Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumanzeynep bi yanlış anlaşılma olmadı umarım amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil sadece insanları buraya küstürmeme taraftarıyım ben
Yok canım ben alınmadım kırılmadım
Haklısın küstürmemek konusunda ama suistimal edenlere de izin vermemek lazım

ben geçmişi henüz okumadım, az önce gidip bir çayımı ısıttım geldim buz gibi olmuş ama konuyu anladım sanırsam şimdi sıcağı sıcağına yazayım bende dedim geçmişi okumadan,
her iki tarafta haklısınız nurum asuman ablam, ikinizde kendi bakış açınıza göre haklısınız.
her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır bunun gibi aynen....
VE İKİNİZDE KOCAMAN YÜREKLİ BİR YİĞİTSİNİZ gönüllü liste yapıyorsunuz çünkü.....
ben her liste yapana inanın dua ediyorum hep.....
elleriniz yüreğiniz dert görmesin inş hiç.......
gerçekten çok gerekli olursa bende yapabilirim kilo listesini, spor listesi ile değişim yapabilirim.

meyracım misafirlerini yolcu etmişsin güle güle gitsinler:) sende dinlen biraz bende fena artılardayım ve vücudumdan belli oluyor inş. bu hafta içi düzeltirim durumu ....

günaydınnnn kilom 91 bakalım ne olcak benim halım asuuu hadi bu hafta sıkalımm iyice koptuk
benide toparlayın yaaaa bende sıkayım nasıl olucak

Gunaydin.....hayirli cumalar....

Bol eksili bir gun dilliyorum arkadaslar..

tünaydın bebeğem vallaha benimki bol eksili olmadıda tersi olduuu

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Bildirimlerimiz pek parlak değil sanki ben de çok artıdayım napsam kendimi listeden atsammı
Sudenaz bu hafta ilk bildirimindi senin değil mi

bende düşündüm listeden çıkayım filan dedim

önümüzdeki haftada artı bildirirsem atarsın artık listeden aslında listenin kuralı 3. hafta artı bildirimlerde tablodan çıkartmak olmalı

amin: )
evet veririz hemen inş gelen artıları hep birlikte

ayyy karamsarlık etmeyin kimse de bir yere gitmesin şimdi soğuk ya yağlar da dondu hatta vücüttaki su bile donduuu
haftaya herkes eksilere geçecek hadi bakalım bugün kaçamak yapılmasın hiç yeşil çaylar içilsin içimiz bi ısınsın yağlar erisin ohhh

inş: )
atalarımız ne demiş "ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın...."
yağlarımızı eritmek için demek bol su içmemiz lazım: ))))
şekerin ardından su içmekte dopru değil tıbben zaten: )

asumanzeynep bi yanlış anlaşılma olmadı umarım amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil sadece insanları buraya küstürmeme taraftarıyım ben

Yok canım ben alınmadım kırılmadım
Haklısın küstürmemek konusunda ama suistimal edenlere de izin vermemek lazım

bende meyra gibi düşünüyorum ikinizde kendinizce haklısınız. ikinizinde tablo için verdiğiniz emek inanılmaz sağolun

nur senin yaptığın şekilde tabloyu beğeniyorum ama senin için hep zor olduğunu düşünmüşümdür. çünkü insanlar bir hafta geliyor diğer hafta kayboluyor ben 3,4 haftadır bildirim yapmıyorum ama izinliydim hep( mağlum gün diye tartılmadım , annemlerdeydim tartılamadım bizde nişan koşuşturmaları oldu grubu hep bilgilendirdim) burdan kopmadım :)

aynen balım eve kapalı kaldık.
bugün ilacım bitmişti, bu soğukta gidip yazdırmak istemedim, zaten boğazım ağrıyo, ilacın fiyatıda uygunmuş sordum, uygunda olunca bu seferlik parayla alıcak ilacı eşim akşam dönerken.

Yolcu beni izinli yazın demişmiydi hatırlayamadım ben
Nurcum ben zaten kendimi listeden afaroz etmiştim geçmiş mesajlarda yazmıştım canım senle bir ilgisi yok yani
yok listeden çıkmak yaa lütfen. izinli yazıyom haftaya tekrar bildirimde bulunursun yolcuyu da izinli yazdım gitti :)
ama listenin durumu içler acısı valla.

bugun yeniden hep beraber başlayalım olur mu arkadaşlar.bu hafta herkeste şiş olduğuna inanıyorum bakalım haftaya en çok kim eksi olcak.

Eksi olana lolipop vercem

ilk defa duydum bunu bak yazdım aklıma

geçmiş olsun canım

bana 2 tane ayır

utandım he :) teşekkür ederim

ayrıca asumanzeynep sanada çok teşekkür ederim kırdıysam tekrar kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…