlatsam pehhh
yok listeden çıkmak yaa lütfen. izinli yazıyom haftaya tekrar bildirimde bulunursun yolcuyu da izinli yazdım gitti :)Yolcu beni izinli yazın demişmiydi hatırlayamadım ben
Nurcum ben zaten kendimi listeden afaroz etmiştim geçmiş mesajlarda yazmıştım canım senle bir ilgisi yok yani
ilk defa duydum bunu bak yazdım aklımainş: )
atalarımız ne demiş "ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın...."
yağlarımızı eritmek için demek bol su içmemiz lazım: ))))
şekerin ardından su içmekte dopru değil tıbben zaten: )
geçmiş olsun canımaynen balım eve kapalı kaldık.
bugün ilacım bitmişti, bu soğukta gidip yazdırmak istemedim, zaten boğazım ağrıyo, ilacın fiyatıda uygunmuş sordum, uygunda olunca bu seferlik parayla alıcak ilacı eşim akşam dönerken.
bana 2 tane ayıryok listeden çıkmak yaa lütfen. izinli yazıyom haftaya tekrar bildirimde bulunursun yolcuyu da izinli yazdım gitti :)
ama listenin durumu içler acısı valla.
bugun yeniden hep beraber başlayalım olur mu arkadaşlar.bu hafta herkeste şiş olduğuna inanıyorum bakalım haftaya en çok kim eksi olcak.
Eksi olana lolipop vercem
ben geçmişi henüz okumadım, az önce gidip bir çayımı ısıttım geldim buz gibi olmuş ama konuyu anladım sanırsam şimdi sıcağı sıcağına yazayım bende dedim geçmişi okumadan,
her iki tarafta haklısınız nurum asuman ablam, ikinizde kendi bakış açınıza göre haklısınız.
her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır bunun gibi aynen....
VE İKİNİZDE KOCAMAN YÜREKLİ BİR YİĞİTSİNİZ gönüllü liste yapıyorsunuz çünkü.....
ben her liste yapana inanın dua ediyorum hep.....
elleriniz yüreğiniz dert görmesin inş hiç.......
gerçekten çok gerekli olursa bende yapabilirim kilo listesini, spor listesi ile değişim yapabilirim.
bende meyra gibi düşünüyorum ikinizde kendinizce haklısınız. ikinizinde tablo için verdiğiniz emek inanılmaz sağolun
nur senin yaptığın şekilde tabloyu beğeniyorum ama senin için hep zor olduğunu düşünmüşümdür. çünkü insanlar bir hafta geliyor diğer hafta kayboluyor ben 3,4 haftadır bildirim yapmıyorum ama izinliydim hep( mağlum gün diye tartılmadım , annemlerdeydim tartılamadım bizde nişan koşuşturmaları oldu grubu hep bilgilendirdim) burdan kopmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?