- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Estağfirullah nurcum senin iyi niyetini anlıyorumutandım he :) teşekkür ederim
ayrıcaasumanzeynep sanada çok teşekkür ederim kırdıysam tekrar kusura bakma
sana en bitterinden ve de en sütlüsünden 2 çikolata gelcek sözBen çikolata isterim
nur senin yaptığın şekilde tabloyu beğeniyorum ama senin için hep zor olduğunu düşünmüşümdür. çünkü insanlar bir hafta geliyor diğer hafta kayboluyor ben 3,4 haftadır bildirim yapmıyorum ama izinliydim hep( mağlum gün diye tartılmadım , annemlerdeydim tartılamadım bizde nişan koşuşturmaları oldu grubu hep bilgilendirdim) burdan kopmadım :)
yok listeden çıkmak yaa lütfen. izinli yazıyom haftaya tekrar bildirimde bulunursun yolcuyu da izinli yazdım gitti :)
ama listenin durumu içler acısı valla.
bugun yeniden hep beraber başlayalım olur mu arkadaşlar.bu hafta herkeste şiş olduğuna inanıyorum bakalım haftaya en çok kim eksi olcak.
Eksi olana lolipop vercem
ilk defa duydum bunu bak yazdım aklıma
geçmiş olsun canım
birinciye de ödül olsun benden köpüklü kahvee her ne kadar köpürtemesemde olduğu kaa
dayko da yanına kahve yaparsana en bitterinden ve de en sütlüsünden 2 çikolata gelcek söz
Ben çikolata isterim
birinciye de ödül olsun benden köpüklü kahvee her ne kadar köpürtemesemde olduğu kaa
yahu kendim için demiyorum bana ver de başka kimse yeyip kilo almasın kendimi feda ediyorum şurda (hemende bahane hazır)2 tane yok . Deyzem olsan da herkese eşit
kuzum kendim ettim kendim buldum köpüksüz kahveyi resimleyip topiğe atarmısın ohh olsun daykoya
estağfirullah sağol sende: )
git çabuk yap ben şimdi içmeye başladım yetiş hadiikızlar haydin kahve yapalım kalabalıkken hazır kahve günü
kuzum kendim ettim kendim buldum köpüksüz kahveyi resimleyip topiğe atarmısın ohh olsun daykoya
kızlar haydin kahve yapalım kalabalıkken hazır kahve günü
Ellerine sağlık nurcum
sağol gülüm kolay gelsinarkadaslar kp geldi dukkana kv hastaymis biraz oglanda durmuyomus eve geldm mecbur listeyi hizlica ekledim y.o.l.c.u seni p.tesi eklerim olur mu kusura bakma. bu haftalik sadece ayni kiloda kalanlari 2. olarakyazmadm haftaya motivasyon olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?